واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: همايش كاربرد نانوسيد در صنايع كشاورزي و دام و طيور در اصفهان برگزار شد
اصفهان ـ خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي : همايش كاربرد نانوسيد در صنايع كشاورزي و دام و طيور توسط شركت نانو نصب پارس در اصفهان برگزار شد.
در اين همايش يك روزه كه توليدكنندگان و اعضا اتحاديه هاي دام و طيور استان اصفهان معاون پشتيباني و منابع انساني استانداري و مسئولين دامپزشكي حضور داشتند متخصصان و صاحب نظران نانوتكنولوژي در خصوص كاربرد نانوسيد در كشاورزي دام طيور شيلات بهداشت عمومي و بيمارستان ها به سخنراني پرداختند.
مهندس رحمان نيا مديرعامل شركت نانو نصب پارس كشور در حاشيه اين همايش به خبرنگاران با اشاره به سابقه 36 ساله تكنولوژي نانو در جهان گفت : از حدود ده 12 سال قبل دانشمندان و پژوهشگران كشورمان موضوع نانوتكنولوژي را دنبال كردند و خوشبختانه از 5 سال پيش محصولات نانو در داخل كشور به بازار آمد .
وي افزود : اين شركت نيز با اقدامات پژوهشي و علمي خود تاكنون توانسته است هشت محصول نانو را توليد و به بازارهاي داخلي و خارجي عرضه نمايد و در آينده نزديك نيز هفت محصول جديد كه مراحل آزمايش خود را طي مي كند به بازار عرضه كند.
وي با اشاره به جايگاه و نقش نانو تكنولوژي در جهان امروز گفت : هدف از اين رشته نوين در جهان استفاده هرچه كمتر از مواد اوليه و بهره برداري هرچه بيشتر و سالمتر آن مي باشد.
وي افزود : شركت نانونصب پارس براي نخستين بار موفق شده اين تكنولوژي نوين دنيا را در ايران بومي سازي كرده و محصولات و دانش خويش را به جهان عرضه نمايد.
مهندس رحمان نيا با اشاره به تخصيص اعتبار 15 ميليارد توماني دولت در بخش نانوتكنولوژي گفت : دانشگاه هاي معتبر كشور نيز در رشته نانو تكنولوژي در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري دانشجو تربيت مي كنند.
وي ادامه داد : با توجه به كمبود مواداوليه استفاده از نانو اين تكنولوژي قادر خواهد بود بسياري از مشكلات جوامع بشري را در زمينه هاي مختلف برطرف كند.
مديرعامل شركت نانونصب پارس هدف از برپايي اين همايش جهت تعامل و اطلاع رساني به صاحبان صنايع دام و طيور و اتحاديه هاي مربوطه و نقش تكنولوژي نانو در رفع مشكلات موجود گفت : در حال حاضر 45 نفر متخصص در رشته هاي نانوتكنولوژي با همكاري جمع كثيري از دانشگاهيان در دفتر مركزي شركت در تهران مشغول فعاليت هستند.
وي ادامه داد : شركت نانونصب پارس تنها شركت ايراني است كه در خاورميانه و آسيا فعاليت دارد و موفق شده ايم اين فناوري را به ثبت اختراع جهاني برسانيم .
مهندس رحمان نيا نانوتكنولوژي را تبديل تكنولوژي به ثروت دانست و گفت : با دست يافتن به اين تكنولوژي مدرن دنيا توسط جوانان و محققين كشور مي توانيم بسياري از توانائيهاي خود را در عمل ثابت كنيم .
وي در خصوص صادرات محصول نانوسيد افزود : تاكنون در جهت صادرات محصولات خود به كشورهاي فرانسه ژاپن مالزي استراليا و آلمان اقداماتي انجام داده ايم كه به لحاظ قيمت و كيفيت بالا توان رقابت را داريم .
مديرعامل شركت نانونصب پارس با اشاره به محصولات اين شركت گفت : اسيدي هاي ضدبوي كفش آنتي ميكروبها رنگ هاي ضدميكروب سراميك البسه زير ماكس و دستكش و مواد ضدعفوني سطوح را از جمله توليدات اين شركت بيان كرد.
چهارشنبه 22 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 482]