پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850283166
فهرست مجسمه سازان ایرانی
واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: فهرست مجسمه سازان ایرانی
شهرام انتخابی
شهرام انتخابی، هنرمند در سال ۱۹۶۳ در بروجرد متولد شده و اکنون در برلین اقامت دارد.
انتخابی آثاری به سبک هنر چیدمان دارد.
علی.اکبر صنعت
علی.اکبر صنعتی (۱۲۹۵ - ۱۳۸۵) نقاش و مجسمه.ساز ایرانی. «او تنها هنرمند ایرانی است که دو موزه به نامش ثبت شده.است: موزه صنعتی کرمان و موزه هلال.احمر در میدان توپخانه تهران.» صنعتی یکی از مجسمه.سازان قدیمی عصرجدید ایران است او شاگرد ابوالحسن.خان صدیقی بود. صنعتی تا پایان عمر عضو پیوستهٔ فرهنگستان هنر ایران باقی ماند.
زندگی
علی.اکبر صنعتی در ۱۲۹۵ در کرمان به.دنیا آمد. پدرش در پایان جنگ جهانی اول به دلیل ابتلا به بیماری طاعون درگذشت و مادرش که توانایی تامین مخارج زندگی او را نداشت علی.اکبر را به پرورشگاه صنعتی کرمان سپرد.
موسس این پرورش.گاه حاج علی.اکبر صنعتی.زاده برای اینکه بچه.های پرورشگاه بتوانند تحصیل کنند نام خانوادگی خود را به روی آن.ها می.گذاشت و نام سیدعلی.اکبر صنعتی نیز به همین دلیل نام قانونی علی.اکبر شد.
ژاله طباطبائی
طباطبایی (طباطبایی)، زاده ۱۳۰۹ در تهران، نقاش، مجسمه.ساز، شاعر و نمایش.نامه.نویس ایرانی بود. او «نگارخانه هنر جدید» را که اولین نگارخانه (گالری) ایران و یکی از مراکز فرهنگی مهم زمان خود بود تاسیس کرد. ژاله خود نام خویش را «تباتبایی» امضا می.کرد. وی در ۲۰ بهمن ۱۳۸۶ در سن ۷۷ سالگی در تهران درگذشت.شهرت امروز او بیشتر برای فیگورهای خلاقانه و مجسمه.های فلزی است که با جفت.کاری (اَسِمبلاژ) قطعات فلزی ماشین.آلات صنعتی و اتومبیل.ها ساخته.است. سبک او به هنر سقاخانه.ای نزدیک است و شیر-زن.ها و خورشیدها از موضوعاتی است که اغلب در کارهای وی تکرار می.شوند. به همین دلیل از او به همراه تنی چند از نقاشان معاصر ایرانی به عنوان پیشگامان مکتب سقاخانه در ایران یاد می.شود که در اوایل دهه چهل شمسی شکل گرفت و شاید نخستین مکتب نقاشی منسجم ایرانی باشد.
آثار ژاله
آثار نقاشی و مجسمه ژازه در موزه.ها و کلکسیونهای شخصی مانند موزه لوور در پاریس، موزه متروپولیتن نیویورک، موزه هنرهای معاصر تهران، گالری سیحون در تهران، پریوات کلکسیون در آلمان، مجموعه شخصی فرح دیبا، مجموعه شخصی امیرعباس هویدا و مجموعه شخصی جیمی کارتر قرار دارند.
در سال ۱۳۴۶ خسرو سینایی کارگردان سینما فیلمی از آثار ژازه تهیه کرد که «شرح حال» نام دارد در سال ۱۳۷۶ نیز فیلم دیگری با نام«کوچه پاییز» درباره زندگی این هنرمند ساخت.
آثار ژازه تا کنون در کشورهایی مختلفی از جمله بریتانیا، فرانسه، ایتالیا، یونان، آلمان، ترکیه، هند، چین و آمریکا به نمایش در آمده و ۱۰ جایزه بین.المللی را از آن او کرده.است.
