واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: شهردار تهران خبر داد: آغاز به كار 70 دفتر خدمات الكترونيك در تهران از شنبه احداث 350 كيلومتر خط اتوبوسراني تندرو در پايتخت
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - شهري
شهردار تهران گفت: از روز شنبه 27 مهرماه سال جاري 70 دفتر خدمات الكترونيك شهر فعاليت خود را در سطح شهر تهران آغاز ميكنند.
به گزارش سرويس «شهري» ايسنا، دكتر محمدباقر قاليباف شب گذشته در مسجد جامع المهدي (عج) در منطقه 22 تهران با اعلام اين خبر افزود: بحث مربوط به گرفتن پروانه و پايان كار و فساد اداري موجود در اين بخش، از مشكلاتي بود كه با تلاش فراوان در راستاي حل اين مشكل دفاتر خدمات الكترونيك را در سطح شهر تهران راهاندازي كرديم كه اين دفاتر به تعداد 70 دفتر با همكاري بخش خصوصي از روز شنبه فعاليت خود را آغاز ميكنند.
وي ادامه داد: پيش از آغاز فعاليت اين دفاتر، چهار ميليون پرونده شهرسازي اسكن و وارد سيستم رايانهاي شد تا هر يك از خانههاي شهر تهران يك پرونده الكترونيك داشته باشند.
هيچ پروژه نيمهتمام رهاشدهاي در شهر وجود ندارد
شهردار تهران در ادامه با بيان اين كه ما در شهرداري تهران نسبت به همه موضوعات آگاهيم و و با سعي و خطا حركت نميكنيم، گفت: از روز نخست كار در مجموعه شهرداري رسيدگي به پروژههاي نيمه تمام و متوقف شهر را آغاز كرديم، به طوري كه امروز هيچ پروژه نيمه تمامي در شهر تهران وجود ندارد و حتي پروژههايي كه از 10 تا 15 سال گذشته رها شده بود امروز به نتيجه رسيده است.
وي با اشاره به تلاش براي كاهش فاصله جنوب و شمال شهر گفت: ما از روز نخست به شهروندان قول داديم اگر نتوانيم فاصله شمال و جنوب شهر در امكانات را كم كنيم، حداقل نگذاريم اين فاصله بيشتر شود. البته معتقديم در اين مدت در برخي زمينهها فاصله را كاهش داديم.
به گفته قالبياف، شهروندان بايد در هر فصل تغييرات را در محله و منطقه و شهر خود ببينند. يعني اگر قبلا 30 مشكل داشتند اين مشكلات به مرور كمتر شود نه اين كه افزايش يابد.
قاليباف در ادامه به بحث ناحيهمحوري اشاره كرد و گفت: قبلا نواحي بيشتر كار خدماتي ميكردند كه با اجراي طرح ناحيه محوري، كار را توزيع و تقسيم كرديم و تحولات جدي و اساسي را در اين راستا دنبال ميكنيم.
شهرداران مناطق را امانتدار خود ميدانم
وي با بيان اين كه شهرداران مناطق را امانتدار خود ميدانم، تصريح كرد: برخي از اختيارات خود را به شهرداران مناطق تفويض كردم. شهرداران مناطق هم بايد مشكلات شهروندان را رسيدگي كنند، از اين رو روزهاي دوشنبه تا ظهر در دفتر شهرداران مناطق به روي شهروندان باز خواهد بود.
وي ادامه داد: منطقه 22 شهرداري تهران از مناطق برخوردار شهر است و پروژههاي بزرگي را در اين منطقه انجام خواهيم داد تا اين منطقه را به عنوان يك منطقه نمونه در حوزههاي مختلف معرفي كنيم.
شهردار تهران بودجه سال جاري منطقه 22 را قريب به 100 ميليارد تومان اعلام كرد و گفت: بودجه اين منطقه در سال گذشته 24 ميليارد تومان بوده است كه در سال جاري با چهار برابر افزايش روبرو بوده است. اين در حالي است كه شهرداري همانند دولت نيست كه از نفت درآمد داشته باشد، بلكه بايد خودش درآمد داشته باشد و خودش هم خرج كند.
وي در ادامه گفت: دغدغه حمل و نقل در مناطقي از جمله 22 ، 5 ، 15 ، 18 ، 21 ، 20 و چهار وجود دارد، زيرا اين مناطق هم مسافرت درون منطقهاي و هم برون منطقهاي دارند كه بسيج شديم اين مشكلات را حل كنيم.
تلاش شهرداري براي احداث 350 كيلومتر خط اتوبوسراني تندرو
قاليباف افزود: در تلاشيم تا خطوط تندروي اتوبوس را به 350 كيلومتر در شهر برسانيم.
شهردار پايتخت با بيان اين كه سالي 15 كيلومتر خط مترو ميسازيم، گفت: 25 سال از عمر مترو ميگذرد و فقط 50 كيلومترخط مترو ساخته شده است، ولي ما هر سال 15 كيلومتر به خطوط مترو اضافه ميكنيم. تا كنون در سال جاري 5/2 كيلومتر افتتاح شده و 5/12 كيلومتر ديگر هم تا فروردين ماه بايد تحويل بدهيم.
قاليباف به اقدامات اساسي شهرداري تهران در حوزه اجتماعي و فرهنگي اشاره كرد و گفت: ما رسيدگي به زنان سرپرست خانوار را در دستور كار داريم كه تعداد آنها هم قابل توجه است كه اگر به آنها رسيدگي نكنيم، آسيب بزرگي براي شهر تهران است.
وي افزود: همچنين رسيدگي به ايتام، كودكان بيسرپرست، آسيبديدگان اجتماعي و همچنين معضل اعتياد و حوزه ورزش هم از ديگر دغدغههاي ماست.
قاليباف خاطرنشان كرد: ظرفيتهايي در شهر تهران وجود دارد كه اگر همه دست در دست هم دهيم سال به سال ميتوانيم، چهره شهر را عوض كنيم.
انتهاي پيام
چهارشنبه 24 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]