واضح آرشیو وب فارسی:سياست روز: با انتشار كتاب موهن اجرا ميشودتكرار جنگ لندن با اسلام
گروه فرهنگي- كتاب جنجالي درباره همسر پيامبر اسلام در آستانه انتشار در انگليس است.
كتاب"جواهري در مدينه"، توطئه اي جديد در لندن براي مقابله با پيشرفت روز افزون اسلام در اروپا وبه خصوص انگليس است.
مطالب اين كتاب اهانت آميز آنقدر وقيح و غير تاريخي است كه حتي بسياري از مورخين و دين شناسان غربي نيز با رد مطالب محتوايي آن،اين كتاب را علاوه بر اهانت آميز بودن يك كتاب فاقد محتوا و سنديت تاريخي دانسته اند.
به نظر مي رسد انگليسيها همچنان مي خواهند تا نام خود را به عنوان سرزمين پناه دادن به نويسندگان يا انتشار كتابهاي حساسيت برانگيز درباره زندگي پيامبر گرامي اسلام حفظ كنند.
موسسه انتشاراتي "گيبسون"در لندن اوايل ماه جاري ميلادي(سپتامبر) اعلام كرده بود كه كتاب "جواهري در مدينه" درباره رابطه پيامبر گرامي اسلام با عايشه را به بازار خواهد داد.از سوي ديگراين كتاب قرار است پس از انگليس در 15 كشور ديگر اروپايي و آمريكايي از جمله ايتاليا،اسپانيا،بلغارستان،برزيل وآلمان منتشر شود.
اين كتاب كه نوشته "شري جونز"يك زن نويسنده انگليسي است، به دليل وجود مطالب اهانت آميز در آن نسبت به زندگي پيامبر اسلام و نوع رابطه حضرت با همسرانشان مورد مخالفت شديد مسلمانان قرار دارد وقبلا نيز قرار بود توسط يك ناشر آمريكايي در نيويورك چاپ شود كه اين ناشر اعلام كرد كه بنا به دليل حساسيت برانگيز بودن موضوع آن و نيز احتمال مخالفتهاي جامعه مسلمانان امريكا از چاپ آن منصرف شده است.
اما موسسه گيبسون در لندن اعلام كرده است كه اين كتاب را تا پايان ماه آينده ميلادي(اكتبر)منتشر خواهد كرد.حتي "مارتين رينجا"مدير اين موسسه انتشاراتي بريتانيايي گفته است كه انتشار اين كتاب ضروري و واجب است.وي در اين زمينه گفت:"به عنوان يك موسسه انتشاراتي مستقل نبايد از واكنشهاي اعتراض آميز نسبت به محصولات توليدي مان هراسي به دل خود راه دهيم." در شنبه شب هفته جاري منزل اين مدير موسسه انتشاراتي در شمال لندن با يك بمب كوچك دست ساز مورد حمله قرار گرفت و بخشهايي از آن به آتش كشيده شد ولي آسيبي به كسي نرسيد. پليس لندن تا كنون 4 فرد را به اتهام دست داشتن در اين حادثه دستگير كرده است.پليس لندن مراقبت از جان نويسنده و ناشر اين كتاب اهانت آميز را بر عهده گرفته است.مطالب اين كتاب اهانت آميز آنقدر وقيح و غير تاريخي است كه حتي بسياري از مورخين و دين شناسان غربي نيز بار رد مطالب محتوايي آن،اين كتاب را علاوه بر اهانت آميز بودن يك كتاب فاقد محتوا و سنديت تاريخي دانسته اند.دكتر" دنيس اسپيلبرگ"استاد تاريخ دانشگاه تگزاس در آمريكا با وقيحانه خواندن مطالب اين كتاب محتواي آن را زشت و يك پورنوگرافي صرف خوانده است. بسياري ديگر از مورخين و اساتيد غربي نيز نسبت به محتواي اين كتب چنين نظري دارند. پيش بيني ميشود كه انتشار اين كتاب خشم مسلمانان جهان را برانگيزد و با مخالفتهاي زيادي روبرو شود.
اين در حالي است كه انگليس همواره خود را يك پايگاه امن و مناسب براي نويسندگان و ناشران ضد اسلام معرفي كرده است. همين سال گذشته بود كه در مراسم جشن تولد ملكه انگليس، دولت اين كشور به پاس قدرداني از فعاليتهاي ادبي سلمان رشدي نشان شواليه (سر) را كه يكي از نشانهاي اصيل اين كشور است به اين نويسنده مرتد اعطا كرد. اين در حالي است كه محافل رسانه اي در انگليس اعلام كرده اند حمايت از سلمان رشدي فشار سنگيني بر ماليات دهندگان انگليس وارد كرده و تاكنون 10 ميليون پوند براي محافظت از وي از زمان صدور فتواي مرگ هزينه شده است و اين هزينه با هزينه محافظت از شخصيتهاي سلطنتي اين كشور برابري مي كند.
اين منابع رسانه اي افزوده اند: خبر اعطاي نشان شواليه به سلمان رشدي موجب نارضايتي و ناخرسندي ايران و طرح سوالاتي در انگليس شده به همين علت پليس اسكاتلنديارد پس از اعتراضاتي در ايران، در صدد اتخاذ تدابير امنيتي براي حمايت از سلمان رشدي برآمده و قصد دارد محافظت از رشدي را به طور مستقيم برعهده بگيرد.
از سوي ديگر رشدي در پاسخ به منتقداني كه هزينه محافظت از وي را ده ميليون پوند اعلام كردند گفته او براي ماليات دهندگان انگليسي بيش از اين مبلغ نفع داشته است و انگليس از وي سود مي برد!
در همين حال منابع امنيتي انگليس از زمان اعطاي نشان شواليه به رشدي انتقاد كردند چون معتقدند سطح تنش ميان ايران و انگليس بسيار بالا است.
پس از اين عمل غيرمدبرانه ملكه انگليس تمام كشورهاي اسلامي به اين اقدام اعتراض كردند و تعداد زيادي از مسلمانان جهان در اعتراض به اين اقدام انگليس دست به تظاهرات زدند.
بر اساس نظر سنجي دفتر آمار ملي انگليس، نام با مشتقات مختلف در صدر فهرست نامهاي منتخب والدين در انگلستان و ولز قرار دارد كه اين امر، نشانه تعميق حس وفاداري مسلمانان بريتانيا به دين اسلام است.
انتخاب نام محمد در سال 2006 به چهار هزار و 255 ميرسد و اين تعداد از اسامي جورج و جوزف پيشي گرفته است، درحالي كه در سال 2000 نام محمد براي سه هزار و 732 كودك پسر انتخاب شدهبود. افزايش انتخاب نام محمد براي كودكان به افزايش مهاجرت پاكستانيها و بنگلادشيها ارتباط دارد همچنين نشان دهنده تعميق حس وفاداري مسلمانان انگليس به دين خود است. انگليس در سالهاي اخير با افزايش مهاجرت مسلمانان از كشورهاي اسلامي يا كشورهايي كه داراي جمعيت قابل توجهي مسلمان بوده رو به رو شده است. يادآوري ميشود گزارشها حاكي از آن است كه استفاده از نام محمد در دانمارك هم روبه افزايش است.
با اين حال مسلمانان در انگليس نه تنها از مسئله تبعيضنژادي و ديني در امان نيستند، بلكه بزرگترين قربانيان آن محسوبميشوند. محدوديت حجاب در مدرسه و محيط كار، داشتن امتياز منفي در محيط كار و اختصاص بودجه بسيار كم براي نظافت محلههاي مسلمان نشين برخي از اين محدوديتهاست.
مسلمانان با جمعيتي نزديك به دو ميليون نفر، نقش بسيار مهمي در جامعه و مخصوصاً اقتصاد كشور انگليس ايفا ميكنند اما سوال اساسي اين است كه چه دلايلي باعث ايجاد تبعيض همه جانبه عليه آنان شده است؟
يافتههاي نشان ميدهد كه مسلمانان در انگليس نه تنها از مسئله تبعيض نژادي و ديني در امان نيستند، بلكه بزرگترين قربانيان اين امر به حساب ميآيند.
اكثر جمعيت دو ميليون نفري مسلمانان انگليس از فرزندان و نوادگان هنديها و پاكستانيهايي تشكيل ميشوند كه بعد از پايان جنگ جهاني دوم كه انگليس نياز به بازسازي و نيروي انساني فراوان و جدي داشت به اين كشور مهاجرت كردند.
از لحاظ فرهنگي و اجتماعي، مسلمانان به دليل جمعيت زياد و حضور چندين دهه آنان در اجتماع، كمكم و آهسته آهسته به عنوان يك واقعيت موجود مورد قبول اكثريت سفيد پوست انگليس واقع شدند، ولي اين به معناي حقوق برابر آنان نبوده و نيست.
با آنكه اكثر نسل جديد مسلمانان انگليس خود را انگليسي ميدانند و به سرزمين پدري خود فقط به عنوان يك اصالت ساده نگاه ميكنند، ولي پايبندي آنان به دين و آيين اسلامي خود، هنوز آنان را از شهروندان سفيد پوست انگليسي جدا ميكند.
طبق آمار منتشر شده دولت انگليس، جمعيت آسياييهاي مسلمانان كمي بيشتر از سياهپوستان مسيحي است. اما به وضوح ميتوان ديد كه سياهان كاملاً در جامعه انگليس ذوب شدهاند و از نظر سفيد پوستان انگليسي، هيچ فرقي با يك شهروند عادي ندارند ولي اين مسئله به هيچ وجه در مورد مسلمانان صدق نميكند.
در اين شرايط غرب، در پي يافتن راهي،براي نفوذ هر چه بيشتر پنجههاي استعماري خود در سطح جهاني و بر طرف كردن موانع از سر راه اهداف پليد خود،از هر وسيله اي سود مي جويد؛مانند ايجاد تفرقه ميان ملتها و تمدنها، و وحشي و مستبد نشان دادن آنان و از جمله تمدن اسلامي.
بنا بر اين آشكار است كه هدف آمريكا و انگليس در پشتيباني از افرادي مثل سلمان رشدي،محقق نسب، شري جونز و...،در راستاي دشمني اين دولتها با اسلام است،نه آن چه خود در شعارهاي تبليغاتي خود،با عناوين حقوق بشر،آزادي بيان و...فرياد مي كنند.
يکشنبه 14 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سياست روز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 153]