سال.های پایانی عمر
ژازه در سالهای اخیر در کشور اسپانیا زندگی می.کرد و اوقات کمی از سال در ایران بود. وی در ۲۰ بهمن ۱۳۸۶ در سن ۷۷ سالگی در بیمارستان آتیه تهران درگذشت.
محمود پورنصری نژاد
محمود پورنصری نژاد (۱۳۴۹ - ) مجسمه.ساز گیلانی مقیم رشت است. او فارغ التحصيل رشته مجسمه سازي از دانشكده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران و برنده جايزه از دومين دوسالانه مجسمه سازي تهران استب عضی از کارهای او از قرار زیر است:
یادمان و نیم تنه دکتر ابراهیم حشمت (از سران نهضت جنگل) که در میدانی به همین نام در مقابل بانک ملی مرکزی رشت نصب گردیده است.
یادمان و نیم تنه چهار تن از مشاهیر علمی گیلان دکتر محمود بهزاد ، پروفسور مجید سمیعی ، پروفسور حسن اکبرزاده ، پروفسورفضل الله رضا واقع در سبزه میدان رشت.
نیم تنه شیون فومنی (شاعر فارسی گو و گیلکی سرای معاصر) واقع در سبزه میدان رشت.
-نیم تنه محمود نامجوی (کشتی گیر و وزنه بردار نامی ایران) واقع در بلواری به همین نام و در نبش ورزشگاه شهید عضدی رشت
ابوالحسن صدیقی
ابوالحسن.خان صدیقی، (۱۲۷۳ - ۱۳۷۴) نقاش و مجسمه.ساز برجستهٔ ایرانی و از شاگردان کمال.الملک بود. مجسمه فردوسی در میدان فردوسی و مجسمه خیام در پارک لاله تهران و مجسمه نادرشاه افشار در مشهد و طرح چهره ابوعلی سینا از کارهای برجستهٔ او هستند.
ابوالحسن.خان صدیقی در سال ۱۲۷۳ خورشیدی در محلهٔ عودلاجان تهران به دنیا آمد. پدرش میرزا باقرخان صدیق.الدوله از اهالی نور مازندران بود اما سال.ها قبل از تولد ابوالحسن به تهران آمده بودند و ساکن عودلاجان شده بودند که آن زمان از محلات اعیان.نشین پایتخت محسوب می.شد. ابوالحسن در هفت سالگی به مدرسهٔ اقدسیه رفت که از مدارس جدید بود و سعیدالعلمای لاریجانی آن را بنیان گذاشته بود. پس از پایان تحصیلات ابتدایی برای ادامه تحصیل به مدرسهٔ آلیانس رفت و در آن.جا بدون این که استاد نقاشی داشته باشد شروع به نقاشی کرد؛ نقاشی.های او روی دیوارهای مدرسه اعتراض مدیران مدرسه را در پی داشت.
هر چند خانواده اشرافی او آرزوهای دیگری برای.اش می.پروراند و پدرش تمایل نداشت که فرزندش به نقاشی روی آورد[اما علاقهٔ بیش از حد ابوالحسن به نقاشی و طراحی موجب شد درس را در سال آخر مدرسه رها کند و همراه دوستش علی.محمد حیدریان نزد کمال.الملک غفاری برود و بر سر کلاس درس او در مدرسهٔ صنایع مستظرفه حاضر شود. پس از سه سال تحصیل در سال ۱۲۹۹ با درجهٔ ممتاز دیپلم گرفت و در همان مدرسه به عنوان معلم مشغول تدریس شد. شاگرد برجستهٔ او علی.اکبر صنعتی در مورد این دوران می.نویسد: [ابوالحسن] «... در کار هنرآفرینی آن.چنان خوش می.درخشد که به روایت مرحوم اسمعیل.خان آشتیانی، آقا کمال.الملک اغلب از سر طنز و تشویق شاگرد، او را آمیرزا ابولحسن.خان رقیب صدا می.کرد!»
