واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: - انفجار و درگيريهاي پاكستان 45 كشته و زخمي برجاي گذاشت - ادامهي حملات هوايي آمريكا - سازمان كنفرانس اسلامي انفجارهاي پاكستان را محكوم كرد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بينالملل - منطقهيي
انفجار در مجتمع مبارزه با تروريسم پليس پاكستان در اسلام آباد هفت زخمي بر جاي گذاشت و انفجار بمب جادهيي در شمال غرب اين كشور منجر به كشته شدن 10 تن شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به نقل از خبرگزاري فرانسه، احسان خان بازرس پليس اسلام آباد، گفت: تيمي از فرماندهان پليس دقايقي قبل از انفجار ساختمان را ترك كرده بودند و به همين دليل تلفات چنداني به وجود نيامده است. هفت تن در اين انفجار زخمي شدند.
رييس پليس اسلام آباد نيز به خبرنگاران گفت: پليس سرگرم بررسي اين حادثه است.
وي گفت: يك خودروي سبز رنگ وارد مقر شد و در مقابل ساختمان پارك كرد. راننده از آن خارج شد و دو بسته شكلات را بين مقامهايي كه در مقابل ورودي نشسته بودند توزيع كرد. سپس يك انفجار مهيب رخ داد. بخشهايي از جسد يك فرد در صحنه انفجار پيدا شده كه احتمالا متعلق به اين راننده بوده است.
پليس پاكستان اعلام كرد كه آنها سرگرم بررسي اين هستند كه آيا اين حمله انتحاري بوده يا اينكه تنها بر اثر انفجار يك خودروي بمبگذاري شده رخ داده است.
محمد صديق از افسران پليس اسلامآباد، اظهار داشت: به نظر ميرسد كه اين حمله انتحاري بوده است.
به گفته شاهدان، بخش جلويي اين ساختمان سه طبقه به طور كامل تخريب شده است.
به گفته شاهدان، از آنجا كه تعداد زيادي از افسران پليس در مقابل پارلمان اين كشور مستقر هستند، ساختمان اصلي تقريبا خالي بوده است.
حدود 10 نفر در زمان انفجار در داخل ساختمان بودند كه گفته ميشود هفت تن از آنها زخمي شدند.
سهيب زاده طارق الله، شهردار محلي اين منطقه گفت: يك اتوبوس مدرسه هنگام انفجار در حال گذر از اين منطقه بود.
همزمان جنگندهها و هلي كوپترهاي نظامي پاكستان يك مقر طالبان را در دره سوات منهدم كردند و تلفات سنگيني را به نيروهاي طالبان در پاكستان وارد آوردند.
به گفته مقامهاي اين كشور در تبادل آتش ميان نيروهاي پاكستاني و شبه نظاميان در دره سوات پنج غير نظامي نيز كشته شدند. گفته مي شود در اين حملات فرماندهان مهم گروه موسوم به "فضلالله" كه رهبري شورشها در دره سوات را برعهده دارد كشته شدهاند.
بر اساس گزارشهاي منتشر شده، حملات انتحاري در پاكستان از ژوييه 2007 تاكنون 1200 كشته بر جاي گذاشته است.
بر اساس اين آمار، 1368 نيروي امنيتي از سال 2001 تاكنون كشته شدهاند.
خبرگزاري آسوشيتدپرس گزارش داد، دست كم 9 تن نيز بر اثر حمله موشكي نيروهاي آمريكايي در دو منطقه قبيلهنشين در پاكستان كشته شدند.
گفته ميشود حمله موشكي آمريكا بخشي از افزايش فعاليتهاي مرزي نيروهاي آمريكايي براي مقابله با شبه نظاميان در مناطق قبيلهنشين پاكستان بوده است.
يكي از اين موشكها به خانهاي در دهكده تاپي در منطقه وزيرستان شمالي اصابت كرد. گفته ميشود بعضي از كشته شدگان تبعه خارجي بودهاند.
يكي از ساكنان اين منطقه نيز گفت، شبه نظاميان طالبان اين خانه را محاصره كردند. پيش از اين حمله موشكي صداي گلوله از سمت اين خانه به گوش ميرسيد.
آژانسهاي اطلاعاتي پاكستان نيز امروز (جمعه) در حال بررسي هويت بيش از هشت تن از خارجيهايي هستند كه در اين حمله كشته شدند.
يكي ديگر از مقامات اطلاعات پاكستان نيز گفت: بين شش تا هشت خارجي در اين حمله كشته شدند، اما ما نميدانيم كه آيا آنها وابستگان القاعده بودند و يا چه هدفي پشت پرده حضورشان در اين منطقه بوده است.
دومين حمله موشكي به خانهاي در يك دهكده اصابت كرد. گفته ميشود اين منطقه نزديك مدرسه جلال الدين حقاني، يك رهبر طالبان بوده است.
در همين حال، پايگاه اينترنتي المحيط گزارش داد: سازمان كنفرانس اسلامي انفجارهاي اخير پاكستان را شديدا محكوم كرد.
اكملالدين احسان اوغلو دبير كل سازمان كنفرانس اسلامي، انفجارهاي پاكستان را كه چندين كشته و زخمي برجاي گذاشت محكوم كرد و اين انفجارها را اقدامات جنايتكارانه توصيف كرد.
وي نسبت به وقايع امنيتي در پاكستان ابراز نگراني كرد و از تمام گروههاي پاكستاني خواست تا با درايت و در نظر گرفتن منافع عالي كشور تلاش كنند.
وي از پاكستانيها خواست در راستاي حل اختلافات از طريق مذاكرات و راههاي مسالمتآميز به دور از خشونتها كه مغاير با اسلام است وارد عمل شوند.
اكملالدين احسان اوغلو بر آمادگي اين سازمان در همكاري با تمام گروهها جهت برقراري امنيت و ثبات در پاكستان تاكيد كرد.
انتهاي پيام
جمعه 19 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]