واضح آرشیو وب فارسی:حيات: رحيم مشايي :برنامه هاي توسعه اي كشورها بر مبناي توسعه گردشگري بنا نهاده شده است
تهران- حيات
معاون رييس جمهور و رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اقدامات صورت گرفته در بخش گردشگري كشور را از زمان آغاز به كار دولت نهم در مقايسه با سال هاي گذشته بي نظير عنوان كرد.
به گزارش خبرنگار اجتماعي حيات، اسفنديار رحيم مشايي در دومين همايش بين المللي فرصت هاي سرمايه گذاري در صنعت گردشگري كه صبح امروز در محل سالن همايش هاي برج ميلاد برگزار شد، ضمن بيان اين مطلب گفت : اگر چه پتانسيل بخش گردشگري كشور بسيار بالاست و اقدامات صورت گرفته تمام اهداف اين بخش را در دولت نهم محقق نكرده اما در مقايسه با اقدامات سال گذشته بي نظير بوده است.
وي با بيان آن كه رشد و توسعه گردشگري در ايران يك امر استراتژيك است، خاطرنشان كرد: امروز درايران كه فصل تازه اي را براي رشد و شكوفايي آغاز كرده گردشگري مقوله اي بسيار مهم و چند وجهي محسوب مي شود كه جايگاه ويژه اي در برنامه هاي توسعه اي كشور دارد.
معاون رييس جمهور تصريح كرد: اگر چه تاكنون از فرصت ها و ظرفيت هاي گردشگري به طول كامل بهره برداري نشده ولي اكنون اين فرصت فراهم شده تا با اصلاح قوانين و مقررات در جهت توسعه توسعه گردشگري گامهايي ارزشمند برداشته شود.
وي اضافه كرد: در حال حاضر نقش صنعت گردشگري در جهان امروز بسيار بديهي است به گونه اي كه برنامه هاي توسعه اي كشورها بر مبناي توسعه گردشگري بنا شده است.
رحيم مشايي با اشاره به افزايش درآمدهاي مالياتي از طريق اين صنعت در كشورهاي پيشرفته گفت: توسعه اين مقوله موجب شده تا سرمايه گذاري در حوزه اقتصادي بسيارافزايش يابد.
وي با اشاره به جايگاه ممتاز گردشگري در برنامه هاي كلان اقتصادي، تصريح كرد: توزيع عادلانه درآمد بايد در ميان تمام اقشار مردم ايجاد شود و از همين رو رونق و توسعه گردشگري نقش بسيار مهم و حساسي را در توزيع عادلانه اين درآمدها ايفا مي كند.
رييس سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري با تاكيد بر انجام مديريت صحيح دربخش گردشگري گفت: امكان بهره برداري از فرصت هاي سرمايه گذاري تنها در سايه انجام مديريت اصولي ايجاد مي شود به طوري كه مي توان سهم بسيار مهمي ازتوسعه اقتصاد كشور را در آينده محصول توسعه صنعت گردشگري عنوان كرد.
وي با بيان آن كه صنعت گردشگري پايدارتر از صنايع ديگر است گفت: در صورتي كه توجه ويژه اي به صنعت گردشگري ملي شود، سرمايه گذاري در بخش گردشگري از توجه اقتصادي بسيار بالايي برخوردار خواهد شد.
معاون رييس جمهور بر ضرورت نياز 30 هزار ميليارد تومان براي توسعه اين صنعت تاكيد كرد و يادآورد شد: از اين ميزان تنها 5 هزار ميليارد تومان توسط دولت تامين مي شود و مابقي بايد از سوي بخش خصوصي به اين مقوله اختصاص يابد.
مشايي با بيان آن كه ايران در زمينه توسعه گردشگري و معرفي جذابيت ها به تبليغات اضافي نياز ندارد ، گفت: قابليت هاي كشور در زمينه گردشگري به قدري زياد است كه نيازي به گزافه گويي در مورد آن وجود ندارد.
وي به صدور ويزاي الكترونيك در ايران اشاره كرد و اظهار داشت: با آغاز صدور ويزاي الكترونيك در كشور تمام ذهنيت هاي منفي در مورد ايران از بين رفته است به طوري كه تاكنون گردشگران زيادي از اين طريق به ايران سفر كرده اند.
رييس سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري با بيان آن كه در حال حاضر سفر جايگاه ويژه اي در ميان مردم ايران دارد، گفت: امنيت پايدار در توسعه گردشگري بدون مشاركت تمام مردم امكانپذير نيست زيرا گردشگري شناخت فرهنگ هاي مختلف و دوستي مردمان دنيا با يكديگر را حاصل مي كند.
پايان پيام
شنبه 18 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]