واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: كتابخانه مركزي لرستان با تامين اعتبار سال 88 به بهرهبرداري ميرسد
خرمآباد -- خبرنگار اطلاعات: ساخت كتابخانه مركزي خرمآباد كه از سال 80 آغاز شده است با 20 درصد پيشرفت فيزيكي، در مرحله اصلاح نقشه قرار داردواميد ميروددرسال 88به بهره برداري برسد.
به گزارش روابط عمومي اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي لرستان، مديركل كتابخانههاي اين استان با اعلام اين خبر گفت: اين كتابخانه قرار بود با مساحت 4600 مترمربع ساخته شود كه به دليل همجواري با مصلا، از سه ماه پيش زمين آن به سه هزار متر كاهش يافت و ساخت اين پروژه در زميني به مساحت سه هزار مترمربع، در سه طبقه و با زيربناي هفت هزار مترمربع ادامه مييابد.
نوري افزود: در صورت تامين 30 ميليارد ريال اعتبار از محل سفر رئيس جمهوري، كتابخانه مركزي لرستان تا پايان سال 88 به بهرهبرداري ميرسد.
وي اعتبار هزينه شده براي كتابخانه مركزي را شش ميليارد و 800 ميليون ريال عنوان كرد و گفت: موقعيت جغرافيايي كتابخانه مركزي بسيار مناسب است و در مركز شهر خرمآباد قرار دارد و اكنون چهار كتابخانه براي جمعيت 333 هزار و 945 هزار نفري در اين شهرستان فعال هستند.
مديركل امور كتابخانههاي عمومي لرستان با اعلام اين كه زمين براي ساخت كتابخانه در مراكز شهرستانهاي بروجرد، خرمآباد، الشتر، ازنا، دورود و اليگودرز واگذار شده است، تصريح كرد: عمليات ساخت اين كتابخانهها بهزودي آغاز ميشود. وي همچنين گفت: ساخت كتابخانه روستايي در ويسيان و تل شهيد رجايي از توابع خرمآباد در دستور كار اداره كل امور كتابخانهها قرار گرفته است.
وي افزود: با همكاري دهياران و مراكز آموزش و پرورش و بهزيستي، 65 كتابخانه كوچك در روستاهاي با جمعيت 500 تا سه هزار نفر خرمآباد ساخته ميشود.
نوري با بيان اين مطلب كه اهالي شهرستان بروجرد، چهار كتابخانه دارند و تا پايان برنامه چهارم توسعه، كتابخانه در حال ساخت مركز شهرستان راهاندازي و كتابخانه شهيد باهنر مقاوم سازي ميشود، گفت: با توجه به جمعيت اين شهرستان بايد 8 كتابخانه جديد در بروجرد ساخته شود با توجه به اين كه براساس برنامهريزيهاي انجام شده تا پايان سال 88 اهالي 47 روستاي بروجرد صاحب كتابخانه كوچك ميشوند.
اين مقام مسئول با تأكيد بر اين كه دو كتابخانه موجود در شهرستان دورود پاسخگوي جمعيت آن نيست، افزود: در صورت تامين اعتبار، تا پايان سال جاري، عمليات ساخت كتابخانه شماره دو شهرستان آغاز ميشود.
وي تعداد كتابخانههاي عمومي اليگودرز را سه واحد عنوان كرد و گفت: تا پايان برنامه چهارم توسعه، زمينه ساخت 11 كتابخانه روستايي در اين شهرستان فراهم ميشود و همچنين پيگيري افتتاح 30 مركز كتابخانهاي كوچك در روستاهاي كمجمعيت، ساخت يك كتابخانه درجه دو جديد در مركز شهرستان و ايجاد بخش كودك در تمام كتابخانهها، از ديگر برنامههاي اداره كل امور كتابخانههاي لرستان در اين شهرستان است.به گفته وي در شهرستان الشتر فقط يك كتابخانه عمومي به نام ابوريحان بيروني خدمترساني ميكند كه تا پايان برنامه چهارم توسعه، طبقه دوم آن نيز به بهرهبرداري ميرسد.
نوري گفت: همچنين تا پايان سال 88 خانه كتابدار، كتابخانه شماره دو الشتر، پنج كتابخانه روستايي و 47 مركز كتابخانهاي كوچك در اين شهرستان افتتاح ميشوند.
به گفته او به ازاي هر 2/4 نفر با سواد استان لرستان، يك نسخه كتاب وجود دارد كه براي رسيدن به استاندارد بايد براي هر با سود 5/1 تا 5/2 نسخه كتاب موجود باشد، لذا در گام نخست براي تامين 300 هزار جلد كتاب اعتباري بالغ بر 12 ميليارد ريال مورد نياز است.
دوشنبه 15 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]