واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: معاون سازمان پژوهش هاي علمي ايران: برگزيده شدگان اولين مسابقات روباتيك را رها نمي كنيم
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: معاون همكاري هاي علمي و ارتباطات بين المللي سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران در پاسخ به ايسكانيوز گفت:تعهد مالي بنياد نخبگان در قبال برگزيده شدگان اولين مسابقات روباتيك جشنواره، رقمي بالغ بر نيم ميليارد تومان بوده و بر اساس اين تعهد مالي ،نخبگان رها نشده بلكه مورد حمايت جدي قرار خواهند گرفت.
به گزارش روز دوشنبه خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، محمد حسن انتظاري معاون همكاري هاي علمي و ارتباطات بين المللي سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران در اين نشست در خصوص برگزاري جشنواره ملي روباتيك خوارزمي اعلام داشت: اين جشنواره امسال براي اولين بار است كه در سطح ملي برگزار مي شود.
وي با اشاره به اهداف برگزاري اين جشنواره افزود: اين جشنواره در راستاي تحقق اهداف سند چشم انداز فن آوري هاي نوين برگزار مي شود كه اميد است چنين هدفي در جريان برگزاري اين جشنواره ملي محقق شود.
انتظاري با بيان اينكه نسل جوان از رشته روباتيك استقبال زيادي كرده و اقبال عمومي بر اين رشته زياد است خاطر نشان كرد: تاكنون دانشگاه هاي كشور به صورت موردي به اين موضوع پرداخته اند در حالي كه در جهت برگزاري جامع تري اين گونه مسابقات مسووليت برگزاري آن در سطح ملي بر دبيرخانه جشنواره خوارزمي سپرده شد و در اين ارتباط آيين نامه مقررات و شاخص هاي داوري آن در سطح كشور ايجاد شد.
وي اعتبار بخشي به ساير مسابقات محلي در كشور را از ديگر اهداف برگزاري اين مسابقه ملي دانست و خاطر نشان كرد: به اين وسيله ساير مسابقات اعتبار ملي پيدا كرده و كساني كه در اين مسابقات شركت مي كنند مورد حمايت قرار مي گيرند. همچنين از امسال تيم مسابقات بين المللي روباتيك نيز در چارچوب جشنواره خوارزمي برگزار مي شوند.
معاون همكاري هاي علمي و ارتباطات بين المللي سازمان پژوهش هاي ملي و صنعتي ايران تاكيد كرد: ايجاد انگيزه در نسل جوان و پرورش استعدادهاي آنها در سطح ملي بسيار اهميت داشته و از جمله اهداف اصلي برگزاري اين جشنواره ملي است.
وي از هماهنگي هاي ايجاد شده براي حمايت از افرادي كه در اين جشنواره رتبه مي گيرند خبر داد و اعلام داشت: در حال هماهنگي هستيم تا برندگان مسابقات در سطح ملي از تسهيلات لازم برخوردار شوند.
انتظاري افزود: آيين نامه برگزاري مسابقات بين المللي خوارزمي ابلاغ شده و تمام مسابقات پراكنده دانشگاه ها از نظرسياست گذاري، ملاك هاي ارزيابي و شاخص هاي داوري ضابطه مند مي شود.
براساس گزارش خبرگزاري ايسكانيوز، دكتر محمد حسن ايكناني دبير جشنواره جوان خوارزمي و مدير امور نوآوران و محققان نيز در اين نشست گفت: اين مسابقات در سال هاي گذشته به صوت پراكنده برگزار مي شد و از اين طريقه از تجربيات واحدهاي گوناگون همچون دانشگاه صنعتي شريف، آزاد اسلامي استفاده مي شود و از اعضاي هيات علمي دانشگاه هاي خواجه نصير الدين طوسي، علم و صنعت و اميركبير نيز بهره مند خواهيم شد.
احمدي دبير بخش دانش آموزي اين جشنواره نيز درخصوص مراحل داوري اعلام كرد: مرحله اول داوري مقدماتي بوده و به بررسي داده هاي تيم ها، داوري مقدماتي و مشخص كردن تيم هايي كه به مرحله دوم راه مي يابند اختصاص دارد. همچنين مرحله دوم داوري كه حضوري است به بررسي نتايج داوري ها و تعيين تيم هاي برگزيده براي شركت در مسابقات نهايي اختصاص داشته و مرحله سوم كه برگزاري مسابقات است، يك روز به عنوان آماده سازي هر يك از تيم ها و دو روز جهت اجراي مسابقه و تعيين منتخبين نهايي اختصاص دارد كه زمان برگزاري اين دوره از مسابقات بيست و دوم تا بيست و چهارم آبان ماه و مجري اولين دوره اين مسابقات دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي است و كليه مراحل داوري و برگزاري مسابقات در آن مكان برگزار خواهد شد.
به گفته وي در اين دوره از مسابقات شاخص مدارك علمي و داوري حضوري و انجام مسابقات براي ارزيابي سيستم ها تعيين شده و هر يك از بخش ها داراي ارزش جداگانه اي است.
دبير بخش دانش آموزش اولين مسابقات رباتيك خوارزمي درخصوص ليگ هاي مسابقات و تعداد تيم هاي شركت كننده در مسابقات تاكيد كرد: شبيه سازي امداد و نجات با 11 تيم، شبيه ساز فوتبال دو بعدي با 121 تيم، شبيه سازي فوتبال سه بعدي با هشت تيم و جونيور، روبات هاي فوتباليست دو به دو هم با شركت26 تيم انجام خواهد شد.
وي تعداد كل تيم هاي شركت كننده در بخش دانش آموزي و دوره هاي كارداني آموزش و پرورش را 166 تيم برآورد كرد و خاطر نشان كرد: از 31 استان كشور، 14 استان شركت كننده نداشته و 17 استان داراي شركت كننده است كه از ميان 17 استان فوق ، استان هاي شهر تهران با 54 تيم در چهار ليگ و اصفهان با 48 تيم در چهار ليگ بيشترين شركت كننده را دارا است.
محمد حسين انتظاري در پاسخ به سوال خبرنگار ايسكانيوز مبني بر آنكه تسهيلات و حمايت هاي بخش دولتي از اين جشنواره و برگزيده شدگان آن به چه صورت خواهد بود تاكيد كرد: در برگزاري اين جشنواره حامياني از ارگان ها و نهادهايي كه مرتبط با جوانان فعاليت مي كنند از جمله سازمان ملي جوانان، باشگاه پژوهشگران جوان و بنياد نخبگان، آماگي خود را اعلام كردند و بنياد نخبگان با تشكيل بنياد علمي نخبگان به ياري ما آمدند.
وي افزود: اين بنياد در مسابقات رباتيك گذشته دو نفر را تحت پوشش حمايت خود قرار مي دادند در حاليكه بر اساس مذاكرات به عمل آورده و بر اساس استانداردهاي بين المللي نظر موافق آنها را براي حمايت از شش نفر گرفته ايم.
به گفته وي حمايت برگزيده شدگان از دغدغه هاي اصلي ما بوده و فقط در نظر نداريم كه مسابقاتي را برگزار كنيم بلكه تنها از كسب كننده هاي رتبه و مقام حمايت مي كنيم بلكه تسهيلاتي را هم برايشان در نظر گرفته ايم. /02 /187/125
دوشنبه 29 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 250]