تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به احترام پدر و معلمت از جای برخیز هرچند فرمان روا باشی.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850783260




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

/ديروز، امروز و فرداي عدالت‌خواهي در جنبش دانشجويي/ دبير تشكيلات دفتر تحكيم وحدت (طيف شيراز): مردم تشنه‌ عدالت و شيفته‌ عدالت اسلامي هستند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /ديروز، امروز و فرداي عدالت‌خواهي در جنبش دانشجويي/ دبير تشكيلات دفتر تحكيم وحدت (طيف شيراز): مردم تشنه‌ عدالت و شيفته‌ عدالت اسلامي هستند


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي

دبير تشكيلات دفتر تحكيم وحدت (طيف شيراز) اظهار كرد: مردم تشنه‌ي عدالت و شيفته‌ي عدالت اسلامي هستند.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهدي عباسي‌مهر كه در نشستي با عنوان «ديروز، امروز و فرداي عدالت‌خواهي در جنبش دانشجويي» به ايراد سخن مي‌پرداخـت،‌ گفت: انبياء الهي با ماموريتي كه خداوند به آن‌ها واگذار كرد براي هدايت انسان‌ها وظيفه‌ي پياده سازي عدالت را در همه جوامع به عهده گرفتند؛ از اين رو با مطالعه تاريخ جوامع گذشته مي‌توان دريافت جوامعي كه تحت فشار، تبعيض،‌ بي‌حرمتي و بي‌عدالتي‌ها بودند بيشتر مورد نظر خدا قرار گرفتند و پيامبران نيز وظيفه‌ي پياده سازي عدالت را به عهده گرفتند.

اين فعال دانشجويي با بيان اينكه شعار عدالت تمام تفكرات و ايدئولوژي‌ها را جذب خود كرده است، اظهار كرد: كمتر متفكري است كه در بحث عدالت وارد نشده باشد، اما بحث در اينجاست كه عدالت در جامعه‌ي ما به عنوان يك جامعه اسلامي با داشتن مردمي مسلمان و بزرگان ديني، بايد به عنوان شعار اصلي و اساسي براي شكل‌گيري جامعه اسلامي قرار گيرد.

وي ادامه داد: امام(ره) به عنوان يكي از نخبگان جامعه اسلامي و حوزه با شكل‌دهي انقلاب اسلامي بحث عدالت را به عنوان شعار و هدف و يكي از غايت‌هاي نهايي جامعه جهاني عنوان و بر اين اساس انقلاب را به پا داشتند. امام(ره) شعار اصلي و اساسي خود را بحث عدالت به معناي واقعي يعني عدالت اسلامي عنوان كردند و آن را سرلوحه‌ي فعاليت‌هاي خود و انقلابيون قرار دادند.

عباسي‌مهر انقلاب اسلامي را انقلاب عدالتخواهانه عنوان و خاطرنشان كرد: مردم ما مردم عدالتخواه هستند؛ از اين رو طبيعي است كه شعار عدالت نه تنها در گذشته بلكه در حال و آينده از شعارهاي اساسي مردم و مسوولان قرار گيرد منتهي بايد به اين نكته توجه شود كه تعريف امام(ره) و مقام معظم رهبري از عدالت چيست و آنچه كه ما دنبال مي‌كنيم چه چيزي است؟

دبير تشكيلات دفتر تحكيم وحدت (طيف شيراز) كه به دعوت بسيج دانشجويي دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران دراين نشست حضور يافته بود، گفت: امام با الگوگيري از بزرگ عدالت‌خواه انسان‌ها و جهان يعني حضرت علي (ع)‌ عدالت را عدالت همه جانبه دانسته و در تمامي طبقات آن را در سرلوحه فعاليت‌هايشان قرار دادند اما متاسفانه امروز در جامعه ما ديده مي‌شود نگاه ابزاري به عدالت است؛ اينكه عدالت تنها در كليشه‌ها پياده و عدالت خواهي منحصر به گروه و جريان خاصي شده است.

عباسي‌مهر خاطر نشان كرد: آنچه كه بايد در سرلوحه فعاليت‌هاي ما به عنوان دانشجويان پيرو خط امام و انقلاب باشد آن است كه عدالت را در همه جامعه پيگيري كنيم و ذره‌اي از آن عقب ننشينيم بايد عدالت در سطوح فرهنگي، اجتماعي، معيشتي و غيره پياده شود و تلاش شود كه دانشجو در دوران تحصيل ذره‌اي عدالت را در زندگي خود جاري كند.

اين فعال دانشجويي با طرح اين سوال كه آيا عدالت را در زندگي خود جاري كرده‌ايم؟ ‌گفت: زندگي بزرگان و ائمه همچون زندگي حضرت علي (ع) و زندگي امام و مقام معظم رهبري در عدالت خلاصه مي‌شود. بر اين اساس بايد دايره‌ي ملموس زندگي خود را بر اساس شعار عدالت متمركز كنيم. از اين رو اين سوال مطرح است كه آيا بحث عدالت در دانشگاه و مجموعه آموزش عالي به خوبي پياده‌سازي شده است يا نه، در اين صورت ما مي توانيم در عرصه اجتماع سخن از عدالتي به ميان آورده كه مردم پذيراي آن باشند.

به گزارش ايسنا،‌ دبير تشكيلات دفتر تحكيم وحدت (طيف شيراز) خاطر نشان كرد: طبق آنچه كه از گذشتگان به ما رسيده است عدالت بايد در تمام طبقات اجتماع جاري باشد اما آنچه كه امروز مي‌بينيم با هدف و غايت نهايي فاصله زيادي دارد و حتي انحرافات جدي در آن وارد شده است.

وي ادامه داد: هنگامي كه سخن از عدالت به ميان مي‌آيد صحبت‌ها به سمت معيشت و اقتصاد مردم كشيده مي‌شود به گونه‌اي كه سنبل همه بحث‌ها معيشت مردم است. اين در حالي است كه تبعيض‌هاي زيادي در عرصه فرهنگي و اجتماعي وجود دارد كه صحبتي از آن به ميان نمي‌آيد.

اين فعال دانشجويي تاكيد كرد: هنگامي كه بحث از عدالت به ميان مي‌آيد بايد مردم آن را در زندگي روزمره‌شان به خوبي حس كنند اين در حالي است كه زندگي امروز مردم به گونه‌اي است كه با مشكلات متعددي روبرو هستند. امروز دولت با وجود شعارهايش به سرعت به سمت WTO حركت مي‌كند و در چنين شرايطي شعار عدالت‌خواهي به زمين مي‌خورد.

دبير تشكيلات دفتر تحكيم وحدت (طيف شيراز)، ادامه داد: در حالي كه اعتقاد راسخ مردم و جامعه بحث عدالت در جامعه جهاني است صحبت از نام اسراييل در بين برخي مسوولان زده مي‌شود بيان اين سخنان نشان از آن دارد كه آن‌ها در بحث اعتقادي و گفتمان رايج در افكار مردم كار علمي انجام نداده‌اند.

عباسي‌مهر اضافه كرد: بهتر است همان طور كه بحث منشور فرهنگ تحزب در كشور بيان مي‌شود منشور عدالت نيز ايجاد شود. ولي تاكنون حرفي از اين موضوع به ميان نيامده است.

اين فعال دانشجويي ابراز عقيده كرد: وزير كشور با اعتقاد مردم بازي كرده و دروغ گفته است وي با دروغ از نمايندگان مردم راي گرفته و اكنون حاضر به استعفا نيست در همين رابطه شاهديم كه رييس جمهور به عنوان يك فرد عدالتخواه برخورد جدي با او نمي‌كند اين مسائل نشان از فاصله جدي حاكم شدن گفتمان عدالت اجتماعي در جامعه دارد.

وي تصريح كرد: شايد جريان دوم خرداد در انتها به قهقرا كشيده شد اما مردم در ابتدا با حضور در پاي صندوق‌هاي راي، نه جدي به تكنوكرات‌ها در جامعه دادند، دوم خرداد يك حماسه بود همان طور كه سوم تير نيز يك حماسه جدي بود، اين موضوع نشان مي‌دهد كه مردم در برابر گفتماني كه امام، ‌ائمه، رسول خدا و مساجد به آن‌ها ياد داده‌اند وفادار بوده اما اين گفتمان به عنوان گفتمان جدي در بين مديران جاري نيست.

عباسي‌مهر معتقد است: در سوم تير عدالت‌خواهي شعار جدي براي مديران شد اما از آن پتانسيل به معناي واقعي استفاده نشد.

دبير تشكيلات دفتر تحكيم وحدت (طيف شيراز) ابراز عقيده كرد كه با نگاه به عملكرد دستگاه قضايي مي‌توان به اين موضوع رسيد كه عدالت به صورت جدي براي مديران تعريف نشده و يا منشور عدالت خواهي واضح نبوده و يا اينكه برخي مديران تخلف مي‌كنند.

اين فعال دانشجويي خاطر نشان كرد: تحزب در كشور مخالف جدي شعار عدالت‌خواهي است هنگامي كه مديران دغدغه نداشته و دنبال منافع خود باشند شاهد نابساماني‌هايي هستيم كه راه‌حل آن ورود جنبش‌هاي اجتماعي مسلمان به عنوان ديده‌بان كشور است كه در اين زمينه نبايد سكوت كنند.

وي با بيان اين عقيده كه امروز دغدغه شعار عدالت در جامعه با هزينه است، گفت: اين انقلاب با هزينه شكل گرفته پس براي حاكم شدن بحث عدالتخواهي در كشور بايد هزينه داد.

عباسي‌مهر با بيان اين كه آن‌چه كه از دولت نهم مي‌خواستيم اجرايي نشد، معتقد است: دولت ارتباطش را با دانشجويان كم كرده به گونه‌اي كه ديدارهاي دانشجويي در سال جاري كاهش پيدا كرده است. از سوي ديگر حضور مشايي و كردان و شعار صنعتي شدن با پارامترهاي غربي، نقدهايي را از سوي تشكل‌هاي دانشجويي به دولت وارد مي‌كند.

وي خاطر نشان كرد: ما در دولت سازندگي و اصلاحات نقد‌هايي را ارائه كرده و در دولت عدالتخواه با توجه به شعارش مبني بر دغدغه‌ي مردم نقدهايي را داريم. بنابراين در جامعه‌اي كه دغدغه انقلاب دارد مسوولان بايد بپذيرند كه حرف مردم را شنوا باشند.

وي گفت: با وجودي كه دولت حرف از عدالتخواهي مي زند اما در طول سه سال گذشته يك مصوبه فرهنگي نداشته بايد نسبت به اين مساله كه وزارت فرهنگ دولت نهم چه عملكردي داشته حساس باشيم. دولت در بحث معيشت تحولات جدي را انجام داده اما سوال در اينجاست در بحث روح و روان چه كاري كرده است؟

دبير تشكيلات دفتر تحكيم وحدت (طيف شيراز)، ابراز عقيده گرد: مجلس شوراي اسلامي نيز مجلسي به شدت مصلحت‌گرا است به گونه‌اي كه در برهه‌اي آن‌ها قصد عزل مشايي را داشتند و بر اين اساس مي‌خواستند سازمان گردشگري را زير نظر وزارت و فرهنگ ببرند اما اكنون دست از همه اين كارها برداشتند.

وي معتقد است: در شرايط كنوني به غير از مقام معظم رهبري مسوولان در سه قوا تنها شعارها را هزينه عملكرد خود مي‌كنند از اين رو ما با همه جريانات سياسي در اين رابطه بحث‌هاي زيادي را مطرح كرديم چرا كه اگر فرداي قيامت لفظ اصولگرايي و اصلاح‌طلبي لب به سخن آورند شكايت مي‌كنند؛ چرا كه هر دوي اين لفظ‌ها در قرآن وجود داشته و برگرفته از انديشه‌هاي بزرگان است.

وي تاكيد كرد: ما مخالف تحزب نيستيم؛ چرا كه شرط عدالت در جامعه تحزب اسلامي نه تحزب ناقص برگرفته شده از غرب است.

دبير تشكيلات دفتر تحكيم وحدت (طيف شيراز)، در ادامه گفت:‌ براي آنكه بخواهيم عدالت‌خواه باشيم ابتدا بايد الگوي مناسبي براي ساير دانشجويان باشيم اگر در محيط دانشگاه قدرت‌طلب بوديم نبايد حرف از عدالتخواهي بزنيم. اين در حالي است كه فضاي كنوني دانشگاه امروز ما با شرايط متوسط فاصله دارد و ما هنوز نتوانستيم بحث عدالت را در دانشگاه جا بياندازيم. بر اين اساس با پذيرفتن اين نكته كه آينده كشور در دست جوانان است اگر اين دانشجويان عدالت‌خواه نباشند آيا مي‌توان تضميني براي تحقق عدالت در آينده كشور داشت؟

عباسي‌مهر با تاكيد بر اينكه عدالت شعار بزرگي است، گفت: تشكلهاي دانشجويي و عموم دانشجويان بايد فرياد عدالت را بر سر مسوولان كشيده و سكوت نكنند. بايد روح عدالت را جاري و همه را به سمت عدالتخواهي ترغيب كنيم و بحث عدالت را در فرهنگ و اجتماع وارد كنيم.

دبير تشكيلات دفتر تحكيم وحدت (طيف شيراز)، با بيان اين كه در حال حاضر بايد اين مسائل در سلسله جلساتي به بحث گذاشته شود، ابراز عقيده كرد كه برخي مسوولان نه تنها دانشجويان را از فعاليت‌هاي روزمره همچون حضور در فعاليت‌هاي دانشجويي پشيمان مي‌كنند حتي در مورد درس خواندن نيز آن‌ها را با مشكل مواجه مي‌ككنند و امروز دانشگاه به جاي اينكه محلي براي برگزاري جلساتي همچون آزادانديشي، تفكر و تامل براي اصل اساسي انقلاب باشد كمپينگ‌هاي دفاع از حقوق صنفي دانشجويان شده است.

وي افزود: تشكل‌هاي دانشجويي در حال حاضر به جاي بيانيه دادن سعي مي‌كنند فريادهاي صنفي خود را به گوش مسوولان برساند. انگار مسوولان دانشگاهي توجهي به دانشجويان نمي‌كنند و آن‌ها را فراموش كرده‌اند.

به گزارش ايسنا، در پايان اين نشست يكي از دانشجويان گفت: يكي از دلايلي كه شاهد ركود فعاليت‌هاي جنبش دانشجويي بوديم گم كردن دردهاي آن‌هاست. در حالي گفتمان عدالتخواهي مطرح مي‌شود كه به نظر مي‌رسد تنها جنبش عدالتخواه دانشجويي پيگير اين موضوع است و بقيه تشكل‌ها تنها حركت‌هاي با غرض‌ورزي انجام داده و به دنبال كار سياسي هستند البته اميدواريم با برگزاري نشست امروز تولد دوباره‌ي تشكل‌هاي دانشجويي رخ دهد.

عباسي مهر در پاسخ به اين دانشجو گفت: گذشته جنبش دانشجويي سرآمد بحث عدالتخواهي است زماني مبارزه با امپرياليسم سرلوحه كارها بوده كه نمونه آن تسخير لانه جاسوسي است. پس از آن هشت سال دفاع مقدس رخ داد و در برهه كنوني بحث عدالتخواهي توسط تشكل‌هاي دانشجويي سرلوحه فعاليت‌ها قرار گرفت.

وي ادامه داد: رويكرد سال جاري دفتر تحكيم وحدت رويكرد عدالتخواهي همه جانبه است ما عدالت كمونيستي نمي‌خواهيم در همين رابطه اين تشكل در نامه‌اي سرگشاده خطاب به هاشمي شاهرودي بحث عدالت اسلامي را در نه بند عنوان كرد.

عباسي‌مهر گفت: بايد پذيرفت كه جنبش دانشجويي سيال است و نمي‌توان اين جنبش را به صورت تطبيقي مقايسه كرد. محيط دانشگاه يك محيط علمي و سيال است اما اساسنامه و مرامنامه در تشكل‌هاي دانشجويي يك اصل به شمار مي آيد كه بايد سرلوحه كارها قرار گيرد.

وي اضافه كرد: در 10 سال اخير كمترين تزريقي از سوي قدرت به تشكل‌هاي دانشجويي شده است. تشكل‌هاي دانشجويي حافظ انقلاب و نظام هستند و همين اصل جنبش دانشجويي مسلمان را از جنبش‌هاي ديگر متمايز مي‌كند.

انتهاي پيام
 دوشنبه 29 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن