محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830471956
مشروح اظهارات سخنگوي وزارت خارجه: غرب چارهاي جز اعتمادسازي در بين ملت ايران ندارد
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مشروح اظهارات سخنگوي وزارت خارجه: غرب چارهاي جز اعتمادسازي در بين ملت ايران ندارد
خبرگزاري فارس: سخنگوي وزارت خارجه كشورمان گفت كه غرب چارهاي جز اعتماد سازي در بين ملت ايران ندارد.
به گزارش سياست خارجي خبرگزاري فارس، حسن قشقاوي سخنگوي وزارت خارجه كشورمان پيش از ظهر امروز دوشنبه در نشست هفتگي با خبرنگاران به پرسشهاي مطرح شده پاسخ داد.
* سفر متكي به تركمنستان و قزاقستان
قشقاوي در ابتدا از سفر چهارشنبه منوچهر متكي وزير امور خارجه به تركمنستان و ديدار با مقامات اين كشور و گفتگو پيرامون مسائل دوجانبه خبر داد.
وي افزود: متكي بعد از تركمنستان به آستانه پايتخت قزاقستان سفر ميكند و علاوه بر گفتگو پيرامون روابط رو به رشد دوجانبه در اجلاس گفتگوي آسيايي كه وزارء خارجه ديگر كشورهاي آسيايي نيز حضور دارند، شركت خواهد كرد.
* هفتم و هشتم آبان همايش آسياي مركزي و قفقاز
سخنگوي وزارت خارجه همچنين از برگزاري همايش آسياي مركزي و قفقاز در هفتم و هشتم آبان ماه در محل دفتر مطالعات سياسي و بينالمللي وزارت خارجه با محوريت حوادث اخير قفقاز، پيامدها و نتايج و با حضور صاحبنظران داخلي و خارجي خبر داد.
* ويزا به موقع صادر شد
يكي از خبرنگاران به انتقاد برگزار كنندگان همايش دين در دنياي معاصر از وزارت خارجه در خصوص عدم همكاري در صدور ويزا براي كوفي عنان و رومانو پرودي اشاره كرد كه سخنگوي وزارت خارجه به عجله برخي از رسانهها در اين زمينه پرداخت و افزود: اين سيمنار امروز تشكيل شده است. ايران كشور سمينارها و نشستها براي گفتگوي كاملا آزاد و تبادل نظر پيرامون مسائل مختلف است. بخشي از سمينارها توسط ارگانهاي دولتي و بخش ديگري توسط بنيادهاي مردم نهاد و غير دولتي نظير اين نشست برگزار ميشود و خوشبختانه ويزا به موقع صادر شد و اكثر مدعوين اين نشست به موقع در اجلاس حضور يافتند.
وي ادامه داد: براساس تقاضاي مهمانان شركت كننده در اين نشست براي آشنايي با مواضع و ديدگاههاي مسئولين عاليرتبه جمهوري اسلامي، ديدار بين اين مهمانان و مقامات عاليرتبه كشورمان به صورت جمعي و فردي برگزار خواهد شد.
* درخواست رسمي مطرح نشده است
خبرنگاري به تاسيس دفتر حافظ منافع آمريكا در ايران اشاره كرد و از قشقاوي سؤال كرد كه ايران تحت چه شرايطي با تاسيس اين دفتر موافقت خواهد كرد؟ كه وي در پاسخ با اشاره به سؤالات مطرح شده در اين زمينه در هفتههاي اخير و پاسخ قبلياش، گفت: روزنامه واشنگتن تايمز در ابتدا اين موضوع را مطرح كرد و اخيراً نيز روزنامه واشنگتن پست به اين موضوع اشاره كرد كه هر دو در حد اظهارنظر رسانهاي بود و تاكنون هيچ درخواست رسمي در اين زمينه نداشتيم كه آن را مورد بررسي قرار دهيم.
