واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: حجتالاسلام والمسلمين قرائتي: براي رسيدن به اتحاد همهي مسلمانان نماز را بايد به زبان عربي بخوانند
خبرگزاري دانشجويان ايران - اراك
سرويس: شهرستانها
حجتالاسلام والمسلمين قرائتي گفت، براي رسيدن به اتحاد است كه ملل مسلمان بايد نماز را به زبان عربي بخوانند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، منطقه مركزي، حجتالسلام والسلمين محسن قرائتي، رييس ستاد اقامه نماز كشور در دانشگاه علوم پزشكي اراك با بيان اين مطلب افزود: زبان واحد ارزش است و ميتواند اتحاد را در ميان مسلمانان به وجود آورد و براين اساس بايد نماز را به زبان عربي خواند تا چند صدايي در ملل مسلمان بوجود نيايد.
وي با اشاره به اخلاص در كارها گفت: همه كارهاي انسان بايد رنگ خدايي بگيرد تا بتواند به رستگاري و سعادت نايل شود.
وي ادامه داد: اگر انسان در انجام همه كارها اخلاص داشت مي تواند برنده واقعي باشد و برندگي نيز سعادت ابدي را براي انسان به همراه دارد.
حجت الاسلام والمسلمين قرائتي تاكيد كرد: خدا در معامله با انسان هر فعاليت عيب و نقص دار انسان را نيز خريداري مي كند و پاداش بسيار بالاتر از اعمال انسان اعطا ميكند.
وي دليل ماندگاري بعضي از كارها را خدايي بودن آنها توصيف كرد و گفت: محصول كار دنيايي پول و شهرت است كه همه اين عوامل رفتني است و انسان مي ماند و پروندهاي كه چندان ارزشي ندارد ولي محصول فعاليت خدايي، ماندگاري آن است كه در همه شرايط ماندگار است و افراد ديگر نيز از آن بهره مي برند.
وي با اشاره به نيت انجام اعمال خاطرنشان كرد: امكان دارد فردي روحاني نيز با نياتي غير از خدا اعمالي را انجام دهد و به بهشت و قرب الهي نرسد ولي فردي كه بسيار ساده دل است با اخلاص و نيت كاري را انجام دهد و به سعادت ابدي دست پيدا كند.
حجت الاسلام والمسلمين قرائتي، دليل اقامه نماز را برآورده كردن نيازهاي بشر دانست و افزود: رمز استقلال و اخلاص فرد نماز است و اين در شرايطي است كه خدا به نماز ما نيازي ندارد ولي انسان براي رفع نيازهاي خويش بايد نماز برپا دارد.
حجت الاسلام والمسلمين قرائتي گفت: انجام فعاليتهاي ديني در قبال گرفتن دستمزد و ماديات سودي براي افراد ندارد.
وي خاطرنشان ساخت:در حال حاضر پس از برگزاري نماز در دانشگاه تهران مدت اندكي را به صورت اختياري به بيان احكام مي پردازم كه اين امر و حضور اختياري دانشجويان سبب شده است تا فضاي معنوي مناسبي در اين جلسات حاكم شود و كلاسهاي پرباري انجام گيرد.
وي با اشاره به آيات "سوره والعصر" خاطرنشان كرد: در اولين آيه اين سوره كلمه خسران به كار رفته است كه مفهوم آن بسيار بيشتر از ضرر است.
حجت الاسلام والمسلمين قرائتي افزود: خسران به معني از دست دادن تمام سرمايه است ولي ضرر آن است كه تنها قيمت وارزش مال كاسته شود ولي به اصل دارايي ضرر زيادي وارد نشود.
رييس ستاد اقامه نماز كشور افزود: انسانها هميشه در خسران هستند مگر كساني كه ايمان آوردند كه اين افراد نيز داراي 10 مرتبه مي باشند.
وي با اشاره به درستي همه اعمال افراد اظهار داشت: كساني كه ايمان مي آورند بايد همه اعمالشان پاك و درست باشد تا از خسران نجات يابند، بايد كارهاي نيك انجام دهند، امر به معروف و نهي از منكر انجام دهند و در مقابل مردم به خاطر انجام دستورات الهي صبر پيشه كنند.
انتهاي پيام
شنبه 27 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 317]