تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 29 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):رمضان ماهى است كه ابتدايش رحمت است و ميانه‏اش مغفرت و پايانش آزادى از آتش جهنم. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854437758




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

يك متخصص پوست و موعنوان كرد: ضرورت برداشتن خال‌هاي مادرزادي بسيار بزرگ كودكان پيش ازپنج سالگي تعداد زياد، رشد بي رويه وتغيير رنگ‌، زنگ خطر سرطاني شدن خال


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: يك متخصص پوست و موعنوان كرد: ضرورت برداشتن خال‌هاي مادرزادي بسيار بزرگ كودكان پيش ازپنج سالگي تعداد زياد، رشد بي رويه وتغيير رنگ‌، زنگ خطر سرطاني شدن خال
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - خانواده

يك متخصص بيماري‌هاي پوست و مو، با بيان اين كه سرطان خال شايع‌ترين علت مرگ بيماراني با ضايعات پوستي به شمار مي‌رود، گفت: در خال‌هاي مادرزادي با اندازه بسيار بزرگ براي جلوگيري از سرطاني شدن بايد هرچه زودتر برداشته شوند.

دكتر حسن صيرفي، در گفت وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با بيان اين كه خال‌هاي مادرزادي با اندازه بسيار بزرگ غالبا بر روي تنه و پوست نوزادان تظاهر مي‌يابد، اظهار كرد: خال‌هاي رنگي مادرزادي مواردي هستند كه پزشكان توصيه مي‌كنند پيش از سن بلوغ برداشته شوند.

وي، بلوغ را نقطه عطفي براي سرطاني شدن خال‌ها برشمرد و افزود: تنها خالي كه از اين قانون تبعيت نمي‌كند خال‌هاي مادرزادي فوق‌العاده بزرگي هستند كه حتي پيش از پنج سالگي خطر سرطاني شدن براي آنان وجود دارد.

اين عضو هيات علمي دانشگاه، احتمال بروز سرطان بر روي خال‌هاي فوق‌العاده بزرگ را تا پايان عمر 4 تا 6 درصد برشمرد و افزود: از آنجايي كه برداشتن به روش جراحي ظاهر زيبايي را ايجاد نمي‌كند از اين رو پزشكان توصيه به برداشتن خال‌هاي فوق‌العاده بزرگ مادرزادي با بهره گيري از روش‌هاي متعددي چون روش كششي بافتي مي‌كنند.

دكترصيرفي، افزود: در مواردي كه قادر به برداشتن خال‌هاي مادرزادي نيستيم ناگزير به بازبيني هر شش ماه يك‌بار آن‌ها هستيم.

اين متخصص بيماري‌هاي پوست و مو، تعداد فراوان خال (بيش از 50 خال در بدن) را فاكتور خطري براي سرطاني شدن خال‌ها دانست و يادآور شد: افرادي با بيش از 50 خال رنگي در بدن بايد هر شش ماه يك‌بار به پزشك مراجعه كنند.

اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران، مشاهده بروز هرگونه تغيير در اندازه و رنگ خال را عاملي براي سرطاني شدن برشمرد و افزود: البته رشد متقارن و تغيير رنگ خال در دوران بارداري طبيعي است.

وي، با بيان اين كه خال‌هاي سرطاني با رشد محدود به راحتي با عمل جراحي برداشته مي‌شوند، گفت: اما چنانچه سلول‌هاي سرطاني خال به اطراف و غدد لنفاوي ناحيه مهاجرت كرده باشند در آن صورت قابل درمان نيست و نيازمند شيمي درماني و راديو تراپي است.

وي، با تاكيد بر اين كه خال‌هاي رنگي مادرزادي پوست در بدو تولد ظاهر و خال‌هاي اكتسابي پس از 6 ماهگي تظاهر مي‌يابد، افزود: فراواني خال‌هاي اكتسابي بيش از مادرزادي است.

دكتر صيرفي، پيدايش خال را ناشي از تغييرات ژنتيكي سلول‌هاي رنگدانه‌اي برشمرد و افزود: برخي از خال‌ها حتي پيش از تولد نوزاد تظاهر مي‌يابند.

اين متخصص بيماري‌هاي پوست و مو، نور آفتاب را از عوامل موثر در بروز خال‌هاي اكتسابي دانست و يادآور شد: تعداد خال‌هاي پوست‌هاي روشن بيشتر از پوست‌هاي تيره است.

وي، با تاكيد بر اين كه تعداد خال‌هاي دوران كودكي از اهميت فراواني برخوردار است، گفت: تعداد خال‌ها غالبا پيش از بلوغ در سنين كودكي افزايش مي‌يابد و چنانچه كودك در معرض شديد نور آفتاب قرار گيرد عاملي براي بروز سرطان پوست در سال‌هاي بعدي عمر به شمار مي‌رود.

دكتر صيرفي، ادامه داد: از آنجايي كه نور آفتاب عاملي براي بروز سرطان‌هاي پوستي است از اين رو استفاده از كرم‌هاي ضد آفتاب در تمام سنين توصيه مي‌شود.

اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران با تاكيد بر اين كه با استفاده از كرم‌هاي ضد آفتاب مي‌توان از بروز پيري زودرس جلوگيري كرد به ايسنا گفت: در سنين كودكي و پس از 18 سالگي حدود 80 درصد نور آفتاب بر روي پوست تابيده مي‌شود كه مي‌توان با استفاده از كرم‌هاي ضد آفتاب مانع از آثار سوء آن شد.

وي، با بيان اين كه تا سن 6 ماهگي نيازي به كرم ضد آفتاب نيست و مي‌توان با پوشش‌هاي مناسب مانع جذب نور آفتاب شد، گفت: در زير 6 ماهگي هم مي‌توان از كرم‌هاي ضد آفتاب فيزيكي نظير اكسيد دو زنگ استفاده كرد.

اين متخصص بيماري‌هاي پوست و مو، با تاكيد بر ضرورت استفاده از كرم‌هاي ضد آفتاب از 6 ماهگي تا پايان عمر، ‌در ادامه توصيه كرد كه همه افراد اعم از زن و مرد و در تمام نواحي حتي كف سر افراد طاس، گوش‌ها، دست‌ها و تمام سطوحي كه در معرض تابش نور آفتاب بايد از كرم ضد آفتاب استفاده كنند.

وي، تابش نور آفتاب در دوران طفوليت، ضعف سيستم ايمني را از عوامل موثر در افزايش تعداد موارد خال برشمرد و يادآور شد: تعداد خال‌ها در دو مقطع زماني اواخر دوره كودكي و اواخر سنين بلوغ افزايش مي يابد.

اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران، با بيان اين كه ميزان بروز خال در نواحي در معرض تابش نور آفتاب بيشتر است، افزود: روند افزايش خال‌ها تا 35 سالگي ادامه مي‌يابد و متوسط تعداد خال‌ها در بدن 30 تا 35 است؛ در حالي كه پس از 35 سالگي تعداد موارد خالهاي رنگي پوست كاهش مي‌يابد و چنانچه بعد از سنين40 سالگي خال رنگي جديدي بر روي پوست تظاهر يابد بايد به بدخيم بودن آن شك كرد.

دكتر صيرفي، با بيان اين كه خالها داراي روند طبيعي پيري هستند، افزود: خال از دوران كودكي در سطح پوست ظاهر مي‌شود اما به تدريج و پس از 50 سالگي بخش زيادي از خال‌ها خود به خود از بين مي‌روند و به ضايعات گوشتي به رنگ پوست تبديل مي‌شوند.

وي، با بيان اين كه 50 درصد از سرطان‌ خال‌ها يا ملانوم بر روي خال‌هاي پيشين است، گفت: اما با اين پيش فرض نبايد اقدام به برداشت خالهاي بدون علايم سرطاني كرد.

اين متخصص بيماري‌هاي پوست و مو، رشد غير معقول و متقارن خال و تظاهر خال به رنگ‌هاي متفاوت را از علايم سرطاني شدن خال برشمرد و افزود: در چنين مواردي با نمونه برداري و بيوپسي بد خيم بودن خال بررسي مي‌شود.

انتهاي پيام
 يکشنبه 19 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 229]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن