واضح آرشیو وب فارسی:فارس: پاسخهاي صفار هرندي به حواشي روز فرهنگ و هنر؛ وزير ارشاد: ميخواستم كارگردانان بيواسطه با رئيسجمهور صحبت كنند
خبرگزاري فارس: وزير ارشاد ميگويد علت عدم حضورش در نشست هفته گذشته كارگردانان با رئيسجمهور اين بوده كه ميخواسته آنها دغدغههايشان را بدون واسطه با محمود احمدينژاد در ميان بگذارند.
به گزارش خبرنگار فارس، محمدحسين صفار هرندي ظهر امروز در نشستي خبري كه به بهانه ششمين جشنواره فرهنگي -هنري امام رضا (ع) برگزار شده بود، سخن ميگفت.
برخي از سؤالات خبرنگاران درباره ديدار هفته گذشته كارگردانان با رئيسجمهور بود كه وزير ارشاد نيز كوتاه به آنها پاسخ ميداد.
خبرنگار شبكه خبر از او پرسيد چرا شما در آن نشست شركت نكرده بوديد و وزير هم در پاسخ گفت: نفس اينكه هنرمندان ما بتوانند ارتباط نزديكي با رئيسجمهور داشته باشد بسيار نيكوست و از بن وجود به آن معتقدم.
اين خبرنگار بار ديگر پرسيد يعني هيچ كس از وزاتخانه دعوت نشده بود؟
صفارهرندي با خنده گفت: نميشد همه وزارتخانه را دعوت كرد.
خبرنگاران با اين پاسخ وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي خنديدند و وزير به آنها گفت: بياييد اصل موضوع را ببينيم. اگر اين ديدار منجر به تقويت سينما شده باشد بايد از آن شاد بود.
صفارهرندي گفت: من شنيدهام كارگردانان ميخواستهاند بدون واسطه با رئيسجمهور صحبت كنند و اگر ما واسطه ميشديم آنها راحت نبودند.
اما خبرنگار ديگري از صفارهرندي پرسيد شنيده ميشود، جعفري جلوه قرار است از معاونت سينمايي وزارت ارشاد بركنار شود و به گفته اين خبرنگار علت بركناري او از اين سمت بيارتباط با عدم حضورش در نشست دوشنبه شب نيست.
اما وزير ارشاد در پاسخ به اين شنيدهها گفت: من اين ارزيابي را از ماجرا ندارم.
به گفته وي، جايگزيني محمدرضا برازش يا فرد ديگري به جاي محمدرضا جعفريجلوه براي معاونت امور سينمايي شايعه است و در اين معاونت تغييراتي به وجود نيامده است.
صفارهرندي همچنين بحث استعفاي محمود اربابي، مديركل اداره نظارت و ارزشيابي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي را نيز شايعه دانست و غيبت وي را مرخصي بلند مدت توصيف كرد.
وي گفت: آقاي اربابي براي مرخصي رفتن از من اجازه نميگيرند.
به گزارش خبرنگار فارس، محمود اربابي مدتي بود كه در محل كار خود حاضر نميشد و همين موضوع شايعه استعفاي وي را از اداره نظارت و ارزشيابي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي قوت بخشيده بود.
هنرمندان فعاليتشان در چارچوب قانون باشد
--------------------------------------------------
اما بخش ديگري از فضاي مصاحبه وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي به فعاليت بازيگران و هنرمندان ايراني در خارج از مرزهاي كشور اختصاص داشت.
خبرنگار يك خبرگزاري خارجي از صفارهرندي در اين زمينه پرسيد كه وزير ارشاد گفت: هنرمندان مادامي كه فعاليتشان در چارچوب قوانين كشور باشد هيچ محدويتي ندارند.
به گفته وي، هر كس اين قوانين را زير پا گذاشت نبايد به واكنشهاي مربوط به آن اعتراضي داشته باشد.
فعاليت شبكه بيبيسي قانوني نيست
--------------------------------------------
شبكه تلويزيوني بيبيسي فارسي در آستانه فعاليت است و وزارت ارشاد هفته گذشته با انتشار بيانيهاي فعاليت اين رسانه را مرموز و مشكوك توصيف كرده بود.
خبرنگار فارس، از وزير ارشاد پرسيد چرا وب سايت و فعاليت شبكه بيبيسي انگليسي قانوني است و زبان فارسي آن غيرقانوني است در حالي كه اين دو زبان تابع سياستهاي يك رسانه است.
صفار هرندي در پاسخ گفت: من از اين سؤال تعجب ميكنم. چرا كه برخي رسانهها به زبان چيزي ميگويند و به دل كار ديگري ميكنند.
به گفته وي، شبكه تلويزيوني بيبيسي فارسي در ايران راه نخواهد افتاد چرا كه هيچگونه مجوز فعاليتي ندارد.
سرانجام مدير جديد اداره كتاب معرفي شد
----------------------------------------------
اعلام خبر جانشين مجيد حميدزاده داغترين خبر نشست خبري وزير ارشاد با خبرنگاران بود. به محض اين كه صفار هرندي اين خبر را اعلام كرد خبرنگاران خبرگزاريها اين خبر را در اختيار رسانههاي خود قرار دادند.
به گفته وزير ارشاد، قرار است حكم مدير كل جديد اداره كتاب تا پايان وقت امروز صادر شود.
صفارهرندي، انتخاب مدير كل اداره كتاب را موضوعي مزمن در طول اين چهار ماه توصيف كرد.
وي همچنين درباره فعاليتهاي حميدزاده از صفت «جهادي» استفاده كرد و گفت: خودم شاهد بودم كه ايشان تا پاسي از شب در اداره ميماندند و پاسخگوي اهالي نشر بودند.
محمدعلي رمضاني شهريور امسال بهجاي منوچهر اكبري دبير جوايز كتاب فصل، كتاب سال جمهوري اسلامي، جلال آْلاحمد و پروين اعتصامي شده بود.
دو سوم ايرانيها كتاب ميخرند
-----------------------------------
اين روزها محمدحسين صفار هرندي و محسن پرويز هر كجا مينشينند و سخن ميگويند گريزي هم به بحث كتاب و كتابخواني ميزنند.
صفار هرندي امروز بار ديگر اصرار كرد كه مردم ايران كتابخوان هستند و گفت: اصلاً اقبال به كتاب نسبت به گذشته بسيار بيشتر شده است.
به گفته وي، سرانه مطالعه جديدي كه انجام شده نشان ميدهد دو سوم ايرانيها كتاب ميخرند و ميخوانند و به كتابخانهها نميروند.
وزير ارشاد همچنين تأكيد كرد كه كتاب در جامعه ايران ارزان است و كساني كه ميگويند گران است نيتهاي سوء دارند.
به گفته وي، مشكل مردم ايران با كتاب اين است كه آنها دسترسي آسان به كتاب ندارند.
انتهاي پيام/ا
يکشنبه 5 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]