واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس سازمان بازرگاني خراسان جنوبي: 140 بازرس ويژه در نانواييهاي بيرجند مستقر شدند
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان بازرگاني خراسان جنوبي از استقرار 140 بازرس در تمام نانواييهاي سطح شهر بيرجند براي نظارت بيشتر و بهبود روند موجود صفهاي طولاني نان در اين شهر خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از بيرجند، نادر ميرشكار ظهر امروز در جمع خبرنگاران علت تشكيل صفهاي طولاني نان در بيرجند را مسائل و تخلفات به وجود آمده در بحث توزيع و پخت نان و همچنين فروش آزاد آرد به دليل اختلاف قيمت بين آرد يارانهاي و آزاد دانست.
وي آماري از تخلفات انجام شده در بخش آرد در نانواييهاي استان ارائه نداد و تصريح كرد: براي رفع اين مشكل و جلب رضايت مردم، بازرسان از اول آبان در نانواييها مستقر شدند و به مدت يك ماه بر كار نانواييها نظارت ميكنند.
رئيس سازمان بازرگاني خراسان جنوبي با بيان اينكه 20 بازرس سازمان بازرگاني نيز براي دريافت گزارشها فعال هستند، اظهار داشت: بازرس ويژه از ابتداي شروع به كار تا آخرين ساعت پخت و توزيع نان در نانوايي حضور دارد و هر گونه تخلفي را در بخش كمبود و افزايش نان و تعداد متقاضيان نان را گزارش ميدهد.
ميرشكار افزود: نتايج گزارشات ارائهشده توسط بازرسان، به طور كارشناسي تجزيه و تحليل ميشود و سپس براساس اين نتايج و ارزيابيهاي انجام شده، سياستهاي مسئولان استان براي رفع مشكلات و موانع پيشروي اين امر اعلام و اجرايي ميشود.
وي در خصوص علت تشكيل صفهاي طولاني براي دريافت شير در استان نيز گفت: شير براساس جمعيت شهري سهميهبندي شده و سرانه هر نفر در كشور 139 گرم است و اين ميزان سهميه در خراسان جنوبي توزيع ميشود كه در حد نياز خانوارها نيست.
رئيس سازمان بازرگاني خراسان جنوبي با بيان اينكه با توجه به اختلاف قيمت شير آزاد و يارانهاي، ايجاد صفهاي طولاني معمول است، تصريح كرد: نظارت بر واحدهاي صنفي از مرحله توليد تا توزيع شير از طريق سيستم الكترونيكي در استان انجام ميشود و در اين قسمت تخلفات به صفر ميرسد.
ميرشكار گفت: واحدهاي توليدكننده شير كه سهلانگاري داشته باشند، قطع سهميه و لغو قرارداد ميشوند كه در اين راستا دو واحد توليدي در سال جاري قطع سهيمه شده و 38 واحد توزيعكننده متخلف نيز شناسايي شدند.
وي به نتايح طرحهاي نظارتي ويژه بازگشايي مدارس و ماه رمضان در استان اشاره كرد و اظهار داشت: در اين بخش 17 هزار و 29 مورد بازرسي انجام شده است كه تعداد يك هزار و 77 مورد آن گزارشات و شكايات مردمي بوده است.
رئيس سازمان بازرگاني خراسان جنوبي از افزايش 178 درصدي تخلفات انجام شده و 273 درصدي گزارشات مردمي در طول اجراي اين طرح نسبت به طرحهاي گذشته خبر داد و افزود: در اين طرح 913 واحد متخلف شناسايي و 259 پرونده رسيدگي شد كه ارزش ريالي اين پروندهها 884 ميليون و 309 هزار ريال است.
انتهاي پيام/ر
چهارشنبه 8 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]