خبرنگار روزنامه واشنگتن پست حاضر در جلسه نيز با اشاره به مطلب منتشره در اين روزنامه مبني بر اينكه آمريكا اين دفتر را در نيمه نوامبر در تهران باز خواهد كرد از قشقاوي پرسيد آيا شما تاييد ميكنيد كه اين دفتر در تهران باز نخواهد شد؟ كه وي پاسخ داد: در ابتدا درخواست رسمي مطرح ميشود بعد بررسي ميكنند كه آيا مثبت يا منفي جواب داده شود. اين گونه نيست كه كسي بتواند در كشور ديگري دفتر بزند؛ پروسهاي دارد و هيچ درخواستي در اين زمينه مطرح نشده است.
* آقاي هاشمي خودشان جزييات را بفرمايند
يكي از خبرنگاران نيز به انتقاد و هشدار هاشمي رفسنجاني نسبت به كاهش ارزش و منزلت نظام جمهوري اسلامي در عرصه بينالملل اشاره كرد كه سخنگوي وزارت خارجه در اين باره گفت: آقاي هاشمي خودشان بايد جزييات را بفرمايند و اگر مورد شما راجع به سياست كلي نظام است ايشان از حاميان بسيار جدي مواضع سياست خارجي در سخنرانيها و اظهارات پيرامون مسائل هستهاي و ... هستند.
قشقاوي خاطرنشان كرد: بحمدالله در بين همه مسئولين كشور اجماع ملي در خصوص تلاشهاي سياست خارجي جمهوري اسلامي و مواضع كلي نظام وجود دارد و شايد كمتر مقطعي در تاريخ كشور وجود داشته باشد كه به اين حد اجماع ملي، يكدلي و انسجام در حمايت گسترده از مواضع سياست خارجي ايران باشد.
* حركات ظالمانه رژيم غاصب صهيونيستي
وي درباره تهاجم اخير رژيم صهيونيستي به فلسطينيها در عكا كه سؤال يكي از خبرنگاران بود، گفت: متاسفانه در تداوم حركتهاي ظالمانه رژيم غاصب صهيونيستي، تحميلهاي ناروا و تبعيضات نابجا براي به اصطلاح ايجاد همگرايي تحميلي در آن جامعه، شاهد تداوم فشارها بر فلسطينيهاي مقيم سرزمينهاي اشغالي و از جمله حوادث اخير در عكا هستيم.
* سفارت ايران در حال پيگيري است
خبرنگاري به خبر منتشر شده مبني بر برگزاري مسابقه ضد اسلامي در نمايشگاه فرانكفورت اشاره كرد و با بيان اينكه دولتمردان آلمان همچنان در قبال آزادي بيان مواضع دوگانهاي دارند، موضع ايران را در اين زمينه جويا شد كه سخنگوي وزارت خارجه در اين باره اظهار داشت: سفارت ايران در حال پيگيري صحت و سقم اين مسابقه وهن آلود در ادامه توهين مستقيم عليه پيامبر بزرگوار است. احتمالا طبق معمول كه قبلا نيز شاهد موارد مشابه بوديم سفراي كشورهاي اسلامي، جهان اسلام و علماي اسلامي عكس العمل مناسب خود را در اين خصوص خواهند داشت.
وي ادامه داد: روزگاري به ادعاي حتي دست برداشتن از فرهنگ ديني، بومي و ملي دروازه غرب به سوي مهاجرين اعم از مسلمانان و غيره باز شد و در طول زمان ثابت شد كه گرايش به اصالتهاي قومي، فرهنگي و ديني در بين مسلمانان روزافزون است.
قشقاوي با بيان اينكه در ادامه اعمال خشونت رواني عليه مسلمانان مهاجر و عموما در داخل اروپا و همچنين جريحه دار كردن احساسات يك و نيم ميليارد مسلمان جهان، حركات سيستماتيك و سازمان يافتهاي براي اعمال خشونت رواني و تبعيض ناروا عليه مسلمانان در ادامه سلسله تبعيضهاي بسيار رقتباري كه عليه مسلمانان در جامعه غربي اعمال ميشود، شاهديم، افزود: اين گونه حركتها، پخش فيلمها، كاريكاتورها و يا برگزاري مسابقات با هدف سيستماتيك اعمال تبعيض عليه مسلمانان صورت ميگيرد.
وي با بيان اينكه اين سخن ما نيست، اظهار داشت: آمارها در اين زمينه بسيار شگفت انگيز است و مقالات زيادي در رسانههاي غربي منتشر شده مبني بر اينكه منحني اعمال تبعيض عليه مسلمانان به بهانه آزادي، دموكراسي و رعايت حقوق بشر بسيار روز افزون است.
سخنگوي وزارت خارجه گفت: چنديي قبل اتحاديه اروپا پژوهشي را تحت عنوان «تبعيض» انجام داد كه حاصل آن نمودار وحشتناكي از نقض حقوق مسلمانان در غرب را نشان داد.
قشقاوي با بيان اينكه پشت سر اين جريانها لابيهاي خاص هنري و ادبي قرار دارند، اظهار داشت: اين اقدامات كه هميشه به بهانه آزادي بيان صورت ميگيرد حتي در همگرايي بين جوامع غربي نيز اثر مثبتي ندارد.
سخنگوي وزارت خارجه بر تعامل، مدارا و احترام به معتقدات تاكيد كرد و افزود: اين مسير بايد ادامه يابد و بشريت نيازمند تعامل و مداراست.
* نهايت همكاري در مورد مطالعات ادعايي
يكي از خبرنگاران به اظهارات رئيس الجزايري شوراي حكام آژانس بين المللي انرژي اتمي مبني بر اينكه مسئله اصلي در حال حاضر مطالعات ادعايي است اشاره كرد كه قشقاوي در اين باره با بيان اينكه در مورد مطالعات ادعايي نهايت همكاري را داشتيم، افزود: حاصل آن بنا به اعلام صريح مقامات آژانس، رفع ابهامات بوده است. به شش مورد پاسخ داده شد و اظهارات ايران راستي آزمايي شده و تاييد شده است موادي كه وجود دارد و اقدامات ايران، انحرافي به سمت سلاحهاي هستهاي نداشته است.
وي گفت: حتي نسبت به موارد ادعايي بعدي غير مستند عليرغم اينكه سند «اورجينال» و اصلي ارائه نشد ولي ما باز هم براي نشان دادن حسن نيت خودمان، در 200 صفحه به اين موارد پاسخ داديم.
قشقاوي خاطر نشان كرد: آنچه كه از سوي جمهوري اسلامي صورت گرفته همكاري گسترده، سازنده و جدي با آژانس، طرف اروپايي و غربي براي حل مسائل باقيمانده بر اساس مداليته تنظيمي بوده است.
وي گفت: متاسفانه بر خلاف انتظار در پاسخ حقوقي به درخواست ما كه رفع سؤالات راجع به موارد پيشنهادي شش كشور بوده، قطعنامه صادر شد و اين نشان ميدهد كه زماني رويكرد حقوقي و سازماني نباشد و سياسي باشد، پاسخها كاملا انحرافي و غير منطبق بر خواسته ماست.
* توجه به قانون اساسي افغانستان راهحل مشكلات اين كشور
به گزارش خبرنگار سياست خارجي خبرگزاري فارس، يكي از خبرنگاران در ادامه نشست هفتگي سخنگوي وزارت خارجه گفت با گذشت بيش از هفت سال از حضور نيروهاي آمريكايي در افغانستان شاهد گسترش ناامنيها در اين كشور هستيم و از ديگر سو آمريكاييها ميخواهند پاي ميز مذاكره با كساني بنشينند كه روزي ميگفتند ميخواهند براي مبارزه با آنها به افغانستان بيايند كه قشقاوي در اين باره اظهار داشت: معتقديم راهحل مشكلات افغانستان توجه به قانون اساسي افغانستان و قطعنامههاي صادره شواري امنيت است كه روح هر دوي آنها تقويت دولت ملي اين كشور است.
به گفته سخنگوي وزارت خارجه تعامل با افراط گرايان و اقدام كردن خارج از چارچوبي كه در جهت تقويت دولت ملي اين كشور است، مفيد فايد نيست.
وي ادامه داد: حاصل اين اشغال كه به بهانه مقابله با افراط گرايي و تروريسم بوده چيزي جز دامن زدن به بحرانها، ناامنيها، افزايش مواد مخدر، مشكلات بهداشتي و حتي گسترش افراط گرايي نبوده است.
قشقاوي خاطرنشان كرد: آنها كه اين روزها خبرهاي سازش و تعامل احتمالي آنها مطرح ميشود، بايد در مورد صحت و سقم اين خبرها پاسخگو باشند.
* دفاع از حاكميت ملي عراق، موضع ايران
وي در مورد توافقنامه امنيتي آمريكا و عراق كه سؤال همان خبرنگار بود، با بيان اينكه موضع ايران در اين زمينه روشن است، اظهار داشت: اين وابسته به نظرات نهادهاي قانوني، مراجع و شخصيتهاي تصميم گير و تاثيرگذار عراق است.
سخنگوي وزارت خارجه با بيان اينكه اخبار متفاوتي در اين زمينه مطرح ميشود، اظهار داشت: برخي خبرها حاكي از اين است كه هنوز بخشهاي مهمي از اين توافقات به ويژه بحث مصونيت نظاميان آمريكا يا موضوع تاريخ دقيق عقبنشيني مشخص نيست و علاوه بر آن اظهارات ديگري نيز در اين زمينه مطرح است.
وي تصريح كرد: موضع ما (ايران) هميشه دفاع از حاكميت ملي عراق، احترام به استقلال آن كشور، روحيه آزادگي و استقلال طلبي و رفع اشغالگري شخصيتها و مسئولين عراقي است.
* مسرور و شادمان نيستيم
سخنگوي وزارت خارجه در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس درباره بحران اقتصادي آمريكا با بيان اينكه همانگونه كه يكجانبه گرايي سياسي و قرار دادن تخم مرغهاي منافع يك كشور در سبد يك قدرت مسلط در عرصه سياسي اين زمينه را فراهم ميكند كه به محض اينكه نخ تسبيح پاره شد يك شكاف و فروپاشي در عرصه سياسي در بين دانههاي تسبيح و اقمار آن نخ و قدرت بزرگ ايجاد ميشود، اظهار داشت: همين مسئله را در عرصه اقتصادي نيز شاهديم.
وي ادامه داد: شاهد نتيجه توجه بيش از حد و گره زدن منافع اقتصادي با اقتصاد مسلط كه به ويژه در سالهاي اخير عمدتاً در قالب فعاليتهاي مالي اعتباري، كاغذبازي و سفته بازانه وارد عرصه فعاليت اقتصادي شده و بدون پشتوانه واقعي اقتصادي بوده، چه تاثيراتي در كشور مادر و همچنين كشور اقماري ايجاد كرده است.
قشقاوي خاطرنشان كرد: اين واقعيتهاي تاريخي كه در حال حاضر در عرصههاي سياسي و اقتصادي شاهديم بيشتر ما را به ديدگاههاي پير فرزانه سفر كرده كه همواره ملتها را به روي پاي خود ايستادن، استقلال و خوداتكايي دعوت ميكرد، وفادار ميكند.
سخنگوي وزارت خارجه با بيان اينكه بنا به نظر كارشناسان اقتصادي بعيد به نظر ميرسد اين بحران در آينده نزديك قابل مهار باشد، با اشاره به تاثير منفي اين بحران بر بخشهاي آسيب پذير و ماليات پرداز كشورهاي بحران زده و همچنين معيشت و دارايي اين كشورها، تصريح كرد: قطعا جمهوري اسلامي به خاطر تاثير گذاري منفي بر اقشار آسيب پذير كشورهاي بحران زده، از اين بحران مسرور و شادمان نيست.
* سجادي سفير جديد ايران در مسكو
وي درباره سفير جديد ايران در روسيه كه سؤال ديگر خبرنگار فارس بود، اظهار داشت: سجادي به عنوان سفير جديد ايران هفته گذشته بعد از اتمام ماموريت آقاي غلامرضا انصاري سفير سابق راهي مسكو شد و فعاليت ديپلماتيك خود را با ديدارها با معاون وزير خارجه و معاون نخست وزير روسيه آغاز كرد.