در سال ۱۳۲۹ صدیقی به انجمن آثار ملی پیوست در این دوران او چهره.نگاری از مشاهیر علمی و ادبی ایرانی را به انجام رساند و مجسمه.های ماندگاری از این مشاهیر ساخت. چهره.نگاری از سعدی، بوعلی سینا، فردوسی و حافظ حاصل این دوران است.
او سرانجام در سال ۱۳۴۰ از دانشگاه تهران بازنشسته شد اما تمام هم و غم خود را به مجسمه.سازی اختصاص داد. با سفر به ایتالیا موفق شد مجسمه.های ماندگاری در ایتالیا بسازد. مجسمه نادر و همراه.اش در آرامگاه نادرشاه مشهد و مجسمه فردوسی در میدان فردوسی تهران و مجسمه خیام پارک لاله تهران هم حاصل این سال.ها است.در جریان انقلاب ۱۳۵۷ مجسمه خیام آسیب جدی دید و به دلیل پرتاب سنگ به این مجمسه صورت و انگشتان.اش شکست در روز ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ گروهی ناشناس سر مجسمهٔ فردوسی را از تن جدا کردند که بعدها مرمت شد.در هنگام وقوع انقلاب، صدیقی در ایتالیا در کار ساختن مجسمهٔ امیرکبیر بود، ماکت گچی مجسمه تمام شده بود که مسئولین دولت حکومت جدید از پرداخت هزینه.های بعدی سرباز زدند و مجسمهٔ برنزی که قرار بود ساخته شود هرگز ساخته نشد. این ماکت گچی که ۲۲۵ سانتی.متر ارتفاع دارد هم.اکنون در ریخته.گری در میلان ایتالیا قرار دارد. صدیقی بعد از مدتی به ایران بازگشت و سال.های پایانی را در سکوت و انزوا به.سر برد. در هشتم تیر ۱۳۷۱ همسرش نیز درگذشت. در سال ۱۳۷۰ کمیسیون ملی یونسکو در ایران تصمیم گرفت از آثار صدیقی عکس.برداری کند و کتابی در این زمینه منتشر کند. کتاب در سال ۱۳۷۳ منتشر شد صدیقی یک سال پس از انتشار این کتاب در ۲۰ آذر ۱۳۷۴ درگذشت.
پس از مرگ برای او مجالس بزرگ.داشتی برگزار شد، نیز سفارش ساخت مجسمه.ای از او به فرزندش فریدون صدیقی داده شد که این تندیس نیم.تنه هم.اکنون در دانشکده هنرهای زیبا قرار دارد.
ابولحسن صدیقی مجموعاً ۸۳ مجسمه ساخته.است که از بین آن.ها، تعدادی که اطلاعات دقیقی در موردشان ثبت شده.، در فهرست زیر آمده.است؛ علاوه بر آن او به ساخت مجسمه.هایی از سرشناسان معاصر ایران نیز پرداخته.است. از جمله مجسمهٔ رضاشاه و محمدرضا پهلوی و تقی.زاده (برای مجلس شورای ملی) دکتر حبیبی (یکی از روسای دانشکده کشاورزی)، بیات، کاشف.السلطنه (مجسمه در لاهیجان است) مجسمه.ٔ مرحوم ساعی، امام قلی خان (حاکم فارس در زمان شاه عباس صفوی) در میدان مرکزی شهر قشم.
