واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: خبرگزاري دولت: غائله مدرك كردان داراي ريشه خارجي و براي سياه نمايي عليه دولت نهم است
نتايج جستجوي "KORDAN DEGREE" در GOOGLE نشانگر آن است كه تا 10 مهر 63،988،000 صفحه اينترنتي با زبان انگليسي موضوع مدرك "علي كردان" را دستمايه حملات خود عليه دولت اصولگرا قرار داده اند.
عصرايران - خبرگزاري رسمي دولت (ايرنا) در تحليلي كه گويا توسط دفترپژوهش وبررسي هاي خبري آن نوشته شده است ، مدعي شد غائله "مدرك كردان" غائله اي طراحي شده با ريشه هاي خارجي است وهدفي جز غوغاسالاري و سياه نمايي عليه دولت نهم را دنبال نمي نمايد .
متن كامل اين تحليل كه با تيتر «تله "آكسفورد"» بر روي خروجي خبرگزاري جمهوري اسلامي قرار گرفته ، به شرح زير است:
غائله رسانه اي درخصوص مدرك افتخاري ارائه شده ازسوي وزيركشور،آنچنان غيرعادي مي نمود كه بررسي پشت صحنه آن براي روشن شدن اهداف پنهان غائله ضروري بود.در اين گزارش تلاش خواهد شد تا گوشه هايي از ابعاد مغفول اين موضوع بازخواني شود.
1-چرا غائله "مدرك افتخاري علي كردان"غير عادي است؟
پس از آنكه در جريان راي اعتماد به علي كردان،تعدادي از نمايندگان مخالف به جعلي بودن مدرك دكتراي افتخاري وي اشاره نمودند،روابط عمومي وزارت كشور در جلسه معارفه علي كردان ،تصوير مدركي كه از سوي دانشگاه آكسفورد در اختيار وي قرار گرفته بود را جهت اطلاع افكار عمومي كشور و ارباب رسانه ها منتشر كرد.
بديهي است در صورتي كه علي كردان بنا به ادعاي مخالفين وزارتش خود نسبت به جعل مدرك افتخاري اقدام كرده بود هيچگاه نسبت به توزيع تصوير مدرك در اختيارش اقدام نمي كرد چرا كه بديهي بود با پي گيري مدعيان و استعلام اصالت مدرك از مرجع صادر كننده (دانشگاه آكسفورد)موضوع اصلي يا جعلي بودن مدرك بلافاصله آشكار مي گشت.
پس تا اينجا روشن است كه "علي كردان" تا روز معارفه خود بر اصل بودن مدرك صادر شده از سوي دانشگاه آكسفورد باورمند بود والا مدرك در اختيار خود را منتشر نمي كرد.البته بايد حق را به علي كردان داد.چون اصولا مدرك "دكتراي افتخاري" خود فاقد هرگونه ارزش مزيت مادي است و صاحب آن علي القاعده نمي تواند تقاضاي مزايايي را داشته باشد.
"علي كردان" در نامه اي به رييس جمهور خود اين موضوع را چنين توضيح مي دهد:"در جريان رأى اعتماد نمايندگان محترم مجلس شوراى اسلامى به اينجانب ،موضوع دكتراى افتخارى بنده مطرح و مورد تشكيك قرار گرفت، مدركى كه در هشت سال پيش با ملاحظه سوابق مديريتى و تجارب اجرايى اينجانب و ارائه رساله به نام دانشگاه آكسفورد لندن به واسطه فردى كه از دانشگاه مذكور در امور زبان انگليسى در تهران دفتر نمايندگى تأسيس كرده بود، صادر گرديده است."
آيا صدور مدرك افتخاري بر پايه "سوابق مديريتى و تجارب اجرايى" امري غير عادي است؟ براي پاسخ به اين سوال بايد گفت: "قانون ارزشيابي سوابق كاري در17ژانويه 2002 به تصويب رسيده است كه طبق اين قانون موسسات آموزش عالي مجاز مي باشند براساس سوابق حرفه اي و كاري اقدام به صدور مدارك دانشگاهي نمايند.
اين قانون در حال حاضر در 61 كشور جهان اعمال ميگردد.سوابق كاري قابل ارزشيابي شامل سوابق تجربي معتبر ، شركت نامه ، ريز نمرات ، مقالات ، آگهي هاي تجاري ، سمينارها ، آموزشهاي مستقل ، ثبت اختراع ، گواهينامه وغيره مي باشد .اين مدارك به صورت غير حضوري و درسطوح فوق ديپلم ، ليسانس ، فوق ليسانس و دكترا از دانشگاه صادر مي گردد. اين مدارك داراي مهر برجسته دانشگاه بوده و به امضاء مديريت دانشگاه خواهد رسيد. " (منبعwww.persianvu.com)
ارزيابي تجربيات كاري به عنوان مدرك افتخاري در كشور ما نيز بدون سابقه نيست.مدتهاست كه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با دريافت مستنداتي از هنرمندان كشورمان شامل لوح افتخار ، تقدير ، جايزه ، بزرگداشت و نشان، نمونه آثار منتشره ، بصورت مقاله ، تحقيق ، يادنامه ، سوابق مديريت و مسئوليتهاي هنري شامل : داوري جشنواره ها ، مديريت جشنواره ها ، همايشها و تاسيس مجامع هنري ، مدارك درجه 1،2و 3 هنري را معادل دكتري،كارشناسي ارشد و كارشناسي به هنرمندان اعطا مي نمايد.
"علي كردان" از ابتدا بر افتخاري بودن مدركي كه از سوي دفتر نمايندگي دانشگاه آكسفورد در تهران و بر پايه سوابق مطالعاتي اش -شامل مقالات و گزارش هاي علمي- صادر شده بود تاكيد مي نمود.واضح است كه "جعل" چنين مدركي كه صرفا از ارزش معنوي برخوردار بوده و صاحب خود را در مسير توليد ثروت و مزاياي مادي ياري نمي كند ،بسيار دور از ذهن مي نمايد و شايد دليل اينكه علي كردان ، 8 سال بعد از در اختيار گرفتن "مدرك دكتراي افتخاري" به عدم اصالت آن پي برد را بايد در همين موضوع جستجو كرد."علي كردان" خود در اين باره مي گويد:"در طول هشت سال گذشته هرگز مسئلهاى كه صحت مدرك ياد شده را مورد سؤال قرار دهد در ذهنم خطور نكرده بود و لذا همواره به صحت مدرك مذكور اعتقاد و اطمينان كامل داشتم. بر اساس همين باور و درحالى كه ضرورتى هم نداشت، در ايام رأى اعتماد نسبت به ارائه آن اقدام نمودم. اما با طرح برخى نظرات ترديدآميز نسبت به مدرك ياد شده، احساس كردم ضرورى است تا در باب اثبات صحت آن، مستندات هرچه بيشترى را ارائه نمايم.
اين امر نه از جهت اهميت مدرك مذكور براى خود، بلكه از بابت رفع اتهام «جعل» بود كه در برخى اظهارات متوجه اينجانب شده بود. اتهامى كه براى حقير بسيار سنگين مىنمود. لذا نسبت به ارزيابى مجدد مسير اخذ مدرك اقدام نمودم. در اين جهت از رابط ارائه كننده مدرك خواستم تا با مراجعه به دانشگاه ياد شده، نسبت به اخذ مستندات تأييد كننده اقدام نمايد.
وى ضمن اطمينان دادن مجدد به اينجانب نسبت به صحت مدرك مذكور، موضوع را از طريق وكيل دادگسترى كشور انگليس پيگيرى نموده و ضمن ارائه اختيارات قانونى وكيل مذكور، تأييديه وى مبنى بر صحت مدرك را براى اينجانب ارسال كرد. تا اين مرحله اينجانب بيش از گذشته نسبت به صحت مدرك اطمينان پيدا كردم .
