تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850452617




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كندي پرداخت تسهيلات و تأمين تأسيسات زيربنايي 2 مشكل عمده تعاوني هاي مسكن است


واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: كندي پرداخت تسهيلات و تأمين تأسيسات زيربنايي 2 مشكل عمده تعاوني هاي مسكن است
بهروز دو مشكل عمده اي كه فراروي تعاوني هاي مسكن قرار دارد، كندي پرداخت تسهيلات و تأمين تسهيلات زيربنايي است.

وزير مسكن و شهرسازي با بيان اين مطلب در شوراي اداري خراسان شمالي گفت: مشكلات پرداخت تسهيلات آماده سازي حل شده است و پرداخت اين تسهيلات از هفته جاري آغاز مي شود.

سعيدي كيا عنوان كرد: 300 هزار واحد مسكوني در كشور در حال آماده سازي است و 200 هزار واحد مسكوني نيز در مرحله گرفتن پروانه ساخت و ساز است.وي با بيان اين كه آماده سازي زمين هاي تعاوني مسكن بايد توسط خود تعاوني ها انجام شود، گفت: رساندن آب، برق و گاز به شهرك هاي در حال ساخت و مجموعه هاي مسكوني از وظايف دولت است.وي خاطر نشان كرد: برنامه هايي كه دولت در راستاي ساخت مسكن اجرا مي كند، براي اقشار كم درآمدي است كه توان بازپرداخت نسبي اقساط خود را دارند.به گفته وي، ساخت مسكن براي پايين ترين دهك جامعه كه توان تأمين آورده اوليه را ندارند، به عهده نهادهايي مانند كميته امداد، بهزيستي و خيران است كه با كمك دولت بايد به اين مهم دست پيدا كنند. وي با تشكر از مديران تعاوني هاي مسكن مهر كه با حضور در شهرك گلستان بجنورد به بيان مشكلات خود پرداختند، گفت: بيان مشكلات نشان از اين است كه اين افراد با نشاط و فعال پاي كار هستند و اگر خواسته هاي آنان به حق است بايد به آن جواب داده شود.سعيدي كيا افزود: اوج درخواست مسكن در سال 92 خود را نشان مي دهد و اين امر به دليل پيش بيني تعداد ازدواج هاي صورت گرفته و در خواست زوج ها براي تأمين مسكن است. وي افزود: تعداد ازدواج ها در سال 92 به بيش از 900 هزار مورد خواهد رسيد.وي تأكيد كرد: دولت تصميم گرفته است سقف پرداخت تسهيلات در رقم 140 ميليون ريال ثابت بماند زيرا با اين مبلغ و آورده اوليه اعضاي شركت هاي تعاوني مي توان به ساخت مسكن مطلوب دست يافت در حالي كه با افزايش سقف وام نمي توان به آن چه كه در برنامه پيش بيني شده است يعني پرداخت وام به 350 هزار نفر دست پيدا كرد.وزير مسكن و شهرسازي، مساحت بافت فرسوده شناسايي شده در كشور را 56 هزار هكتار بيان كرد و افزود: احياي بافت فرسوده كار بزرگي است و بايد براي آن تشويق ها و تخفيف هاي بيشتري قائل شد و حتي تخفيف پرداخت عوارض آن را تا صفر نيز كاهش داد.وي افزود: براي ساخت شهرك ها و مجتمع هاي مسكوني، كاربري هايي مانند كاربري آموزشي، فرهنگي و مساجد در نظر گرفته شده است و ساخت مساجد در اين مكان ها بر عهده دولت است.

امام جمعه بجنورد نيز در اين جلسه خطاب به متوليان ساخت و ساز گفت: مراكز فرهنگي مظلوم واقع شده است و بايد به ساخت آن ها و مراكزي مانند حوزه هاي علميه توجه بيشتري شود.

آيت الله مهمان نواز افزود: ساخت 2 مسجد در يك محل، ساختمان سازي در مقابل حوزه علميه در حالي كه جلوي حوزه را سد مي كند و محصور كردن مقبره شهداي گمنام دفاع مقدس با ساخت مجموعه هاي مسكوني، از اتفاقاتي است كه نبايد مي افتاد و مسئولان بايد آن را از نزديك مشاهده كنند و در اين گونه موارد آينده نگر باشند.

استاندار خراسان شمالي نيز گفت: امروز امنيت، اقتدار، عزت و سربلندي خود را مديون شهدا و ايثارگران و انفاس قدسي امام شهيدان و رهبر انقلاب هستيم.

مهندس جهانبخش با اشاره به بيانات امام (ره) در رابطه با ايثارگران كه فرموده اند، نگذاريد پيشكسوتان جهاد و شهادت در پيچ و خم زندگي به فراموشي سپرده شوند، افزود: رسيدگي به مسائل جامعه ايثارگران بايد از اولويت هاي مسئولان باشد.وي با اشاره به بازديد وزير مسكن و شهرسازي از پروژه هاي مسكن سازي استان گفت: بازديد از پروژه هاي شيروان، شهرك هاي بجنورد، پروژه الغدير و سايت اداري نشان از وسعت ساخت و سازها در استان دارد.وي با ابراز رضايت از پيشتاز بودن استان در بحث مسكن مهر اظهار داشت: با تلاش مسئولان ساير دستگاه ها بايد به اين پروژه سرعت بيشتري بخشيد.رئيس سازمان آموزش و پرورش خراسان شمالي نيز گفت: سهم استان از ساخت مسكن 16 هزار واحد مسكوني است ولي آيا براي اين حجم ساخت و ساز فضاي آموزشي ديده شده است.باقرزاده افزود: برابر قانون بايد 40 درصد از واحدهاي مسكوني ساخته شده در اختيار فرهنگيان باشد كه چگونگي تحقق آن معلوم نيست. سرهنگ يوسفعلي زاده، جانشين فرمانده سپاه جوادالائمه (ع) خواستار ايجاد تمركز در شهرسازي و جلوگيري از موازي كاري و اعمال مديريت واحد شهري شد تا بار ديگر قلع و قمع بناهاي حاشيه شهر و تخريب ها اتفاق نيفتد.رئيس سازمان مسكن و شهرسازي خراسان شمالي نيز گفت: با توجه به مطالعات طرح جامع مسكن كشور، اين طرح در استان نيز تدوين و در آن وضعيت بناهاي مسكوني استان بيان شده است.مهندس جاويد با اشاره به اين كه 45 درصد بناهاي شهري و 55 بناهاي روستايي كم دوام و نيمه بادوام هستند گفت: ساخت 16 هزار واحد مسكوني در برنامه تكليفي استان قرار دارد و طي سال گذشته 3 هزار و 500 واحد را به بانك ها معرفي كرده ايم و از اين تعداد هزار و 600 واحد تسهيلات دريافت كرده اند. وي صدور پروانه ساختماني در سال گذشته را معادل 3 سال 83 تا 85 بيان كرد و افزود: در راستاي تأمين مسكن استان، يك ميليارد و 320 ميليون ريال تخفيف عوارض وجود داشته و يك ميليارد و 40 ميليون ريال نيز يارانه خدمات مهندسي پرداخت شده است. وي از اعمال تخفيف 20 درصدي عيوب پنهان و آشكار ساختمان نيز خبر داد.

نماينده مردم شيروان در مجلس شوراي اسلامي نيز خواهان تعيين بازه زماني براي ساخت 16 هزار واحد تكليفي استان شد.حسين نژاد افزود: 3/7 هكتار از اراضي شيروان در طرح احياي بافت فرسوده قرار دارد كه اين اراضي نه تملك شده و نه مي توان پروانه ساخت و ساز براي آن صادر كرد و تكليف آن بايد مشخص شود.وي خواهان واگذاري مديريت بافت فرسوده شيروان به فرماندار آن شد و گفت: بعد از آغاز پروژه 340 واحدي شيروان، واگذاري زمين روند رو به رشدي نداشته است.موسي الرضا ثروتي، نماينده مردم بجنورد، جاجرم و مانه و سملقان در مجلس شوراي اسلامي نيز گفت: با توجه به بحران مسكن در مركز خراسان شمالي، خواهان شتاب بيشتري در امر ساخت و سازها هستيم.وي ادامه داد: پرداخت تسهيلات كند است و با روندي كه سايت اداري ساخته مي شود، پايان آن چندين دهه به طول خواهد انجاميد. رئيس سازمان بنياد شهدا و ايثارگران خراسان شمالي نيز با بيان مشكلات مسكن شاهد، بسيج و جانبازان خواستار تخصيص اعتبارات آماده سازي زمين شد و افزود: مشكل شبكه فاضلاب اين تعاوني ها هم بايد حل شود.ايزانلو، رئيس شوراي شهر بجنورد نيز خواستار پرداخت يارانه تخفيف 50 درصدي عوارض بافت فرسوده به شهرداري شد و گفت: سقف تسهيلات پرداختي مسكن نياز به افزايش دارد. مدير كل كميته امداد نيز با بيان اين كه نزديك به 2 هزار و 500 واحد مسكن روستايي به سازي مي شود، گفت: ادامه ساخت بسياري از واحدها به دليل نداشتن توان آزادسازي اقساط نيمه كاره مانده است و نياز به توجه ويژه مسئولان دارد. قوامي نماينده مردم اسفراين نيز گفت: عملكرد در بخش مسكن با اهدافي كه داريم فاصله زيادي دارد. وي افزود: شهرك هاي ساخته شده در استان امكانات زيربنايي مانند آب ندارند و با تانكر به اين مناطق آب برده مي شود.وي عنوان كرد: علاوه بر بد مسكني و بي مسكني، سوء مسكن نيز در استان ديده مي شود كه باعث شده است چهار پنجم نقدينگي در بخش مسكن محصور شود و حل اين مشكل نياز به تدبير ويژه مسئولان دارد.روشن روان، مدير عامل شركت آب و فاضلاب خراسان شمالي نيز براي تأمين زيرساخت هاي لازم در بخش مسكن، خواهان تخصيص اعتبارات لازم شد و گفت: خدمات زيربنايي منوط به تأمين زيرساخت هاست و بدون اعتبار لازم نمي توان به اين امر مبادرت كرد.
 شنبه 6 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خراسان]
[مشاهده در: www.khorasannews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 448]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن