واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: تلويزيون ژانر وحشت را تجربه كرد
كارگردان «مهمانخانه اي در برف» معتقد است: با توجه به فيلم هاي تلويزيوني ساخته شده، اين تله فيلم از نخستين تجربه هاي سيما در ژانر وحشت است.
كارگردان «مهمانخانه اي در برف» معتقد است: با توجه به فيلم هاي تلويزيوني ساخته شده، اين تله فيلم از نخستين تجربه هاي سيما در ژانر وحشت است.
سعيد سلطاني درباره اين تله فيلم كه از شبكه سه سيما پخش شد افزود: «مهمانخانه اي در برف» مضموني ماورايي دارد و البته در ژانر وحشت هم مي گنجد.
او درباره پرداخت كمتر سيما به ژانر وحشت با توجه به دسته بندي نشدن مخاطبان گفت: مديران تلويزيون آن قدر با برنامه ريزي دقيق عمل مي كنند كه يك سوژه را در ژانرهاي مختلف به مخاطب ارائه دهند. اين كه چرا به يك ژانر نمي پردازند نگاه درستي نيست.
وي ابراز عقيده كرد: تلويزيون ايران مانند همه رسانه هاي دنيا تلاش در ارائه مفاهيم و مضاميني دارد و سعي مي كند در ژانرهاي مختلف و به گونه جذاب، مطابق با نگاه كلي رسانه به آن ها بپردازد. بنابراين درست نيست كه بگوييم در ژانر به خصوصي برنامه نمي سازد.
اين كارگردان در عين حال اظهار كرد: به علت دسته بندي نشدن مخاطبان، سيما به ژانر وحشت چندان نمي پردازد. چون مرسوم نيست كه در ساعت هاي خاصي، دسته خاصي از بينندگان تلويزيون تماشا كنند البته در سال هاي اخير برنامه هايي ساخته شده اند كه مخاطبان خاص داشته اند.
سلطاني افزود: تا حدودي نوع پردازش داستان و هيجان هايي كه ژانر وحشت نسبت به ساير گونه هاي سينمايي دارد ممكن است دليل پرهيز مديران سيما در پرداخت به آن باشد. او در پاسخ به اين پرسش كه موضوع «مهمانخانه اي در برف» چقدر با مخاطبان هدف شبكه سه سيما (جوانان) همخواني دارد، گفت: اين شبكه بنا به تعريف خود بايد به مشكلات جوانان بپردازد. البته جوانان از ساير گروه هاي سني و قشرهاي اجتماعي جدا نيستند. «مهمانخانه اي در برف» نيز داستان زوج جواني است كه قرار است زندگي مشترك خود را آغاز كنند.
نوع داستان اين تله فيلم و روند آن قصه همه افرادي مي تواند باشد كه قصد شروع زندگي خود را دارند و به گذشته و آينده خود توجهي ندارند.
اين كارگردان در پاسخ به اين پرسش كه چقدر به چهره پردازي درست بازيگر در كارهاي خود توجه مي كنيد، اظهار كرد: چهره پردازي مانند ديالوگ و حركت از جمله ابزارهاي تعريف قصه است.
اگر به هركدام از اين ابزارها بي توجهي كنيم تأثير منفي بر اثر مي گذارد. بنابراين چهره پردازي بايد متناسب با داستان و شخصيت ها انجام شود و كارگردان بر حسن انجام آن نظارت كند. سلطاني در پايان درباره اين فيلم كه طرح اوليه آن توسط «مجيد مولايي» نوشته شده و «حسين مرتضائيان آبكنار» فيلمنامه آن را نوشته و بازنويسي متن ها بر عهده خودش بوده گفت: حسين آبكنار تاكنون رمان هاي خيلي خوبي را نوشته است.
زماني كه مجيد مولايي(تهيه كننده «مهمانخانه اي در برف») با من درباره فيلمنامه اين تله فيلم صحبت كرد به علت مضمون ماورايي قصه و گنجانده شدن آن در ژانر وحشت و با توجه شناخت خود از مولايي، كارگرداني «مهمانخانه اي در برف» را پذيرفتم و ساخت آن در اواخر سال ۸۶ به پايان رسيد. گفتني است در اين تله فيلم حسين ياري، يكتا ناصر، لاله اسكندري و هادي قميشي بازي دارند.
دوشنبه 6 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: هموطن سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]