تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 28 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كوتاه كردن ناخن، از آن رو لازم است كه پناهگاه شيطان است و فراموشى مى آورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866259994




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

طرح انتخاباتی مطهری برای عبور از احمدی نژاد


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: سیاست > چهره ها  - علی مطهری از طرح انتخاباتی خود مبنی بر «حمایت اصولگرایان از دو کاندیدای اصولگرا به صورت ترکیبی و همزمان» و البته غیر از احمدی نژاد خبر داد. به گزارش خبرآنلاین، این عضو فراکسیون اصولگریان مجلس از تدوین ساز و کاری از سوی برخی نمایندگان اصولگرای مجلس برای انتخابات ریاست جمهوی خبر داد و گفت: براساس این ساز و کار اصولگرایان به صورت ترکیبی و همزمان از دو نامزد اصولگرا حمایت خواهند کرد. این طرح به این معناست که ما همزمان از دو کاندیدا حمایت می‌کنیم که یکی از این دو به عنوان رئیس جمهور و دیگری به عنوان معاون اول وی مطرح شوند.او که پیش از این در گفت وگویی از کاندیداتوری ولایتی حمایت کرده و او را بهترین کاندیدا برای اجماع میان اصولگرایان خوانده بود، خاطرنشان کرد: براساس پیشنهاد ما، علی‌اکبر ولایتی یکی از این دو فرد می تواند باشد.وی از مذاکرات خود و جمعی دیگر از اصولگرایان با ولایتی خبر داد و افزود: در این جلسات همچنان در حال مذاکره و گفت وگو  هستیم. با برخی دیگر از شخصیتها و از جمله نمایندگان مجلس نیز در مورد کاندیداتوری آقای ولایتی و همچنین سازو کار مذکور برای حمایت همزمان از دو کاندیدا، بحث هایی مطرح شده که البته بعضا مورد استقبال هم قرار گرفته است.مطهری پیش‌بینی کرد که این طرح مورد استقبال 70 تا 80 درصدی اصولگرایان قرار گیرد. به گفته وی در این صورت است که چهره انتخابات عوض می‌شود، یعنی به غیر از دو طیف سیاسی موجود، جریان سومی وارد عرصه‌ انتخابات می‌شود که این جریان با حمایت همزمان کاندیدای اصولگرا، یکی را به عنوان رئیس جمهور و یکی دیگر را به عنوان معاون اول رئیس جمهور مطرح می‌کند.عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه این طرح هنوز نتیجه مشخصی ندارد و نیاز به برخی مذاکرات دیگر است، در پاسخ به این سوال که چقدر این امکان وجود دارد که آن شخص دوم محمود احمدی‌نژاد باشد، گفت: قاعدتا هیچکدام از این افراد احمدی‌نژاد نخواهد بود.وی درباره علت اعلام قطعی حمایت برخی طیفهای اصولگرا از کاندیداهای به غیر از احمدی‌نژاد از هم اکنون خاطرنشان کرد: هنوز زمان باقی است و اصولگرایی حکم می کند که همه کاندیداها ارزیابی شوند، و اصلح از بین آنها انتخاب گردد. البته شاید الان به صلاح نباشد که برخی طیف ها بخواهند کاندیدای مورد نظر خود را از هم اکنون مطرح کنند کما اینکه نیازی به این کار نیست و بهتر است در آستانه انتخابات این کار صورت گیرد.




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 351]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن