تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه مؤمن بيمار شود سپس خداوند شفايش دهد، آن بيمارى كفّاره گناهان گذشته و پندى بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830960482




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سينما - بوش تاريخ را نخوانده است


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: سينما - بوش تاريخ را نخوانده است
سينما - بوش تاريخ را نخوانده است

سيلاس لزنيك:اليور استون از چند ماه پيش تاكيد كرده كه در فيلم تازه‌اش تصميم دارد نگاهي منصفانه و بي‌غرض به زندگي و دوران جورج بوش بيندازد. حالا كه فيلم او پس از يك دوران توليد سريع و عجولانه به روي پرده رفته، زمان خوبي است براي آنكه به صحت و سقم ادعاي او پي ببريم.

به نظرت اگر جورج دبليو بوش اين فيلم را ببيند چه فكري مي‌كند؟
صادقانه مي‌گويم كه تحمل توليد يك فيلم بر اساس زندگي شما واقعا دشوار است. هم براي شما و هم براي من. با اين حال تنها اميدوارم بوش يك روز بتواند به تماشاي اين فيلم بنشيند چون فكر مي‌كنم جاش برولين بازي بي‌نظيري ارائه داده است. همينطور اليزابت بنكز در نقش همسر بوش، لورا. صرفا اميدوارم بوش يك روز از اين فيلم لذت ببرد و آنقدر عاقل باشد كه خود را به آن بسپارد و اعتراضي نكند. با اين حال فكر مي‌كنم وي همان هشت سال قبل جايگاه كلي خودش را نسبت به خيلي چيز‌ها مشخص كرد. به همين دليل گمان نمي‌كنم وي حداقل تا وقتي در جايگاه فعلي سياسي‌اش قرار دارد اين فيلم را تاييد كند. اما اصل موضوع خود فيلم است نه واكنش بوش به آن. اين فيلم سعي مي‌كند از كارهاي بوش سردربياورد‍؛ بوش خوب، بد و زشت. سعي كرديم اين‌بار به بوش از ديد يك انسان نگاه كنيم و بارها گفته‌ام كه هنگام توليد فيلم همواره سعي كردم از رويكردي منصفانه، متعادل و با ارفاق نسبت به سوژه‌ فيلم پيروي كنم و شخصيت سياسي خودم را دخالت ندهم. خودم را يك درام‌پرداز مي‌دانم كه رويكردي حرفه‌اي دارد و درام‌پردازي را به چشم يك شغل مي‌بيند.
در مورد تحقيقاتي كه در رابطه با بوش انجام شد توضيح مي‌دهي؟
استنلي وايزر به عنوان فيلمنامه‌نويس يكي از استوانه‌‌هاي اين فيلم است و اولين كسي بود كه به سراغ منابع نوشتاري گسترده و البته خام رفت. شخصا معتقدم استنلي كار شگفت‌انگيزي انجام داده است چراكه كنار هم قرار دادن آن همه مواد خام در يك فيلمنامه واقعا كار سختي بود.
در گذشته فيلم‌هايي در مورد رؤساي جمهور سابق كارگرداني كرده‌اي. آيا اين‌بار كه جورج بوش هنوز بر مسند قدرت قرار دارد با دشواري‌هاي بيشتري روبه‌رو بودي؟
قطعا! چرا كه در آن وضعيت نمي‌دانيد در آينده چه اتفاقي روي مي‌دهد. چند ماه مشغول توليد فيلم هستيد و در اين مدت ممكن است خداي نكرده شاهد يك حمله تروريستي ديگر به ايالات متحده باشيد. يا شايد بوش متاثر از خط مشي مبتني بر پيش‌دستي خود به سراغ جنگ ديگري در خاور ميانه و يا حتي جنگ با كشوري مانند ونزوئلا برود. بوش و دولتمردان فعلي، خود را محق مي‌دانند كه بر هر جاي دنيا بخواهند سرك بكشند: كوبا يا حتي گرجستان.
اليور! آيا هر كدام از فيلم‌هاي زندگينامه‌‌اي كارنامه خودت كه مضامين مشابهي دارند را به چشم بخشي از يك كليت بزرگ و تركيبي مي‌داني يا براي هر فيلم موجوديتي كاملا مجزا قائل هستي؟
فيلم‌هايم تفكيك شده هستند و هر كدام با ديگري فرق دارد. به لحاظ سوژه هم آقاي بوش با آقاي نيكسون تفاوت دارد. آقاي بوش خود را شايسته سرزنش نمي‌داند و سياست‌هاي خود را انكار نمي‌كند و همچنين خود را در برابر كسي پاسخگو نمي‌داند. چنين فردي به نظر من فاقد حس مسووليت‌پذيري است. وقتي وي به بيمارستان نظامي والتر ريد مي‌رود، نمي‌تواند با كساني كه آنجا بستري شده‌اند همدردي كند. درست همانطور كه نمي‌تواند همدرد قربانيان عراقي جنگ اخير و ديگر مردم دنيا باشد. ظاهرا وي تاريخ را تا همين اواخر نخوانده است تا بداند كه بايد خود را از بعضي ماجرا‌ها دور كند. حتي كسي به من مي‌گفت بوش گرفتار نوعي حس شخصي‌سازي است و وضعيت‌هاي پيچيده را شخصي مي‌كند و آنها را به «خودش» ربط مي‌دهد. فكر مي‌كنم وي گرفتار يك ضمير ناخودآگاه بيش از بزرگ باشد و اتفاقا جاش برولين به خوبي اين ويژگي را به وي منتقل كرده است. بوش حتي با وجود افرادي مانند ديك چني هم مي‌گويد «من تصميم مي‌گيرم» و قدرت برتر اتاق مذاكرات محسوب مي‌شود. مردم خيال مي‌كنند بوش اقتدار زيادي ندارد كه تصور كاملا نادرستي است. وي آدم قدرتمندي است كه متاسفانه مسائل كاملا پيچيده را شخصي مي‌كند. با گفتن اين حرف‌ها آنها را ساده مي‌كنم اما هنگام فيلم دو ساعت فرصت داريد تا به خوبي متوجه اصل ماجرا شويد.
براي حفظ درجه نمايشي PG-13 از چيزي صرف نظر كردي؟
نيازي به درجه نمايشي R نبود. اين فيلم يك سوژه‌ تاثيرگذار و فلسفي دارد و فكر مي‌كنم بچه‌ها هم بايد آن را ببينند. وقتي 13 ساله بودم به من اجازه ‌دادند به تماشاي «دكتر استرنج‌لاو» «راه‌هاي افتخار» بروم. به نظر من يكي از زيباترين روابطي كه بچه‌ها مي‌توانند در اين سن با والدين‌شان داشته باشند بحث بر سر همين موضوعات است.
تصور ديك چني در زمينه استراتژي خروج از جنگ با ايده فتح و پيروزي اسكندر كبير قابل مقايسه است. آيا در ذهنت از وجود اين رابطه مطلع بودي؟
بله! به نكته كاملا درستي اشاره كردي: ديك چني هم مانند اسكندر مي‌گويد صحنه جنگ را ترك نمي‌كنيم تا از منابع موجود در آنجا بهره‌برداري كنيم. اما اسكندر هم تا اين حد بر ايده‌اش پافشاري نكرد. آقاي چني به تحولات زيستي معتقد است و از جنگ‌ بر سر منابع صحبت مي‌كند و به راحتي از كنار زد و خورد‌ها و كشت و كشتار‌ها مي‌گذرد. شباهت زيادي ميان اين دو نفر وجود دارد اما ايده آقاي چني در نهايت به ظلم و ستمي منجر مي‌شود كه اسكندر هم تا آن حد پيش نرفته است. اين ايده در فيلم به صورت مستقيم مورد اشاره قرار نمي‌گيرد اما آقاي چني در جايي مي‌گويد اصلا نگران خروج از جنگ نيست. وي به جنگ‌هاي طويل‌المدت براي دست يافتن به منابع انرژي و جغرافياي سياسي مورد نظرش معتقد است. حتي اخيرا به همين منظور توجهش به اوراسيا جلب شده است. قبلا گفته‌ام و باز هم تكرار مي‌كنم كه افرادي مانند ديك چني به چنين چيز‌هايي اعتقاد دارند.
منبع: Coming Soon
 يکشنبه 28 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن