تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):وجود یک عالم برای ابلیس سخت تر از هزار عابد است زیرا عابد در فکر خود است و عالم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827742461




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پيش نيازهاي خواستگاري


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: مهارت در خود آگاهي: خود آگاهي موجب شناخت نيازهاي افراد و يافتن راه مناسب براي مواجهه با آنها ميشود . و همچنين اهداف زندگي را مشخص تر و واقع بينانه تر ميكند. خود آگاهي فرآيند سالم هويت يابي را براي انسان آسانتر ساخته ، به زندگي او آرامش ميدهد و احساس رضايتمندي را رونق ميبخشد . خود آگاهي تضمين كننده استحكام وجودي فرد در هنگام بزرگسالي است و باعث پرورش روابط زن و مرد در رويارويي با مشكلات و حل مناسب آن هاست. خود آگاهي شناخت احساسات، اهداف و برنامه هاي زندگي ، تفريحات و سرگرمي ها ، توانايي ها ، ضعف ها، ارزشها ، مسئوليت ها، شناخت فرهنگ، مذهب ، علائق، آرزوها، و استعدادها را به دنبال دارد. كشف و درك شناخت و مهارتها و توانايي هاي خود به اين دليل مهم است كه: فرد قبل از ازدواج بداند چه هدفي دارد و براساس هدف اصلي زندگي اش برنامه ريزي كند.

آگاهي از خود و خصوصيات خويش به انسان كمك ميكند با توانايي ها ، ضعفها ، و ساير خصوصيات خود آشنا شود . و همچنين در صورت برخورد با مشكلات طرف مقابل و تشكيل زندگي مشترك بهتر و عميق تر با مسائل روبرو شود.

شناخت تفاوتهاي زن ومرد : تفاوتهاي ميان زن ومرد تفاوتهاي عمده اي است . برخي از اين تفاوتها ريشه در عوامل فيزيولوژيكي و زيستي و بعضي نشأت گرفته از عوامل اجتماعي و فرهنگي دارد و بايد در ازدواج و زندگي مشترك به آن توجه كرد. ازجمله:

1- براي مردان استقلال اهميت بسياري دارد: آنها ميخواهند در مورد مسائل مالي، معاملات و ساير موارد مشابه مستقل باشند . مخالفت و عدم توجه افراد به اين نكته ميتواند مشكلات و موانعي را در زندگي مشترك ايجاد كند زيرا مرد تصور ميكند كه به استقلالش لطمه خورده است.



2- زنان ميخواهند مورد حمايت باشند و به اين حمايت اهميت ميدهند: چنانچه زني حس كند از طرف همسرش مورد بي توجهي و بي مسئوليتي قرار گرفته به شدت آزرده شده و واكنش هاي شديد عاطفي نشان ميدهد.



3- مديريت خانه براي مردها بسيار مهم است: با مراجعه به فرهنگ هاي مختلف در جوامع گوناگون خواهيم ديد كه مردها به عنوان قدرت اول خانواده شناخته شده اند . البته ، اين مسئله را بايد جدا از تبعيض جنسي ميان زن ومرد به حساب آورد. در خانواده هايي كه زن بدون نظر خواهي و مشورت همسرش درباره ي مسائل خانوادگي تصميمي اتخاذ ميكند با اين كه قدرت اول خانواده است ، مشكلات زيادي مشاهده ميشود. البته اين كه مردها قدرت اول خانواده باشند به اين معنا نيست كه مرد همانند يك ديكتاتور عمل كند بلكه منظور نقش مديريتي است.



4- صحبت كردن و ارتباطات اجتماعي براي زنان مهم است: زنان با دور هم جمع شدن و حرف زدن بسياري از نگراني ها و اضطراب ها و ناراحتي هاي خود را تخليه ميكنند و تمايل به ارتباطات اجتماعي در زنان بيشتر از مردان است . چنانچه درك و آگاهي زن و مرد به اين خصوصيات ضعيف باشد، مطمئاٌ آنها را دچار سوء تفاهم هاي جدي در زندگي مشترك ميكند.

