واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه بوعلي سينا همدان: اتاق فكر حوزه و دانشگاه نقش كليدي در گرهگشايي از مشكلات جامعه دارد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه بوعلي سينا همدان با تاكيد بر اينكه اتاق فكر حوزه و دانشگاه نقش كليدي در گرهگشايي از مشكلات و ارتقاي فرهنگ فكر در جامعه دارد، گفت: مسووليت اصلي ساختن جامعهاي كه بتواند جامعهسازي ديني كند به عهده حوزه و دانشگاه و حاكميت است كه مستلزم اين امر برقراري وحدت بين حوزه و دانشگاه است.
عليرضا آرامينژاد در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، به سخنان مقام معظم رهبري در جمع دانشجويان مبني بر ايجاد اتاق فكر حوزه و دانشگاه اشاره و اظهار كرد: مجموعههاي حوزوي و دانشگاهي به عنوان روشنفكران جامعه مسووليت خطيري به عهده دارند.
اين فعال دانشجويي ادامه داد: با مروري به گذشته ميتوان متوجه تغييرات اساسي در دنيا و به خصوص در كشور شد به خصوص اينكه پيشرفتهايي در سطوح مختلف علمي، امكانات و ... صورت گرفته است؛ از اين رو اين تغييرات، نگرانيهاي را مبني براينكه مديريت آينده بايد به چه نحوي صورت گيرد تا آرامشي را براي مردم فراهم كند، ايجاد ميكند.
وي ادامه داد: در حال حاضر برخي مديران و تصميم گيران گرفتار مسائل اجرايي ميشوند و حتي جلسات متعدد آنها گاهي اوقات صرف كارهاي روزمره ميشود، اما با اين وجود قدرت تصميمگيري مبتني بر تجربيات گذشتگان ممكن است به دليل اتمام ذخاير تجربيات كاهش يابد؛ از اين رو بايد به دنبال مامني براي شناخت نقاط ضعف و قوت بود تا بتوان پيرامون مسائل مختلف كشور تصميمگيري كرد. اين موضوع جز با تشكيل اتاق فكر با حضور مجموعههاي حوزوي و دانشگاهي به عنوان روشنفكران جامعه ميسر نميشود.
دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه بوعلي سينا همدان ادامه داد: همانطور كه برخي تصميمگيران كنوني كشور روزي در تشكلهاي دانشجويي حضور داشته و برآمده از دانشگاه هستند و همچنين تشكلهاي دانشجويي و اصحاب صاحب فكر نسبت به فضاي دانشگاه و كشور بي تفاوت نيستند و از نزديك مشكلات را لمس و در جريان مسائل كشور هستند و از سويي ميتوان جلسان همانديشي در حوزه براي ارائه راهكارهاي مناسب تشكيل داد بايد زمينههاي تشكيل اتاق فكر حوزه و دانشگاه فراهم شود تا با همفكري تصميمگيريهاي لازم انجام شود.
آرامي نژاد در ادامه خاطرنشان كرد: در حال حاضر در دهه چهارم انقلاب كه به گفتهي مقام معظم رهبري دههي پيشرفت و عدالت است و همچنين طبق بيانات و تاكيد ايشان ماموريت نسل جديد تشكيل جامعه اسلامي است كه بايد جلسات فكري وسيع دانشجويي به همراه مجموعه حوزوي با هدف گسترش فكر و پراكندن فكر صحيح و درست در جامعه ايجاد شود.
اين فعال دانشجويي با تاكيد بر اينكه وحدت حوزه و دانشگاه ميتواند در افزايش كارآيي علمي و همچنين استقلال علمي و سياسي كشور موثر باشد، گفت: براي ايجاد نااميدي در دشمنان و آنهايي قصد القاي افكار منحرف در جامعه دارند بايد آفات حوزه و دانشگاه را شناسايي و با ايجاد تفاهمي بين اين دو نهاد در جهت ايجاد اتاق فكري براي پشتيباني پژوهشي و توليد نظرات تلاش كرد؛ چرا كه دراين صورت اين اتاق فكر نقش كليدي در جهت گرهگشايي مشكلات و ارتقاي فرهنگ فكر در جامعه را به عهده دارد.
وي همچنين اظهار كرد: از آنجا كه در حوزه به دليل شفافيت موجود، تحقيقات و پژوهش كارهاي علمي به خوبي انجام ميشود، ميتوان با برقراري ارتباط بيشتر بين حوزه و دانشگاه اين علوم را در سطح جامعه گسترش داد تا بيانات رهبر معظم انقلاب مبني بر اينكه فكر نويي كه منطق و استدلال اسلامي داشته باشد و كسي را زده و تنش ايجاد نكند در جامعه فراهم شود.
دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه بوعلي سينا همدان تاكيد كرد: اتاق فكر مدخل افكار ورودي است؛ از اين رو بايد با تمهيداتي اموري كه مانع از آزادانديشي بر پايه عقلاني و اجتماعي و به طور كلي محدوديت ميشود را از سر راه برداشت تا در اتاق فكر فضايي به دور از تفرق و پريشاني ايجاد شود. البته اين امر نيازمند وجود تجربههاي خوب و پتانسيل تحقيقاتي لازم افراد براي خلاقيت و نوآوري است.
انتهاي پيام
چهارشنبه 15 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 145]