واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: گوهرهاي مدفون در خاك؛ يادواره مرحوم «محمد غفاري»رييس سازمان دارالقرآنالكريم:تجليل از چهرههاي قرآني يكي از راههاي تعالي فرهنگ كشور است
گروه فعاليتهاي قرآني: تجليل از چهرههاي قرآني مانند مرحوم «محمد غفاري» و الگوسازي از اين قشر فرهيخته يكي از راههاي تعالي فرهنگ در كشور اسلامي ايران است.
«محمد خواجوي» رييس سازمان دارالقرآنالكريم، در گفتوگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) با بيان اين مطلب و در پاسخ به اين سئوال كه وظيفه مسئولان در برابر افرادي نظير مرحوم غفاري چيست، گفت: مسئولان براي رشد فرهنگي كشور، چشاندن حلاوت و شيريني دستورات قرآن به مردم، فراهم آوردن شرايط پيشرفت، ترقي و تعالي مسلمانان و تأمين آخرت انسانها بايد فعاليتهاي فرهنگي و قرآني را گسترش دهند و يكي از راههاي تعالي فرهنگ در كشور تجليل از چهرههاي قرآني و الگوسازي از اين قشر فرهيخته است.
وي تاكيد كرد: مسئولان ما بايد توجه داشته باشند كه مبنا و زيربناي همه حركتها و فعاليتهاي اقتصادي، اجتماعي، سياسي و ... وابسته به مسائل فرهنگي است و محور فرهنگ اسلام و انقلاب قرآن كريم است.
رييس سازمان دارالقرآنالكريم اظهار كرد: براي ارجنهادن جامعه بر مباني فرهنگي و به دنبال آن پيروي افراد جامعه از اين مهم، كساني كه نقش اساسي در فرهنگ كشور دارند بايد براي بخشهاي مختلف و شئونات فرهنگي و در اصل توجه ويژه به جايگاه فرهنگ قرآني، برنامهريزي تبليغي و ترويجي صحيح در نظر داشته باشند.
اين خادم قرآني اعتبار جايگاه فعالان و چهرههاي برجسته قرآني را تنها در گرو جايگاه رفيع قرآن كريم عنوان و تصريح كرد: شناسايي، معرفي، تجليل، ارزشگذاري و در نتيجه الگوسازي از خادمان قرآني موجب فرهنگسازي قرآني و جذب جوانان به سمت و سوي فعاليتهاي فرهنگي_ قرآني در جامعه خواهد شد.
اين پيشكسوت قرآني در پاسخ به اين سئوال كه مرحوم غفاري از چه ويژگيهاي اخلاقي برخوردار بود، اظهار كرد: مرحوم غفاري يكي از استادان برجسته قرآني كشور بود كه در عمل و رفتار هم به اخلاق قرآني پايبند بود و درصدد عمل به آموختههايش از كتاب الهي بود.
وي تصريح كرد: مرحوم غفاري بر خواندن نماز اول وقت اهتمام فراواني داشت و بارها شاهد نهي از منكر توسط اين فعال قرآني به واسطه هشدارها و تذكرات وي در صورت بروز گناهاني چون غيبت در مجالس بوديم.
رييس سازمان دارالقرآنالكريم با اشاره به مداومت مرحوم غفاري در تلاوت روزانه آيات قرآن كريم اظهار كرد: وفاي به عهد، تواضع و خشوع، مناعت طبع و انس با قرآن از ويژگيهاي بارز اخلاقي مرحوم غفاري بود.
وي تاكيد كرد: اين قاري برجسته قرآن كريم در محيط كاري نسبت به كاركنان بسيار متواضع بود و براي ترويج و اشاعه فرهنگ قرآني كلاسهاي آموزشي در محل كارش برگزار ميكرد و بعضي از اوقات ظرفيت كلاسها به بيش از پنج نفر نميرسيد اما مرحوم غفاري معتقد بود كه حتي يك نفر آموزش ببيند و تحت تاثير قرآن قرار بگيرد كافي است.
خواجوي در پايان يادآور شد: مرحوم غفاري از جمله استادان قرآني و داوران برجستهاي بود كه به هيچوجه نگاه مادي به فعاليتهاي قرآني نداشت و پرداختن به امر تدريس و يا داوري قرآن كريم را از وظايف يك قاري قرآن كريم ميدانست.
دوشنبه 15 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]