لكن از آنجا كه شخصاً براى كسب اطمينان كامل و هميشگى، تأييديه مستقيم دانشگاه را لازم مىديدم نمايندهاى را به دانشگاه مذكور اعزام كردم تا نسبت به اخذ تأييديه اقدام نمايد. با مراجعه نماينده اينجانب به يكباره و با ناباورى كامل با عدم تأييد دانشگاه مواجه شدم لذا تلاش كردم تا چگونگى مسئله را از رابط مورد اشاره جويا شوم. لكن هر چه كوشيدم ايشان را نيافته و متوجه شدم كه وى تخلف كرده است. بر اين اساس طى نامه شماره 87/12180/20 مورخ 24 شهريور سال جاري در دادسراى عمومى و انقلاب تهران عليه مشاراليه شكايت كيفرى نمودم تا تحت تعقيب قضايى قرار گيرد و اكنون پرونده در جريان رسيدگى است."
همانگون كه ملاحظه نموديد تا اينجا هيچ اتفاق غير عادي روي نداده است."علي كردان" در سال 81 و پس از سالها تجربه اندوزي در حوزه هاي كلان مديريتي، سوابق اجرايي خود را به فردي كه ادعاي نمايندگي دانشگاه آكسفورد را يدك مي كشيده ارائه داده تا بر مبناي آنچه كه در دانشگاههاي جهان رايج است، مدركي معادل تجربيات كاري خود دريافت دارد كه در اين ميان شخص مدعي ارتباط با دانشگاه آكسفورد اقدام به جعل مدرك نموده و با فريب "علي كردان" ، مدركي دروغين را به وي ارائه كرده است و"كردان" هم چون چنين مدركي را فاقد "ارزش مادي" مي دانست ، در ادعاي آن شخص ظاهرا مرتبط با آكسفورد، ترديد نمي نمايد.
2- تله آكسفورد؟
اما چرا ين مشكل كه احتمال وقوع آن خيلي عجيب و غير عادي نيست ، به يك موضوع غير عادي و معضلي پيچيده در افكار عمومي و به عنوان اهرمي سنگين براي فشار بر دولت اصولگرا تبديل شده است؟
اثبات اينكه غائله "مدرك كردان" غائله اي طراحي شده با ريشه هاي خارجي است وهدفي جز غوغاسالاري و سياه نمايي عليه دولت نهم را دنبال نمي نمايد ،كاري چندان دشوار و سخت نيست.
در گام نخست و براي آنكه نشان دهيم در اين موضوع عادي - كه شرح آن در بند 1 بيان شد - چه حجم عظيم و بي سابقه اي از سيل سياه نمايي و فحاشي عليه خدمتگزاران دولت و متهم نمودن آنان به "جعل و نادرستي" جريان يافته ، كافي است كليد واژه "KORDAN DEGREE" را در موتورهاي متداول جستجوي اينترنتي جستجو كنيد تا دريابيد دولت نهم در فضاي جهاني با چه هجمه عظيمي روبرو بوده است.
نتايج جستجوي كليد واژه "KORDAN DEGREE" و برخي كليد واژه هاي مشابه در موتور جستجوي GOOGLE نشانگر آن است كه در مدت زماني قريب به 55 روز از زمان اعلام عدم اصالت مدرك علي كردان توسط دانشگاه آكسفورد در تاريخ 6 اگوست(16 مرداد) تا اول اكتبر(10 مهر) 63،988،000 صفحه اينترنتي با زبان انگليسي موضوع مدرك "علي كردان" را دستمايه حملات خود عليه دولت اصولگرا قرار داده اند.يعني به طور متوسط طي اين 55 روز، همه روزه يك ميليون و صد وبيست هزار صفحه اينترنتي به زبان انگليسي - كه طبيعتا مخاطبين خود را در خارج از ايران جستجو مي كند- عليه مدرك علي كردان و به تبع آن عليه جمهوري اسلامي ايران منتشر شده است.
