واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: كوتاه هنري
داوود اميريان: «وقتي آقا جان دستگير مي شود» مجموعه داستان هاي اجتماعي است
«وقتي آقاجان دستگير مي شود» عنوان مجموعه داستان هاي «داوود اميريان» است كه انتشارات سوره مهر به تازگي منتشر كرده است. به گزارش آفرينش، «وقتي آقاجان دستگير مي شود» توليد مركز آفرينش هاي ادبي حوزه هنري است و از 6 داستان كوتاه كودك و نوجوانان تشكيل شده است. «وقتي آقاجان دستگير مي شود» در 72 صفحه با مجموعه داستان هاي «وقتي آقاجان دستگير مي شود»، «سبقت»، «فرياد بي صدا»، «ديوار كج»، «مرضيه»، «آخرين مبارز سياسي» منتشر شده است. قيمت كتاب هزار و 500 تومان است و با شمارگان دو هزار و 200 نسخه و در قطع وزيري كوتاه انتشار يافته است.
موسوي: نگاه فعلي سينماي اجتماعي به معضلات، تك بعدي است
مدير كل آسيب ديدگان اجتماعي بهزيستي كشور گفت:تحليل و بررسي ناهنجاري ها و معضلات تاكنون در سينماي اجتماعي ايران جامع نگر نبوده و به همين دليل پيام و هشدار تاثيرگذار و لازم به مخاطب ارائه داده نشده است. به گزارش آفرينش به نقل از روابط عمومي سومين جشنواره فيلم پليس، «سيد حسن موسوي» مدير كل دفتر امور آسيب ديدگان اجتماعي سازمان بهزيستي طي گفت وگويي با بيان اين مطلب گفت: فيلمساز اجتماعي نياز دارد براي بيان دردها و معضلات جامعه به همه ابعاد اعم از بعد سياسي، فرهنگي، اقتصادي و اجتماعي توجه كرده و سپس با پرداخت هاي داستاني معضل و آسيب جامعه را بيان كند. وي با بيان اينكه نگاه فعلي سينما به معضلات تنها يك نگاه تك بعدي است، افزود: فيلم هاي اجتماعي بايد بگونه اي ساخته شود كه علاوه بر نشان دادن شفاف و صريح معضلات، پيام و راهكارهاي موثر براي جلوگيري و پيشگيري از اين آسيب ها به صورت غيرمستقيم به فرد آسيب ديده، خانواده و نيز جامعه ارائه شود. موسوي معتقد است:آموزش و جلب مشاركت مردم به صورت غيرمستقيم در آثار تصويري بيشتر از سوي مخاطبان به ويژه نسل جوان و پوياي كشور مورد استقبال قرار خواهد گرفت. مدير كل دفتر امور آسيب ديدگان اجتماعي سازمان بهزيستي پيشنهاد داد: نهادهاي مرتبط با آسيب ها و ناهنجاري هاي اجتماعي مي توانند براي ارتقاي سينماي اجتماعي ايران مصاديق آسيب ها و ناهنجاري هاي اجتماعي را در اختيار فيلمسازان قرار داده تا روند توليد فيلم هاي اجتماعي از بطن جامعه فعلي فاصله نداشته باشد. وي اظهار داشت: جشنواره فيلم پليس فرصت مناسبي است تا نيروي انتظامي به عنوان يكي از متوليان مقابله و پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي علاوه بر ارائه اين مصاديق به هيات انتخاب و داوري، پس از پايان جشنواره آنها را به مسوولان وزارت ارشاد، صدا و سيما و نهادهاي مرتبط با آسيب هاي اجتماعي ارائه دهد. به گفته اين استاد دانشگاه، رسانه به ويژه سينما و تلويزيون همانند شمشير دولبه اي است كه اگر به خوبي در موضوعات مختلف به ويژه موضوعات اجتماعي مديريت شود، مي تواند تاثير بسيار مناسبي روي مخاطب خود داشته باشد. موسوي همچنين از پيش بيني برگزاري ميزگردهاي تخصصي با مشاركت كارشناسان و صاحبنظران اجتماعي و سينمايي به عنوان يكي از برنامه هاي اصلي جشنواره استقبال كرد. سومين جشنواره فيلم پليس، از 19 تا 22 آذر ماه سالجاري در تهران برگزار خواهد شد و دبيرخانه آن واقع در شهرك قدس- بلوار فرحزادي- فلامك شمالي- خيابان -15 پلاك 25، تا 15 آبان ماه آماده دريافت آثار هنرمندان است. همچنين علاقه مندان براي كسب اطلاعات بيشتر مي توانند به سايت اينترنتي جشنواره مراجعه كنند.
بازگشت جين فوندا به برادوي، پس از غيبتي 46 ساله
«جين فوندا»، بازيگر برنده اسكار هاليوود، پس از بيش از 4 دهه در نمايش 33« درجه اختلاف دما» در برادوي ايفاي نقش خواهد كرد. به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري رويترز، «جين فوندا» پس از گذشت 46 سال دوري از عرصه تئاتر، با بازي در نمايش 33 « درجه اختلاف دما»، در سال 2009 به اين عرصه باز خواهد گشت. اين نمايش به كارگرداني «مويسس كافمن»، داستان شيدايي بتهوون است. بنا براين گزارش، نمايش 33« درجه اختلاف دما»، اوايل سال 2009 روي صحنه خواهد رفت. «جين فوندا» در اين باره گفت: از اينكه در نمايش جديد «كافمن» بازي مي كنم، بسيار خوشحال و هيجان زده ام، من ديگر نمي توانستم بيش از اين دوري از عرصه تئاتر و نمايش را تحمل كنم. اين بازيگر 70 ساله هاليوود، در سال 1960 با بازي در نمايش «آنجا دختر كوچكي بود»، موفق ترين حضور خود در عرصه تئاتر را به به اثبات رساند، او براي اين نمايش نامزد جايزه توني در بخش بهترين بازيگر نقش اول زن شد، او آخرين بار نيز در سال 1963 در نمايش «وقفه عجيب و غريب» ايفاي بازي كرد. به گزارش رويترز، «فوندا» در سال هاي 1972 و 1979 برنده جايزه اسكار بهترين بازيگر نقش اول زن شد. به گزارش فارس، مجموعه «برادوي» به مجموعه اي از سالن هاي نمايش در نيويورك آمريكا گفته مي شود كه از سال 1882 افتتاح و در 1900 بازسازي شده است كه آثار بسياري از نمايش نامه نويسان شهير آمريكايي همچون «ادوارد آلبي»، «جورج كافمن» و «نيل سيمون» در آنجا به نمايش درآمده است.
چهارشنبه 15 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]