5- نگاه مردان به مسائل كلي تر است : مردها معمولاٌ وارد جزئيات و نكات ظريف نمي شوند در حالي كه زنها به عمق مسائل و اجزاي ريز در ارتباطات توجه زيادي دارند و اين خصوصيت زن و مرد باعث ميشود ، كه زن تصور كند كه مرد درباره بسياري از مسائل بي دقت است و مرد نيز تصور كند كه همسرش فردي حساس و ريز بين است.



6- زن ها عاطفي تر از مردها هستند: تفاوت عمده بين زن ومرد عاطفي تر بودن زنان است و اين انتظاري است كه زنها از مردها دارند. مثلاٌ زني كه همواره تاريخ دقيق روز ازدواج ، تاريخ تولد و مانند آن را به ياد دارد وقتي با شوهري روبرو ميشود كه نسبت به اين مسائل بي اعتنا است نخستين احساسش اين است همسرش نسبت به او بي علاقه است و ادامه چنين تفكرات منفي در مدت زمان اندك موجب سوء تفاهم و دلسردي از زندگي مشترك ميشود. لذا آگاهي از اين نكات ضمن آنكه از ناراحتي هاي بسيار زيادي جلوگيري ميكند. احساس توانايي و مهارت زندگي مشترك را در شخص رشد ميدهد.

مهارت در همدلي با افراد: همدلي با افراد مهارت خاصي ميخواهد. همدلي به برقراري ارتباط عميق و صميمي با افراد كمك ميكند.

گاهي افراد به اشتباه تصور ميكنند تفاهم به اين معني است: كه با فرد مقابل كاملاٌ هم فكر و هم عقيده باشيم در حالي كه چنين تصوري از پايه اشتباه است ، زيرا هيچ گاه نمي توان دو نفر را يافت كه شبيه هم باشند.

اختلاف در ديدگاهها، علائق ها ،آرزوها، سليقه ها ، امري طبيعي و عادي است.

اصول مهارت همدلي: 1- به صحبت هاي ديگران خوب گوش كنيد . 2- با احساس و عواطف طرف مقابل تان همراه و هماهنگ شويد. 3- به احساسات و هيجان هاي طرف مقابل تان توجه داشته باشيد. 4- خود را به جاي طرف مقابل بگذاريد. 5- در همدلي با طرف مقابل از جمله هاي قاطع استفاده نكنيد.



مهارت تصميم گيري: انسانها در صورت هاي مختلفي تصميم ميگيرند. خواه اين تصميم معامله اي يا اشتغال به كاري يا ازدواج باشد.

اصول تصميم گيري عقلاني

تصميم گيري عقلاني داراي اصول و مهارت هايي به ترتيب زير است:

مواجه شدن با يک تصميم: زماني كه فرد متوجه ميشود بايد تصميم بگيرد روي آن تمركز کرده و ضمن روشن كردن تصميم اطلاعات مورد نياز را جمع آوري ميكند.

ارزيابي پيامدهاي پيش بيني شده انتخاب: فرد پيامد هاي متفاوت انتخاب ها را مورد بررسي و ارزيابي ميدهد تا معقول ترين آنها را انتخاب كند.

تعهد به تصميم: نسبت به تصميمي كه گرفته ميشود بايد پايبند بود و به آن اعتقاد داشت.

برنامه ريزي براي انجام تصميم: حتي تصميم عقلاني نيز نياز به برنامه ريزي دقيق دارد.

اجرا يا انجام تصميم: در اين مرحله فرد به صورت عملي وارد مراحل اجراي برنامه خودش ميشود.

ارزيابي پيامد هاي واقعي اجرا يا انجام تصميم: فرد به بررسي و ارزيابي تصميمي ميپردازد كه يا ناموفق بوده يا موفقيت كاملي را به دست نياورده است . در اينجا فرد مراحلي را كه پشت سر گذاشته مورد بررسي قرار ميدهد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن