محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831310759
همكاري ايران با آژانس از اين پس فقط محدود به قانون خواهد شد
واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: همكاري ايران با آژانس از اين پس فقط محدود به قانون خواهد شد
سرويس سياسي - اجتماعي: رئيس جمهوري تصريح كرد: رسما اعلام ميكنم كه ميخواهيم از همه حقوق خود در آژانس بينالمللي انرژي اتمي استفاده كنيم، تاكنون فوق قانون با آژانس همكاري كردهايم؛ اما از اين به بعد طبق قانون همكاري ميكنيم.
دكترمحمود احمدي نژاد روز پنجشنبه در گفتگو با شبكه خبري پي.بي.اس آمريكا با اشاره به همكاريهاي گسترده جمهوري اسلامي ايران با آژانس بينالمللي انرژي اتمي افزود: ما نسبت به ساير اعضاي آژانس بينالمللي انرژي اتمي بيشترين همكاري را با آژانس داشتهايم و تاكنون در بيش از 12 سند آژانس، صلحآميز بودن فعاليتهاي ما تاييد شده است.
رئيس جمهوري با بيان اينكه آژانس تاكنون حتي يك گزارش مبني بر صلح آميز بودن فعاليتهاي هستهاي آمريكا صادر نكرده است، تصريح كرد: چرا بايد آمريكا به عنوان يك عضو آژانس، مصونيت داشته باشد و اصلا بازرسي از فعاليتهاي آن صورت نگيرد؟ من امروز رسما اعلام ميكنم كه آمريكا بايد همه فعاليتهاي هستهاي خود را تعطيل كند و آژانس نيز گزارش خود را از فعاليتهاي اين كشور هر چه سريعتر منتشر سازد.
وي افزود: مگر آژانس بينالمللي انرژي اتمي كارمند دولت آمريكاست ما هم عضو آژانس هستيم و آمريكا هم عضو آژانس است و همه بايد طبق قانون عمل كنيم. به گزارش پايگاه اطلاعرساني رياست جمهوري، دكتر احمدي نژاد نگراني جمهوري اسلامي ايران را از فعاليتهاي هستهاي آمريكا فراوان توصيف كرد و گفت: دولت آمريكا هزاران كلاهك اتمي دارد ،اگر فشارهاي سياسي از آژانس برداشته شود و آژانس بتواند وظايف خود را به خوبي انجام دهد آن وقت بايد گزارشي از روند خلع سلاح آمريكا منتشر كند.
رئيس جمهوري خلع سلاح قدرتهاي اتمي را وظيفه اصلي آژانس برشمرد و تصريح كرد: آژانس بر خلاف اساسنامه خود و تحت فشارها ادعاهاي يك عضو خود مثل آمريكا را درباره ايران بررسي ميكند در واقع آژانس كاري كه ميكند يك طرفه است.
دكتر احمدي نژاد تاكيد كرد: آمريكا بايد به آژانس بينالمللي انرژي اتمي پاسخ دهد كه چقدر به قوانين متعهد بوده است و بگويد آيا توليد بمبهاي جديد را متوقف كرده و بمبهاي قبلي را از بين برده است.
رئيس جمهوري آژانس را در انجام وظيفه اصلي خود ناتوان توصيف كرد و گفت: آژانس به دليل فشارها نميتواند كار خود را انجام دهد. اما من ميتوانم به وظيفهام عمل كنم و از آمريكا بپرسم اين ده هزار كلاهك اتمي را براي چه بايد داشته باشد؟ آيا براي صلح و حل مشكلات اقتصادي اين بمبها را ميخواهد يا براي جنگ و اصلا چه كسي اجازه داده است اين بمبها را داشته باشد.
وي افزود: اين معياري دوگانه و غيرقابل قبول است و بايد آن را تغيير داد.
دكتر احمدي نژاد در خصوص گفتگو با مقامهاي آمريكايي گفت: ما هميشه آماده گفتگو هستيم؛ البته در شرايط عادلانه و بر اساس احترام متقابل.
رئيس جمهوري يكي از اشكالات بزرگ در روابط جهان امروز را مخفي كاري دانست و تصريح كرد: فكر ميكنيم تصميم گيريها بايد شفاف باشد و مردم در جريان آنها قرار گيرند؛ آن وقت تصميمات خيلي پخته تر و دقيقتر اتخاذ خواهد شد.
خبرنگار پي.بي.اس پرسيد: همه كشورها از فعاليتهاي شما ابراز نگراني كردهاند، نظر شما چيست؟ رئيس جمهوري در پاسخ به اين سوال، آمريكا را منشا اصلي همه تهديدها عنوان كرد و گفت: در يكسال اخير آمريكا ده بار ما را تهديد كرده و در چند سال اخير هم در همه جنگها شركت داشته است؛ آمريكا از بمب اتم استفاده كرده و در عراق هم گلولههاي اورانيومي به كار برده است، اما ما با كسي جنگ نداشته و نداريم و تاريخ اين را نشان ميدهد.
دكتر احمدي نژاد با طرح اين پرسش از خبرنگار مبني بر اينكه منظور شما از همه نگرانند چه كشورهايي است، تصريح كرد: 118 كشور عضو جنبش عدم تعهد، 57 كشور عضو سازمان كنفرانس اسلامي، اعضاي گروه 15 و اعضاي دي هشت همه از فعاليتهاي ما حمايت كردهاند كه همه اينها بيش از 160 كشور ميشوند.
وي افزود: شما فكر ميكنيد آمريكا و متحدانش همه عالم هستند، اين ادبياتي است كه دولت آمريكا به كار ميبرد و البته دورانش نيز به پايان رسيده است.
رئيس جمهوري در پاسخ به اين سوال كه آيا شما ميگوييد اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود، گفت: بله! من ميگويم جنايت، اشغالگري، ترور، كشتن زنها و كودكان و اشغال سرزمين ديگري به هر صورت بايد محو شود.
دكتر احمدي نژاد افزود: ما ميگوييم بايد اين كارها از بين بروند، حالا اگر با از بين رفتن اين كارها برخيها هم از بين ميروند ،خوب بروند.ما ميگوييم نبايد جنايت وجود داشته باشد.
خبرنگار پي .بي.اس پرسيد: آيا اگر خودتان را هم تهديد كنند، اينگونه ميگوييد؟ رئيس جمهوري گفت: بارها اين حرف را زدهاند، همين هفته تهديد كردند كه احمدي نژاد بايد ترور شود، آيا اين نگراني به وجود نميآورد و اين تروريسم دولتي نيست؟ دوران معيارهاي دوگانه به پايان رسيده است و بايد استانداردها يگانه شود.
دكتر احمدي نژاد در پاسخ به اين سوال كه چقدر احتمال حمله به ايران را ميدهيد گفت: اول اين كه كسي به ايران حمله نخواهد كرد و هيچ كس قادر نيست چنين كاري انجام دهد، دوم اگر چنين اتفاقي بيفتد از خودمان دفاع ميكنيم و حمله كننده را پشيمان خواهيم كرد.
رئيس جمهوري درباره يهوديان ايران نيز گفت: ما يهوديان را دوست داريم؛ يهوديان در ايران از حقوق بيشتري نسبت به بقيه برخوردارند و در صورتي كه بقيه مردم به ازاي 150 تا300 هزار نفر يك نماينده در مجلس دارند، يهوديان ايران با جمعيتي حدود 20 هزار نفر يك نماينده در مجلس دارند.
مصاحبه با هيات سردبيري نيويورك تايمز
رئيس جمهوري همچنين با انتقاد از نوع رويكرد واشنگتن در برابر موضوع هستهاي صلحآميز ايران تصريح كرد: آمريكا هرچه را كه براي خود ميپسندد، براي ديگران هم بپسندد.
به گزارش ايرنا احمدينژاد ظهر پنجشنبه به وقت محلي در مصاحبه با هيات سردبيري نيويورك تايمز افزود: آمريكا خود دارنده و توليدكننده سلاحهاي هستهاي است، اما از ما ميخواهد فناوري صلحآميز توليد انرژي هستهاي نداشته باشيم.
رئيس جمهوي درباره موضوع دفتر حافظ منافع آمريكا در تهران نيز با بيان اينكه هنوز درخواست رسمي در اين باره دريافت نكردهايم گفت: در صورت دريافت درخواست رسمي آن را با نظر مثبت بررسي ميكنيم.
يكي از اعضاي هيات سردبيري نيويورك تايمز از احمدينژاد درباره دستاوردهاي او براي ملت ايران پس از نزديك به چهار سال رياست جمهوري سوال كرد.
احمدينژاد در پاسخ گفت: دولت دستاوردهاي خيلي زيادي در بخشهاي فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي و سياسي داشته است.
وي در عين حال با تاكيد بر اينكه امروز همه دنيا دچار مشكل اقتصادي است و ايران هم از اين مشكلات اقتصادي جهاني بيتاثير نبوده است، گفت: پيشرفت اقتصادي در ايران سريع است. البته تورم هم وجود دارد كه اين مساله هم در همه جاي جهان هست.
رئيس جمهوري با رد ادعاي نارضايتي مردم ايران از واردات بنزين گفت كه هفت پالايشگاه در ايران در حال احداث است.
خبرنگار نيويورك تايمز پرسيد: برخلاف ديگر كشورهاي توليدكننده نفت منطقه كه رشد اقتصادي خوبي داشتهاند، چرا اين اتفاق در ايران رخ نداده و دو رئيس بانك مركزي عوض شدهاند؟ احمدينژاد گفت: عوض شدن و جابجايي مديران يك امر عادي است و همه جاي دنيا ديده ميشود.
وي با اشاره به طرح تحول اقتصادي گفت: براي استقرار يك تيم اقتصادي هماهنگ انجام اين جابجاييها طبيعي است.
وي، اتهامات عليه ايران را در زمينه حقوق بشر برخوردهاي سياسي دانست و گفت: از اين برخوردها زياد با ايران صورت ميگيرد و ميخواهند ما را تحت فشار قرار دهند.
رژيم صهيونيستي امكان ادامه حيات ندارد
رئيس جمهوري در جمع مديران و سردبيران رسانههاي مطرح آمريكا هم با بيان اينكه رژيمصهيونيستي امكان ادامه حيات ندارد، تاكيد كرد: حق ملت فلسطين بايد به آنها بازگردانده شود.
وي تصريح كرد: ملت فلسطين بايد سرنوشت خود را به دست خود تعيين كند.در اين نشست، نمايندگاني از رسانههاي سي.ان.ان، سي.بي.اس، اي.بي.سي، آسوشيتدپرس، واشنگتنپست، واشنگتن تايمز، نيويورك تايمز، شيكاگو تريبيون، نيوزويك، تايم، آتلانتيك، ام.اس.ان.بي.سي، نيويوركر و فارن افرز حضور داشتند كه برخي از آنها سوالاتي را از احمدينژاد پرسيدند.
در ادامه نماينده شيكاگوتريبيون از رئيس جمهوري در خصوص اظهاراتش درباره پايان يافتن دوره امپراتوري آمريكا، نابود شدن اسرائيل و موضوع گفتگو با اوباما سوال كرد.
احمدينژاد در پاسخ با بيان اينكه تمايل ايران براي برقراري روابط دوستانه فقط محدود به آمريكا نميشود گفت: سياست ايران براساس دوستي با كشورها از جمله با آمريكا پايهريزي شده است.
وي رژيمهاي نژادپرست را از اين سياست مستثني دانست و گفت: اين سياست شامل اين گونه رژيمها نميشود. احمدينژاد گفت: ترديدي نيست كه رژيمصهيونيستي امكان ادامه حيات ندارد.
وي گفت: دولتهاي غربي بايد روابط خود را با ايران و جهان اسلام باز تعريف كنند چرا كه حمايت يكجانبه از رژيم صهيونيستي شرايط را بهتر نخواهد كرد.
وي افزود: ايران به دنبال تبديل شدن به يك قدرتي نيست كه بخواهد خود را بر ديگران تحميل كند، چرا كه قدرت بايد براي خدمت و كمك به ملتها مورد استفاده قرار گيرد.
خبرنگار هفته نامه آمريكايي نيشن از رئيس جمهوري سوال كرد كه آيا فكر ميكنيد جنگي عليه ايران شكل بگيرد؟
رئيس جمهوري جواب داد: ما احتمال حمله نظامي نميدهيم. البته بوش علاقه دارد كه با ايران تنش ايجاد كند، اما دو عامل مانع كار او ميشود.
احمدي نژاد در توضيح اين دو عامل گفت: نخستين عامل توانمندي و قدرت ايران و ديگري شرايط داخلي آمريكاست و اينكه، اين كشور عقلاي فراواني دارد كه به بوش اجازه چنين كاري را نميدهند و مهمتر از همه اينكه اساسا منطقي هم براي شروع يك جنگ تازه وجود ندارد.
احمدي نژاد همچنين در پاسخ به سوالي در زمينه مناسبات داخلي در ايران گفت: در ايران رقابتهاي انتخاباتي خيلي آزاد است و همه ميتوانند شركت و نظرات خود را مطرح كنند.
وي افزود: من از اينكه علي لاريجاني رئيس مجلس شود حمايت كردم و شما ببينيد تصويري كه از ايران داريد چقدر با واقعيت متفاوت است.
وي در زمينه تشكيل كنسرسيومي براي غنيسازي اورانيوم در ايران اظهار داشت: كنسرسيوم را ميپذيريم به شرطي كه ما هم در كنسرسيوم برنامه هستهاي آمريكا مشاركت داشته باشيم.
مساله هستهاي ايران
نماينده شبكه تلويزيوني سي.بي.سي سوال كرد: تا حالا چه تعداد سانتريفيوژ توليد كردهايد و اگر هدف شما از توليد سوخت هستهاي، نظامي نيست پس چرا حاضر نيستيد سوخت را ارزانتر بخريد و كمتر هزينه كنيد؟
احمدي نژاد جواب داد: اين سانتريفيوژها فقط براي توليد سوخت نيروگاههاست و متخصصين ميدانند كه اين نوع سوخت توليدشده در سلاح هستهاي كاربردي ندارد.
وي افزود: نكته بعدي اين است كه سوخت را چه كسي ميخواهد ارزانتر بفروشد؟ ما از قبل از پيروزي انقلاب با آمريكا، فرانسه، كانادا و آلمان قراردادهايي داشتيم، اما آنها اين قراردادها را يكطرفه لغو كردند. با اين وضع چه تضميني وجود دارد كه حقوق ما حفظ شود.رئيس جمهوري اظهار داشت كه با لغو يك طرفه آن قراردادها ما بايد به چه كسي شكايت كنيم؟ آيا بايد به شوراي امنيت شكايت كنيم يعني از آمريكا به آمريكا و از انگليس به انگليس شكايت كنيم چنين شكايتي طبيعي است كه نتيجهاي هم نخواهد داشت.
خبرنگار سي.ان.ان از رئيس جمهوري پرسيد: آيا شما آماده يك معامله جامع با آمريكا هستيد؟
وي پاسخ داد: ما گفتهايم در شرايط عادلانه و به دور از زور از روابط استقبال ميكنيم. ديگر دوران چكش و حتي دوران داس هم به اتمام رسيده است.
رئيس جمهوري تاكيد كرد: همه اديان با نژادپرستي مخالفندو نژادپرستي در فرهنگ دينداران نيست.
وي افزود: ما با اشغالگري، ترور و كشتار مخالفيم.
ديدار با شخصيتها
رئيس جمهوري در ديدار با دبير كل سازمان كنفرانس اسلامي با اشاره به فشار قدرتهاي زورگو در موضوع هستهاي، گفت: دشمنان قادر نيستند به ما آسيبي برسانند. البته ممكن است تحريمهاي يكجانبه خود را ادامه دهند، اما براي پيشرفت ايران مانعي محسوب نشده و اهميتي ندارد.
احمدي نژاد در ديدار با همتاي سريلانكايي خود تصريح كرد: جمهوري اسلامي ايران هيچ محدوديتي براي افزايش روابط با سريلانكا ندارد.
محمود احمدينژاد در ديدار امير قطر نيز مردم اين كشور را دوست و برادر ملت ايران دانست و گفت: ايران هيچ محدوديتي براي توسعه روابط با ديگر ملتها از جمله قطر قائل نيست.
ديدار با رهبران مسيحي، يهودي و مسلمان
احمدينژاد پنجشنبه شب به وقت نيويورك (صبح جمعه به وقت تهران) در جمع گروه زيادي از رهبران مسيحي، مسلمان و يهودي تصريح كرد: ريشه ناامني و جنگ در جهان امروز به خودخواهيها، توسعهطلبيها و كنار گذاشتن دين از عرصه سياست جامعه باز ميگردد.
رئيس جمهوري اظهار داشت: چرا اگر كسي در جهان امروز به رژيم صهيونيستي كوچكترين اعتراضي بكند، بلافاصله متهم به تروريسم ميشود، اما در حنجره و بيان همين قدرتمندان و زورمداران كوچكترين كلامي از مظلوميت فلسطين وجود ندارد؟
وي گفت: اينها به خاطر اين است كه دين از عرصه جامعه كنار گذاشته شده است.
پيش از سخنان رئيس جمهوري، رئيس مجمع عمومي سازمان ملل نيز در سخناني اظهار داشت: اين نوع نشستها و تبادل نظرها آن چيزي است كه دنياي امروز به آن نياز دارد.
ميگل دسكوتو بروكمان گفت: جهان ما خسته شده و مريض است و بيماري آن جهل و خودخواهيهايي است كه به شكل انتحاري درآمده است.
وي افزود: اين غيرقابل بخشش است كه نيمي از برادران و خواهران ما در جهان در فقر زندگي كنند. اين بزرگترين گناه است.
بازگشت به تهران
رئيس جمهوري كه براي حضور و سخنراني درنشست مجمع عمومي سازمان ملل به نيويورك سفر كرده بود،
شب گذشته به تهران بازگشت و در فرودگاه مورد استقبال علياكبر ولايتي مشاور مقام معظم رهبري، پرويز داوودي معاون اول رئيس جمهوري و شماري از وزرا قرار گرفت.
فروپاشي بتهاي زمانه
رئيسجمهوري اسلامي ايران گفت: در دوران جديد، بتهاي زمانه در حال اضمحلال و فروپاشي هستند و اين در حالي است كه راه و آرمان ملت ايران جايگزيني مناسب براي مطالبات جهاني خواهد بود. به گزارش ايرنا، دكتر محمود احمدينژاد جمعه شب هنگام ورود به تهران از سفر به نيويورك و مجمع عمومي سازمان ملل متحد در جمع خبرنگاران با اشاره به اينكه جهان در آستانه تحولاتي عظيم است، افزود: براي موجه جلوه دادن آمريكا و اسرائيل، استكبار تبليغات عظيمي را آغاز كرده و هنوز بر اين اعتقاد است كه اين دو رژيم مقدس هستند.
وي ادامه داد: اما در خود آمريكا نيز اين موضوع طرفداري ندارد و به طور كامل بتهاي جديد فرو ريختهاند.رئيسجمهوري اسلامي ايران با تاكيد بر اينكه بايد به سرعت مشكلات داخلي كشور را حل كرد و به حل مشكلات جهاني پرداخت، اظهار داشت: مشكلات سنگين اقتصادي در همه جاي دنيا وجود دارد. حتي مديران آمريكايي نيز از حل اين مشكلات درمانده شدهاند.
وي تصريح كرد: به دليل نياز جهان براي تغيير دوران كنوني، هرجا كه نامي از ايران است در صدر اخبار و توجه جهانيان قرار ميگيرد.
سه شنبه 9 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]
-
گوناگون
پربازدیدترینها