واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: تشييع پيكر مادر سردار شهيد مهدي اميني در اروميه
اروميه - خبرنگار اطلاعات: پيكر مادر شهيد مهدي اميني كه براثر عارضه قلبي در بيمارستان اروميه دعوت حق را لبيك گفت، از مقابل منزلش در خيابان شهيد اميني تشييع شد.
مرحومه رفعت شهيدي، همگام با فرزند شهيد خود سردار سرافراز اسلام شهيد مهدي اميني و دوشادوش بسيجيان در خدمت نظام اسلامي بود و در جبههها و پشت جبههها حضوري فعال داشت.
وي پس از شهادت فرزندش، گنجينه خاطرات شهيد اميني بود.
مرحومه شهيدي، مادر شهيد سرافراز سردار مهندس مهدي اميني، يكي از زنان رشيد و باايمان آذربايجان غربي بود كه نه تنها در پيروزي انقلاب اسلامي بلكه در دوران دفاع مقدس و بعد از آن نيز به عنوان يكي از كساني كه در پشت جبهههاي نبرد حق عليه باطل به رسالت واقعي خويش عمل كرد.
مادر شهيد اميني در دوران دفاع مقدس با تشكيل هستههاي مردمي در منزل خويش در ساماندهي بخشي از تداركات پشت جبهه به همراه جمعي از بانوان شهر اروميه تلاش ميكرد تا مسايل مورد نياز رزمندگان اسلام توسط مردم تهيه شود.
بعد از پايان جنگ تحميلي نيز، وي با تشكيل جلسات مختلف فرهنگي و قرآني در منزل خويش و همچنين انجام كارهاي خير خواهانه نظير تهيه جهيزيه براي نوعروسان خدمات مهمي را در استان انجام داد.
در سالهاي اخير نيز منزل اين بانوي بزرگوار به يكي از مكانهايي تبديل شده بود كه همرزمان شهيد مهدي اميني براي تداعي خاطراتشان در طول مبارزات براي دفاع از كيان اسلامي و شنيدن نصايح مادر شهيد براي خدمترساني بيمنت به مردم به آنجا رفت و آمد ميكردند.
بسياري از خاطرات مادر شهيد اميني از فرزند شهيدش و همچنين از رزمندگان اسلام و كمكهاي مردمي در پشت جبههها هنوز هم كه هنوز است در اذهان هست و مطمئنا اين خاطرات زيبا فراموش نخواهد شد.
بانو رفعت شهيدي زمان فوت 84 سال داشت و اكثر عمر پربركت خود را در راه خدمت به خدا و خلق خدا سپري كرد.
در مراسم تشييع پيكر اين بانوي خير جمعي از مسئولين ارشد استان آذربايجان غربي از جمله معاون سياسي امنيتي استاندار، فرماندار اروميه و مقامات لشكري حضور داشتند.
پيكر بانو رفعت شهيدي در قطعه والدين شاهد باغ رضوان اروميه به خاك سپرده شد.
مهندس مهدي اميني در سال 1332 هجري شمسي در اروميه چشم به جهان گشود. دوران دبستان و متوسطه را در اروميه و تهران گذراند.
پس از اتمام تحصيلات متوسطه، در سال 1350 هجري شمسي وارد دانشگاه علم و صنعت تهران شد و در سال 1356 در رشته مهندسي راه و ساختمان مراحل عالي تحصيل را به پايان رساند.
پس از پايان تحصيلات وارد خدمت سربازي شد و فعاليتهاي انقلابي او از زمان تحصيل در دبيرستان آغاز شد. او در كنار درس و تحصيل، به مطالعه كتب مختلف مذهبي و آثار امام خميني(ره) پرداخت.
در اين دوره بود كه به جريان مبارزه با رژيم طاغوت پيوست و در جريان اين فعاليتهاي سياسي، مدتي زنداني شد و با ارشاد روحانيت راستين، مسير عشق و خون را از قم آغاز كرد. ايام پرحادثه انقلاب اسلامي را با تلاش و تكاپو سپري كرد و در پيشبرد اهداف امام خميني(ره) با جان و دل كوشيد. او كه تشنه معارف اسلامي بود، قصد هجرت دوباره به قم را داشت اما اروميه نيازش به وجود او بيشتر بود. با رشد و اوجگيري انقلاب اسلامي و با توجه به اين كه مهندس راه و ساختمان بود، ميتوانست موقعيت شغلي و پست مهمي بدست آورد و در ماموريتهاي مختلف شركت كند. لاجرم در نقش مديريت يك شركت بزرگ راهسازي در راستاي عمران و آبادي به تلاش پرداخت و همزمان تلاش خود را در جهت دفاع از خط امام و انقلاب در قبال گروهكها، منحرفين و محاربين آغاز كرد.
وي هرچند مدير شركت بود ولي مسئوليتها هرگز نتوانست او را تسليم خود كند. بلكه، او شيرمردي بود از تبار حسين(ع) بطوري كه با شروع جنگ تحميلي در اولين روز جنگ مسئوليتها را رها كرد و به دليل علاقه به انقلاب و حفظ و حراست از آن، سبب شد تا براي انجام خدمات بيشتر به سپاه پاسداران ملحق شود و دوشادوش سرداراني چون باكري عازم جبهه جنوب شد و در سال 1359 با دعوت سپاه به اروميه بازگشت و فرماندهي عمليات سپاه را برعهده گرفت و فصلي ديگر از دلاوريها به نام اين سردار بزرگ رقم خورد.
شهيد اميني به عنوان سربازي جان بركف براي انجام هر ماموريتي در راه انقلاب پيشقدم بود و شهادتطلبان را در سايه بيرق سرخ سپاه اسلام مهيا كرد و خود نيز پيشاپيش همه پاي در ميدان نبرد با منحرفين و محاربين (احزاب منحله دمكرات كردستان و كومله) نهاد و منطقه عمومي دارلك، گوگتپه و مهاباد را از لوث وجود ضدانقلاب پليد و حزب منحله دمكرات، پاك كرد. سرانجام بعد از خدمات ارزنده در راه انقلاب در تاريخ 30 خرداد 1360 در اين نبرد به همراه ياران با وفايش به فيض شهادت نائل آمد.
يکشنبه 14 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1213]