واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: طرح واشنگتن تايمز براي فروپاشي ايران در سال 2030 !
از سوي ديگر ايالات متحده بايد از روسيه،چين و كشورهاي اروپاي غربي بخواهد كه به هيچ وجه در ايران پالايشگاه جديد براي توليد بنزين نسازند تا ايراني ها نتوانند اين نقطه ضعف خود را جبران كنند.
عصرايران - روزنامه محافظه كار واشنگتن تايمز در شماره روز يكشنبه 26 اكتبر خود با چاپ گزارشي به قلم "مارك وستون" درباره فعاليت هاي هسته اي ايران مي نويسد:فعاليت هاي هسته اي ايران از دو سو جهان را تهديد مي كند ،از يك سو خطر حمله نظامي از سوي ايالات متحده يا اسراييل به تاسيسات هسته اي ايران و تبعات چنين حمله اي بر امنيت منطقه و از سوي ديگر در صورت دست يابي ايران به سلاح هسته اي ، مقابله به مثل كشورهايي چون عربستان يا امارات براي ايجاد موازنه در برابر تهران با دست يابي به تكنولوژي هسته اي جهان را در معرض خطر قرار داده است.
اين مطلب مي افزايد:متاسفانه جهان هيچ ابزاري براي متوقف كردن فعاليت هاي اتمي رژيم تهران ندارد و تنها مي تواند ايران را تحريم كند و اين تحريم ها نيز به نظر مي رسد تا به نقطه اصلي تاثير گذار كه همان نفت است متمركز نشوند نمي توانند مثمر ثمر باشند.
واشنگتن تايمز در ادامه با مقايسه تاسيسات اتمي ايران و عراق مي نويسد:اسراييل در سال 1982 به تاسيسات اتمي "اوسيراك"عراق حمله هوايي كرد و آن را نابود ساخت اما در مورد ايران به نظر نمي رسد به راحتي بتوان تاسيسات اتمي اش را نابود كرد چرا كه ايراني ها با تجربه گرفتن از عراق تاسيسات خود را آنچنان در سطح وسيع كشور گسترده اند كه با يك حمله نمي توان همه آنها را نابود ساخت.
اين مطلب در ادامه راهكار خود براي حل آنچه كه به زعم خود بحران اتمي ايران خوانده است ارايه مي دهد و مي نويسد:اگر دنيا نمي خواهد شاهد حمله اسراييل به ايران باشد و يا شاهد اتمي شدن عربستان و ديگر كشورهاي منطقه خاورميانه باشد ،تنها و تنها يك راهكار دارد كه در قالب دو تاكتيك بايد پياده شود:
1-چماق در كوتاه مدت
2-محدوديت در بلند مدت
و هر دوي اين راهكارها در قالب نفت است:
1- ايران تنها حدود 60 درصد از بنزين مصرفي خود را در داخل توليد مي كند و ما بقي نياز خود را از كشورهايي چون هند،فرانسه و كشورهاي عربي حاشيه جنوبي خليج فارس وارد مي كند.
اين وابستگي يك نقطه ضعف جدي تهران است كه جهان مي تواند در صورت ضرورت از آن استفاده كند و صادرات بنزين به ايران را مورد تحريم قرار دهد.
از سوي ديگر ايالات متحده بايد از روسيه،چين و كشورهاي اروپاي غربي بخواهد كه به هيچ وجه در ايران پالايشگاه جديد براي توليد بنزين نسازند تا ايراني ها نتوانند اين نقطه ضعف خود را جبران كنند.
2- توليد نفت ايران در وضعيت فعلي و با بالاترين ظرفيت توليد اين كشور 4 ميليون بشكه در روز است.
تنها با صرف و سرمايه گذاري چند صد ميليارد دلاري ايران قادر است تا سال هاي آينده با افزايش ظرفيت توليد همچنان سهم خود را از بازار صادرات نفت حفظ كند .
به عبارت بهتر اگر كشورهاي صاحب سرمايه و تكنولوژي در صنايع نفت ايران سرمايه گذاري نكنند با توجه به اينكه در ايران در هر 10 سال مصرف داخلي نفت دو برابر مي شود،صادرات نفت ايران درسال 2020 به نصف ميزان كنوني خواهد رسيد و در سال 2030 ايران حتي قادر به صادر كردن يك بشكه نقت هم نخواهد بود.
در اين صورت رژيم حاكم بر تهران با توجه به ضعف كشنده اقتصادي به سرنوشت اتحاد جماهير شوروي سابق در دهه 1980 ميلادي دچار خواهد شد.
واشنگتن تايمز در ادامه مطلب خود راهكار نفت را بهترين و مطمئن ترين ابزار فشار به ايران مي داند و مي نويسد:ايكي از بهترين راه هاي كمك به سرنگوني رژيم حاكم بر تهران خالي كردن جيب هايش است.
يکشنبه 5 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]