واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: معاون پارلماني ناجا: خروج از ارزش ها به معناي انحراف از مسير اصلي حركت انقلاب اسلامي است
معاون امور مجلس نيروي انتظامي گفت: هر حكومتي بر اساس آرمان هايش اداره مي شود و خروج از ارزش ها به معناي منحرف شدن از مسير حركت است.
به گزارش خبرنگار سياسي ايرنا، سردار "مهدي محمدي فر" شب گذشته در جلسه هفتگي انصار حزب الله به موضوع "تدابير ناجا در پاسداري از امنيت اخلاقي جامعه" پرداخت و گفت: بعد از انقلاب اسلامي ايران رعايت حجاب به عنوان يك حكم حكومتي و ديني مطرح شد و براي آن قانون هم وضع شده است.
وي با تاكيد بر اين كه بدحجابي امر فردي نيست، گفت: بدحجابي در جامعه ما مخالفت با حاكميت و شرع است و همانطوري كه مثلا در كشور فرانسه داشتن حجاب يك امر مغاير با قانون است و آن را نشانه مخالفت با سكولاريستي قلمداد مي كنند، در جمهوري اسلامي ايران هم رعايت حجاب يك قانون است و مخالفت با آن به نشانه مخالفت با هنجارها و ارزش هاي قانوني و شرعي است.
محمدي فر درباره اجراي طرح ارتقا امنيت اجتماعي، گفت: جريمه كردن براي كساني كه قانون را رعايت نمي كنند، فايده اي ندارد شايد فردي بخواهد جريمه را بپردازد و حجابش را رعايت نكند، بايد كساني كه هنجارهاي جامعه را رعايت نمي كنند، از امتيازات و امكانات اجتماعي محروم شوند.
معاون پارلماني ناجا با بيان اين مطلب كه دشمن در بحث هسته اي و به تعليق كشاندن آن مي خواهد اقتدار ما را بشكند و اين به معناي تعطيلي اراده ملي در برابر اراده خارجي است، گفت: اگر با نگاه ايدئولوژي به مساله حجاب نگاه كنيم، اهميت آن از پايبندي بر داشتن انرژي هسته اي كمتر نيست، چرا كه عدم رعايت حجاب نيز نقض حاكميت حكومت ديني است.
معاون پارلماني ناجا رعايت احكام و دستورات اسلام را در بعضي از كشورهاي غيرمسلمان علت توجه آنان به حقوق انساني دانست و گفت: در كشوري مثل كانادا عدالت اجتماعي و تامين اجتماعي را به وضوح مي بينيم و حتي يك آدم معتاد هم در آن كشور از حقوق ثابت خويش برخوردار است تا براي امرار معاش خود مجبور به دزدي نشود، در صورتي كه رعايت حقوق انساني تمام افراد جامعه جزء دستورات اسلام و قرآن است.
سردار محمدي فر با گراميداشت ياد و خاطره شهداي دفاع مقدس، گفت: ما در هشت سال جنگ تحميلي با قدرت در برابر شرق و غرب ايستادگي كرديم اما امروز در برابر تهاجم فرهنگي غرب نياز به توان و تجربه بيشتري داريم.
سردار محمدي فر افزود: امروز براي دفاع از انقلاب توانايي هاي نرم افزاري بسياري پيچيده اي لازم است و ما متاسفانه يك دهه از اين كاروان عقب هستيم و بايد تلاش بيشتري كنيم نه اين كه وقتي به امنيت شغلي رسيديم، گوشه اي بنشينيم و بگوييم ما كار خودمان را كرده ايم.
وي در ادامه در پاسخ به سوال يكي از حضار مبني بر اينكه چرا نيروي انتظامي در برخورد با مفاسد اجتماعي تنها مانده است، گفت: در جلسه شوراي ناجا اين اعتراض را را داشتم كه مثلا چرا افسر راهنمايي با روزه خواري و سيگار كشيدن راننده ها برخورد نمي كند و در ضمن پليس مسوول برخورد با هر جرم عملي نيست و 15 نهادي كه براي برخورد با ناهنجاري ها تشكيل شده نيز مسوول هستند.
وي با بيان اينكه نيروي انتظامي آخرين نقطه برخورد با مفاسد اجتماعي است، گفت: در اين مسير خانواده، مدرسه، دانشگاه، مسجد، روحاني بايد كار خود را به خوبي انجام دهند و در مرحله آخر اگر فردي با گذشت از اين مراحل باز هم هنجار شكني كرد، نيروي انتظامي وارد عمل مي شود و با او برخورد مي كند.
معاون پارلماني ناجا افزود: كار نيروي انتظامي اين است كه امنيت ايجاد شده را حفظ كند و به عنوان تابلو و آيينه اي است كه ميزان هنجارشكني ها را در جامعه نشان مي دهد، ولي اين انتظار كه نيروي انتظامي به مسايل فرهنگي بپردازد، انتظار به جايي نيست.
دوشنبه 8 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]