واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: عليزاده طباطبايي:اميدوارم با مذاكره نشريه شهروند امروز دوباره منتشر شود
تهران- خبرگزاري كار ايران
وكيل مدافع نشريه شهروند امروز گفت: اميد بسياري براي حل مشكل شهروند امروز و لغو توقيف اين نشريه دارد.
به گزارش خبرنگار "ايلنا"، محمود عليزاده طباطبايي كه به مناسبت روز آزادي بيان در انجمن اسلامي دانشجويان پرديس دانشكده فني با موضوع رسانه و آزادي سخن ميگفت، اظهار داشت: بعد از تعطيلي روزنامههاي شرق و هم ميهن شركتي موفق به اخذ مجوز نشريه به اسم شهروند امروز شد اما اشتباه كرديم كه به هيات نظارت نگفتيم چه كساني در اين نشريه كار خواهند كرد زيرا به نظر ميرسد برخي از افراد حق انتشار نشريه ندارند.
وي گفت: ما در شهروند امروز كاملاً مراقب بوديم كه مطلبي خارج از حوزه اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي ننويسيم.
طباطبايي در خصوص دليل توقيف شهروند امروز توضيح داد: هنوز دليل اصلي را به ما نگفتهاند. برخي ميگويند مصاحبه با خانمها فائزه و فاطمه هاشمي درباره آيت الله لاهوتي تند بود و توضيح چگونگي فوت ايشان مشكلساز بوده است و برخي ديگر معتقدند مقاله قوچاني با عنوان سكولاريسم نقابدار كه مبني بر تقدس زدايي دولت نهم و دفاع از كردان بود، موجب توقيف اين نشريه شده است. اما من بسيار اميدوارم كه با مذاكره و تعامل با حكومت اين مشكل حل شود و نشريه شهروند امروز دوباره منتشر گردد.
عليزاده طباطبايي ادامه داد:متاسفانه طبق مواد قانوني با مطبوعات برخورد نميشود و اين واقعيتي است كه دستگاه قضايي هم به آن اذعان دارد.
وي با اشاره به اينكه مجوز نشريه شهروند امروز اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي و ورزشي بوده، خاطر نشان كرد: چه مطلبي را ميتوان پيدا كرد كه در اين چارچوب نگنجد.
وكيل مدافع روزنامه هم ميهن مشكلات فرهنگي كشور را بسيار عميق دانست و بيان كرد: متاسفانه هميشه در كشور افراط و تفريط حاكم بوده كه اين افراط و تفريط منجر به هرج و مرج شده است. وقتي فرهنگ و آموزشهاي لازم وجود نداشته باشد، آزادي تبديل به ابزاري ضد خودش ميشود. براي مثال اگر روزي آزادي را به ما هديه دهند آيا ما تحمل اين آزادي را خواهيم داشت.
وي با بيان اينكه قانون اساسي براي آزادي جايگاه ويژهاي را قائل شده است، اظهار داشت: يكي از اصول افتخارآفرين قانون اساسي ما اين است كه ميگويد هيچ مقامي حق ندارد به نام حفظ آزادي و استقلال كشور آزادي را سلب كند. قانونگذار به دليل سوابق تاريخي احتمال ميداد كه بعدها قوانيني وضع شود كه آزادي را سلب كند.
اين وكيل دادگستري در توضيح دلايل توقيف روزنامه شرق نيز گفت: روزنامه شرق برخلاف ميل بعضي افراد منتشر شد در آن زمان كساني كه براي انتشار يك روزنامه احساس مسووليت ميكردند، شرق را منتشر كردند، بنده و آقاي عطريانفر در آن هنگام نزد قاضي مرتضوي دادستان تهران رفتيم و گفتيم آنچه كه ما نبايد بنويسيم را مشخص كنيد و البته ما خط قرمزها را هم رعايت كرديم اما يك دفعه مصاحبهاي با شخصي به نام ساقي قهرماني انجام شد كه ما حتي او را نمي شناختيم و هيات منصفه روزنامه شرق را به دليل مصاحبه با يك فرد فاسد تعطيل كرد.
وكيل مدافع روزنامه هم ميهن همچنين در خصوص روند پرونده اين روزنامه گفت: در اين پرونده نيز آقاي مرتضوي ايراد گرفتند كه كرباسچي در دادگاه هم ميهن حضور نداشته است. بنابراين راي دادگاه مبني بر تبرئه كرباسچي هيچ مبنايي ندارد و هيات نظارت دستور توقيف روزنامه را داد. در صورتي كه دادستان نميتواند جلوي راي را بگيرد و در آخر نيز دادگاه تجديدنظر حكم دادگاه بدوي را تائيد كرد اما كماكان اين روزنامه به دستور هيات نظارت تعطيل است.
پايان پيام
كد خبر: 456675
يکشنبه 19 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 141]