واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: لاريجاني(1): تكامل علمي توسط كساني كه تجربه مجاهدت دارند، شكل مي گيرد
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: وقتي فداكاري و تجربه علمي در هم ادغام مي شود باعث پيشرفت خواهد شد، تكامل علمي در دست كساني مي تواند شكل بگيرد كه تجربه مجاهدت در صحنه را داشته باشد.
به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار امور مجلس باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، در نخستين همايش تجليل از نخبگان و سرامدان شاهد و ايثارگر كه در هتل المپيك در حال برگزاري است اظهار داشت: ايثارگران و خانواده هاي شهدا ستون هايي هستند كه فكر اسلامي و انقلابي را تداوم بخشيده و استواري را براي جمهوري اسلامي ايران باني شدند.
وي افزود: جمع نخبگان در اين خانواده ها (شهدا و ايثارگران) كرامت مضاعف دارند زيرا هم اصالت ذاتي در كار آنها و هم مقوله فكر و انديشه اي كه در آنها وجود دارد داراي ارزش ديگري است كه توانسته اين تراز كاري را بيشتر كند.
رييس مجلس شوراي اسلامي ضمن اشاره به برگزاري نمايشگاهي كه آثار نخبگان ايثارگر در آن گردآوري شده و در اين همايش در معرض ديد قرار گرفته تصريح كرد: تنوع آثار و مقولات متكثري از مسايل مربوط به علوم پايه تا مسايل فني در زمينه هاي مختلف الكترونيك و مكانيك تا مسايل فلسفي و الهيات در اين نمايشگاه گرد هم آمده كه اين گردهمايي مبين علائق شماست اما درآن وحدت وجود دارد.
لاريجاني با تاكيد بر اين نكته كه نخبه پروري عين عدالت است و تضادي با عدالت ندارد گفت: در تفكر اسلامي پرداختن به نخبگان مبناي عدالت است، بسترسازي براي ايجاد رقابت مطلوب است تا افراد بتوانند با شركت در اين مسابقات كمال ذاتي خود را در هر زمينه اي چه اقتصادي، چه فرهنگي و چه سياسي نشان دهند.
وي يادآور شد: بسترسازي براي رقابت متوازن و معقول كه باعث مي شود استعدادهاي بالفعل به بالقوه تبديل شود بسيار معقول است.
رييس مجلس شوراي اسلامي عنوان كرد: در اين مسابقات، تفاوت ها مشخص شده و اين تفاوت ها و اختلافات منشا تكامل مي شوند زيرا اختلافاتي كه افراد در اين حركت تكاملي پيدا مي كنند براي جامعه مفيد است نه اينكه مضر باشد.
وي گفت: اگر درك درستي از اين اختلافات و تفاوت ها وجود داشته باشد آن هموار كردن مسير تكامل است زيرا كار غير عادلانه اي است كه بخواهيم همه افراد را به صورت يكسان ببينيم.
لاريجاني با اشاره به زمينه اي كه در اوايل انقلاب در خصوص يكسان سازي مدارس و مناقشاتي كه در پي آن در سطوح متوسط و عالي مسوولين بوجود آمده بود اظهار داشت: در آن زمان چنين تصور مي شد كه بايد همه مدارس يك سطح باشند و اجازه براي مدارس نخبگان با مقاومت مواجه مي شد.
وي ادامه داد: حتي وزير آموزش و پرورش وقت هم معتقد بود كه بايد مدارس براي همه افراد در همه سطوح استعدادي يكسان باشد و اين قضيه باعث شد كه آيت الله مهدوي كني طي نامه اي به وزير آموزش و پرورش بنويسد اگر شما دو ساختمان، يكي دوطبقه و يكي خشتي داشته باشيد آيا براي ايجاد عدالت ساختمان دو طبقه را به خشتي تبديل مي كنيد يا ساختمان خشتي را به دوطبقه مبدل مي كنيد؟
رييس مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: هر چند اين حرف در آن زمان زياد در مسير جريان سازي فكري قرار نگرفت اما حرف متيني بود و معناي آن اين بود كه بايد براي ارتقاي جامعه تغييرات را نيز پذيرفت.
وي اظهار داشت: حتي خداوند نيز انسان ها را متفاوت آفريده است تا با آن تفاوت زمينه پيشرفت وجود داشته باشد./01/110
پنجشنبه 18 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]