تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله يكى از اصحاب خود را غمگين مى‏ديدند، با شوخى او...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831412261




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اثرات مخرب كامپيوتر بروي سلامت


واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: اثرات مخرب كامپيوتر بروي سلامت
به نظر مي رسد كه تقريبا همه ي جوانب زندگي ما وابسته به استفاده از كامپيوتر است. به همين دليلي است كه امروزه بيماري هايي ناشي از فشارهاي تكراري ياRSL متداول تر شده است. يكي از مهمترين انواع اين بيماري ها سندرم تونل مچ و تاندونيت است. هرچندRSL هم مي تواند در مشكلات گردن، شانه و كمر و پشت بروز كند. استفاده از كامپيوتر بيش از چند ساعت در روز مي تواند باعث ابتلا به اين مشكلات شود. همچنين كيبوردهايي كه براي بالا بردن سرعت تايپ استفاده مي شوند و استفاده مداوم از موس مي تواند باعث صدمه زندن به تاندون ها، عصب ها و بافت هاي دست شود.
در مراحل اوليه، خستگي، بيحسي و ناراحتي عمومي در محل آسيب ديده احساس مي شود. خارش، سردي و بي حسي نيز در دست ها احساس مي شود. همچنين ممكن است احساس ناتواني و هماهنگي در دست ها كنيد. حتي ممكن است از فرط درد شب ها از خواب بيدار شويد و قسمت آسيب ديده نياز به ماساژ دادن پيدا كند. اين علائم معمولا بعد از فعاليت طولاني رخ مي دهد و پس از اتمام كار خود به خود برطرف مي شود. هرچند در طول زمان ناحيه ي آسيب ديده حساس تر و آسيب پذيرتر ميشود و حتي فعاليتي غير مرتبط با آن ناحيه هم باعث بروز درد در آن شود. اگر اين عارضه مورد درمان قرار نگيرد، خيلي زود وخيم تر خواهد شد.
بهتر است اگر يكي از اين علائم را در خود مشاهده كرديد، سريعا اين مسئله را با مشاور پزشكي خود در ميان بگذاريد. درمان فوري احتمال عوارض وخيم تر را كاهش خواهد داد. بنا بر نواحي آسيب ديده، درمان RSL تركيبي از درمان ها، حتي شكسته بندي كردن مچ و دست است. در موارد وخيم تر ممكن است عمل جراحي هم مورد نياز باشد. نوع درمان و شدت آسيب ديدگي در هر بيمار متفاوت است.
راه هاي بسياري براي پيشگيري از اين آسيب ها وجود دارد. يكي از آن ها اين است كه مانيتور را دورتر و پايين از محل نشستن خود قرار دهيد. صندلي و كيبوردتان بايد طوري تنظيم شوند كه ران ها و ساعدتان روي هم قرار گيرند. اگر ارتفاع ميز مانع اين است، بهتر است كه كيبورد را روي پايتان قرار دهيد.
حتما صاف بنشينيد و از قوز كردن پرهيز كنيد. نبايد طوري بنشينيد كه نياز باشد براي دسترسي به كيبورد يا خواندن آن چه روي مانيتور است به جلو خم شويد. هر از چند گاهي كمي جا به جا شويد يا بلند شده و كمي قدم بزنيد.
يكي از اشتباهات متداول اين است كه مراقب طريقه قرارگيريمان نيستيم، به ويژه قرار گرفتن مچ ها و پشتمان. مچتان نبايد هنگام تايپ كردن روي جايي قرار بگيرد يا خم شود. هر از چند گاهي به مچ ها بايد استراحت بدهيد.
يكي ديگر از اشتباهات در رابطه با استفاده از كيبورد هنگامي است كه مي خواهيم از بعضي دستورها مثلا"F-CTRL" ياc-ALT" "استفاده كنيم. در اين مواقع ممكن است بخواهيد از يك دست استفاده كرده و انگشتتان را براي تماس با دكمه ي ديگر امتداد بدهيد. استفاده ي مداوم و طولاني از اين حركات ممكن است باعث بروز مشكل در دست ها و انگشتانتان شود. حتما براي تايپ كردن از هر دو دستتان استفاده كنيد.
براي جلوگيري از مشكلات كمر و پشت، حتما صاف پشت كامپيوتر بنشينيد. اگر لازم بود مي توانيد از يك بالشتك تكيه گاه هم استفاده كنيد. هر از چند گاهي وضعيت نشستن خود را بررسي كنيد.
هنگام تايپ كردن از فونت مناسب استفاده كنيد تا نيازي نباشد كه براي خواندن مطالب به جلو خم شويد يا قوز كنيد. از رنگ هاي مناسب نيز استفاده نماييد تا باعث ناراحتي چشمانتان نشود.
قرار دادن دستگاه موس نزديك به كيبورد نيز مي تواند از بعضي ناراحتي ها و مشكلات مربوط به گردن و شانه جلوگيري كند. هنگام استفاده از بازي هاي كامپيوتري نيز رعايت اين نكات ضروري است.
بالا بردن قدرت و انعطاف بدني، ميزان خستگي بدن را كاهش مي دهد. پس همواره ورزش كنيد.
بعد از اتمام يك روز بلند كاري، در يك وان آب گرم دراز بكشيد، يا دوش آب گرم بگيريد. اين خستگي شما را از بين خواهد برد.
اين موارد را براي فرزندانتان نيز رعايت كنيد و حتما به آنها خاطر نشان شويد كه اين نكات را رعايت كنند تا مشكلي ايجاد نشود
 جمعه 17 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مردم سالاری]
[مشاهده در: www.mardomsalari.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 200]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن