واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /گشايش نخستين واحد توليد نان به روش صنعتي / وزير بازرگاني: * مردم نبايد از نان باكيفيت محروم شوند * واحدهاي صنعتي توليد نان توسعه مييابند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بازرگاني
نخستين واحد توليد نان به روش صنعتي با حضور رييس جمهور و مسئولان وزارت بازرگاني در شهرك صنعتي بهارستان در كمالشهر استان تهران گشايش يافت.
به گزارش خبرنگار بازرگاني ايسنا، سيدمسعود ميركاظمي ـ وزير بازرگاني ـ در مراسم افتتاح اين واحد بر لزوم توسعه واحدهاي توليد نان به روش صنعتي تاكيد كرد.
ميركاظمي با ارائه گزارشي از اقدامات دولت نهم در بخش گندم، آرد و نان عنوان كرد: بر اساس طرح جامعي كه براي ساماندهي وضعيت گندم، آرد و نان تدوين شد حركتهاي جدي در سال 84 آغاز شد كه اولين قدم آن پرداخت موثر و به موقع و به روز مبلغ خريد تضميني گندم به كشاورزان بود.
وي ادامه داد: پس از تحقق پرداخت به روز مبلغ گندم كه از سال 85 براساس شبكه تعريف شده انجام گرفت در مرحله دوم موضوع نگهداري گندم به طوري كه به لحاظ كيفيت با رشد مطلوبي در نگهداري گندم داشته باشيم احداث سيلوهاي بهداشتي در دستور كار قرار گرفت.
وزير بازرگاني افزود: تا پيش از گسترش احداث سيلو از سوي بخش خصوصي نگهداري گندم به روشهاي غير بهداشتي انجام ميگرفت اما در دولت نهم سد دولتي ساز سيلوها و حوزه آرد و گندم شكسته شد به طوري كه در حال حاضر با دعوت از بخش خصوصي براي سرمايهگذاري در احداث سيلو شاهد افزايش كيفيت نگهداري گندم هستيم.
وزير بازرگاني همچنين مرحله سوم اجراي طرح جامع ساماندهي آرد و نان و گندم را توزيع آرد براي خبازان تحت شبكه عنوان كرد
و گفت: در حال حاضر خبازان با استفاده از كارت ويژهاي آرد را بر روي شبكه خريد و تحويل ميگيرند به طوري كه موجب تسهيل در توزيع آرد شده و اطلاعات دقيق آن ثبت ميشود.
ميركاظمي همچنين آخرين حلقه ساماندهي وضعيت آرد و نان كشور را توليد نان صنعتي عنوان كرد و گفت: اولين واحد توليد نان به روش صنعتي راهاندازي شد و بهترين پيام براي حركت جديد در بخش نان كشور محسوب ميشود.
او بر لزوم توجه جدي به توليد نانهاي صنعتي تاكيد كرد و افزود: نبايد مردم از تنوع نان و كيفيت بالا و مرغوب توليد در اين حوزه محروم باشند و قطعا با ادامه روند ايجاد واحدهاي توليد نان صنعتي شاهد ايجاد تحول در حوزه نان خواهيم بود.
در اين مراسم همچنين بابايي ـ مديرعامل اولين واحد توليد نان به روش صنعتي (سه نان) ـ از مراحل احداث و ايجاد اين كارخانه گزارشي ارائه كرد.
وي با بيان اينكه احداث اين كارخانه از شش سال پيش آغاز شد اما متاسفانه مشكلاتي كه سيستم بانكي بر سر راه آن قرار داد و نيز بروكراسيهاي اداري موجب تاخير در اجراي اين پروژه شد.
وي هدف از ايجاد اين واحد توليدي را احساس نياز كشور به توليد نانها با كيفيت بيان كرد و افزود: در حال حاضر اين واحد توليدي با ظرفيت 42 تن در روز فعاليت دارد و چنانچه مشكلات تسهيلات دهي بانكها برطرف شود تا 14 ماه آينده خط توليدي ديگري به ظرفيت 120 تن آغاز به كار ميكند.
بابايي همچنين از هدر رفت 30 تا 40 درصدي گندم و آرد اظهار تاسف كرد و خطاب به رييس جمهور گفت: اگر تنها ضايعات دو سال در حوزه گندم و آرد به بخش ساماندهي وضعيت توليد نان در كشور اختصاص يابد شاهد جلوگيري از هدررفت سرمايههاي ملي خواهيم بود.
انتهاي پيام
دوشنبه 22 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 324]