قشقاوي ابراز اميدواري كرد كه سجادي با توجه به سوابق اجرايي بسيار ارزشمندش بتواند سفير موفق ايران در تعميق و گسترش مناسبات با روسيه باشد.
* غرب چارهاي جز اعتمادسازي در بين ملت ايران ندارد
يكي از خبرنگاران ارزيابي سخنگوي وزارت خارجه را از واكنش غرب نسبت به نامه جليلي جويا شد و با اشاره به اظهارات سولانا مبني بر اينكه ما به رويكرد دوسويه خود از جمله اعمال فشار بر ايران ادامه ميدهيم از قشقاوي سؤال كرد آيا اين به معناي پاسخ منفي به نامه جليلي نيست؟ كه وي اظهار داشت: آنچه اعلام كردند اعلام سياست دو سويه است. فكر ميكنيم راه بايد راه گفتگو باشد و مسئوليت پذيرانه بيايند به نامه آقاي جليلي پاسخ مثبت بدهند.
قشقاوي با ذكر اين نكته كه غرب چارهاي جز اعتماد سازي در بين ملت ايران را ندارد، گفت: الان راهشان فقط راه اعتمادسازي در نزد ملت ايران است.
وي افزود: اميدواريم با بررسي اين نامه پاسخ مثبت بدهند. ما گفتگوها را ادامه ميدهيم تا عرصه اعتماد سازي براي ملت ايران هموار شود.
* منكر نميشوم
خبرنگاري با اشاره به سفر مشهداني رئيس مجلس عراق به تهران و اظهاراتش مبني بر اينكه مهمترين موضوع رايزنياش با مقامات ايران توافقتنامه امنيتي عراق و آمريكا بوده، نتيجه اين سفر را جويا شد كه وي پاسخ داد: طيف گسترداي از موضوعات با اولويت روابط دوجانبه و پارلماني مورد بحث و مذاكره آقاي مشهداني با مقامات ايراني قرار گرفت.
وي افزود: من منكر نميشوم كه بخشي از صحبتها راجع به نحوه تقويت حاكميت و دولت ملي عراق، ايجاد امنيت و ثبات در عراق و همچنين بحث توافقنامه بوده است.
* گسترش بحران و افراط گرايي
همان خبرنگار به افزايش عمليات نظامي آمريكا در شمال پاكستان اشاره كرد كه سخنگوي وزارت خارجه اظهار داشت: هرگونه نقض حاكميت ملي و مرز شناخته شده بينالمللي طبعاً مورد تاييد ما نخواهد بود. اين گونه مداخلات نظامي به بهانه مبارزه با تروريسم ثابت كرده كه اولاً باعث كشتار بسياري از انسانهاي بيگناه، زنان، كودكان و ... شده و دومين چيزي كه حاصل شده گسترش بحران، ناامني و افراط گرايي بوده و نتيجه مثبتي حاصل نشده و همه خبرها حكايت از ناامني و بحران دارد.
وي با اشاره به سفر متكي به پاكستان، گفت: حفظ صلح و ثبات در پاكستان با عنايت به روابط رو به رشد براي ما مهم است. ثبات و امنيت در همسايگي تاثيرگذار است و همسايگان تاثير متقابلي بر امنيت و منافع يكديگر دارند. براي ما ايجاد صلح، ثبات و امنيت هدف است.
* اطلاعي از نحوه آزادي كشتي ايراني ندارم
خبرنگاري به اخبار مطرح شده مبني بر اينكه ايران به درخواست دزدان دريايي پاسخ داده و مبلغي را در ازاي آزادي كشتي ايراني به ربايندگان داده است اشاره كرد كه قشقاوي در اين باره اظهار داشت: شصت و دومين كشتي در آن منطقه حساس ربوده شده و مسئوليت برعهده كساني است كه ناوهاي جنگي، حضور بينالمللي و ادعاي استقرار امنيت در آبهاي بينالمللي را دارند و آنها بايد پاسخگوي اين ناامني باشند و به افكار عمومي پاسخ دهند.
