پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851364476
رئيس جمهور:مدعيان اصلاح جهان خود را هم نميتوانند اداره كنندمجلس نبايد در اجراي قوانين دخالت كنندقطعنامه چهارم عليه ايران بيخاصيت است
واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: رئيس جمهور:مدعيان اصلاح جهان خود را هم نميتوانند اداره كنندمجلس نبايد در اجراي قوانين دخالت كنندقطعنامه چهارم عليه ايران بيخاصيت است
تهران- خبرگزاري كار ايران
رئيس جمهور صدور قطعنامه چهارم عليه ايران را بيخاصيت دانست و گفت:اين نوع اقدامات دست و پا زدن نظام سلطه غربي براي حفظ و دفاع از خود است.
به گزارش "ايلنا" محمود احمدينژاد شب گذشته در گفتوگوي مستقيم با مردم از شبكه يك سيما افزود: نظام سلطه زماني تلاش كرد ايران قدرتمند نشود ،اما از يك سال و نيم پيش به اين نتيجه رسيد كه نميتواند و از آن موقع تاكنون ساختارهايي را كه متضمن وجود خود آنهاست را ميخواهند حفظ كنند.
رئيسجمهور با اشاره به اينكه ايران از سنگينترين تحريمها به ويژه تحريمهاي بانكي عبور كرده است، گفت: آنها در اين مرحله هم شكست خوردند.
وي با تبريك به ملت ايران به خاطر موفقيتهاي معنوي كه در ماه مبارك رمضان كسب كرده است،افزود: اين ماه با همه بركات و رحمتش آمد و خدا را سپاسگزاريم كه مردم ايران به ويژه جوانان بهرههاي بسياري از اين ماه پربركت بردند و فضاي كشور سرشار از معنويت و عبادت شد.
رئيسجمهور تصريح كرد: مهمترين و اصليترين سرمايه انسان براي زندگي سعادتمند همين بركات معنوي است و آثار آن پاكي، دوستي و برادري ميان انسان هاست و اميدوارم فضاي كشور همواره اينگونه باشد.
لازمه عزتمند زيستن، حضور فعال در عرصههاي داخلي و جهاني است
احمدينژاد در ادامه در پاسخ به اين سوال كه وجه تمايز چهارمين سفرش به نيويورك براي شركت در مجمع عمومي سازمان ملل متحد از سفرهاي گذشته چه بوده است و دستاوردهاي آن چيست؟گفت: يك ملت براي زندگي عزتمند، نيازمند لوازمي است؛ به ويژه اينكه ملت ايران ،ملتي آرماني و فرهنگي است و منفعل نيست و براي جهانيان حرف دارد.
رئيسجمهور افزود: لازمه عزتمند زيستن و پيشرفت، حضور فعال در همه عرصههاي داخلي و جهاني است، به ويژه اينكه در شرايط امروز جهان كه زندگيها به طور كامل به يكديگر گره خورده است و بدون ارتباطات نميتوان زندگي كرد.
وي ارتباط ميان ملل را مثبت دانست و تصريح كرد: بسياري از ارزشها و استعدادها در زندگي اجتماعي بروز ميكند و ملت ها بايد در اين فضا با يكديگر تعامل داشته باشند.
رئيسجمهور با بيان اينكه بيش از صد سال است كه جهان اسير يك انديشه و مباني نظري و نيز رفتار ويژه است كه همه فضاي اجتماعي و مسائل گوناگون را تحت تاثير قرارداده است ، خاطر نشان كردد: ملت ايران نميتواند اين انديشه و رفتار را كه در صدد تحميل خواستههاي غير قانوني يك گروه بر همه ملتهاست، بپذيرد.
ما با جهان دعوا نداريم
وي با اشاره به اينكه بايد فضاهاي كاذب در دنيا شكسته شود ،گفت: ما با جهان دعوا نداريم و بايد از سازمان ملل متحد به عنوان بهترين مكان براي تبادل آراء و تصميمگيريهاي جهاني استفاده كرد.
احمدينژاد افزود: دموكراسي كه برخي گروهها مطرح ميكنند بايد در سازمان ملل متبلور شود، اما شاهديم كه اين سازمان به چه وضعي دچار شده است.
رئيسجمهور در ادامه گفت: مجمع عمومي سالانه سازمان ملل متحد يك فرصت براي تعامل و گسترش ارتباطات ، شنيدن حرفها و اثرگذاري است و دولت نهم اين فرصت را به خوبي شناخت و براي آن برنامهريزي كرد.
احمدينژاد با اشاره به سير رو به گسترش برنامههاي ارائه شده در چهار سال گذشته در نشستهاي اين مجمع گفت: در سال اول حضور در سازمان ملل ، تبليغات وسيعي عليه جمهوري اسلامي ايران شده بود و قدرتهاي بزرگ طوري تبليغ كرده بودند كه حاكم مطلقند ،كاملترين شيوه زندگي را دارا هستند و هيچ كس ديگري در جهان حرفي براي گفتن ندارد.
رئيسجمهور با اشاره به همزماني سفر اول به نيويورك با استقرار نظاميان امريكايي در عراق و سرمستي آنان از اشغال اين كشور و تبليغات وسيع عليه برنامه هستهاي ايران افزود: آنها در آن شرايط طوري تبليغ كرده بودند كه ملت ايران داراي پيام نيست و تسليم اراده سلطهگران است و اين مساله را نه تنها رسانه ها ، بلكه مسوولان سياسي نيز اعلام ميكردند.
احمدي نژاد گفت: در سفر اول لازم بود آن فضا را بشكنيم و اعلام كنيم كه ملت ايران حاضراست ، حرف دارد و از حقوقش دفاع ميكند و سلطه را نميپذيرد.
