واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: رئيس سازمان بازرسي كل كشور: حوزه فرهنگ، حوزه توليد قدرت در كشور است
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: رئيس سازمان بازرسي كل كشور مايه اصلي ماندگاري در كشور را حوزه فرهنگ خواند و گفـت: حوزه فرهنگ، حوزه توليد قدرت در كشور است.
به گزارش روز شنبه گروه دريافت خبر باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، حجتالاسلام والمسلمين پورمحمدي، رئيس سازمان بازرسي كل كشور در جمع طلاب و روحانيون استان بوشهر اظهار داشت: حدود يك درصد خاك و جمعيت دنيا را داريم اما تأثير و نقشي كه در دنيا در مباحث سياسي، فرهنگي و اقتصادي داريم، بيشتر از اندازهها و قوارههاي جمعيتي و سرزميني ماست.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور افزود: اين بهدليل نوع تفكر نو و پيام مطلوبي است كه براي انسانها دلنشين است.
پورمحمدي خاطرنشان كرد: با پيشرفتهايي كه انجامشده، فاصلهها و مرزها از بين رفته يا كمرنگ شد اما واقعيت آن است كه اراده انسانها در حيطه مديريت قدرتها قرار نگرفت. بهعنوان مثال كشورهايي چون آمريكا و انگليس عليرغم برخورداري از قدرت تبليغاتي، نظامي و مالي و صرف بيش از هزار و چند ميليارد دلار هزينه در عراق و افغانستان با شكست مواجه شدند.
پورمحمدي با اشاره به توطئههاي دشمنان ايران در ارائه تصويري غلط به جهان تصريح كرد: نمونههاي آن را در موضوعات هستهاي كشورمان شاهد بوديم. آنها به مردم دنيا القا ميكردند كه هدف ايران از فعاليتهاي هستهاي دستيابي به بمب اتم است. وي ادامه داد: دشمنان اين نكته را القا ميكردند كه ايران با دستيابي به فناوري هستهاي و بمب اتم سعي در ايجاد ثبات و پايداري است در حالي كه اگر داشتن بمب اتم ثبات و پايداري ميآورد، پس چرا شوروي سابق كه دهها كلاهك هستهاي داشت، نتوانست دوام بياورد.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور بمب اتم ايران را بمبي نوراني كه حيات و زندگي ميبخشد عنوان كرد و افزود: اين بمب 30 سال پيش بهدست حضرت امام راحل ساخته شد. اما بمب اتمي شما بمبي است شيميايي كه مرگ و مريضي و نابودي به بار ميآورد.
پورمحمدي، روحانيون و طلاب را به درك شرايطي كه در آن قرار داريم فراخواند و اظهار داشت: ما بايد نقطه قوت خود را بشناسيم و بدانيم كه در دنيا چه فضا و قدرت تأثيرگذاري داريم.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور حوزه فرهنگ را حوزه توليد قدرت در كشور دانست و گفت: حوزه فرهنگ، مايه اصلي پايداري كشور است و اينكه مقام معظم رهبري نسبت به تهاجم فرهنگي هشدار دادند بهخاطر اين است كه همه چيز ما در گرو پايداري فرهنگي است.
پورمحمدي بر سرمايهگذاري بيشتر در حوزه تفكر ديني تأكيد كرد و افزود: منابع عمومي كشور بايد بيشتر در خدمت اين نوع تفكر و فرهنگ قرار گيرد و هر محله و كوچه ما بايد يك روحاني فاضل، متين و مورد اعتماد مردم داشته باشد.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور در ابتداي سخنان خود با بيان اينكه نظام و انقلاب ما مباحث ويژهاي از لحاظ مباحث فرهنگي و اعتقادي دارد، گفت: درست است كه نظام ما نظامي سياسي است و همانند ديگر نظامهاي سياسي، ترتيبات حكومتي و سازوكار مناسبي در حوزه مديريت كشور و ترتيبات اداري دارد امام دايرههاي ديگري را نظير نظام فكري، اعتقادي، تربيتي و نظام سياسي متأثر از آن نوع تفكر را نيز مطرح كرده و سعي دارد اين زنجيره را بخوبي حفظ كند./01
شنبه 11 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]