سال نام جنس ارتفاع (سانتی.متر) محل نگهداری
۱۳۰۳ نیم.تنهٔ دختربچه گچ فرنگی ۲۰ مجموعهٔ خصوصی
۱۳۰۵ سیاه نی.زن (حاج مقبل) گچ فرنگی پاتینه شده ۹۳ موزه هنرهای ملی
۱۳۰۵ نیم.تنهٔ حاج مقبل گچ فرنگی پاتینه شده ۶۳ موزهٔ هنرهای ملی
۱۳۰۷ نیم.تنهٔ زن جوان سنگ مرمر یزد ۳۵ مجموعهٔ خصوصی
۱۳۱۲ نیم.تنهٔ پیرمرد گچ فرنگی ۶۷ مجموعهٔ خصوصی
۱۳۱۲ نیم.تنهٔ جوان (ابوالقاسم) گچ فرنگی ۶۴ مجموعهٔ خصوصی
۱۳۱۲ نیم.تنهٔ خدمتکار خانه (ننه حسین) گچ فرنگی پاتینه شده ۳۰ مجموعهٔ خصوصی
۱۳۱۲ نیم.تنهٔ پیرمرد سنگ مرمر یزد ۵۱ مجموعه خصوصی
۱۳۱۲ مجسمهٔ فردوسی سوار بر سیمرغ گچی ۱۶۰ از میان رفته!
۱۳۱۳ نیم.تنهٔ ابوالقاسم فردوسی گچی ۷۰ از میان رفته!
۱۳۱۷ نیم.تنهٔ نادرشاه سنگ مرمر یزد ۷۰ موزه توس مشهد
۱۳۱۹ مادر استاد (شاجان) گچ فرنگی پاتینه شده ۳۳ مجموعهٔ خصوصی
۱۳۲۱ چهار نقش برجسته از قضات ایران سنگ سفید سپری ۱۸۰×۹۰ کاخ دادگستری تهران
۱۳۲۲ میرزا تقی.خان امیرکبیر گچ فرنگی پاتینه شده ۲۲۰ مدرسه دارالفنون
۱۳۲۳ فرشتهٔ عدالت[۲۶] سنگ مرمریت ۲۲۰ کاخ دادگستری تهران
۱۳۲۵ نقش برجستهٔ سه. خوان از شاهنامه فردوسی سنگ سپری ۸۵×۴۳۰ سردر زورخانه بانک ملی ایران
۱۳۳۰ شیخ اجل سعدی سنگ مرمریت ۲۸۵ میدان سعدی شیراز
۱۳۳۳ حکیم ابوعلی سینا سنگ مرمریت ۲۸۵ میدان آرامگاه ابوعلی سینا همدان
۱۳۳۵ نادرشاه و سربازانش ریخته.گری برنز سوخته ۷ متر آرامگاه نادرشاه مشهد
۱۳۳۷ نیم.تنهٔ برادر استاد گچ فرنگی ۴۴ مجموعهٔ خصوصی
۱۳۴۷ نقش برجستهٔ نیم.رخ استاد کمال.الملک غفاری سنگ مرمریت ۶۰×۶۵ آرامگاه خیام، نیشابور
۱۳۴۷ حکیم ابوالقاسم فردوسی سنگ مرمر کارارا ۱۸۵ میدان فردوسی ویلا بورگز رم
۱۳۴۸ حکیم ابوالقاسم فردوسی سنگ مرمر کارارا ۱۸۵ آرامگاه فردوسی توس
۱۳۴۹ نیم.تنهٔ خیام سنگ مرمر کارارا ۹۰ آرامگاه خیام نیشابور
۱۳۵۰ حکیم ابوالقاسم فردوسی سنگ مرمر کارارا ۳ متر میدان فردوسی تهران
۱۳۵۵ ماکت امیرکبیر گچی ۲۲۵ ریخته.گری میلان ایتالیا
۱۳۵۴ حکیم عمر خیام سنگ مرمر کارارا ۱۸۵ پارک لاله تهران
۱۳۵۶ مجسمهٔ سواره یعقوب لیث صفاری (شهره به رستم) برنز ۴۵۰ میدان مرکزی زابل
نقاشی.ها
صدیقی نقاش آثار برجسته.ای از خود به.جا گذاشته. و طرح.های او از چهره.ٔ بزرگان ادبیات کلاسیک فارسی چهرهٔ آنان را تثبیت کرده.است. علاوه بر آن دو تابلو از وی در موزه سعدآباد بوده و یک تابلو بزرگ به طول ۷ متر و ارتفاع ۳ متر از او در سفارت ایران در پاریس است. این تابلو چهرهٔ اولین ایلچی.خان ایران (سفیر ارران) در دربار لویی شانزدهم است.
وی در سال.هایی که در اروپا بود ضمن نقاشی کشیدن از مناظر اروپا در موزهٔ لوور از روی آثار رافائل، رامبرانت، روبنس، انگر... تابلوهایی با شباهت بسیار به تابلوهای اصلی کپی کرده.است. تابلوی روبنس بر اثر سهل.انگاری از بین رفته.است اما کپی درخشان او از تابلوی مریم و عیسی اثر رافائل در اختیار فرزند او فریدون صدیقی است. به گفته وی این هنرمند «یک تابلوی تمام قد فرشته دختر چشمه (سورس) دارد و چون این تابلو خیلی عریان است آدم هر جایی نمی.تواند آنرا نمایش دهد!»
صدیقی اغلب تابلوهای خود را با آب.رنگ و رنگ روغن کشیده.است.
طرح.ها
چهره ابوعلی.سینا بصورت سیاه قلم روی کاغذ (سال ۱۳۲۴) که همکنون به عنوان چهره رسمی ابوعلی سینا شناخته شده است.طرح.های صدیقی از بزرگان ادبیات فارسی به عنوان طرح.های تثبیت شده.ای از چهره آنان رواج پیدا کرده.است. به.ویژه طرح چهرهٔ بوعلی سینا و سعدی و فردوسی. در مورد طراحی چهرهٔ ابن.سینا در سال ۱۳۲۳ گروهی کارشناس تشکیل می.شود و طراحی چهره به عهدهٔ ابولحسن صدیقی گذاشته می.شود؛ او در اردیبهشت ۱۳۲۴ تصویری تمام چهره با قلم سیاه طراحی کرد و در بیست و یکمین جلسه.ٔ انجمن آثار ملی این تصویر تصویب شد و بر روی اوراق بخت.آزمائی ابن.سینا چاپ شد. در دی ۱۳۲۷ طرح نیم.رخ همان طرح تمام.رخ نیز توسط صدیقی کشیده شد و در چاپ تمبر و مدال و موارد مشابه مورد استفاده قرار گرفت. در سال ۱۳۲۸ گروه شش نفری که در آن هوشنگ سیحون و ابولحسن صدیقی نیز حضور داشتند برای نبش قبر بوعلی سینا به همدان رفتند، پس از نبش قبر جمجمهٔ بوعلی سینا مورد بازدید این افراد قرار گرفت، پس از ساختن آرامگاه جدید بوعلی اسکلت وی بار دیگر در آرامگاه جدید به خاک سپرده شد. پس از آن صدیقی از طرف انجمن آثار ملی ماموریت پیدا کرد که مجسمه.ای از بوعلی سینا بسازد؛ این مجمسه نیز در ۱۳۳۳ ساخته شد و هم.اکنون در میدان بوعلی سینا در شهر همدان قرار دارد.
سال نام نوع ابعاد
۱۳۰۹ پرترهٔ هنرمند در جوانی، فلورانس ایتالیا مدادرنگی روی کاغذ ۳۰×۲۰
۱۳۱۰ پرترهٔ هنرمند در جوانی، پاریس آب مرکب روی کاغذ ۲۴×۱۶
۱۳۱۰ چشم.اندازی از فلورانس، ایتالیا سیاه قلم روی کاغذ ۲۵×۱۵
۱۳۱۰ اسکله گوندوله.ها در ونیز، ایتالیا سیاه قلم روی کاغذ ۲۰×۱۵
۱۳۱۰ لنگرگاه مخصوص گوندوله.ها در ونیز، ایتالیا سیاه قلم روی کاغذ ۲۰×۱۵
۱۳۲۴ چهره ابوعلی سینا سیاه قلم روی کاغذ
۱۳۲۸ نیمرخ بوعلی سینا سیاه قلم روی کاغذ ۳۵×۴۸
۱۳۲۸ پرتره سعدی سیاه قلم روی کاغذ ۳۵×۴۸
۱۳۳۰ پرتره زن جوان، رم ایتالیا مدادرنگی روی کاغذ ۲۱×۲۱
۱۳۵۰ پرتره حافظ ۱۱۰×۷۰
رنگ روغن
سال نام ابعاد
۱۳۰۳ پرتره ننه.حسین، خدمتکار باوفای مادر استاد ۴۰×۳۲
۱۳۰۴ پرتره خواهر استاد ۵۵×۴۶
۱۳۰۶ کپی از تابلوی مریم و عیسی اثر رافائل ۸۵×۸۵
۱۳۰۶ پرترهٔ مریم، استاد علی.محمد حیدریان و استاد ابوالحسن صدیقی (پروژه دیپلم مدرسه کمال.الملک) ۴۵×۳۰
۱۳۰۷ منظره.ای از لتیان، اطراف تهران ۵۰×۳۳
۱۳۰۷ شمایل علی ۴۰×۳۰
۱۳۰۷ منظره.ای از دهکدهٔ دماوند ۵۰×۳۳
۱۳۰۷ پرتره هنرمند در جوانی ۵۵×۴۸
۱۳۰۹ پرتره هنرمند در جوانی، فلورانس ایتالیا ۲۷×۱۸
۱۳۰۹ دو چشم.انداز از میدان سان مارکو ونیز-ایتالیا ۴۱×۳۴
۱۳۰۹ پرتره هنرمند در جوانی، ونیز- ایتالیا ۸۲×۶۵
۱۳۰۹ دهکده.ای کنار رود سن- پاریس
۱۳۰۹ پرتره هنرمند در ونیز- ایتالیا ۴۰×۳۳
۱۳۰۹ دهکده.ای در نزدیکی فلورانس- ایتالیا ۴۵×۳۵
۱۳۰۹ چشم.اندازی از جنوب فرانسه
۱۳۰۹ رخت.شوی.خانه.ای در پاریس ۴۲×۳۵
۱۳۰۹ پرتره هنرمند در مارسی- فرانسه ۷۰×۵۵
۱۳۱۰ پرتره هنرمند در جوانی ۳۳×۲۵
۱۳۱۰ کپی از یک اثر رامبراند (تصویر خود رامبراند) ۵۶×۳۵
۱۳۱۲ پرتره همسر هنرمند (نیمه.کاره) ۷۰×۵۳
۱۳۳۷ اقامت.گاه هنرمند در مونتی.پاریولی- رم – ایتالیا ۴۰×۳۰
۱۳۳۹ چشم.اندازی از مونتی.پاریولی- رم- ایتالیا ۸۴×۶۲
۱۳۵۵ چشم.اندازی از مونتی.پاریولی- رم- ایتالیا ۵۰×۳۵
آب.رنگ
سال نام ابعاد
۱۳۰۷ کلیسای نتردام، پاریس ۲۹×۲۱
۱۳۰۸ چشم.انداز یک پارک در پاریس ۳۰×۲۲
۱۳۰۸ منظره.ای خارج از پاریس ۵۲×۳۸
۱۳۰۹ چشم.اندازی از رود سِن- پاریس ۳۰×۲۲
۱۳۰۹ دورنمایی از شهر قدیمی ونیز- ایتالیا ۵۳×۳۸
۱۳۰۹ چشم.اندازی از دهانهٔ ورودی کانال گرانده- ونیز- ایتالیا ۵۴×۳۸
۱۳۰۹ منظره.ای نزدیک مارسی- فرانسه ۴۹×۳۹
۱۳۰۹ چشم.اندازی از جنوب فرانسه ۵۷×۴۲
۱۳۰۹ یکی. از لنگرگاه.های ونیز- ایتالیا ۲۹×۲۱
۱۳۰۹ چشم.اندازی از محله.ای قدیمی در شهر پاریس ۵۲×۴۲
۱۳۰۹ دورنمایی از طبیعت- جنوب فرانسه ۳۰×۲۲
۱۳۰۹ دهکده.ای در نزدیکی پاریس ۳۰×۲۲
۱۳۰۹ منظره.ای از اطراف پاریس ۲۹×۲۲
۱۳۰۹ دورنمایی از اطراف پاریس ۵۱×۳۹
۱۳۰۹ چشم.انداز محله.ای قدیمی در شهر پاریس ۳۰×۲۲
۱۳۰۹ دورنمای محله.ای قدیمی در شهر پاریس ۴۶×۴۱
۱۳۰۹ دورنمای محله.ای قدیمی در شهر پاریس ۵۲×۴۲
۱۳۱۰ دورنمای کلیسایی در ونیز- ایتالیا ۳۰×۲۲
۱۳۱۰ دورنمایی از ونیز- ایتالیا ۳۰×۲۲
۱۳۱۰ دورنمایی از سان مارکو- ونیز- ایتالیا ۵۴×۳۸
۱۳۱۰ دورنمایی از بندر ونیز- ایتالیا ۵۴×۳۸
۱۳۱۰ پلی بر رود سن- پاریس ۵۲×۴۲
۱۳۱۰ دورنمای محله.ای قدیمی در شهر پاریس ۵۲×۴۲
۱۳۱۰ منظره.ای از رود سن- پاریس ۵۲×۴۲
۱۳۱۰ چشم.اندازی از ونیز- ایتالیا ۵۴×۳۸
۱۳۱۰ چشم.اندازی از رود سن- پاریس ۵۲×۴۲
۱۳۱۰ دورنمای محله.ای قدیمی در شهر پاریس ۵۴×۳۸
۱۳۱۰ چشم.اندازی از جنوب فرانسه ۵۴×۳۸
۱۳۱۰ میدان سن. مارکو- ونیز- ایتالیا ۳۰×۲۲
۱۳۱۰ کلیسایی در شهر پاریس ۲۵×۱۵
۱۳۳۰ پل سن مارتین و کانال گرانده- ونیز- ایتالیا ۲۹×۲۱
آثار از میان رفته
۱۳۰۴ - مجسمه سنگی «ونوس دمیلو» اولین مجسمه سنگی ساخته شده توسط صدیقی که به احمدشاه اهدا شده بود هرگز یافت نشد.
۱۳۱۲ - مجسمه گچی فردوسی سوار بر سیمرغ (با همکاری حسنعلی وزیری). ارتفاع حدود ۱۶۰ سانتی.متر.۱۳۱۳ -نیم.تنه گچی حکیم ابولقاسم فردوسی.ارتفاع:۷۰ سانتی.متر
تندیس تمام.قد ملک المتکلمین از سنگ مرمر. (تا سال ۱۳۷۸ در پارک شهر قرار داشت و پس از آن به انبار سازمان پارک.ها منتقل شد. در خرداد سال ۱۳۸۵ اعلام شد این مجسمه گم شده.است.)
[ویرایش] نشان.ها و افتخارات
هنگام پرده.برداری مجسمهٔ فردوسی در ویلا بورگز رم رئیس جمهور وقت ایتالیا کورونسکی نشان «کومن داتور» که نشان اول هنر در ایتالیا را به او هدیه داد
پرویز تناولی
پرویز تناولی، هنرمند و مجسمه.ساز مشهور ایرانی است. وی همکنون ساکن کشور کانادا است.
اثر پرسپولیس وی در حراج کریستی در دبی، به مبلغ دو میلیون و ۵۰۰ هزار دلار بفروش رفت که در تاریخ حراج کریستی در خاورمیانه، رکوردی بی.سابقه است.
از دیگر آثار وی میتوان به اثر شاعر ایستاده اشاره کرد.
چنگیز شهوق
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
-