واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: مقايسه عملكرد صندوقهاي سرمايه گذاري و بازار در شش ماه اول سال ۸۷
اقتصاد. بورس. صندوقهاي سرمايهگذاري
رييس اداره امور نهادهاي مالي سازمان بورس و اوراق بهادار عملكرد صندوق هاي سرمايهگذاري با بازار را در طول شش ماه نخست امسال مقايسه كرد.
به گزارش روز دوشنبه ايرنا به نقل از پايگاه اطلاع رساني بازار سرمايه، رضا كياني عملكرد صندوقهاي سرمايهگذاري نسبت به بازار را در نيمه نخست امسال مطلوب ارزيابي كرد.
وي با اشاره به آغاز به كار نخستين صندوقهاي سرمايهگذاري در ۱۵ فروردين ماه سال جاري گفت: صندوق؟هاي سرمايهگذاري نهايت؟نگر و حافظ تا ۱۷مهر ماه سال جاري بيش از ۶ماه از عمر خود را سپري كردند كه بازدهي آنها (از ابتداي تاسيس) تا تاريخ فوق به ترتيب برابر با ۴۴و ۱۹درصد بوده است.
كياني ادامه داد: آمارها نشان ميدهد كه دو صندوق سرمايهگذاري نهايت نگر و حافظ به ترتيب در ۱۹و ۱۲هفته بازدهي بيشتري نسبت به بازار ( براساس شاخص بازده نقدي و قيمت) داشته اند.
بيشترين بازده صندوق سرمايهگذاري نهايت نگر در طول يك هفته برابر با ۱۰/۹۴درصد و بيشترين بازده صندوق سرمايهگذاري حافظ در يك هفته برابر با ۱۰/۶۴بوده است.
در تاريخ ۱۷مهر ماه ۱۳۸۷ارزش خالص داراييهاي صندوق سرمايهگذاري حافظ برابر با ۱۳هزار و ۶۵۸ميليون ريال و ارزش خالص داراييهاي صندوق سرمايهگذاري نهايت نگر برابر با ۱۳هزار و ۵۰۰ميليون ريال بوده است.
در صندوق سرمايهگذاري حافظ ۵۲سرمايه گذار حقيقي حضور دارند كه ۲۰ درصد مالكيت صندوق را بر عهده دارند و در صندوق سرمايهگذاري نهايت؟نگر ۶۸سرمايه گذار حقيقي حضور دارند كه ۷۲درصد مالكيت واحدهاي؟هاي سرمايه گذاري اين صندوق را بر عهده دارند.
كياني با اشاره به عملكرد صندوق سرمايهگذاري كارگزاري بانك صادرات و گلچين افزود: اين دو صندوق در طول دوره فعاليت ۲۷و ۱۷هفتهاي خود در ۷ هفته عملكردي بهتر از بازار داشته؟اند.
بازدهي صندوق سرمايهگذاري كارگزاري بانك صادرات از ابتداي تاسيس برابر با ۴/۷۵درصد و حداكثر بازدهي آن در طول يك هفته برابر با ۶/۶۴ درصد بوده است.
بازدهي صندوق سرمايهگذاري گلچين از ابتداي تاسيس نيز برابر ۰/۲۱درصد و بيشترين بازدهي
آن در طول يك هفته برابر با ۸/۶۴درصد بوده است.
رييس اداره امور نهادهاي مالي سازمان بورس و اوراق بهادار، گفت: درصد مالكيت سرمايهگذاران حقيقي در صندوق سرمايهگذاري بانك صادرات ۱۱درصد و در صندوق سرمايهگذاري گلچين
۹۰درصد است.
كياني به عملكرد دو صندوق كارگزاري بانك ملي و پيشتاز اشاره كرد و افزود: اين دو صندوق از ابتداي فعاليت خود به ترتيب ۸۲و ۴۵درصد بازدهي داشته اند.
وي اضافه كرد: بازدهي اين دو صندوق سرمايهگذاري در مجموع ۱۵هفته بيشتر از بازار بوده است. بيشترين بازدهي صندوق سرمايهگذاري بانك ملي در طول يك هفته برابر با ۳۹درصد و بيشترين بازدهي صندوق سرمايهگذاري پيشتاز برابر با ۱۳درصد بوده است.
كياني تعداد سرمايهگذاران حقيقي صندوق سرمايهگذاري پيشتاز را ۲۱۵ نفر عنوان كرد كه ۸۷درصد مالكيت صندوق را به خود اختصاص داده؟اند. مجموع تعداد سرمايهگذاران حقيقي صندوق سرمايهگذاري بانك ملي نيز ۴۷نفر است كه ۳۷درصد مالكيت واحدهاي سرمايهگذاري اين صندوق را از آن خود كرده؟اند ارزش خالص داراييهاي صندوق سرمايهگذاري پيشتاز تا ۱۷مهر ماه سال جاري برابر با ۲۵هزار و ۳۵۲و ارزش خالص داراييهاي صندوق سرمايهگذاري بانك ملي برابر با ۱۰هزار و ۲۱۵
ميليون ريال است.
همچنين صندوق سرمايهگذاري خبرگان در طول دوره فعاليت ۱۶۵روزه و ۲۳ هفتهاي خود در ۱۳هفته بازدهي بيش از بازدهي بازار را به سرمايهگذاران خود تقديم كرده و حداكثر بازدهي آن در طول يك هفته ۱۱درصد بوده است.
كياني با بيان اينكه بازدهي از ابتداي تاسيس صندوق سرمايهگذاري خبرگان برابر با ۲۵درصد است، گفت: تعداد سرمايهگذاران حقيقي اين صندوق برابر با ۳۴نفر است كه ۵۱درصد مالكيت اين صندوق را برعهده دارند.
صندوق سرمايهگذاري سهم آشنا نيز با گذشت ۱۶۱روز از فعاليت خود تا تاريخ ۱۳۸۷/۷/۱۷بازدهي معادل با ۳۱درصد بدست آورده است.
اين صندوق سرمايهگذاري در طول دوران فعاليت ۲۳هفتهاي خود در ۱۲ هفته عملكردي بهتر از بازار داشته است و حداكثر بازدهي آن در طول يك هفته برابر با ۱۰درصد بوده است.
در اين صندوق ۵۴سرمايه گذار حقيقي حضور دارند كه ۳۹درصد مالكيت صندوق را برعهده دارند.
رييس اداره امور نهادهاي مالي سازمان بورس و اوراق بهادار با بيان اينكه دوران فعاليت ديگر صندوقها كمتر از سه ماه است، بررسي عملكرد آنها را نيازمند گذشت زمان بيشتري دانست.
دوشنبه 29 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]