وي اظهار داشت: متاسفانه آن طرف قضيه كاملاً روشن است كه در راستاي حضور نظامي اين فضاي ناامن ايجاد شده است. كشتي ايران اولين كشتي نبوده و چندين كشتي ربوده شده، سفارتخانه ما در اتيوپي و معاونت آفريقايي وزارت خارجه پيگير بودند ولي شركت كشتيراني جمهوري اسلامي پيگير جزييات كار بوده و مدير عامل آن جزييات را اعلام كرد.
قشقاوي ضمن ابراز خرسندي از آزادي اين كشتي، يادآور شد: من اطلاعي از نحوه آزادي و گفتگوها با طرف مقابل ندارم.
وي در مورد فرود هواپيماي خارجي در ايران، با بيان اينكه اين مورد مربوط به حوزه هواپيمايي بوده، اظهار داشت: ضرورتي ندارد كه سخنگو و وزارت خارجه در اين زمينه موضع گيري كنند.خوشبختانه مقام نظامي از ستاد كل نيروهاي مسلح جزييات قضيه را مشخص كرد و به آن صورتي كه شبكه العربيه و ديگران گفتند، نبوده است.
* تداوم ديپلماسي قفقازي
خبرنگاري در خصوص مذاكرات سه بعلاوه سه درباره تحولات قفقاز سؤال كرد و پرسيد آيا ايران توانسته به توفيقي در اين زمينه دست يابد؟ كه قشقاوي گفت: ما به ديپلماسي قفقازي ادامه ميدهيم.
وي سفر متكي به قزاقستان را فرصت خوبي در اين زمينه خواند و افزود: سفارتخانههاي ما فعال هستند و پيگير هستيم. تلاش ما به قصد صلح و ثبات در منطقه حساس قفقاز ادامه دارد. علاوه بر اقدامات ديپلماتيك كارهاي پژوهشي از جمله برگزاري همايش آسياي مركزي و قفقاز صورت ميگيرد.
سفر هيئتي از وزارت خارجه عراق براي اجرايي كردن معاهده 1975 در مورد نصب ميلهها و ايجاد پاسگاههاي مرزي كه قرار بود بعد از ماه رمضان انجام شود سؤال همان خبرنگار بود كه قشقاوي پاسخ داد: ملاقات بين آقاي حسيني و همتاي عراقي ايشان راجع به بحث مرزي صورت گرفت و ادامه دارد. توافقي بود و صورت جلسهاي امضاء شده كه در حال بررسي كارشناسي است.
* انگليسيها هر چه زودتر پروسه رهايي تاجيك را عملي كنند
وي در مورد نصرت الله تاجيك كه سؤال خبرنگار فارس بود نيز گفت: انگليسيها اعلام كردند در حال بررسي مدارك پزشكي ايشان هستند و مدارك متقني راجع به وضعيت جسمي و قلبي ايشان ارائه شده كه در حال بررسي هستند.
قشقاوي ابراز اميدواري كرد انگليسيها هر چه زودتر با توجه به بيگناهي ايشان و بررسي اين مدارك پروسه رهايي تاجيك را عملي كنند.
* العطيه و وزير خارجه امارات در راه تهران
* سفر نوذري و لاريجاني به بحرين
وي در پايان با بيان اينكه ما ديپلماسي فعال و ارتباط گستردهاي در حوزه منطقهاي و كشورهاي شوراي همكاري خليج فارس داريم، اظهار داشت: علاوه بر سفر نوذري، آقاي لاريجاني نيز به بحرين سفر خواهد كرد. به احتمال زياد در دهه اول آبان سفر العطيه دبيركل شوراي همكاري خليج فارس و همكاران ايشان در اين دبيرخانه به منظور اجرايي كردن پيشنهادات سازنده آقاي احمدي نژاد در اجلاس سال گذشته دوحه انجام خواهد شد و وزير خارجه امارات نيز در دهه اول آبان به جمهوري اسلامي ايران سفر ميكند.
وي افزود: اميدواريم حاصل اين رايزنيهاي دوجانبه و همكاريهاي منطقهاي، تداوم مناسبات رو به پيش ما با كشورهاي منطقه خليج فارس باشد.
انتهاي پيام/خ
دوشنبه 22 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 158]
-
گوناگون
پربازدیدترینها