واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: همه ما گاهي اوقات به کله مان مي زند و روان پريش مي شويم. اما اينکه خيلي شيفته طرف مقابلمان بشويم و اينکه درمورد مرز رابطه مان با او دچار توهم گرديم، خيلي فرق هست.
اگر ديديد که طرف مقابلتان کم کم رگه هايي از پرخاش و عصبانيت بهتان نشان داد و متعجب بوديد که آن شخصيت قابل ستايش روز اول کجا رفته است، احتمال اين وجود دارد که با يک روان پريش آشنا شده باشيد.
در اين مقاله شما را به 5 نشانه انسانهاي روان پريش آشنا مي کنيم.
ارتباط بيش از حد
بين يک عاشق شيفته و يک شريک رواني تفاوت زيادي هست. يک عاشق شيفته يکبار به شما زنگ مي زند و همه آدرس ها و شماره تلفن هاي خودش را به شما ميدهد تا هر موقع دوست داشتيد بتوانيد راحت او را پيدا کنيد. اما يک آدم رواني به همه شماره تلفن هاي شما زنگ مي زند، مدام به شما اس ام اس مي زند و ايميل مي فرستد و اينکار را هر روز و هر روز ادامه مي دهد.
و هرچه زمان بيشتري از ديدار و ملاقات شما با اين آدم هاي روان پريش بگذرد، اين پيام ها تهديد آميز تر هم خواهد شد. "هي، منم چرا تلفنتو جواب نمي دي؟" و کم کم، "تلفن را بردار وگرنه هر چي ديدي از چشم خودت ديدي."
دروغگويي
دروغ ها ممکن است اول بي آزار به نظر برسند؛ حتي ممکن آنها را با بد ارتباط برقرار کردن اشتباه بگيريد. اما اگر طرف مقابلتان آدم روان پريشي باشد، براي کنترل کردن شما، پشت سر هم دروغ مي گويد. و آنچه که اول با دروغ گفتن درمورد چيزهاي کوچک شروع شده بود، مثلاً اينکه او هم مثل شما جگر دوست دارد (تا به نظر برسد که شما دو نفر وجه اشتراک زيادي با هم داريد)، به دروغ هاي خيلي خيلي بزرگ تر منتهي ميشود که مثلاً چون تازه فهميده برادر دوقلويش که به خاطر مشکل کبدي حاد در بيمارستان به خون نياز دارد و تنها او مي تواند کمکش کند، به حمايت احساسي شما نيازمند است.
مراقب نکات ضد و نقيضي که از حرفهايش دستگيرتان مي شود و توجيه و توضيح بيش از حد لزوم که همه نشانه هاي دروغ گفتن اوست باشيد.
آمارگيري
پسرها و دخترهاي آمارگير به شکل ها و اندازه هاي مختلف وجود دارند.
و اين افراد تکنيک ها مختلفي هم دارند: بعضي ها خيلي آشکار جلوي در خانه تان چادر مي زنند تا آمارتان را بگيرند و ببينند کي به خانه برمي گرديد تا مثلاً تصادفي شما را در خانه تان ملاقات کنند.
اگر حرف هايي را که فقط به نزديک ترين دوستانتان مي زنيد را از دهان اين آدم شنيديد، مطمئن باشيد که تلفن هايتان را ضبط کرده است نه هيچ چيز ديگر. اگر حس کرديد که همه جا کسي دنبالتان است اما نفهميديد که اين سيستم آمارگيري چطور کار مي کند، مطمئن باشيد که با يک روان پريش وارد رابطه شده ايد.
حس مالکيت
همه ما زمانهايي در زندگيمان، حس حسادت به سراغمان آمده است. اين حس ممکن است مفيد هم باشد—کمي حس حسادت باعث مي شود هوشيارتر و مراقب تر باشيم. اما اين حسادت با حسادت از نوع پارانويايي فرق مي کند. تصور کنيد: شما حق نداريد بدون اينکه دوست پسر يا دوست دخترتان بداند به هيچ از جنس مخالف خودتان حتي نگاه کنيد، چه برسد به اينکه با آنها حرف بزنيد.
اين مسئله درمورد غريبه ها هم فرقي نمي کند. (مثلاً: من مي دونم تو داري به من خيانت مي کني، چون هر روز به دربون خونتون سلام مي کني). و اين غيرت يا بهتر بگوييم حسادت کم کم به اعضاي خانواده شما هم کشيده مي شود. به عبارت ديگر، هر کسي مي تواند يک تهديدي براي رابطه شما به حساب آيد.
محتاج توجه
يک فرد روان پريش به توجه مداوم نياز دارد و اگر اين نياز او برآورده نشود، همه دنيا روي سرش خراب خواهد شد. تا حالا شده همسرتان خودش را الکي زمين بزند و شما مجبور شويد به جاي اينکه با دوستانتان به تماشاي مسابقه فوتبال برويد، در خانه بمانيد و از او مراقبت کنيد؟
تا حالا شده احساس کنيد نامزدتان عادت داشته باشد که در مکان هاي عمومي وقتي چند مرد در دور و اطرافتان هست، دستتان را بگيرد يا از اين قبيل ابراز احساسات از خود نشان دهد؟ همانطور که مي بينيد همه اين کارها براي در دست گرفتن کنترل شما و مسلط شدن روي شماست. يک فرد روان پريش مي خواهد همه چيز را بداند و خيلي از آدم ها هستند که فکر مي کنند چون در اولين ملاقاتشان با شما دچار مشکلي نشده اند، ديگر دوست دختر يا دوست پسر فابريک شما شده اند و رابطه تان کاملاً رسمي و متعهدانه بايد باشد.
هشدار
البته ممکن است کمي براي تفريح هم که شده دراين خصوصيات غلو کرده باشيم اما در زندگي واقعي، يکسره پشت سر هم زنگ زدن و اس ام اس فرستادن، آمار گرفتن و ساير رفتارهاي مشابه اصلاً مطبوع و خنده دار نيست. اگر احساس مي کنيد که شما هم در دام چنين فردي گرفتار شده ايد، تنها راه چاره اي که پيش رويتان است، آزاد ساختن خودتان است .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 196]