واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: شهردار: تكميل اتاق بحران شهرداري نيازمند 3 ميليارد ريال اعتبار
3 ميليارد ريال اعتبار براي تكميل اتاق بحران شهرداري بيرجند مورد نياز است.
شهردار بيرجند با بيان اين مطلب به خبرنگار ما گفت: تاكنون 2 ميليارد و 500 ميليون ريال براي راه اندازي اتاق بحران هزينه شده است. براي تكميل مديريت شبكه اتاق بحران بايد سايت كاملا مقاوم و انحصاري پيش بيني كرد كه ساختمان با استحكام و مقاومت و مركزيت خاص، تامين برق از سلول هاي خورشيدي حدود 3 ميليارد ريال اعتبار مورد نياز است.
محسن زاده ادامه داد: در شرايط بحراني و در صورت قطع برق، امكان تامين اين انرژي توسط سلول هاي خورشيدي وجود دارد.
شبكه ارتباطي كاملي در شهر بر اساس طراحي اتاق بحران پيش بيني شده است تا امكان ارتباط شهرداري با سازمان ها و نيروهاي مديريت بحران وجود داشته باشد.
وي افزود: اين شبكه ارتباطي در شرايط بحران به صورت مستقل عمل مي كند. بستر و زيرساخت هاي آن فراهم شده و آماده نصب دوربين ها براي مديريت بحران است.به گفته وي 100 دوربين با هدف مديريت بحران و ترافيك در طرح پيش بيني و تاكنون حدود 12 مورد خريداري و نصب شده است.وي از قابليت هاي اين شبكه به امكان برقراري ارتباط با دستگاه ها و با شهرهاي مورد نياز، امكان مديريت از چند نقطه اشاره كرد و گفت: حتي با نصب دوربين روي خودرو و اعزام آن به هر نقطه شهر، امكان ارتباط مستقيم صوتي و تصويري وجود دارد.او ادامه داد: در شرايط بحراني امكان برقراري بلوتوث، اينترنت رايگان، بي سيم خاص شبكه، ارتباط صوتي و تصويري، كد شناسايي افراد و خودرو و... وجود دارد.
مدير عامل سازمان آمار و فناوري اطلاعات شهرداري بيرجند با بيان اين مطلب گفت: حدود 60 دوربين براي مديريت بحران شهري در نقاط مختلف شهر با اعتباري بالغ بر 700 ميليون ريال نصب مي شود كه اين امكانات در صورت بحران و قطع آب و برق و تاسيسات زيربنايي قادر به فعاليت خواهند بود.محمد علي لطفي ادامه داد: امكانات اين اتاق نقشه GIS شهري، تجهيزات بي سيم، امكانات كنترل دوربين هاي شهري و مكان يابي خودروهاي عمومي و اختصاصي است.به گزارش امور فرهنگي روابط عمومي شهرداري بيرجند وي اتاق بحران را مركزي براي فرماندهي و كنترل مطلوب حوادث طبيعي و انسان ساز دانست كه بر مبناي اطلاعات، تجهيزات و منابع مناسب به روزرساني شده باشد و در واقع مركز اصلي رويارويي با فاجعه و هماهنگي با نقاط مشترك بوده و اقدامات در چنين فضايي انجام مي شود.
وي با اشاره به اهميت اتاق بحران متذكر شد: با توجه به زلزله خيز بودن منطقه، وجود دو گسل، نياز به دسترسي اطلاعات زيربنايي شهرهاي استان، ضرورت وحدت رويه بين دستگاه هاي اجرايي براي مقابله با بحران، وجود حاشيه نشيني و پراكنده نشيني، استقرار مخازن سوخت در داخل شهر ايجاد اتاق بحران شهرداري مورد نياز است.لطفي گفت: در سال هاي اخير مديريت بحران و ايمن سازي شهرهاي كشور مورد توجه قرار گرفته و مديريت بحران به عهده شهرداري هر شهر است.
سه شنبه 14 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خراسان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 773]