واضح آرشیو وب فارسی:فارس: كنفرانس خبري تشكلهاي دانشجويي در دانشگاه تهران-1 شهبازي: دانشجويان همواره در كنار مدير مسئول عدالتخانه ايستادهاند
خبرگزاري فارس: دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي با تاكيد بر اينكه دانشجويان همواره در كنار مدير مسئول سايت عدالتخانه خواهند ماند، گفت: در روزهاي گذشته اتحاديههاي دانشجويي، شاعران، طلاب، دانشجويان قم، مسئولان 14 سايت اينترنتي، فعالان فرهنگي و دانشجويي حمايت خود را از مدير اين سايت اعلام كردند.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، صادق شهبازي دبير جنبش عدالت خواه دانشجويي بعد از ظهر امروز دوشنبه در كنفرانس خبري نمايندگان برخي از تشكل هاي دانشجويي كه با موضوع عدالت و در دفتر بسيج دانشجويي دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران برگزار شد با بيان اينكه مهمترين مسئله در مطالبه عدالت، عدالت در مطالبه عدالت است، افزود: پرداختن به يك گروه خاص در موضوع عدالت مصداق عدالت خواهي سياسي بوده و مذموم است.
وي در ادامه با اشاره به موضوع مدرك وزير كشور خاطرنشان كرد: با وجود اينكه جعلي بودن اين مدرك تائيد شد، اما وي از وزارت كشور عزل نشد و اين محل سوال بسيار جدي در نزد افكار عمومي بود.
دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي با اشاره به حكم مدير مسئول سايت عدالتخانه گفت: سايت عدالتخانه در ماجراي موسويان، فقط سخنان رئيس جمهور و وزير اطلاعات را به نقل از برخي خبرگزاريها منتشر كرده است.
شهبازي با تاكيد بر اينكه دانشجويان همواره در كنار مدير مسئول سايت عدالتخانه خواهند ماند، گفت: در روزهاي گذشته نيز شاهد بوديم كه اتحاديههاي دانشجويي، شاعرها، طلاب، دانشجويان قم، مسئولان 14 سايت اينترنتي، فعالان فرهنگي و دانشجويي و ... پاي كار آمده و حمايت خود را از مدير سايت عدالتخانه اعلام كرد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به بحث طرح تحول اقتصادي اشاره كرد و افزود: كليات طرح تحول اقتصادي نشان دهنده انگيزه جدي دولت براي تحول است كه نقطه مثبتي است اما نگرانيهاي جدي در اين خصوص وجود دارد.
دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي با بيان اينكه آنچه در حال حاضر از اين طرح پررنگ شده، موضوع نقدي شدن يارانهها است، خاطر نشان كرد: اين كار در دولت آقاي هاشمي رفسنجاني نيز مطرح بود و متأسفانه خشنترين مدل سرمايه داري كه در سال 2003 به صورت طرحي از سوي بانك جهاني ارائه شد در حال اجرا است.
شهبازي با اشاره به اينكه به نظر ميرسد به تورم بعد از اجراي طرح تحول اقتصادي و طبقات اجتماعي آن توجه چنداني نشده است، گفت: در خصوص اجراي اصل 44 قانون اساسي نيز متاسفانه شاهديم كه تنها بند (ج) آن يعني آزاد سازي اجرا ميشود ولي نسبت به بند (الف و د) كه مربوط به شفاف سازي است، بيتوجهي شده است.
وي در ادامه سخنان خود با اشاره به اينكه روي كار آمدن گفتمان اصولگرايي، افزود: با اين وجود شاخصها، برنامهها، معيارها و ساختارهاي مربوط به عدالتخواهي تبيين نشده و ما بايد به سمت تبيين اين معيارها به پيش برويم.
دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي همچنين نسبت به تلاش عدهاي براي حذف گفتمان عدالتخواهي از جامعه هشدار داد.
شهبازي در بخش ديگري از سخنان خود با انتقاد از قوه قضائيه اظهار داشت: آقاي هاشمي شاهرودي در ابتداي ورود خود به قوه قضائيه اين قوه را ويران ناميد كه اين نشان ميداد انگيزه خوبي براي سامان دادن به قوه قضائيه دارد. اما مسائل مديريتي و ساختاري بسياري از كارها را فلج كرد و ما در سال نهم رياست آقاي شاهرودي بر قوه قضائيه همان مشكلات سال اول رياست وي را مشاهده ميكنيم.
وي تصميم قوه قضائيه براي لغو اعدام افراد زير 18 سال را عقب نشيني در برابر جريان هاي بين المللي تضييع حقوق بشر توصيف كرد و افزود: نگراني ما از برخي كارشناسان قوه قضائيه است؛ چرا كه بدنه كارشناسان غير ديني و غرب زده در اين قوه به مسائل ياد شده دامن ميزند. البته اين سخنان ما به اين معني نيست كه انسانهاي خوب در قوه قضائيه وجود ندارند. بلكه شخصيتهاي بسيار خوبي در اين قوه وجود دارند و حتي برخي از آنها به خاطر اجراي عدالت به شهادت رسيدهاند.
دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي در ادامه با انتقاد نسبت به آنچه آن را عدم شفافيت قضائي در كار قوه قضائيه عنوان ميكرد به برخورد دادگاه ويژه روحانيت با طلبه سيرجاني اشاره كرد و افزود: دادگاه ويژه روحانيت خطاب به اين طلبه سيرجاني كه براي عدالتخواهي با پاي پياده به سمت تهران حركت كرده بود گفته است كه اين كار خلاف شان روحانيت است، اما سوال ما اين است كه شان روحانيت چيست؟ و آيا شان روحانيت بنز سواري است.
شهبازي خاطر نشان كرد: طلبه سيرجاني 55 روز در بخش انفرادي زندان اوين بازداشت بود و جيره بهداشتي او را نيز قطع كرده بودند. اما پس از اينكه كه متوجه شدند دانشجويان از اين موضوع خبردار شده اند به يكباره مقدار زيادي جيره بهداشتي به طلبه سيرجاني دادند.
وي در ادامه سخنان خود به اهميت بحث عدالت در حوزه فرهنگ نيز اشاره كرد و با يادآوري طرح يكسانسازي مزار شهدا، خاطر نشان كرد: مهمترين منبع اثبات هويت تاريخي جنگ تحميلي به خاطر سيطره نگاه تكنوكراسي فرهنگي به خطر افتاده است و ميخواهند همان بلايي را كه بر سر مزار شهداي گمنام آوردند، بر سر ساير شهدا بياورند.
انتهاي پيام/
دوشنبه 29 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]