يك پژوهش اينترنتي نشانگر آن است كه اين انفجار عظيم اطلاعات در فضاي اينترنت(روزانه بالغ بر يك ميليون صفحه اينترنتي) تنها با وقايعي نظير 11 سپتامبر،حمله امريكا به عراق و مسابات جام جهاني فوتبال قابل مقايسه است.اكنون و با اين توصيف آيا عجيب است كه ماجراي دانشگاه آكسفورد را تله اي مشكوك براي سياه نمايي نظام جمهوري اسلامي بدانيم كه متاسفانه در اين ميان برخي عناصر داخلي هم نا آگاهانه در اين تله گرفتار آمدند؟
در اين غائله يك نكته جالب توجه نيز به چشم مي خورد."علي كردان" روز 15 مرداد از مجلس راي اعتماد گرفت.يك سايت اينترنتي وابسته به يكي از احزاب سياسي مخالف دولت طي مكاتبه با دانشگاه آكسفورد توانست طي اقدامي خارق العاده و در كمتراز 2 ساعت دو نامه از دانشگاه آكسفورد در خصوص مدرك تحصيلي علي كردان به دست آورد!
به اين سوابق دقت كنيد:
"علي-ح" ، خبر نگار سايت(...) در تاريخ 6 اگوست نمابري را به فردي به نام "تيموتي انديكات" در دانشگاه آكسفورد ارسال ميكند و در نمابر خود مي نويسد:
" پروفسور تيموتي انديكات عزيز
من علي-ح خبرنگار آژانس خبري (...) هستم.ديروز در پارلمان ايران فردي به نام "علي كردان" ادعا كرد كه يك مدرك دكتراي افتخاري در رشته حقوق از دانشگاه آكسفورد دريافت نموده است.آقاي كردان ادعا كرد كه پرونده اش را به دانشگاه آكسفورد فرستاده و دانشگاه نيز به او مدرك دكتراي افتخاري اعطا كرده است."
"علي -ح" در انتهاي نامه خود با طرح 3 سوال، اعلام نظر اورژانس! دانشگاه آكسفورد در خصوص وضعيت مدرك افتخاري علي كردان و ارسال جوابيه آكسفورد از طريق نمابر را خواستار شد. جالب آنكه به جاي آقاي "تيموتي انديكات"-(مخاطب اصلي نامه) ، دو بخش ديگر دانشگاه آكسفورد يعني دفتر دانشكده حقوق دانشگاه آكسفورد و اداره تاييد مدارك دانشگاه آكسفورد با ارسال جوابيه هاي جداگانه ، خطاب به "علي-ح" اعلام كردند كه مدركي به نام علي كردان صادر نشده است.
قطعا در اين ميان آقاي "تيموتي انديكات" نامه "علي-ح " را به دو بخش ديگر دانشگاه آكسفورد ارجاع داده است و در اينجا به اين موضوع كه چرا مسئولين دو بخش دانشگاه آكسفورد به جاي پاسخ به اقاي "انديكات" مستقيما به علي-ح پاسخ داده اند ، نمي پردازيم و فقط يك نكته را مطرح مي كنيم و آن اينكه با توجه به 3 ساعت و نيم اختلاف زمان بين ايران و انگلستان و نيززمان انتشار پاسخ دانشگاه آكسفورد در بعد از ظهر همان روز ارسال نامه علي -ح (6 اگوست-16 مرداد )، كل مدت زماني كه در دانشگاه آكسفورد براي دريافت نامه علي-ح از سوي آقاي انديكات،ارجاع وي به دو بخش متفاوت دانشگاه آكسفورد و آماده شدن پاسخ آنان براي علي-ح صرف شده حداكثر 2 ساعت است! كه بايد به مسئولين محترم دانشگاه آكسفورد در اجراي دقيق طرح تكريم ارباب رجوع! آفرين گفت.