رئيسجمهور به دومين سفرش به نيويورك و شركت در نشست سالانه مجمع عمومي سازمان ملل اشاره كرد و افزود: در آن سفر درباره مسائل هستهاي كشور و ديگر مسائل به صورت جزئيتر افشاگري و خطي را براي صحبت كردن با ملت آمريكا علاوه بر ملت هاي جهان باز كرديم.
300 ميليون امريكايي، پايگاه و پايه سلطه در جهان هستند
وي با بيان اينكه 300 ميليون نفر جمعيت امريكا چه بخواهند و چه نخواهند پايگاه و پايه سلطه در جهان هستند، لزوم سخن گفتن با آنها را يادآور شد و افزود: مردم امريكا در استضعاف كامل قرار دارند و با تبليغات گسترده رسانهاي، نميتوانند اظهار نظر كنند و اميدي هم به آن ندارند.
رئيسجمهور سومين حضورش در نشست مجمع عمومي سازمان ملل را يادآور شد و افزود: در آن نشست ، بر سازوكارهاي جهاني از جمله سازمان ملل و شوراي امنيت علامت سوالهايي گذاشتيم و ساختارها را زير سوال برديم.
احمدينژاد با اشاره به چهارمين حضور خود در اين نشست گفت: در نشست امسال، جمهوري اسلامي ايران وارد بحثهاي نظري شد و تغيير محل سازمان ملل و نگاه به مشكلاتي را كه از جانب قدرتهاي بزرگ براي ساختارهاي جهاني ايجاد ميشود، خواستار شد.
رئيسجمهور با بيان اينكه از سال اول تا چهارم حضور در سازمان ملل ، تعداد و تنوع برنامهها افزايش و ارتقا يافته است، افزود: در اين سفرها از فرصتهاي پيشآمده از جمله حضور در دانشگاه كلمبيا كه همه رسانهها روي ايران متمركز شدند ، استفاده شد.
احمدينژاد گفت: در سفر اخير به نيويورك شركت كنندگان در نشست پنجاه گروه ضد جنگ امريكايي گفتند به ملت ايران بگوييد كارهايي كه دولت آمريكا انجام ميدهد، نظر مردم آمريكا نيست. امروز انديشه سلطه گر آمريكايي به پايان راه خود رسيده و ناچار است تغيير رفتار دهد.
مجمع عمومي سازمان ملل بايد احيا شود
احمدي نژاد در ادامه با اشاره به اينكه مجمع عمومي سازمان ملل بايد احيا شود ، افزود: اگرچه چند قدرت سازمان ملل را در اختيار دارند اما بايد تلاش كنيم، حرف خود را بزنيم. هم اكنون بسياري از رسانههاي اصلي دنيا حرفهاي ما را مستقيم پخش ميكنند و اين موضوع را كه حرفهاي ما به گوش كسي نميرسد، قبول ندارند.
احمدينژاد با اشاره به اينكه مقدمه تغيير در شوراي امنيت احياي مجمع عمومي است، گفت: كشورها ابتدا بايد ترسشان بريزد، سپس خواستهايشان يكي شود و در آخرين مرحله اين خواستها عملياتي شود.
وي با اشاره به اينكه در اجلاس غير متعهدها كه در تهران برگزار شد، برخي از تصميمات عملياتي شد، گفت: در اين اجلاس خيلي كشورها فهميدند كه اگر باهم متحد باشند، اثرگذار خواهند بود.
رئيسجمهور در پاسخ به اين سوال كه آيا در مذاكرات با مسوولان كشورها با مطالب ضد و نقيض مواجه مي شويد يا خير؟ گفت: چند سال پيش فاصله بين مباحث آنها در جلسات خصوصي وعمومي بسيار زياد بود و دائم ميگفتند تحت فشاريم ؛اما هم اكنون اين فاصله ها خيلي كم شده است.
اظهارات تند مورد استقبال قرار نخواهد گرفت
احمدينژاد با اشاره به اينكه در سال اول حضور خود در سازمان ملل، بسياري از كشورها ما را تهديد ميكردند كه از مواضع خود دست برداريم اما هم اكنون ما را ستايش ميكنند، افزود: در سال نخست سخنراني قدرتهاي بزرگ عليه ما بود؛ اما هماكنون آنها اظهارات تندي بر ضد ما ندارند چرا كه ميدانند اظهارات تند مورد استقبال قرار نخواهد گرفت.
احمدينژاد گفت: امروز ميبينيم كه حتي كشورهاي كوچك، تهديدهاي قدرتهاي بزرگ را به مسخره ميگيرند.
رئيس جمهور در بخش ديگري از مصاحبه تلويزيوني خود با مردم درباره عضويت ايران در شوراي امنيت گفت:اين بحث را به عنوان آزمايشي براي نظام سلطه مطرح كرديم تا معلوم شود رفتار نظام سلطه چگونه است.
وي در خصوص ايجاد دفتر شوراي روابط ايران و آمريكا گفت" از ماهيت اين دفتر اطلاع دقيقي ندارم اما بالاخره اين دفتر يك نهاد غيردولتي است و موضوعيتي ندارد.
انديشه سلطهگر آمريكايي به پايان راه خود رسيده است
دكتر احمدي نژاد با اشاره به اين كه انديشه سلطهگر آمريكايي به پايان راه خود رسيده و ناچار است تغيير رفتار دهد، افزود: در غير اين صورت امواج جهاني آنها را زير پا له ميكند.
رئيسجمهور گفت: در اجلاس مجمع عمومي چندين بار به صراحت گفتم كه آنها بايد به ايران به عنوان قطب اصلي تأثيرگذار در همه مناسبات جهاني توجه كنند؛ چرا كه ملت ايران حرفهاي نو و با مباني مستحكم و انساني دارند. البته ملتهاي ديگر نيز حرف براي گفتن دارند ،اما فرصت بيان به آنها داده نميشود.
رئيس جمهور با اشاره به فشار رو به گسترش ملت آمريكا به مقامهاي كشورشان در اصلاح رفتار با جمهوري اسلامي ايران به عنوان يك مطالبه جدي ،خاطر نشان كرد: منطق ملت ايران را مردم آمريكا پذيرفتهاند.
رييس شوراي امنيت ملي در پاسخ به سؤالي درباره گشايش دفتر حفاظت منافع آمريكا در ايران خاطر نشان كرد: آمريكاييها در ايران دفتر حفاظت دارند و البته در ماههاي گذشته حرفهايي زدند كه دنبال نكردند، معتقدم آنها منتظر تحولات انتخاباتي كشورشان هستند تا با نظم بهتري وارد صحنه شوند.
رئيسجمهور در پاسخ به سؤالي درباره موضع جمهوري اسلامي در قبال آمريكا يادآور شد: موضع ايران موضعي رسمي است كه بر اساس احترام متقابل و عدالت است.
وي افزود: هر دولتي كه در آمريكا به روي كار بيايد اگر بر اين اصول پايبند باشد، پاسخ ايران مثبت و در غير اين صورت پاسخ ما منفي است.
تحول اصلي در ديپلماسي با آمريكا اتفاق افتاده است
رئيسجمهور گفت: به نظر من تحول اصلي در ديپلماسي با آمريكا اتفاق افتاده و چون ارتباط با ايران مطالبه مردم آمريكاست به همين دليل هوشمندان آنها همراه مردم صحبت ميكنند تا رأيشان افزايش يابد.
احمدينژاد افزود: ارتباط با مردم آمريكا برقرار شده كه اين تعاملي عادلانه است و اين اتفاق روي داده و بايد روابط اصلاح شود تا عدالت برقرار گردد.
وي گفت: همواره آنها توهينآميز و از موضع خيلي بالا با مردم ايران حرف ميزنند اما اكنون پشت صحنه آنها خالي است و مردمشان به شدت علاقهمند به روابط با ايران هستند.
وي با اشاره به اينكه شكل ظاهري اين ارتباط بستگي به نوع ارتباط و تصميم مسوولان آمريكايي دارد، اضافه كرد: بايد جلوتر برويم و متناسب با شرايط و مبتني با اصول رفتار كنيم.
احمدي نژاد در پاسخ به اين سوال كه حضور نداشتن هيات آمريكايي را در هنگام سخنراني خود، چگونه ارزيابي مي كند، گفت: اين بيادبي است و حضور ما نيز به اين دليل است كه اگر حرفشان درست باشد استفاده كنيم، اما اگر درست نباشد هم پاسخشان را بدهيم و از طرفي شايد آنها حوصله گوش دادن ندارند.هرچند حضور نداشتن هيات آمريكايي در هنگام سخنراني من در رسانههاي آنجا واكنش داشت و آنها اين موضوع را منفي جلوه دادند.
رئيسجمهور در ادامه در پاسخ به پرسشي در خصوص اينكه آيا حل مسائل ما به حل و فصل مسائل با آمريكا بستگي دارد، گفت: مدعيان اصلاح جهان خود را هم نميتوانند اداره كنند.
در ايران اصل بر حركت اراده ملت است
وي با اشاره به اينكه ملتي پيروز است كه متكي بر توان خود حركت كند و تعامل سازنده هم داشته باشد، افزود: در ايران اصل بر حركت اراده ملت است و چيزي كه با اراده ملي به دست آيد ماندگار است ، اما كمك و عاريه، مصرف و تمام ميشود.
احمدينژاد در ادامه در پاسخ به پرسشي در خصوص تورم و كنترل نقدينگي در كشور گفت: تورم در حالي داريم كه در اين شش ماه، رشد نقدينگي صفر و حتي منفي بوده است.تورم علت هاي ديگري هم دارد كه مهم چرخش نقدينگي است كه اگر مانند خون در رگهاي بدن درست حركت كند، مشكلي پيش نخواهد آمد.
وي تصريح كرد: نسبت رشد اقتصادي ما به نقدينگي بالا نيست ،اما شبكه مديريت نقدينگي مشكل دارد كه برطرف كردن اين مشكل جزئي از برنامه تحول اقتصادي دولت است.
احمدينژاد خاطرنشان كرد: شبكه پولي كشور بايد پول را جمعآوري و درست توزيع كند در حالي كه تاكنون ماموريت شبكه پولي ما كلي بوده است و به درد اقتصادي با رشد8 تا 9 درصد نميخورد.
بخشي از علت تورم ساختاري و بخشي وارداتي است
رئيسجمهور با بيان اينكه بخشي از علت تورم ساختاري و بخشي وارداتي است، گفت: در اين شش ماهه،يازده درصد كاهش واردات داشتيم، اما ارزش واردات 28 درصد افزايش داشت كه نشان ميدهد بيشتر كالاهاي وارداتي سرمايهاي بوده است.
وي با اشاره به اينكه افزايش قيمت ها در دنيا به داخل كشور نيز منتقل ميشود، يادآور شد: به عنوان مثال جنسي كه در بازار ما قيمت آن صدتومان است و در خارج از كشور 300 تومان به فروش مي رسد، ميل به رفتن دارد و اين به آن معناست كه قيمت داخل بايد به آن 300تومان خارج برسد.
احمدينژاد با بيان اينكه بخشي از مشكل تورم نيز به شبكه تنظيم نقدينگي بر ميگردد ،گفت: اينكه بخشي از نقدينگي به عدهاي داده شود و آنها مبلغ داده شده را پس ندهند و حتي در خارج از آنچه بايد هزينه ميكردند، مصرف كنند ازجمله مشكلات است.
رئيسجمهور در خصوص برخورد با متخلفان بزرگ بانكي گفت: تصميم گرفتيم به افرادي كه به شبكه بانكي مبالغ زيادي بدهكارند مهلت بدهيم تا بدهي خود را در زمان مشخصي پرداخت كنند و اگر نياورند از آنها شكايت و اسامي آنها منتشر خواهد شد.
احمدينژاد در پاسخ به اين پرسش كه آيا بدهكاران بزرگ بانكي شخصيت حقوقي دارند يا حقيقي، گفت: البته آنهايي كه مشكل دارند شخصيت حقيقي دارند، برخي هم كه حقوقي هستند، ماهيتشان حقيقي است.
در حال ساماندهي براي جلوگيري از تبعيض در برخورد با متخلفان شبكه پولي هستيم
وي با اشاره به لزوم اصلاح مقررات بانكي گفت: در حال ساماندهي براي جلوگيري از تبعيض در برخورد با متخلفان شبكه پولي هستيم كه كار سختي است؛ چون پول، قدرت چانهزني ايجاد ميكند اما ما هماكنون در سنگر آخر هستيم.
رئيسجمهور افزود: تاكنون براي اصلاحات در اين بخش جلسات متعددي برگزار شده است تا شبكه بانكي و پولي كشور به روز و مشكلات برطرف شود.
رئيس جمهور در ادامه با بيان اينكه منحني تورم در شش ماهه اول امسال نزولي بوده است ،گفت: مسكن يك قلم عمده است كه حركتي رو به پايين را آغاز كرده است، اما در بعضي از بخشها در اختيار ما نيست مگر اينكه با يارانه آن را مهار كنيم.
احمدينژاد در پاسخ به سوالي در باره نرخ تورم در شش ماهه اول امسال گفت: عدد 23و سه دهم براي تورم واقعي نيست و در مجموع نرخ تورم در اين مدت نزولي بوده است و براي نيمه دوم هم با مديريت منابع دولت تلاش كرديم كه جلو افزايش تورم را بگيريم.
رئيسجمهور در پاسخ به اين سوال كه با توجه به افت قيمت مسكن و كاهش سرمايهگذاري در اين بخش، آيا توليد دچار مشكل نميشود، گفت: گزارشها حاكي از آن است كه توليد، رشد داشته و در شش ماهه اول امسال پروانههاي صادر شده در شهرها 27 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزايش يافته است، ضمن اينكه مشكلات بانكي مسكن مهر نيز حل شده است و بانكها آماده تسهيلاتدهي هستند.
احمدينژاد افزود: ما در سه، چهار سال آينده بايد سالي يك و نيم ميليون واحد مسكوني بسازيم تا پاسخگوي نيازهاي انباشته شده كنوني و رشد جمعيت و اصلاح بافتهاي فرسوده باشيم.
رئيسجمهور تصريح كرد: در روستاها در زمينه مسكن كارها خوب پيش رفته و در دولت نهم 500 هزار واحد مسكوني ساخته شده و 300 هزار واحد هم در دست اقدام است؛ بيشتر فشار در شهرها به ويژه شهرهاي بزرگ بوده كه قيمتها نيز در شهرها رو به كاهش است.
ميخواهيم جلو سوداگري در بخش مسكن را بگيريم
وي گفت: نميخواهيم سرمايهگذاري در بخش مسكن آسيب ببيند بلكه ميخواهيم جلو سوداگري در اين بخش را بگيريم، اولين بار است كه قيمت مسكن پايين ميآيد.
رئيسجمهور با اشاره به كاهش نسبي قيمت مسكن تصريح كرد: قيمت مسكن يك روزه بالا نرفت و ما انتظار نداريم كه به سرعت پايين بيايد. ما به موازات اين كار بورس را فعال كرديم تا منابع، آزاد و در بخشهاي سالم اقتصادي فعال شود.
احمدينژاد در پاسخ به سوالي درباره ذخاير ارزي كشور گفت: خوشبختانه ذخاير ارزي بالايي داريم كه در تاريخ كشور سابقه ندارد و براي چند سال مصرف كشور ارز در اختيار داريم.
رئيسجمهور در پاسخ به اين سوال كه ابهاماتي در حساب ذخيره ارزي مطرح مي شود، گفت: اين ابهامات از طرف كساني است كه خودشان مسوول هستند و ميدانند كه حساب ذخيره ارزي با چه دقتي مراقبت ميشود و چه سلسله مراتبي دارد.
وي افزود: ما هيچ وقت نميتوانيم براي حساب ذخيره ارزي عددي بگوييم ؛چرا كه محرمانه است. دولت به جز مصوبات قانوني نميتواند حتي يك دلار را بردارد چرا كه قانون حد و مرزها را مشخص كرده است.
رئيسجمهور تصريح كرد: آنچه دولت ميتواند هزينه كند در قانون ميآيد و ما براي دو، سه سال اداره كشور ارز داريم.
رئيسجمهور در ادامه با بيان اينكه رقم واقعي انحراف بنگاه هاي زود بازده 4 و 1 دهم درصد است ،گفت: به نظر من اين آمار بسيار عالي و حاصل عملكرد خوب دستگاهها، بدنه بانكي و نظارتهاي صحيح است.
لازمه ثبات در كشور ثبات در برنامههاست
احمدينژاد با اشاره به ضرورت وجود ثبات در سياستها و بازار گفت: لازمه ثبات در كشور ثبات در برنامههاست نه اينكه آدمها و مديران ثابت باشند ,لي هر مديري كه ميآيد بايد همان برنامههاي گذشته را پيش ببرد.
رئيسجمهور با بيان اينكه در برخي از كشورها سالي يك دولت عوض ميشود، گفت: چون ما براساس برنامه عمل ميكنيم ميتوانيم افراد را ارزيابي كنيم و اگر كساني نتوانند طبق برنامه عمل كنند كنار مي روند. اما ممكن است افرادي در خارج از برنامه عمل كرده باشند كه مردم نيز تبعات آن را ميديدند.
احمدينژاد در ادامه درباره بنگاههاي زودبازده گفت: در شرايط امروز جامعه ما با نيروي انساني فراوان، نرخ بيكاري بالا و برنامهريزي براي رشد بالاي اقتصادي، هيچ اقتصادداني يافت نميشود كه بنگاههاي زودبازده را به عنوان كار عالمانه و دقيق به رسميت نشناسد.
وي بنگاههاي زودبازده را اقدامي شناخته شده و پر كننده خلاها در دنيا دانست و گفت: البته نبايد بنگاههاي بزرگ نيز نفي شوند، اما ميزان سرمايهگذاري به ازاي اشتغال ايجاد شده در بنگاههاي بزرگ 10 برابر بنگاههاي كوچك است و بهرهبرداري از آنها هشت تا ده سال طول ميكشد.
بنگاه هاي زودبازده يكي از بهترين ابزارها براي توزيع اقتصاد است
احمدينژاد همچنين بنگاه هاي زودبازده را يكي از بهترين ابزارها براي توزيع اقتصاد در سطح جغرافيايي خواند وگفت: در كشورهاي ديگر براي بنگاههاي زودبازده، وزارتخانه و بانك ويژه ايجاد ميشود و سرمايهگذاري خاصي براي آن در نظر ميگيرند. در كشور ما براي اين بنگاهها بار اضافهاي بر بدنه اجرايي كشور گذاشته شد، با اين حال كار انجام شده بسيار عالي بود.
رئيسجمهور با بيان اينكه بنگاه هاي زود بازده در كل دنيا 25 تا 30 درصد انحراف دارند ،گفت: در كشور ما انحراف 4 و1 دهم درصد بوده است كه به نظر من بسيار عالي است.
احمدينژاد افزود: عدد 37 و8 دهم درصد انحراف كه در خصوص تعداد بنگاههاي زودبازده اعلام شد، عدد موردي و اوليه بود كه نميدانم چرا منتشر شده و عدد واقعي آن نيز حدود 16 درصد است.
برخيها ميخواهند همه چيز را سياه و منفي جلوه دهند
وي در ادامه با بيان اينكه برخيها ميخواهند همه چيز را سياه و منفي جلوه دهند، گفت: دولت در حال حاضر در حال پاكسازي ريشهاي فساد اقتصادي است.
احمدينژاد افزود: يك گروه از نمايندگان سال قبل آمدند و در خصوص بنگاههاي زود بازده ابراز نگراني كردند كه ما به آنها گفتيم در هر جاي كشور كه خودتان ميخواهيد انتخاب كنيد و گزارش دهيد.
رئيس جمهور افزود: با اين بحثهايي كه شلوغ ميكنند از طرفي به كار درست دولت ضربه ميزنند و از طرف ديگر آدرس غلط ميدهند و متخلفان اصلي را از ديد ناظران پنهان ميكنند.
احمدينژاد با بيان اينكه به نظر من اين كار زشتتر از كار اول است، گفت: حالا به دولت تهمت مي زنند و ... ، اشكال ندارد بالاخره در اين دموكراسي شما ظاهراً اينها پذيرفته شده است. اما فكر ميكنيد براي قدرت ميتوانيد تهمت بزنيد، اين دولت هم كه نميتواند دائم جواب شما را بدهد.
وي افزود: بدتر از اين، پوشش دادن متخلف اصلي است. يك نمونه متخلف اصلي اين است كه به يك نفر 100 ميليارد تومان دادند ، 10 تا از اينها ميشود هزار تا، البته خيلي بيش از اين هزار تاست، اينها با بدنه قدرت ارتباط دارند.
رئيسجمهور با بيان اينكه ما هم در حال مبارزه با آنها هستيم، افزود: اين مبارزه منتها سخت است ولي مطمئنيم به فضل الهي غلبه ميكنيم. در حال حاضر در حال پاكسازي همه اين مجاري فساد هستيم و از اين پس نيز خواهيم بود ولي آنها با پوشش تبليغاتيشان اينها را فراري ميدهند.
رئيسجمهور گفت: در صحبتي كه با وزارت اقتصاد داشتم درخصوص اجراي طرح اخذ ماليات بر ارزش افزوده تأكيد كردم تا با آرامش به پيش بروند و جلسات ويژهاي با مردم، اصناف و توليدكنندگان بگذارند.
احمدينژاد در ادامه طرح ماليات بر ارزش افزوده را مصوبه قانوني مجلس و براي دولت لازم الاجرا دانست و افزود: لازمه اين كار اين است كه همه نظامها و سيستمهاي خود را به روز تنظيم كنند و اگر چنين كنند، مطمئناً بر مردم، توليدكنندگان و اصناف فشار نخواهد آمد، در غير اين صورت فشار مي آيد.
از معرفي كساني كه از باز پزداخت وامهاي سنگين خودداري ميكنند، نگراني ندارم
رئيس جمهور با تأكيد بر پيگيريهاي ويژه دولت در خصوص كساني كه وامهاي سنگين ميگيرند و از بازپرداخت آن خودداري ميكنند، افزود: من براي اعلام اسامي اين افراد هيچ نگراني از تبعات فشارهاي آن ندارم ،اما چون معتقدم كه كاري بزرگ را در اين زمينه شروع كردهايم و ميخواهيم ريشهها را هدف قرار دهيم بايد با آرامش پيش رويم تا كار را به انتها برسانيم.
احمدي نژاد تاكيد كرد: ما به وقتش اگر اين افراد پس از پيگيريها، تسهيلات گرفته شده را بازپس ندهند اساميشان را پس از شكايت به دادگاه در روزنامهها اعلام ميكنيم و در اين زمينه هيچ كوتاهي نخواهيم كرد.
رئيس جمهور به كمك دولت به كشاورزان، صنعتگران و توليدكنندگان براي ارائه تسهيلات اشاره و تصريح كرد: در اين زمينه كميتهاي تخصصي داريم و سرمايه گذاران به خوبي از آن مطلع هستند و همين كميته مشكلات بيش از 1500 بنگاه را در دوران دولت نهم حل كرده است.
وي افزود: بحث ما در اين زمينه بحث سرمايهگذاران واقعي نيست بلكه بحث يك عده اي است كه تعدادشان كم است اما ارتباطات قوي دارند و با اين ارتباطات قوي اخلال ايجاد ميكنند.
دكتر احمدي نژاد با اشاره به فضاسازي منفي برخي ها در اين زمينه گفت: برخيها مي خواهند با كور كردن صحنه مبارزه،مسير مبارزه با اين كارها را مختل كنند و بر همين اساس گاهي اسامي برخي افراد و بزرگان را با هدف اختلال در مسير مطرح مي كنند كه جامعه نميپذيرد و باور هم نميكند.
هفت ميليون فرم اقتصادي را پر نكردهاند
رئيسجمهور در ادامه با بيان اينكه تكميل فرمهاي اقتصادي خانوارها با استقبال بسيار خوب و زياد مردم مواجه و بزرگ ترين همهپرسي اقتصادي تاريخ انجام شد، تاكيدكرد: بيش از 63 ميليون نفر از هموطنانمان اين فرمها را تكميل كرده اند و گمان ميكنيم هفت ميليون نفر هم به علت نياز نداشتن به يارانه به درخواست دولت اين فرمها را پر نكرده اند.
وي تصريح كرد: با استقبال مردم و تكميل دقيق اين فرمها از تعدادي از هموطنان كه آنها را پر نكرده بودند نيز خواستيم براي تكميل اطلاعات اقتصادي اقدام كنند. مردم با اين طرح همراهي كردند و علاقهمندند كشورشان خوب اداره و همچنين از اتلاف منابع جلوگيري شود.
احمدي نژاد گفت" به رغم تبليغات منفي در اين زمينه شاهد بوديم كه مردم در اين طرح شركت خوبي داشتند و در اينجا از همه آنان تشكر ميكنم و معتقدم يارانهها بايد به همه ارائه شود اما نه به صورت يكسان.
رئيسجمهور افزود: استقبال خوب مردم از اين طرح پشتوانه بسيار خوبي براي برنامههاي دولت شده و راي قاطع مردم به طرح تحول اقتصادي به خصوص بخش يارانهها بوده است.
احمدينژاد با اشاره به اينكه هيچ كس تاكنون اصل اصلاحات اقتصادي را نفي نكرده است، گفت: اين اقدام يك پيروزي است كه همه صاحبنظران نيز درباره اين اصل اتفاق نظر دارند.
اصلاح پرداخت يارانه بدون تغيير قيمتها معني ندارد
رئيسجمهور افزود: اصلاح پرداخت يارانه بدون تغيير قيمتها معني ندارد و بايد شاهد جهشي در قيمتها باشيم اما اين جهش بستگي به رفتار اجتماعي و مديريت دارد و در صورتيكه مردم به مديران كشور اعتماد كنند اين جهش اندك خواهد بود در غير اين صورت با مشكلات مواجه خواهيم شد.
احمدينژاد تصريح كرد: تورم، رشد قيمت پايدار مستمري است كه به ملت فشار مي آورد و از 15 سال پيش به طور متوسط 15 تا 16 درصد قيمتها رشد داشته است و هر سال كساني كه درآمد ثابت دارند حدود 15 درصد از موجوديشان كاهش يافته و به ملاكان اين رقم افزوده شده است.
وي بر چارهانديشي براي تورم تاكيد كرد و افزود: مشكلات ساختاري و هزينه هاي دولت از محل فروش نفت نيز از مشكلات تورم زاست كه افزايش بيمه و تحريم ها امسال بر اين مشكلات افزوده شد.اگر ساختار اقتصادي اصلاح شود تورم كاهش مي يابد زيرا مصرف عمده كشور از توليدات داخل است.
احمدي نژاد با اشاره به اينكه اجراي طرح تحول اقتصادي در مدت شش ماه در مدلهاي گوناگون با حضور صاحبنظران بررسي شده است، افزود: هرگاه اجراي اين طرح با قاطعيت اعلام مي شود بازار متلاطم شده است ،اما اكنون بازار كشور آرام است و مصمم هستيم كه اين طرح را اجرا كنيم و اكنون درصدد نهايي شدن آمارها هستيم.
اجراي طرح تحول اقتصادي نيازي به ارائه لايحه به مجلس ندارد
احمدينژاد با بيان اينكه براي اجراي اين طرح نيازي به ارائه لايحه به مجلس نيست ،گفت: در عين حال با تفاهم خوبي كه ميان دولت و مجلس وجود دارد اين لايحه را به مجلس ارائه خواهيم كرد تا با يكديگر آن را اجرا كنيم.
وي افزود: 60 درصد منابع حاصل از يارانهها به صورت مستقيم و غيرمستقيم به مردم ارائه ميشود و 15 درصد آن به بخشهاي توليد، كشاورزي و صادرات تعلق ميگيرد و 25 درصد ديگر نيز به هزينههاي دولت اختصاص مييابد.
رئيسجمهور گفت: طرح تحول اقتصادي با چارچوبهاي قانوني تنظيم شده است و نيمه آبان آمار اخذ شده از مردم نهايي خواهد شد.
احمدينژاد افزود: با بررسيهاي انجام شده و بررسي اطلاعات اقتصادي 40 ميليون نفر از شركت كنندگان در اين طرح، برآوردمان است كه بايد يارانهها به حدود 53 ميليون نفر از هموطنانمان ارائه شود.
رئيسجمهور گفت: با اجراي طرح تحول اقتصادي ، به دهكهاي اول كه شامل طبقات محروم روستايي ميشود ، پنجاه تا هفتاد هزار تومان به ازاي هر نفر پرداخت ميشود.
احمدينژاد با اشاره به اينكه پرداخت يارانهها در شش تا هفت دهك درآمدي در دو مرحله و سه توزيع جغرافيايي در نظر گرفته شده است ،افزود : در سه دهك دوم نيز به هر نفر 45 تا پنجاه هزار تومان پرداخت ميشود.
رئيسجمهور تعداد هر خانوار را در اين طرح تا شش نفر اعلام كرد و افزود: ميزان دقيق يارانه مستقيم به هرنفر در لايحهاي كه دولت به مجلس شوراي اسلامي ارائه ميكند نيامده است و اين ميزان با بررسيهاي نهايي و مشخص شدن دهكهاي مورد نظر به طور مشخص در نظر گرفته ميشود.در اين لايحه نظام جامع تامين اجتماعي نيز ديده شده است.
رئيسجمهور با قدرداني از مردم به خاطر ارائه اطلاعات صحيح در فرمهاي اطلاعات اقتصادي خانوارها گفت: بنابراعلام رئيس مركز آمار ايران ، با بررسيهاي انجام شده در پايگاههاي مختلف ، نود و نه و سي وچهارصدم درصد اطلاعات ارائه شده درست بوده است.
احمدينژاد افزود: اگرچه تطابق اطلاعات اقتصادي ارائه شده مردم با پايگاههاي مختلف كار سختي است ، اما با بررسيهاي صورت گرفته تا كنون ميتوان اعلام كرد كه 96 درصد اين اطلاعات نيز صحيح اعلام شده است.
رئيسجمهور در پاسخ به سوالي درباره برخي نگراني ها از ارائه اين اطلاعات گفت: مردم ايران، مردم بسيار فهيمي هستند و اطمينان دارم اگر روزي به هر علت براي كشور مشكلي پيش بيايد و به مردم گفته و از آنها خواسته شود به هر شكل به دولت كمك كنند، به طور قطع مردم به دولت كمك خواهند كرد و ما از اين بابت نگراني نداريم.
رئيس جمهور در پاسخ به سوالي درباره تلاش مجلس شوراي اسلامي در ماههاي اخير براي ورود بيشتر به مسائل كشور گفت: جايگاه مجلس از نظر قانونگذاري و نظارت بر اجراي قوانين ، جايگاه والايي است ، اما در عين حال براساس قانون اساسي قواي كشور مستقل و مكمل هم هستند.
مجلس بدون قوه اجرايي و دولت بدون قوه مقننه نميتوانند وجود داشته باشند
احمدينژاد افزود:مجلس بدون قوه اجرايي و دولت بدون قوه مقننه نميتوانند وجود داشته باشند و بايد هماهنگ عمل كنند ، البته بايد حدود و مرزهاي ميان قوا رعايت شود ، به اين معني كه دولت نبايد در قانونگذاري و مجلس نبايد در اجرا دخالت كنند ، اين كار درست نيست و آسيب وارد ميكند.
رئيس جمهور با اشاره به اينكه دولت براي اجراي بودجه سال 87 مصوب مجلس به شكلي كه آثار تورمي نداشته باشد تحت فشار است، افزود: مجلس در اظهار نظر آزاد است اما در مورد اجرا مرز وجود دارد ، زيرا قانون را مجلس تصويب ميكند و اجرا با دولت است.
احمدينژاد مصوبه اخير مجلس شوراي اسلامي را درباره افزايش ده درصدي ظرفيت پذيرش دانشگاه هاي مهم و مادر كشور، خوب ندانست و گفت: اين كار شأن مجلس نيست، زيرا تمام وضع دانشگاه ها را به هم ميزند.
رئيسجمهور با اشاره به برگزاري دقيق آزمون سراسري دانشگاهها و موسسات آموزش عالي كشور در سال جاري همچون سالهاي گذشته گفت: اين آزمون همچون قانون سال 69 اجرا مي شود و اتفاق جديدي نيفتاده است.
احمدينژاد اعتراض شماري از نمايندگان مجلس و اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي را در باره نتايج آزمون سراسري دانشگاهها و پاسخهاي ارائه شده از سازمان سنجش آموزش كشور را يادآور شد و افزود: با اين بررسيها مشخص شد كه ابهامات در مورد برخي معترضان درست نبوده است و به علت بالاتر رفتن سطح دانشگاههاي كشور، حق افراد زبدهتر داده شده است و آنها پذيرفته شده اند.
ورود مجلس به حوزه اجرا موجب خراب شدن كارها ميشود
رئيسجمهور ورود مجلس به حوزه اجرا را باعث خراب شدن كارها دانست و گفت: از يك احساس ايجاد شدهاي برخيها استفاده كردند كه هزينه هايش روي دوش دولت مي افتد و حق عده زيادي ضايع مي شود و اين كار خوبي نبود.
احمدينژاد با اشاره به افزايش پنجاه هزار نفري ظرفيت پذيرش دانشگاههاي دولتي كشور در سال تحصيلي جديد گفت: اين مساله كاري بنيادي است كه با تبليغات آن را در ذهن جوانان كشور شكستند.
رئيس جمهور اين تبليغات را درست ندانست و گفت: براي چه فضاسازي و ده درصد به ظرفيت پذيرش دانشگاه ها در سال 87 اضافه ميكنيد؟ سال آينده چه ميكنيد؟ اينكه در نظام آموزش عالي كشور اخلال ايجاد ميكنيد، هزينهاش را چه كسي بايد پرداخت كند؟
احمدي نژاد با بيان اينكه نبايد قانون را دور زد، دخالت در اجرا را مغاير قانون اساسي دانست و گفت: اين كار فشار به دولت و جوانان مملكت است ، درحالي كه امسال برگزاري آزمون سراسري دانشگاه ها، رايانهاي و بسيار شفاف و اعتراضها هم در مقايسه با سالهاي گذشته خيلي كمتر بود.
قطعنامه چهارم عليه ايران، بيخاصيت است
رئيس جمهور در ادامه قطعنامة چهارم عليه ايران را بي خاصيت خواند و گفت: اين نوع اقدامات دست و پا زدن نظام سلطة غربي براي دفاع از خود و حفظ خود است. نظام سلطه زماني تلاش كرد ايران، قدرتمند نشود اما از يك سال و نيم پيش به اين نتيجه رسيد كه نميتواند و از آن موقع تا كنون ساختارهايي را كه متضمن وجود خود آنهاست را ميخواهند حفظ كنند.
رئيسجمهور با اشاره به اينكه ايران از سنگينترين تحريمها به ويژه تحريم هاي بانكي عبور كرده است، گفت: آنها در اين مرحله هم شكست خوردند.
وي فلسفة وجودي شوراي امنيت را به بنبست رسيده خواند و گفت: صدور چنين قطعنامههايي آبروريزي بود.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا اين قطعنامه مذاكرات 5+1 را پيچيده تر نميكند، گفت: آرايش سياسي به سرعت تغيير ميكند و حتي اگر قطعنامه ديگري صادر كنند، تأثيري در روند حوادث ندارد.
همواره بر مبناي قانون و عدالت آماده گفتگو هستيم
دكتر احمدي نژاد افزود: آنها هر كاري عليه ايران توانستند كردند و شايد ژستهاي همراه با تهديد بگيرند اما قادر به اجرا نيستند،سياست ما در اين شرايط ثابت است چرا كه اصول روشني دارد. ما همواره بر مبناي قانون و عدالت آماده گفتگو هستيم.
احمدينژاد درباره اولتيماتوم وزير خارجه فرانسه افزود: يك زماني آنها روز به روز اولتيماتوم مي دادند اما اكنون براي دو ماه بعد اولتيماتوم ميدهند چون ما در رفتارمان صادق هستيم ثابت عمل ميكنيم و از مواضعمان دفاع خواهيم كرد و اگر مانند آنها پشت پرده چيز ديگري داشتيم، كلاه سرشان ميگذاشتيم و ميگفتيم همه را ببريد.
رئيسجمهور در پاسخ به سوالي درباره مشكلات اخير در نظام اقتصادي امريكا گفت: امريكا و كشورهاي دنباله روي آن مدتها دلار بدون پشتوانه خرج و تورم و كسريهاي خود را به ديگر كشورهاي دنيا منتقل كردند. اكنون ظرفيت دنيا پر شده و اين مشكلات به اقتصاد امريكا برگشت كرده و خودش را نشان داده است.
ظلم تاريخي دولتمردان آمريكايي عامل شكست اقتصاد اين كشور است
رئيسجمهور ظلم تاريخي دولتمردان آمريكايي را از ديگر دلايل مشكلات اقتصادي اين كشور برشمرد و گفت: نظامهاي مبتني بر غيرحق و ظلم، ماندني نيستند.
رئيسجمهور در پاسخ به اين سوال كه بحران اقتصادي امريكا چه تبعاتي براي ايران دارد گفت: ما در جلسه اخير شوراي راهبردي اقتصادي دولت بحث مفصلي داشتيم و قرار شد كميته هايي در چهار بخش تاثير اين مساله را بر اقتصاد ما بررسي كنند كه البته اين تاثير كم است.
احمدينژاد همچنين بر لزوم صيانت از ذخاير ارزي تاكيد كرد و گفت: آنها ورشكست ميشوند اما ما بايد از ذخاير خود صيانت و راه را براي انتقال سرمايههاي ايرانيهاي مقيم خارج از كشور نيز به حسابهاي ارزي داخل كشور فراهم كنيم.
رئيسجمهور در پايان با تشكر از ملت ايران براي همراهيهاي خوب خود با دولت، از مجلس براي همكاري در طرح تحول اقتصادي قدرداني كرد و گفت: بهتر است هر چه زودتر ا ين طرح را اجرا كنيم.
احمدينژاد تصريح كرد: بنده به عنوان مسوول دولت خودم را آماده كردهام كه اين دولت زمين بخورد كه البته اينگونه نميشود اما كار بايد انجام شود و نبايد اين كار را به مسائل مقطعي مثل انتخابات و سياست گره بزنيم.
رئيس جمهور گفت: بايد بال و پر كشور را باز كنيم و بگذاريم كشور پرواز كند.
پايان پيام
كد خبر: 450202
چهارشنبه 17 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
-