تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):آن که در کاری که نافرمانی خداست بکوشد امیدش را از دست می دهد و ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850140160




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

غبار كهنگي بر سالن هاي سينما در كرمانشاه


واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: غبار كهنگي بر سالن هاي سينما در كرمانشاه
سينماهاي كرمانشاه با نيازهاي امروز جوانان هم خواني ندارد و سالن هاي فرسوده اين شهر محروم غرب كشور، توان جذب جوانان اين منطقه را ندارد.

امروزه صنعت سينما در دنيا توسعه قابل ملاحظه اي يافته است و با توجه به نقشي كه فيلم و سينما در تبادل فرهنگي بين مردم، ملت ها و دولت ها و اشاعه فرهنگ يك ملت به ديگر ملل دنيا ايفا مي كند، سينماهاي مدرن و مجهز در بسياري از كشورهاي توسعه يافته ساخته شده است به طوري كه با وجود گسترش شبكه هاي ماهواره اي و امكانات تكثير فيلم ها، باز هم بسياري از مردم به ويژه جوانان اين كشور ها ترجيح مي دهند فيلم هاي مورد علاقه خود را از سالن هاي مجهز و مدرن سينما دنبال كنند.امكانات مدرن و پيشرفته سينماها در بسياري از كشورها باعث مي شود كه جوانان با تمام گرفتاري هاي خود، هميشه وقتي را براي حضور در سينماها در نظر بگيرند. با اين حال اين موضوع در كشور ما كمتر به چشم مي خورد و چند سالي است اكثر مردم از جمله جوانان ايراني انگيزه چنداني براي حضور در سينماها ندارند و تماشاي فيلم ها را در قالب سي دي در منزل به حضور در سالن سينما ترجيح مي دهند كه البته اين موضوع در مناطق دورافتاده و مرزي كشور از جمله استان كرمانشاه كه سينماهاي قديمي با امكانات بسيار ابتدايي دارند، پررنگ تر است.بيش از ٥٠ سال از احداث نخستين سالن سينما در كرمانشاه مي گذرد و امروز هر ٣ سينماي اين شهر قدمتي بيش از ٣٥سال دارد كه اين موضوع نشان از فرسوده بودن تمامي سالن هاي سينماي اين شهر دارد. شرايط نه چندان جالب سينماهاي كرمانشاه باعث شده است كه جوانان اين شهر مرزي و محروم رغبت چنداني براي حضور در سالن سينماي شهر نداشته باشند. بدين شكل يكي از بهترين فرصت هاي گذران اوقات فراغت در اين منطقه از آنان سلب شده است و ديگر از آن روزهايي كه جوانان كرمانشاهي و خانواده هاي آن ها ساعت ها در صف طولاني گيشه فروش بليت سينما مي ايستادند تا به تماشاي فيلم مورد علاقه بنشينند، خبري نيست!

تماشا از روي ناچاري
يكي از جوانان كرمانشاه در اين رابطه مي گويد: در سال هاي نه چندان دور من هرگاه فرصتي به دست مي آوردم، به همراه چند تن از دوستانم به سينما مي رفتيم و با تماشاي فيلم، اوقات خوشي را با هم مي گذرانديم. وي مي افزايد: وقتي كه به آن روزها برمي گردم، فكر مي كنم از روي ناچاري براي تماشاي فيلم هاي مورد علاقه خود به سينما مي رفتيم چرا كه از زمان ساخت سينماهاي كرمانشاه چندين سال گذشته است اما هيچ تغيير جديد و قابل ملاحظه اي در آن ها ديده نمي شود. درحال حاضر همان فيلم ها را مي توان در شرايط بهتري در كنار خانواده يا دوستان در منزل تماشا كرد.جوان ديگري مي گويد: كيفيت صدا و تصوير در سينماهاي كرمانشاه بسيار نامطلوب است، به طوري كه اصلا انگيزه اي براي حضور در سينماهاي اين شهر ندارم.وي مي افزايد: ضمن اين كه آن قدر سي دي فيلم هاي مختلف در داخل شهر موجود است كه ديگر نيازي به حضور در سالن سينما احساس نمي شود. وي اظهار مي دارد: البته تماشاي فيلم در سينما لذت خاص خود را دارد اما با شرايط موجود سالن سينماهاي كرمانشاه، ترجيح مي دهم در منزل به تماشاي فيلم بنشينم.

