تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 12 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):منزلت مردم را در نزد ما، از اندازه روايتشان از ما بشناسيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1863061176




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ایست شاخص کل، پشت 9 هزار واحد


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: اقتصاد > بازار مالی  - شاخص کل بورس سهام تهران همچنان پشت سد 9 هزار واحد متوقف شد.  به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بازار سرمایه، روزگذشته تعداد 259 میلیون سهم به ارزش 409 میلیارد و 221 میلیون ریال در بازار سهام داد و ستد شد تا شاخص کل با 2/21 واحد کاهش به هشت هزار و 968 واحد برسد. شاخص بازار اول روزگذشته با توقف بر روی عدد هفت هزار و 339 واحد 25 واحد کاهش را در پرونده خود ثبت کرد. شاخص بازار دوم با 3/23 واحد افزایش به 13 هزار و 66 واحد رسید. شاخص صنعت در پایان معاملات دیروز بازار سهام با توقف بر روی عدد شش هزار و 916 واحد، نسبت به روز کاری پیش از آن 13 پله پایین‌تر ایستاد. روزگذشته پتروشیمی خارک با چهار میلیون و 938 هزار سهم، صنعتی دریایی ایران با 12 میلیون و 845 هزار سهم، توسعه معادن و فلزات با پنج میلیون و 965 هزار سهم، فولاد مبارکه اصفهان با پنج میلیون و 441 هزار سهم، مپنا با پنج میلیون و 71 هزار سهم، ماشین‌سازی اراک با 10 میلیون و 159 هزار سهم، پتروشیمی فناوران با یک میلیون و 352 هزار سهم، سایپا با سه میلیون و 538 هزار سهم، صنایع آذراب با سه میلیون و 869 هزار سهم و توسعه صنایع بهشهر با دو میلیون و 871 هزار سهم بهترین تقاضاهای خرید را داشتند. در مقابل این گروه مخابرات ایران با هفت میلیون و 933 هزار سهم، بانک سینا با هشت میلیون و 478 هزار سهم، پالایش نفت اصفهان با یک میلیون و 315 هزار سهم، ایران ترانسفو با 778 هزار سهم، بانک کارآفرین با یک میلیون و 688 هزار سهم، سیمان بجنورد با 764 هزار سهم، نورد و قطعات‌ فولادی با 792 هزار سهم، سیمان داراب با 314 هزار سهم، بانک پارسیان با یک میلیون و یک هزار سهم و ماشین‌آلات تراکتورسازی ایران با 192 هزار سهم بهترین عرضه‌های فروش را به خود اختصاص دادند. در معاملات دیروز تالار بورس اوراق بهادار، رینگ‌سازی‌ مشهد، کارتن‌ ایران‌، حق‌تقدم سرمایه‌گذاری‌ ‌توس‌گستر، گروه ‌صنایع ‌بهشهر ایران‌، سرمایه‌گذاری ‌‌توس‌گستر، سرمایه‌‌گذاری صنعت‌ و معدن‌، گازلوله‌، گلوکوزان‌، ملی‌ سرب ‌و روی‌ ایران‌، شهد ایران‌ بیشترین افزایش قیمت را داشتند. این در حالی است که کشت‌ و صنعت‌ چین‌ چین، داروسازی‌ ابوریحان، بانک ملت، صنایع‌ لاستیکی‌ سهند، قندنقش‌جهان‌، سالمین‌، توریستی‌ورفاهی‌آبادگران‌، معادن‌منگنزایران‌، زامیاد و گروه دارویی سبحان بیشترین کاهش قیمت سهام را تجربه کردند. همچنین در معاملات روز سه‌شنبه مورخ 22 اردیبهشت ماه، نماد معاملاتی شرکت‌های گاز لوله، فرآورده‌های غذایی و قند تربت جام، پتروشیمی شیراز، شهد ایران، قند اصفهان، پتروشیمی آبادان، لبنیات پاک و باما دارای صف خرید و نماد معاملاتی شرکت‌های کارتن مشهد، مجتمع‌های توریستی و رفاهی آبادگران ایران و سیمان بجنورد دارای صف فروش بودند. به این ترتیب درجلسه معاملاتی امروز، محدودیت حجم مبنا درباره این شرکت‌ها اعمال نخواهد شد.




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 230]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن