واضح آرشیو وب فارسی:فارس: شيكاگو تريبيون منتشر كرد: 8 دليل براي پيروزي اوباما در انتخابات رياست جمهوري آمريكا
خبرگزاري فارس: يك روزنامه آمريكايي در گزارشي هشت دليل براي پيروزي "باراك اوباما" نامزد حزب دموكرات در انتخابات رياست جمهوري آمريكا را منتشر كرد.
به گزارش فارس، نويسنده اين مقاله در شماره روز پنجشنبه روزنامه "شيكاگو تريبيون" نوشت امروز هشت دليل ارائه ميدهم كه چرا "باراك اوباما" ماهرانه در انتخابات پيروز خواهد شد:
1- اولين دليل اين است كه حاميان اوباما پر انرژيتر هستند. اوباما هر جا كه ميرود جمعيت زيادي را به سوي خود جذب ميكند و به جوانان و راي اوليها به گونهاي انرژي ميبخشد كه باعث شگفتي موسسات نظرسنجي شده است كه بر مدلهاي مشاركت سنتي تكيه دارند. نظر سنجي اخير روزنامه يواساي تودي و موسسه گالوپ نشان داد كه 74 درصد از رايدهندگان اوباما اعلام كردهاند آنها در اين دوره اشتياق بيشتري براي راي دادن نسبت به انتخابات قبلي دارند و اين در حالي است كه تنها 48 درصد راي هندگان مككين چنين نظري داشتند. به نوشته اين نشريه آمريكايي حاميان اوباما به راي خود به عنوان گزينهاي كسلكننده و انتخاب بين بد و بدتر نمينگرند بلكه راي خود را فرصتي محرك براي ايجاد آيندهاي روشنتر ميپندارند.
2- دليل دوم اين است كه اوباما به طور كلي از برتري برخوردار است. در رقابتهاي ابتدايي كه "هيلاري كلينتون" سناتور دموكرات و رقيب پيشين اوباما وي را به چالشي بزرگ كشيد، اوباما از تمام نامزدهاي دموكرات رياست جمهوري در تاريخ آمريكا بهتر ظاهر شد. ستاد انتخاباتي وي همچنين از فناوريهايي مانند استفاده از نامه الكترونيك، پيامك و سايتهاي انجمنهاي اجتماعي براي حفظ ارتباط با حاميان خود و ترغيب آنان در شركت در نظرسنجيها به شكل قابل توجهي استفاده كرده است.
3- سومين دليل اين است كه اوباما در امور رسانههايي مانند راديو و تلويزيون نيز از برتري برخوردار است. اوباما چنان از پشتوانه مالي برخوردار است كه قادر بوده است در راديو و تلويزيون با تبليغات مككين بر ضد خود مقابله كرده و عليه مككين حملاتي انجام دهد.
به نوشته شيكاگوتريبيون تنها قدرت مالي دليل برتري وي نبوده است بلكه تصميم وي براي پاسخ سريع و كوبنده در درون فضاي خبري نيز عامل مهمي محسوب ميشود.
4- دليل چهارم اين است كه مككين محبوبيت خود را از دست داده است. بله وي مردي دمدمي مزاج است كه در لحظات حساس تحت لواي حزب آشوب زده [جمهوريخواه] فعاليت كرده است.
اين روزنامه آمريكايي ميافزايد: به نظر ميرسد حملات فراوان مككين به شخصيت اوباما يا به نهادهاي وابسته به اوباما تلاشي است براي انحراف موضوع از امور با اهميت. مككين در نهايت با سياست مالياتي محافظهكارانه و برچسب سوسياليست زدن به اوباما به صورت نااميدانه براي پيروزي در انتخابات تلاش ميكند.
5- پنجمين دليل اين است كه "سارا پالين" معاون مككين به فاجعهاي از ايالت آلاسكا تبديل شد. به طور قطع مورخان تصميم مككين براي انتخاب يك فرماندار تازهكار از يك ايالت كمجمعيت را به عنوان بزرگترين خطاي وي محسوب خواهند كرد.
شيكاگو تريبيون تاكيد ميكند: اقدام ترسناك مككين در انتخاب پالين به زعم "كالين پاول" وزير امور خارجه اسبق آمريكا، روشنفكران رده بالاي محافظهكار و شماري از سرمقالههاي روزنامهها به عنوان دليلي براي حمايت از اوباما عنوان شد.
6- ششمين دليل اين است كه اوباما خونسردي خود را از دست نداد. مورخان همچنين به اين امر اشاره خواهند كرد كه ستاد انتخاباتي اوباما به مجموعهاي از پيامهاي "تغيير" نسبتا سادهاي بسنده كرد و اين در حالي است كه ستاد مككين سعي كرده است به حفظ موضوعات جديد بپردازد.
اين نشريه آمريكايي در ادامه نوشت: پيوستگي در پيامهاي ستاد اوباما در تعادل فكري خود اوباما منعكس شد بويژه در مناظرهها كه اوباما بيشتر شبيه روساي جمهور بود تا مككين با لبخند تصنعي و حالتي عصباني.
7- هفتمين دليل شيكاگو تريبيون اين است كه مككين قادر به مبارزه با بادهاي مخالف دولت "جرج بوش" رئيس جمهوري آمريكا نبوده است. مهم نيست كه مككين چندين بار بوش را "كله شق" لقب داده است اما با اين وجود نيز وي نميتواند از رئيس جمهوري به شدت منفور آمريكا [بوش] براي كسب محبوبيت در ميان راي دهندگاني كه مشتاق رهبري جديد هستند، فاصله بگيرد.
8- دليل هشتم براي پيروزي اوباما در انتخابات رياست جمهوري آمريكا اين است كه اوباما از بخت خوبي برخوردار بوده است. رويدادها در تمام سال در مواردي چون تروريسم و امور امنيت ملي كه مككين در آن توانايي داشت، نسبتا به آرامي پيش رفت. و از سوي ديگر بحران بزرگ مالي نه تنها به عنوان يكي از نقاط قوت اوباما به حساب آمد بلكه باعث شد مككين در مواجه با يك چالش ناگهاني نسنجيده و غيرمصمم به نظر برسد.
نويسنده اين مقاله در پايان تاكيد ميكند كه موارد فوق يك طعنه يا تضمين نيست بلكه انتظار دارد خوششانسي نيز دستكم شب سهشنبه [شب انتخابات] وجود داشته باشد.
انتهاي پيام/.
جمعه 10 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]