سلايق تغيير كرده است
بسياري از كارشناسان و دست اندركاران سينما در كرمانشاه نيز اعتقاد دارند كه در سال هاي نه چندان دور، سينماهاي اين شهر با رونق چشمگيري مواجه بود چون سينما هم از لحاظ مكان و هم فيلم براي مردم جذابيت داشت. آنان مي گويند: متاسفانه اين سينماها رفته رفته فرسوده شده است.از طرفي سلايق جوانان نيز در بخش سينما تغيير كرده است و به نظر مي رسد اين دو عامل مهم ترين دلايل دوري نسل جديد از سينما باشد، آنان معتقدند: اكنون دوره فناوري هاي پيشرفته است و بايد جوانان را با ايجاد سينماهاي مجهز به فناوري هاي پيشرفته به سينما كشاند. اين كارشناسان مي گويند: فيلم هاي حادثه اي و تخيلي جديد را نمي توان در يك سينماي قديمي كه امكانات صوتي آن حتي قادر به پخش موزيك آن اثر نيست، نمايش داد؛ اين گونه فيلم ها نياز به سينماي پيشرفته دارد كه متاسفانه در سال هاي اخير، هيچ قدمي براي ساخت سينماهاي مدرن در كرمانشاه برداشته نشده است. رئيس حوزه هنري استان كرمانشاه در اين رابطه مي گويد: در ابتداي ورود صنعت سينما به كشور، با فاصله اندكي سينما به كرمانشاه وارد شد و در همان ابتدا در اين استان با جمعيت كمتر از ٣٠٠هزار نفر ١١ سينما فعال بود و برخي از آن ها روباز (تابستاني) بود. «عباس سروري» مي افزايد: امروز استان كرمانشاه با ورود٢ميليون نفرجمعيت فقط ٣سينماي فعال دارد كه دو سينما مربوط به حوزه هنري و يك سينما متعلق به بخش خصوصي است. وي اظهار مي دارد:هزينه نگهداري سالن هاي سينما بالاتر از درآمد آن هاست و هيچ اعتباردولتي براي نگهداري سينماها اختصاص داده نمي شود. وي مي گويد: حوزه هنري كشور آمادگي دارد كه ٥٠درصد سرمايه گذاري براي ايجاد سينماهاي جديد را تامين كند به شرط آن كه مسئولان استان هم كمك و ٥٠درصد بقيه را تامين كنند. وي مي افزايد: بيشترين جمعيت كرمانشاه را جوانان تشكيل مي دهند كه نيازمند سينما هستند و بايد زمينه هاي لازم فراهم شود تا بتوانند ساعاتي را براي تماشاي فيلم در سينماها بگذرانند. وي خاطرنشان مي سازد: در صورتي كه شرايط احداث سينما در شهرستان هاي استان فراهم شود، حوزه هنري آمادگي دارد كه در هر شهرستان يك سينما با امكانات روز احداث كند. «سروري» تصريح مي كند: دولت هيچ اعتباري براي نگهداري سينماها اختصاص نمي دهد و حوزه هنري از محل اعتبارات خود يك صد ميلياردريال براي نگهداري از سينماهاي كشور اختصاص داده كه سهم كرمانشاه از اين اعتبارات يك ميلياردريال است.

ركود سينماهاي كرمانشاه
يك كارشناس سينمايي هم مي گويد: سينماهاي كرمانشاه در دوره ركود به سر مي برد. «هوشمند ورعي» مي افزايد: هرچند حوزه هنري تلاش مي كند كه سينماهاي كرمانشاه را فعال نگه دارد اما همراه نبودن و كمك نكردن مسئولان استان عملا سينماها را به تعطيلي كشانده است. وي ادامه مي دهد: سينماهاي كرمانشاه نيازمند سرمايه گذاري و اعتبار است و بايد ساختارها و بسترهايي ايجاد شود تا مسئولان براي احياي سينماها، اعتباري را هزينه كنند. وي تصريح مي كند: سينما در كرمانشاه بايد بالنده شود كه براي رسيدن به اين مهم فرهنگ سازي لازم است تا مردم با سينما آشتي كنند. اين كارگردان كرمانشاهي اضافه مي كند: توليدنشدن فيلم هاي خوب نيز از ديگر عوامل استقبال نكردن مردم از سينما بوده و هم اكنون ٩٠درصد توليدات سينماي ايران، توليداتي سطحي است. وي اظهار مي دارد: وقتي كارگردان و تهيه كننده اي در فكر توليد فيلمي براي فروش است، طبيعي است كه سطح كيفي آن پايين مي آيد. وي مشكل عمده سينماي ايران را تعداد كم تهيه كننده فرهنگي داراي تحصيلات و فكر سينمايي مي داند و با بيان اين كه سينما ابزار معرفي يك ملت به ملل ديگر است، تاكيد مي كند: كارگردانان بزرگي در سينماي كشورمان فعاليت مي كنند كه ايران و سينماي ايران را به جهان معرفي كرده اند اما مدتي است كه جايگاه سينمايي ما در دنيا متزلزل شده است. يكي ديگر از دست اندركاران سينما با تاكيد بر ضرورت به روزكردن تجهيزات و امكانات اين صنعت و هنر مي گويد: سينما نه تنها در كرمانشاه بلكه در اكثر مناطق كشور با فناوري روز دنيا فاصله بسياري دارد. وي مي افزايد: كيفيت نامناسب پرده، نور، صدا و نبود سيستم دالبي از جمله مشكلات سينماهاي كشور است و از اين لحاظ، صنعت سينما به طور كلي بايد متحول شود. معاون فرهنگي اداره كل فرهنگ و ارشاداسلامي كرمانشاه نيز مي گويد: شهر كرمانشاه از نظر تعداد بيننده سينما در رتبه چهل وپنجم كشور قرار دارد. «بهرام فاضلي» با اعلام اين كه استقبال مردم اين شهر از تماشاي فيلم در سينماها كم است، مي افزايد: درحال حاضر مردم به دليل كمبود امكانات و به روزنبودن سينماها و همچنين نوع نگاه آنان به سينما تمايل چنداني براي حضور در سينما ندارند، وي ادامه مي دهد: بايد نگاه مردم به سينما عوض شود چرا كه سينما يك مركز فرهنگي است درحالي كه امروز نگاه به سينما صرفا فرهنگي نيست و بخشي از آن، نگاه تفريحي شده است. وي اضافه مي كند: نبود امكانات در سينماها نيز باعث شده است كه مردم تمايل كمتري براي ديدن فيلم در سينما داشته باشند. وي اظهار مي دارد: بايد با تبليغات گسترده رسانه اي به ويژه تلويزيوني، مردم را به ديدن فيلم در فضاهاي جمعي عادت داد.

ارائه بليت رايگان
وي مي افزايد: ارائه بليت رايگان به كاركنان دستگاه هاي اجرايي نيز مي تواند خانواده ها را براي تماشاي فيلم به سينماها بكشاند و به نوعي مردم را با سينما آشتي دهد. وي مي گويد: مردم براي صرف هزينه هاي كمتر، فيلم ها را در خانه تماشا مي كنند و اين امر، موجب رونق فروش فيلم هاي قاچاق شده است. وي ادامه مي دهد: هم اكنون از هشت سينماي شهر كرمانشاه، پنج سينما به دليل مشكلات مالي و فني تعطيل شده و فقط سه سينما در اين شهر فعال است. رئيس حوزه هنري استان كرمانشاه مي گويد: براي آشتي مردم اين استان با سينما تمهيداتي انديشيده شده كه يكي از آن ها به روزشدن نمايش فيلم در سينماها هم زمان با اكران عمومي در كشور است. «سروري» مي افزايد: هفته اي يك روز بليت سينماها نيم بهاست كه اين برنامه ها موجب مي شود مردم به ويژه جوانان تمايل بيشتري براي تماشاي فيلم ها از خود نشان دهند. وي اظهار مي دارد: اگرچه فروش فيلم در كرمانشاه روزانه به ١٥٠ تا ٢٥٠ هزارتومان رسيده اما هزينه سينماها بالاتر از درآمد آن است.
 يکشنبه 14 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خراسان]
[مشاهده در: www.khorasannews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 187]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن