واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مدير گروه بيوشيمي دانشگاه علوم پزشكي تهران: كمبود فضاي آموزشي و تجهيزات از عمده مشكلات گروه بيوشيمي است دهمين كنگره بيوشيمي ايران تير88 برگزار ميشود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: آموزشي
مدير گروه بيوشيمي دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران، گفت: كمبود فضاي آموزشي و تجهيزات از عمده مشكلات گروه بيوشيمي است.
دكتر ابوالفضل گلستاني در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه علوم پزشكي تهران، اظهار كرد: دانشجويان ايراني با تمام كاستيها و كمبود تجهيزات از توانايي بالاي علمي برخوردار و همتراز با دانشجويان كشورهاي پيشرفته هستند.
وي با اشاره به كمبودهاي موجود، گفت: گروه بيوشيمي مانند ساير گروههاي علوم پايه دانشگاه با مشكل بودجه و كمبود تجهيزات از جمله تهيه مواد اوليه در آزمايشگاهها مواجه است كه البته قسمت عمده اين مشكلات ناشي از تحريم هاي ناعادلانه اقتصادي عليه ايران است.
وي افزود: اين مشكل موجب به تأخير افتادن پروژههاي تحقيقاتي ما شده و در نهايت ما را مجبور به خريد از واسطهها با قيمت افزونتر ميكند.
دكتر گلستاني كمبود فضاي آموزشي را از ديگر مشكلات گروه دانست و افزود: شايد فضاي موجود پاسخگوي نياز بسياري از دانشجويان دورههاي عمومي باشد اما دانشجويان دورههاي كارشناسي ارشد و دكتراي تخصصي را با مشكل روبرو مي كند.
مدير گروه بيوشيمي تشريح كرد: گروه بيوشيمي از سال 1332 با هدف ارائه واحد بيوشيمي به دانشجويان پزشكي، دندانپزشكي، داروسازي و دانشجويان تحصيلات تكميلي در مقاطع ارشد و دكتراي تخصصي راه اندازي شد و امروزه با تاسيس واحد بينالمللي دانشگاه علوم پزشكي تهران در كيش به دانشجويان اين دانشگاه نيز واحد بيوشيمي ارائه ميكند.
وي با بيان اينكه بيوشيمي و به طور كلي دروس علوم پايه از مباني مهم مورد نياز براي دانشجويان علوم پزشكي بويژه دانشجويان پزشكي است، گفت: اين درس نقش مهمي در پيشگيري، تشخيص و درمان بيماريها دارد و مهارتهاي لازم را به دانشجويان براي حضور در بخشهاي باليني ارائه ميدهد.
دكتر گلستاني از جمله برنامه هاي آموزشي گروه را برگزاري كلاسهاي آموزشي كامپيوتر و فناوري اطلاعات ويژه اعضاي گروه دانست و گفت: با توجه به اينكه سطح اطلاعات دانشجويان جديدالورود در رابطه با استفاده از اينترنت و دنياي مجازي بسيار بالاست، اساتيد نيز براي پاسخگويي به نيازهاي آنها بايد از اين مهارتها برخوردار شوند.
وي افزود: بايد قبول كنيم كه برخي از تحقيقات، تنها به توليد علم مي انجامد و كاربردي براي جامعه ندارند.
دكتر گلستاني به دهمين كنگره بيوشيمي ايران كه به طور همزمان با سومين كنگره بيوشيمي و بيولوژي مولكولي در تير 88 برگزار مي شود، اشاره كرد و گفت: برگزاري اين كنگرهها فرصتي براي آشنايي با تازههاي علم بيوشيمي در ايران و دنيا است.
مدير گروه بيوشيمي خاطر نشان كرد: در گروه بيوشيمي تصميم داريم جلسه همانديشي فارغ التحصيلان پزشكي و نماينده گروه دانشجويان و اعضاي هيأت علمي را با هدف نظرسنجي از دانشجويان از درس بيوشيمي در ترم تحصيلي جاري برگزار كنيم.
وي افزود: درس بيوشيمي در سال اول به دانشجويان ارائه مي شود و تا زماني كه دانشجويان وارد مرحله كار در بيمارستان نشوند براي آنها كاربردي ندارد به همين دليل درصدديم با نظرسنجي از دانشجويان يكي از واحدهاي بيوشيمي را در دوره ورود به انترني به دانشجويان ارائه كنيم.
دكتر گلستاني در پايان خطاب به مسوولان خواستار راه اندازي اتاق كشت سلولي براي دانشجويان تحصيلات تكميلي بيوشيمي شد.
انتهاي پيام
سه شنبه 23 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 151]