واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: فيلم "فرزند خاك" در قم اكران ويژه و نقد شد
داخلي. فرهنگي. هنري. سينما.
فيلم "فرزند خاك" روز پنجشنبه درقم اكران ويژه شد وتوسط گروهي از كارشناسان سينما مورد نقد و بررسي قرار گرفت.
به گزارش ايرنا ، پس از اكران اين فيلم در حضور عوامل توليدكننده فيلم وجمعي از اساتيد وطلاب هنرمند حوزه علميه قم ، كارگردان فيلم گفت:
اثر هنري، نوعي دغدغه هاي هنرمند است كه در اثرش جلوه گر ميشود.
"محمدعلي آهنگر" افزود: هنرمند و فيلمساز به نوعي خود را در اثر خود به مخاطبان عرضه ميكند.
وي با اشاره به ژانر و گونه دفاع مقدس در اين فيلم فرزند خاك بيان داشت: دفاع مقدس از دغدغه هاي هنرمنداني است كه با اين مقوله درگير بوده اند.
وي يادآور شد: موضوع مذكور چون دريايي مواجي است كه ميتوان از جنبه هاو گونه هاي مختلف به اين موضوع ويژه پرداخت.
آهنگر جنگ را وسيله اي براي رسيدن به انسانيت، تداوم و تحكيم صلح و زندگي بهتر ذكر كرد و افزود: اين موضوع از اين جهات حائز اهميت و مقدس مي باشد.
"احمد ميراعلايي" تهيهكننده فيلم فرزند خاك نيز گفت: در حال حاضر و با توجه به فضاي فرهنگي نه چندان مثبت در جامعه و تهاجم فرهنگ غربي گرايش مخاطبان، جوانان و حتي هنرمندان به موضوعات ديني و دفاع مقدس كمرنگ شده است.
وي بيان داشت: متاسفانه وجود برخي كوتاه و سطحي نگريها ومصلحت انديشي ها مراحل ساخت، توليد و حتي اكران فيلم را با مشكلاتي روبرو كرده بود و تنها برخي مراكز به حمايت از توليد فيلم فرزند خاك پرداختند.
وي ادامه داد: فيلم مذكور يكي از كم هزينهترين فيلم هاي ساخته شده در سال ۸۶ذكر كرد كه فيلمبرداري آن دو ماه در مناطق كردستان و پاوه به طول انجاميد.
كارشناس فيلم و سينما حوزه علميه قم، پرداخت صحيح و توجه به لايههايي ازجنگ را كه تاكنون مغفول مانده بود را از نكات برجسته فيلم فرزند خاك ذكر كرد كه قابل تقدير ميباشد.
حجتالاسلام "محمد يوسف زاده" گفت: اين فيلم به صورتي هنرمندانه و غير مستقيم به موضوع جنگ به مقوله شهيد و بقاياي اجساد شهداي جنگ تحميلي پرداخته است.
وي بااشاره به خاص و منحصر بودن دفاع مقدس با فرهنگ اسلامي و ايراني ما اظهار داشت: فيلم مذكور فتح بابي دوباره در خصوص ژانر فيلم هاي دفاع مقدس ميباشد.
وي خاطر نشان كرد: فيلم هاي دفاع مقدس گوياي هويت ملي كشور ماست كه فرزند خاك به صورت واقع گرايانه و به دور از تخيلات هنري به مقوله دفاع مقدس پرداخته است.
وي تصريح كرد: بيگانه نبودن با فرهنگ و هويت ما و بخش از واقعيت بودن از دلايل عمده باورپذير شدن و پذيرش آن براي مخاطب ميباشد.
اين فيلم داستان زن شهيدي را روايت ميكند كه به دنبال يافتن و باز گرداندن جسد همسرش به كردستان عراق ميرود كه در اين مسير جرياناتي اتفاق ميافتد.
اين اكران و نشست ويژه به همت خانه هنر و انديشه مركز پژوهش هاي صدا و سيماي استان قم در سينما تربيت برگزار شد. ك/۲
پنجشنبه 16 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]