تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس براى كسب رضايت خدا و آگاهى در دين قرآن بياموزد، ثوابى مانند همه آنچه كه به ف...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816335392




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

طراحی در انیمیشن دو بعدی


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:


طراحی در انیمیشن دو بعدی


مواد: در طراحی، هم از مدادهای چوبی و هم از مدادهای اتود فلزی می توان استفاده کرد. مدادهایی را که برای شروع کار توصیه می کنیم عبارتند از:
مدادهای چوبی
سفت F HB B 3B 5B نرم




مدادهای اتود
مداد اتود با مغزی H برای طرح اولیه
کاغذ: برای طراحی کاراکتر و یا آماده شدن طراحی اولیه بک گراندو یا استوری بورد بهتر است از کاغذهای صاف و بدون بافت استفاده شود زیرا بافتهای کاغذ تا اندازه ای خط اصلی کاراکتر را از بین می برد و تشخیص ایرادهای کاراکتر سخت تر خواهد شد ولی برای ایجاد بافت یا افکت های ویژه ای به کار می آید .
بهتر است از کاغذ سفید بدون پرز استفاده شود .
لوازم کمکی : تخته طراحی به ضخامت 6 میلیمتر و قطع 40 × 50 سانتی متر می تواند از جنس تخته سه لا یا پلکسی گلاس باشد ، نوار چسب یا گیره برای چسباندن کاغذ به تخته ، پاک کن وانیل ( به خاطر صدمه نزدن به کاغذ ) ، کاغذ برای کثیف نشدن طراحی به هنگام کار ، برس یا فرچه برای پاک کردن سطح کاغذ ، مداد تراش و یا کاتربرای شکل دادن به نوک مداد ، البته در کارگاههای ساخت انیمیشن از میز نور جهت طراحی استفاده می کند تا در صورت احتیاج به زدن کلید یا بیت وین ها به راحتی از نور تابیده شده در زیر صفحه شیشه ای ، اشکالات کاراکتر گرفته شود .
انواع شکل های نوک مداد



نوک تیز :
• خطهای نازک
• آکسانهای تند ( طراحی کارکتر، طراحی بک گراند ، نماهای کلی و ...)
• هاشور ( سایه پردازی به طراحی کارکتر و طراحی بک گراند و استوری بورد )
• خط ضخیم و نازک ( حس دادن به کاربه خصوص در مورد تائید به اعضای حرکتی کاراکترها )
نوک گرد :
• خطهای معمولی
• سایه های کلی
نوک کند :
• خطهای نرم
• سایه های ملایم
• شفاف کاری
نوک دراز :
• خطهای بلند
• شفاف کاری
• خط ضخیم و نازک
• مغزی به حالت تخت یا افقی
خطوط مدادی: این خطوط هم برای گرم کردن دست تا قبل از طراحی و هم جهت ساخت انواع هاشور و سایه روشنها به کار می رود .



گام سایه ها: سطوح تیره و روشن روی طرح را می توان با روی هم قرار دادن خطوط هاشوری و استفاده از نرمی و سفتی مدادهای مختلف بوجود آورد .



در اینجا 5 شماره سایه ازگام 9 شماره ای سایه ها نشان داده شده است .این 5 نوع سایه آنهایی هستند که شما و حتی افراد پیشرفته بدانها نیاز دارید . این 5 نوع سایه را همانند موسیقیدانها که نتها را تمرین می کنند بارها تمرین کنید . پس از اینکه در گام خاکستریها مهارت پیدا کردید ، دارای آن قدرتی خواهید شد که طراحی معمولی را به طراحی با ارزش و عمیق تبدیل کنید .
برای تمرین این سایه ها می توان از انواع شکلها و اجسام حتی به صورت ذهنی استفاده کرد با این تفاوت که در طراحی انیمیشن این نکته همیشه باید مد نظر باشد که
1- اجسام یا کاراکترها ساخته شده از اجسام هندسی هستند که با تناسباتی به هم مرتبط هستند . پس وقتی از یکه مکعب یا بیضی طراحی می کنید ، با این دید از آن طراحی کنیدکه آن مکعب سر یک آدم آهنی یا آن بیضی ، دماغ یک کاراکتر است . پس سعی کنید از جهات مختلف یک حجم طراحی کرده و به دفعات نور پردازی آن را تغییر دهید .
2- از جهات مختلف یک حجم طراحی کنید به طوریکه بعداً بتوانید بدون دیدن مستقیم آن حجم ، جهات دیگرش را تصویر کنید .
3- اجسام را زنده ببینند آنها را زنده طراحی کنید .






برای تمرین این سایه ها از تمام انواع نوکها و انواع شیوه های گرفتن مداد با دست استفاده کنید . با دقت ببینید چگونه نوکهای مختلف مداد سایه های مختلفی از روشن تا تیره را بوجود می آورد . استادان با غلتاندن نوک مداد نوک تیز خطهای ضخیم و نازک ایجاد می کنند و طراحیهای خطی بوجود می آورند .
با استفاده از بغل مداد نوک گرد، خطهای نرم و با مداد کند، سطوحی با سایه های نرم را به وجود آورید. با مدادی که نوکی بلند دارد می توانید خطهای پهن و بلند به وجود آورید یا خطوط پهن مجزا یا سایه های یکدست ایجاد نمائید. سایه زدن را آنقدر تمرین کنید که هماهنگی دست و مغز شما حالتی خودکار به خود گیرد.



حتی می توانید آن تجربیاتی را که خودتان در ضمن تمرین بدست می آورید برای سایه زدن به طور مستقیم در طراحی بکار گیرید.
مراحل طراحی
مرحله اول: طرح اجمالی یا کلی



با مداد اتود مجهز به مغزیH که آن را نه مثل نوشتن بلکه در کف دست با انگشتان می گیرید، طرح اجمالی مدل را رسم کنید.
سعی کنید حرکات دستتان آزاد و از ناحیه شانه باشد. در این موقع فقط حواس خود را متوجه شکلهای کلی کنید. جزئیات و ریزه کاریها را بعداً اضافه کنید. این مرحله را بارها و بارها تمرین کنید.
طرح اجمالی در طراحی کاراکتر بدین صورت است:
مرحله دوم: طراحی خطی



برای پیشرفت در طراحی خطی پر احساس نیاز به وقت و تمرین دارید. برای این کار از مداد چوبی یا اتود با مغزی H یا F استفاده کنید. با مداد، هم به صورت نوشتن و هم به صورت گرفتن در کف دست تمرین کنید. در شیوه گرفتن مداد به کف دست، خط های پهن را با بغل و خط های نازک را با نوک آن رسم کنید. خود را هرچه بیشتر ورزیده سازید تا بتوانید گردی و بعد را با خط های پر احساس نشان بدهید.
این مرحله مهمترین مرحله در طراحی کاراکتر است. زیرا القای حس مورد نظر و شخصیت پردازی به وسیله خطوط این مرحله شکل می گیرد.



مرحله سوم: سایه های مقدماتی
برای کسب موفقیت در سایه زنی، باید توجه داشت که منبع نور طبیعی یا مصنوعی است، در ثانی جهت آن ازکدام جهت است و حجم چه جنسی است و بازتاب نور آن به چه صورت است.
در مرحله اول باید شکلها را به صورت صاف و با دقت زیاد خاکستری کنید. سایه ها را با خاکستری های متوسط و با ظرافت کامل ایجاد کنید. از همان مرحله اول سایه های تند بوجود نیاورید. پس از اطمینان، سطوح خاکستری را با فشار بیشتر به مداد یا انتخاب مدادی نرم تر می توانید تیره تر کنید. نوک مداد را برای ایجاد سایه های نرم و صاف؛ تخت کنید.



مرحله چهارم: اتمام
در سایه های نهایی تا حدی از مداد پر رنگ تر استفاده کنید. با نوک تخت مداد، سایه های یکدست را به وجود آورید. مراحل سایه زنی را با تکرار لایه های متعدد بر روی هم دنبال کنید تا به تیرگی دلخواه برسید. خط ها و آکسانها را در ضمن ادامه کار تقویت کنید.
گاهی ممکن است یک طراحی را با یک نوع مداد سخت انجام دهید.



مداد HB مداد خوبی برای این کار است. با تغییر فشار بر مداد و تغییر در نحوه گرفتن آن با دست می توان چندین نوع سایه و انواع مختلف خط ها را بوجود آورد.
البته در استوديو هاي ساخ انيميشن ، بعد از طراحي اوليه بك گراند يا انيميشن براي القاي حس بهتر يا جذابيت بيشتر ، در مرحله نهايي از ته مايه رنگي در آن استفاده مي شود .






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 5512]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن