پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1848557351
گامهاي بلند پليس در حوزه پيشگيري، كاهش جرائم را به ارمغان ميآورد
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گامهاي بلند پليس در حوزه پيشگيري، كاهش جرائم را به ارمغان ميآورد
خبرگزاري فارس: مديران دستگاههاي اجرايي استان در نظراتي متفاوت معتقدند كه گامهاي بلند پليس در حوزه پيشگيري از آسيبها ميتواند نويدبخش كاهش جرائم در جامعه باشد.
به گزارش خبرگزاري فارس از رشت، يك بار ديگر صفحات تقويم ورق خورد و سالروز تجليل از مقام كساني فرا رسيد كه چتر امنيت و آرامش را بر سر مردم ايران زمين گسترانيدهاند.
نيروي انتظامي كه به فرموده رهبر معظم انقلاب بايد حفظ امنيت اسلامي را بر عهده داشته باشد، به حق در سالهاي اخير تلاشهاي شاياني براي تحقق انضباط اجتماعي داشته است.
برنامههاي هفته بزرگداشت نيروي انتظامي امسال با شعار «هدف من، امنيت و آرامش توست» از 15 تا 21 مهر ماه جاري به مدت يك هفته برگزار ميشود.
اين هفته فرصت مناسبي است تا با مرور خدمات، توانمنديها، موفقيتها و دستاوردهاي پليس مشاركت و همكاري مردم با نيروي انتظامي رنگ و بويي تازه به خود گيرد و فصل جديدي از تعامل و همدلي بين جامعه و پليس آغاز شود.
نگاه جامعه محوري پليس در سالهاي اخير نه تنها فاصله ميان مردم و نيروي انتظامي را كم كرده است بلكه پليس در اذهان عمومي ديگر آن چهره خشن و دلهرهآور را ندارد و ميتواند پناهگاه امني براي همه دردمندان و ظلم ديدگان جامعه باشد.
در گيلان نيز تلاش نيروي انتظامي علاوه بر تأمين خواستههاي به حق مردم توانسته است استان را به شرايط مطلوب امنيتي نزديك كرده و نام گيلان را در فهرست نخستينهاي آرامش و امنيت كشور ثبت كند.
پليس اين روزها كارنامه خوبي دارد، صرف نظر از برخي تنگ نظريها و بي مهريهايي كه برخي دانسته يا ندانسته در حق نيروي انتظامي روا ميدارند، پليس در سالهاي اخير توانسته است با كنترل جرائم، توجه به پيشگيري، برخورد جدي با مجرمان و قانون شكنان و فرهنگ سازي، گامهاي مثبتي براي تداوم امنيت پايدار بردارد.
بررسي عملكرد پليس در جامعه نشان ميدهد اين دستگاه نظارتي و كنترلي بخشي از اهداف خود را به دست آورده و با تعامل عمومي با مردم و دستگاههاي دولتي و غيردولتي ميتواند شهر را به آرامشي مردم پسند تبديل كند و خواب را از چشم تبهكاران ببرد.
اين بار در بررسي عملكرد نيروي انتظامي گيلان با مديران دستگاههاي اجرايي استان به گفتگو پرداختيم و نظرات، پيشنهادها و انتقاداتشان را از نيروي انتظامي گيلان بررسي كرديم.
رئيس كل دادگستري گيلان در گفتگو با خبرنگار فارس در رشت اظهار داشت: يكي از مشكلات دستگاه قضايي اطاله دادرسي است و پليس ميتواند عامل مهمي در رفع اين مشكل باشد.
جواد حشمتي خاطرنشان كرد: دستگاه قضايي تلاش كرد تا پليس قضايي زير نظر دادگستري تشكيل شود كه متأسفانه مجلس با آن مخالفت كرد اما به هر حال جاي پليس قضايي منسجم كه بايد متشكل از مأموران نيروي انتظامي باشد و با بهرهگيري از نيروهاي ويژه خود در زمينه ابلاغ و اجراي احكام دادگستري با سرعت عمل كند، خالي است.
وي با بيان اينكه در حال حاضر ميان نيروي انتظامي و دستگاه قضايي اندكي فاصله وجود دارد، تصريح كرد: استفاده از نيروهاي مخصوص قضايي و تجهيزات روز ميتواند مشكلات را حل كرده و اين فاصله را از بين ببرد.
حشمتي عملكرد نيروي انتظامي را نسبتاً رضايت بخش توصيف كرد و افزود: در بسياري از مواقع پليس حضور مؤثر داشته است و احساس ميكنيم مردم از نيروي انتظامي راضي هستند.
رئيس كل دادگستري گيلان تأكيدكرد: حضور در صحنه و ذهنيت مثبت مردم نشان ميدهد پليس در تعامل با جامعه و توجه به خواستههاي مردم خوب عمل كرده و در حفظ قداست مردم و رعايت حقوق آنان و در نهايت حفظ كرامت انساني كارنامه خوبي دارد.
وي بيان داشت: دستگاه قضايي از عملكرد پليس استان راضي است اما در برخي از موارد به دليل كمبود نيرو و تجهيزات احكام و ابلاغهاي قضايي با سرعت و دقت لازم به مخاطبان نميرسد، اگر چه با پيگيريهاي صورت گرفته اين مشكلات رو به كاهش است اما از نيروي انتظامي بيش از پيش توقع وجود دارد.
حشمتي حضور پليس در بخش پيشگيري را كمرنگ توصيف كرد وگفت: دستگاه قضايي و نيروي انتظامي ميتوانند همچون دو بازوي قوي طوري عمل كنند كه اولاً جرمي واقع نشود و اگر هم جرمي صورت گرفت، با قاطعيت به گونهاي برخورد كنند كه ديگر آن جرم تكرار نشود.
معاون جمعيت هلال احمر گيلان نيز به خبرنگار فارس گفت: همكاري خوبي بين نيروي انتظامي و هلال احمر در استان وجود دارد كه طعم خوش آن را مردم منطقه ميچشند.
حسن رجبي افزود: در راستاي برقراري تعامل بين بخشي جمعيت هلال احمر گيلان و پليس استان از مهر سال گذشته تاكنون موفقيتهاي زيادي كسب شده است كه هدفي جز خدمت به مردم گيلان در آن قابل مشاهده نيست.
وي خاطرنشان كرد: ارائه آموزش امداد و كمكهاي اوليه به تمام پرسنل نيروي انتظامي استان در همه نواحي، آموزش تكميلي 40 نفر از نيروهاي زبده يگان ويژه، برگزاري دورههاي تخصصي مديريت بحران و فرماندهي ICS در ردههاي ستادي از جمله همكاريهاي مشترك پليس و هلال احمر در بخش آموزش است.
به گفته رجبي همكاري در كميتههاي شوراي ايمني و ترافيك، اجراي نمايشگاههاي مشترك به مناسبتهاي مختلف، همكاري با پليس راه در زمينه كنترل و ايمني راهها، تصادفات جادهاي و اسكان در راه ماندگان و اجراي مانورهاي مشترك از جمله برنامههاي تعاملي با پليس است.
وي تصريح كرد: در زمان بروز حوادث پيش بيني نشده نيز همكاري خوبي بين پليس و هلال احمر برقرار است و در زمينههاي متعددي مانند توزيع اقلام امدادي و حفاظت فيزيكي از انبارهاي امدادي در مناطق عملياتي با هم تعامل داريم.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات درماني گيلان نيز در گفتگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: همكاري مستمر شبكه درماني گيلان با پليس كاهش چشمگير تلفات حادثهاي را در پي داشته است.
حسن بهبودي تصريح كرد: علاوه بر تأمين امنيت مراكز درماني، تعامل خوبي ميان پليس و مركز اورژانس 115 در طرحهاي ترافيكي وجود دارد.
وي همكاري بخش درمان استان و پليس در چهارشنبه آخر سال 86 را بسيار مؤثر توصيف كرد و افزود: حوادث ناشي از چهارشنبه سوري در سال گذشته 60 درصد كمتر از سال قبل بود كه نتيجه اين تعامل است.
وي به حضور مؤثر پليس در بحث درمان اعتياد اشاره كرد و ادامه داد: پليس در هفته سلامت در نمايشگاه مربوط به اين هفته شركت كرد و به عنوان غرفه برتر مورد توجه مردم و مسئولان قرار گرفت.
بهبودي تأكيد كرد: امنيت و سلامت دو نعمت بزرگ هستند و بدون امنيت انجام كارهاي پزشكي و رفع احتياجات بيماران امكانپذير نيست.
همچنين فرمانده سپاه قدس گيلان نيز با تأكيد بر ضرورت طرحهاي امنيت اخلاقي پليس گيلان اظهار داشت: نبايد پليس را در ايجاد امنيت اخلاقي تنها بگذاريم و آحاد جامعه بايد در اين بخش فعال باشند.
هامون محمدي تصريح كرد: پليس نبايد به تنهايي پاسخگوي امنيت اخلاقي باشد.
وي ادامه داد: تهاجم فرهنگي در همه ابعاد در حال فعاليت است و جوانان ما فرصت پرداختن به امور خلاف قانون را دارند و با گسترش ارتباطات، زمينههاي گناه افزايش يافته و به دليل دسترسي آسان به زمينههاي گناه به نظر ميرسد خيلي كمك كاري كردهايم، به ويژه در مدرسهها كه امروز هدف اصلي تهاجم فرهنگي هستند.
فرمانده سپاه قدس گيلان: ضرورت پيشگيري اجتماعي و توجه به ترويج فرهنگ صحيح زندگي را در راه رسيدن به امنيت كامل اخلاقي و اجتماعي دانست و افزود: اگرچه هر برخوردي ممكن است تبعاتي به همراه داشته باشد ولي بايد علاوه بر برخورد شديد با مظاهر فساد در جامعه در برابر آينده نيز خود را واكسينه كنيم و اين مهم با توسعه زيرساختهاي فرهنگي ميسر است.
محمدي با تأكيد بر لزوم تداوم طرح ارتقاي امنيت اخلاقي تصريح كرد: اگر چه برخي تلاشها در استان به دليل توريستي بودن و حجم بالاي مسافر تاكنون نتايج چندان مطلوبي نداشته اما به نظر ميرسد نيروي انتظامي با حجم كاري گستردهاي كه دارد در انجام وظيفه خود موفق بوده است.
فرمانده سپاه قدس گيلان تأكيد كرد: بسياري از مشكلات زيرساختي است، به عنوان مثال گيلان استاني توريستي است و حجم عظيمي از مسافران را در جادهها و شهرها شاهد هستيم در حالي كه خيابانها و جادههاي استان استاندارد نيستند، بنابراين مأموران انتظامي تلاش خود را ميكنند اما زيرساختها هم بايد اصلاح شود.
وي مشكل اصلي نيروي انتظامي گيلان را كميت مأموران آن دانست و افزود: فرهنگسازي بهترين شيوه براي ارتقاي امنيت است كه خوشبختانه در جامعه حركت رو به جلويي در اين زمينه صورت گرفته است.
محمدي در خصوص همكاري سپاه و ناجا خاطرنشان كرد: از گذشته به صورت سنتي با پليس در ارتباط بودهايم و در حوزه هاي مختلف از جمله انتخابات، برخورد با اراذل و اوباش، طرح دريا، طرحهاي ترافيك جادهاي و امر به معروف و نهي از منكر همكاريهايي صورت ميگيرد، البته مقرر است از اين پس در بحث امر به معروف و نهي از منكر برخورد نداشته باشيم و فقط از تذكر لساني استفاده كنيم، مگر اينكه در شرايط خاص برخورد عملياتي ضرورت داشته باشد.
وي تصريح كرد: در استان فرهنگي گيلان تا ايدهآل فاصله داريم و بايد سعي شود به آن سمت حركت كنيم كه البته جهتگيري نيز در همين مسير است.
محمدي افزود: پليس قوه قهريه است و بايد در آخرين مرحله وارد عمل شود، بنابراين بايد قبل از ناهنجاريها كاري كنيم كه آنها ايجاد نشوند.
مديركل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي گيلان هم به خبرنگار فارس اظهار داشت: نيروي انتظامي در انجام وظايف و مأموريتهاي خود موفق بوده زيرا در سالهاي اخير علاوه بر كنترل و نظارت جامعه در پي فرهنگي كردن جامعه نيز بوده است.
حميد پورعيسي از نيروي انتظامي به عنوان نهادي ياد كرد كه با تربيت شخصيتهاي خوب در بدنه خود توانسته است مراقبت، حراست، نظارت و كنترل جامعه را به نحو مطلوب انجام دهد.
وي ضمن قدرداني از پليس 110 استان ابعاد مختلف فعاليتهاي پليس را موفق خواند و از تلاشهاي نيروهاي جان بر كف انتظامي قدرداني كرد و افزود: حضور مؤثر و مستمر پليس در عرصههاي مختلف، امنيت عمومي مطلوب را در جامعه برقرار كرده است.
پورعيسي با تشريح تعامل و همكاري ارشاد اسلامي استان و نيروي انتظامي گيلان تصريح كرد: ارتباط با پليس در چند بخش برقرار است كه برپايي نمايشگاههاي فرهنگي انتظامي در سال گذشته، برگزاري نمايشگاه مبارزه با مواد مخدر و اجراي برنامههاي پيشگيري فرهنگي در ارتباط با مسائل اعتياد و امنيت اخلاقي از جمله مهمترين اين برنامهها بود.
وي با اشاره به تفاهمنامه امضا شده با نيروي انتظامي تأكيد كرد: امسال تمامي كلانتريهاي استان به كتابخانه مجهز ميشوند و بيش از 2 هزار جلد كتاب به بيش از 20 كلانتري در هفته نيروي انتظامي اهدا ميشود.
مديركل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي گيلان اظهار داشت: در سال گذشته بسياري از مراكز توزيع سيديهاي مستهجن با همكاري نيروي انتظامي كشف شد و همكاري ارشاد در ابعاد مختلف فرهنگي با پليس ادامه دارد.
پورعيسي امور فرهنگ جامعه را مربوط به يك دستگاه خاص ندانست و افزود: در جامعه ما نهادهاي فرهنگي همعرض متعددي وجود دارند كه برخي از آنان نه تنها پاسدار ارزشها نيستند بلكه برخي از برنامههايشان روي محدوده ابتذال حركت ميكند، در حالي كه كار فرهنگي در شهرها و استانها بايد متولي خاص داشته باشد.
وي تأكيد كرد: برخي از مديران استان علاقهاي به مسائل فرهنگي ندارند و اين در حالي است كه توجه به ارزشها و فرهنگ امنيت روحي و رواني فرد و جامعه را تضمين ميكند و توجه به اين ارزشها بر عهده حافظان فرهنگي است.
پورعيسي اجرايي كردن برنامههاي فرهنگي در جامعه را در گرو همكاري دستگاههاي استان دانست و گفت: وجود برخي افراد كه كارهاي ضد فرهنگي در دستگاهها ميكنند، فقدان اعتبارات كافي، زيربار نرفتن عدهاي در ارتباط با برنامههاي فرهنگي و سو استفاده برخي از اين وضعيت از جمله مشكلات برنامههاي فرهنگي در جامعه است كه پليس را نيز در برقراري امنيت اجتماعي با چالش مواجه ميكند.
به گفته وي انضباط اجتماعي بايد ابتدا از خود افراد آغاز شود و سپس در خانواده و جامعه نهادينه شود، زيرا جامعه بر اساس يك حركت عقلايي برپا شده و حركت در مسير عقلايي فساد را كمتر كرده و نيروي انتظامي در اين جامعه به عنوان يك نيروي ذخيره شده و پشتيبان محسوب ميشود.
مديركل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي گيلان هشدار داد: بايد مراقب آفتهاي بزرگ جامعه كه رواج فساد اصليترين آنهاست، باشيم كه خوشبختانه پليس توجه ويژهاي به آن داشته است.
پورعيسي راهكار موفقيت پليس را آموزش پرسنل نيروي انتظامي دانست و افزود: ايجاد يك دانشكده انتظامي در هر يك از استانها زمينه ارتقاي عملي و فرهنگي نيروهاي پليس را افزايش ميدهد.
دادستان عمومي و انقلاب مركز استان گيلان نيز در گفتگو با خبرنگار فارس تصريح كرد: همكاري مثبت نيروي انتظامي و دستگاه قضايي سبب شده حتي يك معضل بدون راه حل در استان وجود نداشته باشد.
محمد جاويدنيا خاطرنشان كرد: با وجود حجم كار بالا بر روي هر دو دستگاه قضايي و انتظامي با كوشش مديران مربوطه تعامل فعلي در طول ساليان گذشته بينظير بوده و هيچ مسئلهاي وجود نداردكه راه حلي براي آن در استان پيدا نشده باشد.
وي افزود: با برگزاري جلسات و نشستهاي مختلف همكاري خوبي شكل گرفته است و مسئولان عاليرتبه دستگاه قضايي گيلان از عملكرد نيروي انتظامي كاملاً راضي هستند.
وي ضمن قدرداني از فرمانده انتظامي استان، جانشين وي و رؤساي پليسهاي تخصصي تأكيد كرد: گيلان با كمك خداوند و تلاش شبانه روزي دستگاههاي قضايي، اطلاعاتي و انتظامي يكي از امنترين استانهاي كشور است اما امنيت فعلي در صورتي پايدار است كه مسئولان متولي به تلاش خود ادامه دهند و حتي يك لحظه از دشمن غافل نباشند.
دادستان عمومي و انقلاب مركز استان بيان داشت: نيروي انتظامي براي بهبود امنيت بايد از امكانات همه بخشهاي حاكميت استفاده كند البته بدون آنكه تداخل در انجام وظايف ساير دستگاهها به وجود آيد.
رئيس سازمان تبليغات اسلامي گيلان هم گفت: پليس در سالهاي اخير توانسته است با آگاهي بخشي و اطلاع رساني مناسب زمينه مشاركت و همكاري مردم در امنيت جامعه را فراهم كند.
جمال ياري در گفتگو با خبرنگارفارس خاطر نشان كرد: توجه نيروي انتظامي به مسائل فرهنگي اثرات مطلوبي در كنترل جرائم و پيشگيري از بزهكاري در جامعه داشته و به خوبي توانسته است مردم را از موضوعات مثبت و منفي پيرامونشان مطلع كند.
وي افزود: نخستين وظيفه هر دستگاه دولتي تعامل با مردم است و پليس با توجه به اين نكته ضمن تبليغات ميداني و حضور مستمر در رسانهها و نيز همكاري با دستگاههاي مختلف رسالت بزرگ همسويي و تعامل با جامعه را عملي كرده است.
وي ضمن تبريك هفته نيروي انتظامي به خدمتگزاران صديق نظام اسلامي اظهار داشت: پليس بازوي پرتوان نظام در برقراري امنيت اجتماعي و عمومي است و در حوزههاي مختلف دستاوردهاي خوبي داشته است.
ياري با اشاره به موفقيتهاي كسب شده در عرصه مبازره با مواد مخدر، امنيت جادهاي، امنيت اخلاقي، برخورد با هنجار شكنان، كنترل مرزها و مبارزه با فساد و بيبند و باري در جامعه تأكيد كرد: ايجاد امنيت ايدهآل و مطلوب شهروندان كه با همت نيروي انتظامي صورت گرفته، سبب تداوم امنيت و آرامش رواني مردم شده و به نظر ميرسد پليس تا حد زيادي به اهداف خود دست يافته است.
وي به تعامل اثرگذار سازمان تبليغات اسلامي و پليس در ترويج فرهنگ ديني در جامعه اشاره كرد و بيان داشت: همكاريهاي گسترده نيروي انتظامي و سازمان تبليغات اسلامي در بخشهاي متنوع از جمله برگزاري مراسم و مناسبتها، جشنوارههاي قرآني، محافل انس با قرآن و اعتكاف، جلسات عزاداري و مراسم ويژه اعياد و نيز حضور مستمر در كميسسونهاي مربوطه گام مؤثري براي تقويت باورهاي صحيح مذهبي در جامعه به شمار ميرود و به اين ترتيب زمينه ارتقاي فرهنگي جامعه و افزايش تعامل عمومي با پليس فراهم شده است.
مديركل سازمان تبليغات اسلامي گيلان پليس را محرومترين دستگاه در جامعه دانست و افزود: همه مردم پليس را مدافع عمومي حقوق خود ميدانند و اگر نيروي انتظامي را در كنار خود احساس كنند، قطعا همكاري مستمر و مطلوبي با اين مجموعه دارند.
وي خواستار تقويت برنامههاي فرهنگي و حضور مستمر پليس در اين برنامهها شد و ادامه داد: همكاري پليس با دستگاههاي فرهنگي ميتواند مشكلات موجود در جامعه را برطرف سازد و آرامش عمومي را به جامعه هديه كند.
نماينده مردم رشت در مجلس شوراي اسلامي در ادامه اين گزارش به خبرنگار فارس اظهار داشت: نمايندگان مجلس در تلاش هستند ضمن توجه به برنامههاي نيروي انتظامي قوانين و دستورالعملهايي وضع كنند كه اقتدار پليس در جامعه بيش از پيش افزايش يابد.
سيدعلي آقازاده خاطرنشان كرد: اقتدار پليس بايد با تصويب قوانين و لوايح در حوزه خدمات عمومي و ساختاري در مجلس افزايش يابد و اين نهاد نيازمند پشتيباني همه جانبه است.
وي در ارزيابي عملكرد پليس گيلان اظهار داشت: عملكرد پليس بسيار خوب بوده است و مأموريتهاي مختلف را به نحو مطلوب انجام ميدهد.
آقازاده افزود: پليس گيلان در حوزه امنيت عمومي اشراف خوبي به اوضاع دارد و در بخش كشف و مقابله با جرائم نيز مثبت عمل كرده است.
عضو كميسيون امنيت ملي مجلس شوراي اسلامي توجه نيروي انتظامي به پيشگيري را عامل اصلي موفقيتهاي پليس دانست و افزود: در حوزههاي مختلف از جمله مقابله با جرائم سازمان يافته، مبارزه با مواد مخدر، پليس راه و راهنمايي و رانندگي، پليس به موفقيتهاي چشمگيري دست يافته است كه جاي قدرداني دارد.
آقازاده اهتمام پليس به مبارزه با اعتياد در بخش درمان و پيشگيري را مناسب خواند و افزود: حركت خوب نيروي انتظامي سبب شده خانوادهها و سازمانها هم پيگير موضوع شوند و به اهميت درمان پي ببرند.
وي تصريح كرد: مردم همكاري خوبي با پليس دارند و ارتباط مستمر آنان با پليس 110 نشان ميدهد كه تعامل جامعه با نيروي انتظامي منسجمتر شده است.
نماينده مردم رشت در مجلس شوراي اسلامي تأكيد كرد: در نيروي انتظامي مشكلاتي وجود دارد كه حجم مأموريتهاي پليس در حال حاضر متناسب با توسعه سازماني آن نيست و در واقع مردم توقع دارند نيروي انتظامي امنيت كامل را براي آنان برقراركند اما امكانات محدود و كمبود نيروي انساني و پشتيباني اجازه نميدهد پليس حضور مؤثر داشته باشد، اما در مجموع عملكرد نيروي انتظامي با در نظر گرفتن همه شرايط در حوزههاي مختلف امنيتي مثبت است.
وي با تأكيد بر لزوم حمايت عمومي از نيروي انتظامي بيان داشت: حضور و همكاري مردم مأموران پليس را دلگرم ميكند و سبب ميشود مأموريتهاي نيروي انتظامي با مشاركت مردم بهتر انجام شود.
آقازاده تأكيد كرد: مردم بايد پليس خود باشند و جامعهمحوري پليس نيز با همين هدف شكل گرفته است.
مديركل بهزيستي گيلان نيز به موضوع مبارزه با مواد مخدر در گيلان اشاره كرد و اظهار داشت: نگاه جديد به معتاد به عنوان يك بيمار مينگرد و پليس نيز بايد معتاد را يك بيمار بداند.
كيانوش كوچكينژاد خاطرنشان كرد: اخيراً نگاه پليس به اعتياد نگاهي درمان مدارانه است و همين امر سبب ميشود روند مبارزه با مواد مخدر شكل تازهاي به خود بگيرد.
وي تعامل سازمان بهزيستي با نيروي انتظامي را مثبت ارزيابي كرد و گفت: برنامههاي مشتركي با پليس گيلان در بخشهاي مبارزه با اعتياد، كودكان خياباني، متكديان و اورژانس اجتماعي در حال اجراست.
كوچكينژاد در پاسخ به اين پرسش كه آيا دستگيريهاي نيروي انتظامي در بخش معتادان بيش از ميزان ظرفيت بهزيستي است، گفت: سازمان بهزيستي ظرفيت لازم را دارد و معتادان معرفي شده را به بخشهاي درمان معرفي ميكند البته اگر معتادان بازهم در جامعه ديده ميشوند، به سبب اين است كه اعتياد گاه قابل برگشت است.
وي ضمن ابراز رضايت از تلاشهاي صادقانه پليس افزود: اگر پليس با نگاه تخصصي در زمينه دستگيري معتادان اقدام كند و در دستگيريها نقش سازمان بهزيستي به عنوان مشاور در نظر گرفته شود، بيش از پيش ميتوان با مواد مخدر مبارزه كرد.
رئيس سازمان قضايي نيروهاي مسلح گيلان نيز گفت: امانتداري و جلب اعتماد مردم بايد از خصوصيات بارز نيروي انتظامي باشد.
محمد مسرور در گفتگو با خبرنگار فارس گفت: تنوع و تكثر وظايف محوله به نيروي انتظامي ايجاب ميكند از نظر امكانات و نيروي انساني با نگاهي ويژه به ناجا نگريسته شود و در حال حاضر امكانات موجود اگر چه در سالهاي اخير تحول چشمگيري داشته است اما هنوز تناسبي با انبوه وظايف نيروي انتظامي ندارد.
وي اظهار داشت: توقع مردم در اينكه حقوق آنان از سوي اين نيرو مراعات شود، به حق و منطبق با قانون است و به همين سبب فرماندهان نيروي انتظامي در راستاي تحقق اين انتظار به حق مردم بايد حساسيت بيشتري از خود نشان دهند.
مسرور همچنين تقويت روح امانتداري در پرسنل پليس را از اولويتهاي كاري پليس دانست و تأكيد كرد: در حال حاضر با توجه به تكليف و وظيفهاي كه سازمان قضايي در حفظ و صيانت نيروهاي مسلح دارد، تلاش فرماندهان و كاركنان نيروي انتظامي گيلان در اجراي قوانين و برخورد با مفاسد قابل تقدير است و در همين راستا تعامل خوبي بين سازمان قضايي نيروهاي مسلح و پليس برقرار است.
نايب رئيس شوراي اصناف كشور نيز در خصوص عملكرد نيروي انتظامي و همكاري اصناف با پليس بيان داشت: صنوف با همكاري مستمر با نيروي انتظامي ميتوانند نقش مؤثري در امنيت عمومي جامعه داشته باشند.
جلالالدين محمد شكريه به خبرنگار فارس تأكيد كرد: اصناف ميتوانند امنيت اقتصادي جامعه را تأمين كنند و با ايجاد اشتغال مولد و تبديل آن به اشتغال پايدار زمينه بزهكاري اجتماعي را كاهش داده و امنيت اجتماعي را تأمين كنند.
وي تأكيد كرد: جامعه اصناف بايد خود يك پليس كامل باشد و با برگزاري جلسات متعدد پليس و اصناف اين هدف در حال تحقق بوده در شهرهاي استان نيز وضعيت مطلوبي دارد.
شكريه پيشنهاد كرد: نيروي انتظامي بايد متولي دورههاي آموزش اجباري براي صنوف پيش از صدور پروانه كسب باشد تا به اين روش زمينههاي توسعه امنيت در جامعه فراهم شود.
نايب رئيس شوراي اصناف كشور در ارزيابي طرح زمانبندي فعاليت صنوف در گيلان گفت: در حال حاضر اين طرح به صورت آزمايشي درحال اجراست كه اميدواريم به زودي متوقف شود، زيرا گيلان يك استان توريستي است و مانند شهرهاي اصفهان و شيراز با مخاطبان خاص و مسافران مواجه است بنابراين اگر اين طرح اجرا نشود، بهتر است.
وي اظهار اميدواري كرد با همكاري بيشتر صاحبان صنوف و نيروي انتظامي شاهد جامعهاي آرام و دور از جرم باشيم.
مديركل زندانها و اقدامات تأميني گيلان نيز در اين زمينه تصريح كرد: پليس بايد در مسائل اجتماعي به عنوان آخرين اقدام كننده وارد عمل شود.
مظفر الوندي خاطرنشان كرد: به نظر ميرسد در سالهاي اخير نهادهاي فرهنگي و مراكز مرتبط با امور فرهنگ جامعه كوتاهي كرده و به وظايف خود عمل نكردهاند و به همين دليل پليس ناچار است زودتر از موعد لازم وارد عمل شود.
وي تصريح كرد: پليس بايد نظارت داشته باشد و در آخرين مرحله اقدام كند تا اقتدار و قداست پليس حفظ شود.
الوندي با اشاره به اينكه پليس در دنيا موقعيت ممتازي دارد اظهار داشت: به دليل مشكلات موجود نيروي انتظامي در بسياري از موارد زودتر از موعد مقرر وارد عمل ميشود كه گاه بازتاب منفي نيز دارد.
وي تأكيد كرد: با توجه به حوزه گستردهاي كه پليس با آن در ارتباط است و با توجه به امكاناتي كه در اختيار دارد، عملكرد بسيار مطلوبي داشته و گمان ميكنم در گيلان حضور پليس مؤثر بوده است.
مديركل زندانهاي گيلان خاطرنشان كرد: فعاليت پليس تنها محدود به برخورد با جرم نميشود بلكه مسائل اجتماعي و عمومي متنوعي را در نيروي انتظامي شاهد هستيم كه خوشبختانه در تمام اين بخشها نقش فعالي داشته اگر چه همه سازمانها تا حد مطلوب فاصله دارند.
وي در خصوص تعامل نيروي انتظامي و سازمان زندانها گفت: ارتباط تنگاتنگي با پليس در بخشهاي مختلف به ويژه مواد مخدر و جرائم عمومي برقرار است و حضور مشترك در جلسات شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر و جلسات موردي در خصوص مجرمان سابقهدار و كميتههاي سرقت، بخشي از اين ارتباط و تعامل است.
الوندي با بيان اينكه نيروي انتظامي و سازمان زندانها با ارائه اطلاعات مشترك به يكديگر همكاري خوبي با هم دارند، ادامه داد: يكي از بخشهايي كه ارتباط مستقيمي بين سازمان زندانها و نيروي انتظامي وجود دارد، حضور واحدهاي تشخيص هويت و انگشت نگاري از مجرمان است كه در زندانها مستقرند البته هنوز از 20 سال پيش تاكنون بخشي از نيروهاي انتظامي به عنوان مأمور به خدمت مسئولان زندان را از تجربيات خود بهرهمند ميكنند.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا بسياري از مجرمان در ايام مرخصي از زندان مرتكب جرم ميشوند، گفت: اين تحليل اشتباه است زيرا بر اساس آمار و اطلاعات درصد بسيار ناچيزي از زندانيان در ايام مرخصي مرتكب جرم ميشوند و بر اساس آمار 75 درصد كساني كه به زندان ميروند، براي بار نخست اين مكان را تجربه ميكنند.
الوندي افزود: در طول سال نزديك به 9 هزار نفر از زندانيان گيلان به مرخصي ميروند و از اين تعداد كمتر از يك درصد مرتكب تخلف ميشوند اما چون موضوع از حساسيت خاصي برخوردار است، اين تحليل ارائه ميشود.
مديركل زندانها و اقدامات تأميني استان گيلان تأكيد كرد: ارزش مرخصي رفتن يك زنداني كه همانا تحكيم بنيان خانواده زندانيان است، بسيار بيشتر از ضروري است كه ارتكاب جرم تعداد اندكي از آنان به جامعه وارد ميكند.
وي افزود: اگرچه براي حل اين مشكل راهكاري پيشنهاد كردهايم كه پليس سيستمهاي رايانهاي در مدخل ورودي و خروجي زندانها پيش بيني كند تا به محض خروج يك زنداني نيروي انتظامي از آن آگاه شده و مواقب اوضاع باشد اما اين برنامه در حال حاضر در قالب يك قرارداد نانوشته در بسياري از زندانهاي استان در حال اجراست.
الوندي با قدرداني از تلاش نيروي انتظامي در حوزه مبارزه با مواد مخدر دراستان اظهار داشت: بخش پيشگيري كه بايد از طرف ساير نهادها مورد توجه قرار گيرد، هنوز به شرايط مناسب نرسيده است و بايد به گونهاي عمل شود كه زحمات نيروي انتظامي در اين بخش به هدر نرود، زيرا در حال حاضر پليس معتادان را دستگير ميكند و از طرف ديگر به دليل آنكه اعتياد جرم تلقي نميشود، معتاد دوباره آزاد ميشود.
وي تصريح كرد: بايد سيستمي پيش بيني شود تا درمان معتادان بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد.
الوندي هفته نيروي انتظامي را به پرسنل پليس گيلان به ويژه فرمانده انتظامي استان تبريك گفت و افزود: از زمان حضور سردار اميري مقدم تعامل خوبي با دستگاههاي مختلف استان از طرف نيروي انتظامي صورت گرفته كه جاي تقدير دارد.
مديركل اداره راه و ترابري استان گيلان هم گفت: انتظام بخشي پليس به ترافيك و تأمين امينت جادهاي و اجتماعي در افزايش فرهنگ عمومي مردم اثرگذار بوده است.
ناصر صادقي در گفتگو با خبرنگار فارس خاطرنشان كرد: مسئولان نيروي انتظامي همكاري بسيار خوبي با راه و ترابري و مديران شوراي ترافيك استان داشتهاند كه اثرات مطلوب آن قابل رويت است.
وي افزود: هماهنگي و تعامل بسيار خوب پليس راه، نيروي انتظامي، اداره راه و ترابري و مردم و ساير دستگاههاي مرتبط براي نخستين بار در استان كاهش تصادفات جادهاي و درون شهري را به ارمغان آورد و گيلان با 4/27 درصد كاهش تلفات جادهاي رتبه پنجم كشوري را به خود اختصاص داد.
مديركل راه و ترابري گيلان تصريح كرد: تا پايان سال 87 استان گيلان يكي از استانهاي پر تصادف بود اما با برنامهريزيها و هماهنگيهاي بسيار خوب پليس گيلان، اورژانس، هلال احمر، راه و ترابري و سازمان پايانهها اين نتيجه شايسته به دست آمد.
وي تأكيد كرد: اگر همه مسئولان و مردم بخواهند ميتوانند با همفكري و همدلي و وفاق نتايج بهتري در تأمين امنيت عمومي به دست آورند و اين نتايج هم اكنون نيز قابل لمس است.
مديركل سازمان پايانهها و حمل و نقل جادهاي گيلان عملكرد پليس در سالهاي گذشته را بسيار مطلوب دانست و حاصل آن را كاهش چشمگير تصادفات جادهاي و تلفات ناشي از آن براي دو سال پي در پي عنوان كرد.
سيدعزيز جيفرودي به خبرنگار فارس گفت: پليس نقش نظارت و هدايت ناوگان حمل و نقل درون و برون شهري را به خوبي ايفا كرده و اين مهم با تعامل خوب پليس و سازمان پايانهها حاصل شده است.
وي خاطرنشان كرد: يكي از كارهاي مهم مشترك بين پليس و سازمان پايانهها آموزش ناوگان حمل و نقل جادهاي بود كه طي آن بيش از 3 هزار راننده ناوگان عمومي جادهاي با همكاري مستقيم كارشناسان پليس راه با شيوههاي صحيح رانندگي آشنا شدند.
وي تصريح كرد: علاوه بر اين پليس در آموزش عمومي رانندگان نيز كه از طريق برنامه سازمان پايانهها در صدا و سيما صورت گرفت نقش تعيين كنندهاي داشت.
وي ضمن قدرداني از خدمات نيروي انتظامي در استان تأكيد كرد:كاهش 27 درصدي تلفات ناشي از تصادفات، كارنامه عملكرد پليس را درخشان كرده است.
جيفرودي موفقيت پليس را حاصل تعامل چند سويه با نهادهاي دولتي و مردم دانست و افزود: كمك مردم مهمترين عامل اثر بخشي تلاشهاي نيروي انتظامي است زيرا وقتي مردم شيوههاي رانندگي خود را اصلاح كنند، بسياري از مشكلات جادهاي هم حل ميشود.
مديركل سازمان پايانهها و حمل و نقل جادهاي گيلان افزود: همه با هم بايد متحد شويم و با همدلي و وفاق در كاهش تصادفات نقش داشته باشيم.
وي ابراز اميدواري كرد در سالهاي آينده با همكاري مردم شاهد روزي باشيم كه هيچ تصادفي در جادهها رخ ندهد.
رئيس سازمان آموزش و پرورش گيلان نيز اظهار داشت: نيروي انتظامي بازوي اصلي و همراه نظام تعليم و تربيت در عرصه پيشگيري و مقابله با آسيبهاي اجتماعي است.
سيدمصطفي حسيني در گفتگو با خبرنگار فارس در رشت خاطرنشان كرد: همكاريهاي خوبي بين پليس و آموزش و پرورش براي پيشگيري از ناهنجاريها صورت گرفته است و طرح هميار پليس يكي از اين تعاملات خوب است.
وي طرح هميار پليس را يك طرح مناسب فرهنگساز در جامعه توصيف كرد و افزود: در زمينه مبارزه با مواد مخدر نيز همكاريهاي گستردهاي وجود دارد كه جا دارد از زحمات پرسنل پليس گيلان قدرداني كرد.
حسيني با اشاره به برگزاري جلسات آغاز سال تحصيلي و برنامهريزيهاي صورت گرفته در زمينه سرويس مدارس و برخورد با مزاحمان خياباني تصريح كرد: پيشنهاد ميكنيم فرماندهي محترم نيرو در استان در جلسات شوراي آموزش و پرورش استان شركت كند تا به اين وسيله زمينه حضور فرماندهان شهرستانهاي استان نيز در جلسات آموزش و پرورش فراهم شود و پليس و آموزش و پرورش به طور مشترك براي فرهنگ سازي مقابله با آسيبهاي اجتماعي گام بردارند.
به عقيده وي با اجراي اين پيشنهاد بهتر از گذشته ميتوان با معضلات موجود روبهرو شد و براي پيشگيري از آن انديشيد.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي رشت نيز گفت: نيروي انتظامي بايد حضور علمي بيشتري در دانشگاهها داشته باشد.
سيدعلي ميرابراهيمي در گفتگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: پليس مسئوليت بسيار مهمي در جامعه دارد و آن حفظ امنيت و آرامش مردم است.
وي تعامل نيروي انتظامي با واحدهاي علمي و پژوهشي و دانشگاهها را بسيار خوب ارزيابي كرد و افزود: آسيبهاي اجتماعي به طور جدي جوانان و دانشجويان را تهديد ميكند و يكي از عوامل بسيار مهم در ايجاد مصونيت در برابر اين آسيبها حضور خوب پليس در مراكز علمي است.
ميرابراهيمي بيان داشت: با حضور مديران لايق در بدنه پليس، نيروي انتظامي توانسته است نقش كنترلي و ارشادي خوبي ايفا كند و در جامعه به صورت يك هدايتگر مسير صلاح را به مردم به ويژه جوانان نشان دهد.
وي با تأكيد بر لزوم تقويت همكاريهاي علمي پليس و دانشگاهها خاطرنشان كرد: برگزاي سمينارها و همايشهاي متنوع در دانشگاههاي استان موجب ارتقاي سطح آگاهيهاي دانشجويان شده و زمينه مبارزه جدي با خطرات تهديد كننده جوانان را فراهم ميكند.
انتهاي پيام/ص
شنبه 20 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
-