واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: ؛تجهيز ٧٠ درصدي مرزهاي كشور به سيستم هاي الكترونيكي
؛شكري- فرمانده مرزباني نيروي انتظامي از تجهيز ٧٠ درصدي مرزها به سيستم هاي الكترونيكي و كاهش ٧٠ درصدي شرارت در شرق كشور خبر داد. به گزارش خبرنگار ما، سردار كاظم رضايي روز پنج شنبه در جمع خبرنگاران رسانه هاي گروهي با اشاره به تجهيز ٧٠ درصدي مرزها به سيستم هاي الكترونيكي گفت: افزايش ٧٠ درصدي سيستم هاي الكترونيكي به منظور كنترل هر چه بيشتر مرزها براي استقرار امنيت و مجهز شدن بخش اعظمي از مرزهاي كشور به سيستم راداري يكي از مهم ترين اقدامات مرزباني به شمار مي رود.وي همچنين با اشاره به اين كه انسداد مرزهاي مشترك ايران با كشورهاي افغانستان و پاكستان از جمله اولويت هاي پليس در مرزهاست، اظهار كرد: انسداد بخشي از مرزها در اين مناطق در سال جاري انجام شده است و اميدواريم با برآورده شدن امكانات پيش بيني شده در جنوب شرق و شرق كشور، طرح انسداد اين مناطق نيز صورت گيرد.
سردار رضايي با اشاره به اين كه هزينه ديواركشي هر كيلومتر از مرزهاي مشترك ايران و افغانستان ٤٠٠ ميليون تومان است، گفت: اعتبار داده شده براي انسداد مرزها متناسب با نياز موجود نيست، اما اميدواريم انسداد بخشي از منطقه زابل به عنوان مركز آزمايشي كه مساحت جغرافيايي آن ٣٠٠ تا ٤٠٠ كيلومتر است، تا پايان امسال صورت گيرد و مرزبانان با اشراف كامل، حركت خودرويي و غيرخودرويي را در اين مناطق كنترل كنند.وي ادامه داد: مجلس بالغ بر ١٠٣ ميليارد تومان اعتبار براي مرزهاي كشور پيش بيني كرده، اين در حالي است كه برآورد اعتبار پليس مرزباني در مرزهاي جنوب شرق كشور بيش از ٣٠٠ ميليارد تومان بوده است.سردار رضايي با بيان اين كه انتظار داشتيم، امسال بيش از ٥٠٠ ميليارد تومان اعتبار در رابطه با مرزها اختصاص داده شود، افزود: با توجه به اعتبار در نظر گرفته شده از سوي مجلس، مبلغ ٤٢ ميليارد تومان اعتبار در مرزهاي جنوب شرق كشور هزينه خواهد شد. در نتيجه با اندك اعتبار اختصاص داده شده نمي توانيم بگوييم كه انسداد مرزهاي كشور به طور كامل انجام خواهد شد.فرمانده مرزباني نيروي انتظامي برآورد اعتبارات مورد نياز براي انسداد كامل مرزهاي كشور را ٣ هزار ميليارد تومان عنوان كرد و افزود: اميدواريم اين اعتبار تا پايان برنامه پنجم توسعه براي انسداد مرزها در اختيار مرزباني قرار گيرد.وي همچنين از افزايش ٧درصدي كشف موادمخدر در شرق كشور خبر داد و گفت: ميزان كشف موادمخدر طي يك سال گذشته بالغ بر ٣٢٠ تن و ٦٦ كيلوگرم بود كه رشد ٧ درصدي را نشان مي دهد. همچنين در اين مدت كشف سوخت ٢٦ درصد كاهش يافت ولي كشف مشروبات الكلي ٣ درصد افزايش پيدا كرد.سردار رضايي از افزايش ٦ درصدي خروج غيرقانوني در مرزهاي كشور خبر داد و گفت: افرادي كه در مرز قصد خروج غيرقانوني داشتند، اغلب راه هاي آبي و كشورهاي حاشيه خليج فارس را انتخاب كرده بودند.وي افزود: در ٦ ماهه اول سال جاري از ورود ٤ هزار و ٣٢٦ نفر تبعه خارجي كه قصد داشتند به صورت قاچاق وارد كشور شوند، جلوگيري شد.اين مقام انتظامي با اشاره به هلاكت ١٧٠ شرور طي ٦ ماه اول سال جاري گفت: در ميزان دستگيري اشرار ٥٨ درصد و هلاكت اشرار ٥ درصد رشد داشتيم. همچنين ٤٤٢ فقره درگيري در مرزهاي كشور صورت گرفت و ١٧ نفر از اشرار توسط ماموران انتظامي دستگير شدند.وي در ارتباط با وضعيت مرزهاي دريايي كشور گفت: طي يك سال گذشته تنها ٤ مورد درگيري ايجاد شد كه با تشديد فعاليت ها در سال جاري هيچ مورد ديگري در مرزهاي دريايي به وجود نيامد و در حال حاضر اروند رود جزو امن ترين مناطق كشور محسوب مي شود. وي گفت: ٣٠ نفر از مرزبانان در يك سال اخير در مرزهاي كشور به شهادت رسيده اند. وي همچنين خبر شهادت گروگان هاي سراوان را قطعي ندانست و گفت: شواهد قطعي درباره شهادت گروگان هاي سراوان وجود ندارد و ممكن است تبليغات انجام شده در اين باره تنها يك صحنه سازي باشد.
؛پاكستاني ها نسبت به گروگان گيري ها بي اعتنا هستند
؛سردار كاظم رضايي افزود: تاكنون اخبار شفافي از سوي مقامات پاكستاني و همچنين گروهك هاي تروريستي كه به گروگان گيري اقدام كرده اند، ارائه نشده است. احتمال دارد براساس آنچه در رسانه هاي خارجي انعكاس داده شده است، چند نفر از گروگان ها به شهادت رسيده باشند ولي اين موضوع قطعيت ندارد. وي خاطر نشان كرد: ما كشور پاكستان را در رابطه با وضعيت گروگان هاي ايران مسئول مي دانيم، چون مسئولان پاكستاني مطلع هستند كه گروگان ها وارد كشورشان شده اند.
وي با اشاره به اين كه پاكستان درباره وضعيت گروگان هاي سراوان بايد پاسخگوي ايران باشد، افزود: همكاري هايي از سوي پاكستان در رابطه با تحويل دادن يك شرور صورت گرفت، اما با وجود تعاملات انجام شده بين دو كشور نتيجه اي حاصل نشده است.سردار رضايي اظهار كرد: يكي از افراد گروگان گرفته شده با پي گيري خانواده اش و مسئولان آزاد شد و پس از بازگشت به كشور در حالي كه شكنجه شده بود، از نوع برخوردهاي گروگان گيرها و مكان هايي كه گروگان ها را برده بودند، صحبت كرده بود.وي با بيان اين كه فاجعه گروگان گيري سراوان اتفاق تلخي بود كه در مناطق مرزي كشور نبايد تكرار شود، ادامه داد: براي پيش گيري از بروز چنين اقداماتي، پليس مرزباني در زمينه استحكامات، آموزش و اصلاح تكنيك هاي عملياتي اقداماتي را در نظر گرفته است.
شنبه 20 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خراسان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]