واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: احمدي نژاد: طوري حرف نزنيم كه اگر آمريكا زمين خورد ما ناراحت مي شويم / اگر در مورد آمارها به روز نباشم، به هفته هستم
خبرگزاري انتخاب : احمدينژاد گفت: برخي رسانهها طوري مينويسند و صحبت ميكنند كه انگار ناراحت هستند. البته ما هم از فشاري كه بر مردم آنجا وارد ميشود ناراحت هستيم و ناراحت ميشويم اما از اين كه نظام ظالمانه غيرانساني به پايان راه ميرسد، نبايد ناراحت بود. نبايد طوري حرف زد كه اگر آنها زمين خوردهاند ما ناراحت ميشويم و بگوييم كه تاثيرات اين تحول اقتصادي در اقتصاد ما به مراتب بدتر است و آمارهاي غلط بدهند. اگر در مورد آمارها به روز نباشم، به هفته هستم.
رئيس جمهوري اسلامي ايران در همايش ملي طرح تحول اقتصادي با اشاره به بحران كنوني در اقتصاد جهاني گفت: شرايط كنوني اقتصاد جهان و تحول سريع بار ديگر ضرورت تدوين نظام اقتصادي مبتني بر اقتصاد ملي و پايدار در كشور را ضرورتي اجتناب ناپذير كرده است.
به گزارش خبرنگار سرويس اقتصادي خبرگزاري «انتخاب»، احمدي نژاد در همايش ملي طرح تحول اقتصادي كه به منظور بررسي طرح هدفمند كردن يارانهها با حضور وزراي آموزش و پرورش و اقتصاد، جمعي از اقتصاددانان و اساتيد دانشگاهي، تيم اقتصادي دولت و اعضاي كارگروه طرح تحول اقتصادي و برخي مديران مسؤولان خبرگزاريها و مطبوعات تشكيل شد، تأثيرات منفي و دلايل ايجاد بحران در اقتصاد غرب را بر شمرد و افزود: وضع امروز اقتصاد جهاني حاصل 60 سال عملكرد اين نظام براي جذب سود و ارزش افزوده به كانون و مركز نظام سلطه و انتقال زيان هاي ناشي از آن به ساير ملت هاست.
وي گفت: به هر ميزان و نسبتي كه با نظام اقتصادي جهاني و سرمايه داري در تعامل باشيم، از آن تأثير مي پذيريم.
احمدي نژاد تصريح كرد: نيازمند اقتصادي مستقل با ويژگي هاي انساني و ارزشي و مبتني بر عدالت و احترام به كرامت انسان هستيم و بايد از قالب هاي صد سال اخير فاصله بگيريم.
رئيس جمهور با اشاره به اينكه ما كمترين آسيب را از بحران كنوني اقتصاد غرب ديده ايم، گفت: اكنون بهترين فرصت تاريخي براي اجراي طرح تحول اقتصادي در ايران است و ما مي توانيم با تكيه بر ظرفيت ها و استعدادهاي خود، در مسير اصلاح ريشه اي اقتصاد گام برداريم و الگوي جديدي به دنيا عرضه كنيم.
محمود احمدينژاد با انتقاد از افرادي كه از مشكلات اقتصادي پديد آمده در آمريكا اظهار نارضايتي ميكنند، گفت: برخي رسانهها طوري مينويسند و صحبت ميكنند كه انگار ناراحت هستند. البته ما هم از فشاري كه بر مردم آنجا وارد ميشود ناراحت هستيم و ناراحت ميشويم اما از اين كه نظام ظالمانه غيرانساني به پايان راه ميرسد، نبايد ناراحت بود. نبايد طوري حرف زد كه اگر آنها زمين خوردهاند ما ناراحت ميشويم و بگوييم كه تاثيرات اين تحول اقتصادي در اقتصاد ما به مراتب بدتر است و آمارهاي غلط بدهند. اگر در مورد آمارها به روز نباشم، به هفته هستم.
احمدينژاد با بيان اينكه واردات گناه كبيره نيست اما برخي آن را گناه ميدانند، تصريح كرد: بايد صادرات را به واردات برسانيم و تراز ما در واردات صادرات مثبت است. اما داريم نفت ميفروشيم كه بد است و به جاي آن بايد خدمات، هنر و توليد خود را بفروشيم نه مواد اوليه را.
رييس جمهور تحولات اقتصادي رخ داده در دنيا را فرصت بينظيري براي ايران دانست و ادامه داد: آنها ميخواستند ما را تحريم كنند تا به زمين بخوريم اما اين گونه نشد و شاهد رشد اقتصادي هستيم. اكنون بهترين فرصت تاريخي براي اجراي طرح تحول اقتصادي است، زيرا طرفي كه ميخواست به ما ضربه بزند قفل شد. بنابراين خدا وضعيت را براي ما درست كرد و چه بهتر از اين.
احمدينژاد بحث اقتصادي را يكي از مهمترين مسايل جامعه بشري عنوان كرد كه در صدر مسايل جهاني قرار دارد و افزود: از قبل و پس از پيروزي انقلاب علاقمندان و دلسوزان به كشور به دنبال تدوين نظام اقتصادي مبتني بر استعدادهاي ملي و پايدار بودند كه در اين راستا حرفهاي فراوان زده شد، تصميماتي گرفته شد و طراحيهاي فراواني صورت گرفت اما در عمل هرگز به آنچه مد نظر دلسوزان بود نرسيديم. عدم رضايتمندي عمومي نيز از مسايل جاري كشور بوده است.
وي با طرح اين سؤال كه در دنيا چه خبر است؟ اظهار داشت: نظم اقتصادي كه نظام سلطه بر جهان تدوين كرد، به گونهاي است كه اقتصاد همه جهان را به كانون اصلي تصميمگيري متصل ميكند و از يك مركز ميتوان بر اقتصاد همه كشورها اثر گذاشت.
وي افزود: اگر سودي در هركجاي دنيا بدست آيد بخش قابل توجهي از آن به هسته مركزي ميرسد و از سويي اگر خسارتي به كانون مركزي وارد شود، اين ضرر به ساير ملتها منتقل خواهد شد.
وي وضعيت امروز اقتصاد جهاني را مربوط به عملكرد 60 تا 80 ساله نظام مطرح شده دانست و گفت: امروز اين نظام خساراتي را كه متحمل شده، ميخواهد از جيب ديگران جبران كند كه برخي از اين خسارات بدون ارائه از جيب ما ميرود به نسبتي كه با نظام اقتصادي جهان در تعامل باشيم سود و زيان ميبينيم.
يکشنبه 19 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 241]