اما اين همه ماجرا نيست. براي آنكه سرعت عمل خارق العاده و البته مشكوك دانشگاه آكسفورد را در پاسخگويي به مكاتبه اورژانس! يك خبرنگار بي نام و نشان وابسته به يك سايت اينترنتي فارسي زبان -كه در سطح جهاني شناخته شده نيست- ارزيابي نماييم، دفتر پژوهش و بررسي هاي خبري ايرنا با همكاري يكي از دانشگاه هاي معتبر ايران، در هفته سوم مرداد 87 ، نامه اي را در خصوص استعلام مدرك دكتراي افتخاري فردي مشخص ، براي آقايان تيموتي انديكات(مخاطب نامه سايت(...)،جرمي درو رييس اداره تاييد مدارك و نيز دفتر دانشكده حقوق دانشگاه آكسفورد از طريق نمابر و پست الكترنيكي ، ارسال نمود كه تا كنون و عليرغم طي شدن حدود 50 روز از ارسال اين نامه هيچ گونه پاسخي از سوي دانشگاه آكسفورد دريافت نشده است!
و اينچنين است كه پروژه عمليات رواني "تله آكسفورد" كليد مي خورد و ضد انقلاب با همه عقبه رسانه اي خود فضا را در دست مي گيرد تا وجاهت مسئولين جمهوري اسلامي ايران را مخدوش سازد.به نمونه هايي از اين حملات توجه نماييد:
گروهك رجوي(منافقين):افتضاح مدرك قلابي پاسدار "علي كردان" به اوج رسيد و بحران دروني رژيم آخوندي را بيش از پيش دامن زد(!).
راديو فردا(وابسته به سازمان جاسوسي امريكا):كردان بايد در دادگاه حاضر شود(!).
راديو اسرائيل:"علي كردان" اين فرد كذاب(!) و جاعل (!) و دزد بيت المال(!) كه 20 سال با مدرك دروغين دكتري، از بيت المال ايران حقوق و مزاياي ماهيان? يك دكتر را گرفته(!)، بايد امانتدار راي مردم در انتخابات رياست جمهوري نيز باشد!!
سايت ضدانقلابي روز آنلاين: بايد ديد رئيس دستگاه برگزاركننده انتخابات در دولت نهم، خواهد توانست مدرك جعلي خود را به فراموشي بسپارد و به كار ادامه دهد يا خير؛ اگرچه بيشك اين كار، بسيار دشوار به نظر ميرسد پس بهتر است "كردان" استعفا دهد.(!)
نوشابه اميري(عضو همزمان ساواك و حزب توده):امروز "مصالح ايران" به سرنوشت "كردان"ها و اين "رابط"ها گره خورده است. همان ها كه سياست شان عين ديانت شان و ديانت شان عين سياست شان است.(!)
فرهاد رجبعلي(عضو گروهك هاي ماركسيستي برانداز):اگر مسوولان ايران قصد دارند كمي از فشارها عليه نظام بكاهند و همچنان مدعي حكومتي سالم بمانند، واجب است اين لكه را، هرچند به سادگي محو ناشدني نيست، از دامان خود پاك نمايند و كردان را متقاعد به استعفا كنند كه جز اين راهي نيست .(!)
بله! در برابر اين هجمه طراحي شده دشمن بايد با هوشياري و آگاهي از همه جوانب توطئه حركت نمود.امروز دشمن در مسير حركت بالنده ملت ايران ،تله اي رسانه اي طراحي نموده است كه بايد چون هميشه با چشماني باز و دندانهايي فشرده از اين فضاي غبارالود عبور كرد و اهرم فشار را از دستان آلوده دشمنان ايران خارج ساخت.
جمعه 12 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 215]