واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: انرژيهاي تجديدپذير نقش مهمي در توسعه اقتصاد جهان در آينده خواهد داشت
اقتصاد. نيرو. انرژي
رييس پژوهشگاه نيرو گفت: انرژيهاي تجديد پذير نقش بسيار مهمي در توسعه اقتصاد جهاني و مبارزه با فقر در آينده خواهد داشت.
به گزارش روز دوشنبه خبرنگار ايرنا، سيدابراهيم موسوي ترشيزي افزود:
انرژيهاي تجديدپذير از نظر برخي به عنوان تنها منبع اميد بقاي زمين محسوب ميشود در حالي كه عدهاي ديگر آن را منبعي حاشيهاي با پتانسيل محدود به شمار ميآورند.
وي با بيان آنكه در سال ۲۰۳۰ميلادي مصرف انرژي جهاني ۲برابر شده و سوختهاي فسيلي به عنوان منابع اصلي خواهند بود، اظهار داشت: تقاضاي انرژي جهاني سالانه ۱/۸درصد بين سالهاي ۲۰۰۰تا ۲۰۳۰افزايش خواهد يافت ضمن آنكه انتشار گاز دي اكسيد كربن به طور متوسط تا ۲/۱درصد در سال افزايش مي يابد و تا سال ۲۰۳۰به ۴۴ميليارد تن خواهد رسيد كه ۲۵درصد از اين ميزان مربوط به بخش صنعت و ۴۰درصد براي خدمات و مصارف خانگي خواهد بود.
وي تصريح كرد: با اين وجود، درخصوص نقشي كه انرژيهاي تجديدپذير در آينده در صحنه جهاني انرژي ميتواند ايفا كند، غالبا حقايق ناديده انگاشته يا دگرگون جلوه داده ميشود.
موسوي از بخش انرژي به عنوان يكي از بخشهاي زيربنايي كشورهاي اسلامي در جهت توسعه و شكوفايي اقتصاد نام برد و گفت: لازم است با برنامه ريزي علمي و در نظر گرفتن امكانات، محدوديتها، چالشها و فرصتهاي كشورهاي اسلامي در بخش انرژي، برنامه بلندمدت كشورهاي يادشده در اين بخش تدوين شود.
به گفته وي، برنامه ريزي بلندمدت با تجسم بخشيدن به مباني اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي و زيست محيطي جامعه آرماني آينده كشورهاي اسلامي، زمينه شكلگيري تحولات و اصلاحات
اقتصاد ملي و چارچوبهاي طراحي و اجراي برنامههاي ميان و كوتاه مدت را در كشورهاي عضو فراهم ميآورد.
وي هدف از تهيه چنين برنامههايي را از يكسو آگاهي از گرايشهاي مسلط و تعيينكننده در حوزه مسايل مربوط به امنيت و بقاي ملي كشورهاي عضو در آينده و از سوي ديگر شناخت عوامل بحران زا و ارايه راهكارهاي مناسب براي غلبه بر بحرانها خواند و افزود: ناگزير بايد با ارايه چارچوبي براي مديريت راهبردي و طرح راهبردهاي بلندمدت، توسعه همه جانبه كشورهاي اسلامي با نگرشي به فرصتها و چالشهاي پيش رو همراه باشد.
دوشنبه 15 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]