واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: مديركل دفتر انتشارات كمك آموزشى: كتاب هاى آموزشى نشان استاندارد مى گيرند
گروه اجتماعى ـ در چارچوب طرح سامان بخشى كتاب هاى آموزشى، به كتاب هاى مناسب نشان استاندارد اعطا مى شود.
به گزارش خبرنگار «ايران» مديركل دفتر انتشارات كمك آموزشى وزارت آموزش و پرورش ديروز در نشستى خبرى با اعلام اين خبر گفت: يكى از برنامه هاى آتى دفتر انتشارات كمك آموزشى، گزينش كتاب هاى متناسب با استانداردهاى آموزشى مورد تأييد آموزش و پرورش است تا به اين وسيله مخاطبان و دانش آموزان با اطمينان خاطر بيشترى كتاب مورد نظر خود را انتخاب و خريدارى كنند.
اين كتاب ها بايد ويژگى هايى همچون قابليت دانش افزايى و توانايى بروز خلاقيت هاى دانش آموزان را داشته باشند. به گفته عليرضا حاجيان زاده، اعطاى نشان استاندارد به كتب آموزشى مناسب، سال آينده عملياتى مى شود.
وى از برگزارى هفتمين دوره جشنواره كتاب هاى آموزشى رشد در هفته آينده خبر داد و گفت: برگزارى جشنواره كتاب هاى آموزشى در يك دوره ۱۰ ساله پيش بينى شده است تا پس از اين مدت، با ارزيابى علمى و سياستگذارى جديد كار ادامه پيدا كند. در اين جشنواره كه از سال ۷۹ آغاز شده، كتاب هاى ۱۰ سال گذشته در دوره هاى تحصيلى مختلف به طور كامل ارزيابى و بررسى شده است. بر همين اساس در ارزيابى كتاب هاى آموزشى نتايجى به دست آمد كه قابل توجه بود. در اولين سال برگزارى جشنواره ۱۸ درصد از كتب ارسالى مورد تأييد كارشناسان و داوران آموزشى قرار گرفت كه اين آمار در سال گذشته به ۴۸ درصد افزايش يافت. اين رشد ۳۰ درصدى بيانگر رشد كيفى بازار نشر كتب آموزشى است، اما همچنان با نقطه مطلوب فاصله زيادى داريم.
وى افزود: هم اكنون ما با چالشى روبه رو هستيم كه بايد به آن پاسخ دهيم. به اين معنى كه ما تاكنون به افزايش سطح توليد و كيفيت كمك كرده ايم، در حالى كه بايد به يك ساماندهى در اين عرصه دست يابيم تا مخاطب به راحتى از كتب مناسب بهره مند شود. بايد بخش هاى جداگانه اى نيز همچون تجهيز كتابخانه هاى مدارس و نظام خريدارى كتاب، برگزارى نمايشگاه كتاب در مدارس، توليد نشريات آموزشى در سازمان هاى دولتى و غيردولتى، انسجام پيدا كند.
حاجيان زاده افزود: در هفتمين دوره جشنواره كتاب هاى آموزشى داوران در ۲۷ گروه از ميان ۲ هزار و ۱۶۶ عنوان كتاب، هزار و ۲۷ عنوان را برگزيدند كه ۲۸ آبان از پديدآورندگان اين آثار تقدير مى شود.
وى گفت: تاكنون ۲۸ سند در حوزه هاى مختلف آموزشى تدوين شده و در اختيار ناشران و پديدآورندگان آثار قرار گرفته است كه اين تعداد تا پايان سال به ۳۰ سند افزايش خواهد يافت. اين اسناد به پديدآورندگان آثار كمك مى كند تا كتب آموزشى براساس استانداردهاى آموزشى مورد تأييد آموزش و پرورش توليد شود، ضمن اين كه انتخاب كتب مناسب و حمايت از ناشران نيز به سهولت انجام گيرد.
سه شنبه 21 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]