تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن در سرشتش دروغ و خيانت نيست و دو صفت است كه در منافق جمع نگردد: سيرت نيكو و د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851228551




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

لاريجاني:لازمه اعتقاد به دموكراسي در كشور تشكيلات استجريانات مختلف بايد يك مانيفست قابل محاسبه داشته باشند


واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: لاريجاني:لازمه اعتقاد به دموكراسي در كشور تشكيلات استجريانات مختلف بايد يك مانيفست قابل محاسبه داشته باشند


تهران- خبرگزاري كار ايران
رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: اگر كسي يا گروهي فكر كرد كه خودش به تنهايي مي‌‏تواند امور كشور را به تنهايي اداره كند دچار سوء تفاهم شده است؛ چرا كه با اين كار مشكلاتي جديد بوجود مي‌‏آيد كه اولين امر اين است كه تمام نيروهايي كه مي‌‏توانستند كمك كنند يا حاشيه نشين مي‌‏شوند يا منتقد.

به گزارش خبرنگار "ايلنا" علي لاريجاني با حضور در مراسم افطاري جامعه اسلامي مهندسين با بيان اينكه مجاهدت‌‏هاي فرزندان انقلاب در دفاع مقدس باعث شد كه جمهوري اسلامي از سرمايه‌‏اي برخوردار باشد كه هميشه جنبه بازدارندگي دارد، گفت: ممكن است از نظر امكانات نظامي كشورهاي مثل آمريكا و غربي‌‏ها از امكانات بسياري برخوردار باشند ولي هميشه اين را در محاسبات خود لحاظ مي‌‏كنند كه ما با كشوري مواجه هستيم كه اگر نسبت به او گستاخي كنيم گرفتار گردابي مي‌‏شويم كه ما را براي مدت مديدي درگير مي‌‏كند.
وي ادامه داد: آنها مي‌‏دانندكه سرنوشت اين گونه هماوردها به نفع غرب نيست و با يك نبرد طولاني مبهم از نظر سرنوشت مواجه خواهند شد.
رئيس مجلس شوراي اسلامي در ادامه جنبه بازدارندگي جمهوري اسلامي را تنها يك وجه از سرمايه دفاع مقدس دانست و افزود: وجه ديگر آن روشنايي است كه در منطقه آفريد و در فلسطين جريان زنده مقاومت بوجود آمد در عراق و در لبنان هم همين‌‏طور در حقيقت يك نوع سرگشتگي سياسي براي آمريكايي‌‏ها و غربي‌‏ها بوجود آمد.
وي با اشاره به تحولات آسياي ميانه و قفقاز گفت: حتي ايستادگي گستخانه روسيه مقابل آمريكا و ناتو در قضيه گرجستان را از شرايطي مي‌‏دانم كه انقلاب اسلامي ابهت آمريكا را در منطقه شكست وگرنه در مقايسه‌‏اي از وضعيت امروز چهار سال پيش آمريكا، هنگامي كه به منطقه وارد شد مي‌‏بينيم كه آن روزها ،‌‏روسيه، آلمان و فرانسه استغفار مي‌‏كردند كه چرا در ورود به عراق همراهي نكردند و يادتان است كه آقاي شيراك چندين بار تلفن زد و نامه نوشت به آقاي بوش كه ما قصد همكاري داشتيم.
وي ادامه داد: اينكه روسيه با شجاعت در اين قضيه مي‌‏ايستد به خاطر شكسته شدن ابهت آمريكا در منطقه است.
وي با بيان اينكه تفكر انقلاب اسلامي از جنس بيدارگري براي مردم جهان بود، يادآور شد: مشكلاتي در دنياي امروز وجود دارد كه به بخشي از آن در پناه تفكر اسلامي پاسخ داده شد.
لاريجاني با اشاره به اينكه بايد به رهبران جمهوري اسلامي به خاطر كارنامه خوب جمهوري اسلامي در سي سال گذشته تبريك گفت، خاطرنشان ساخت: من نمي‌‏خواهم بگويم كه بي‌‏مشكل بوديم در بعضي از زمينه‌‏ها بايد بهتر از اين عمل مي‌‏كرديم. مخصوصا در مسايل اقتصادي يعني بعضي از مسايلي كه جنبه ملي داشت نبايد مورد مناقشه سياسي قرار مي‌‏گرفت ولي متاسفانه از اول انقلاب داستان چپ و راست سر مسايل اقتصادي بوجود آمد.
وي افزود: در حالي كه مسايل اقتصادي يك مبناي عقلاني داشت. چپ و راست نداشت اما اسباب يك درگيري سياسي شد. در حالي كه شرايط مقتضي چنين چيزي نبود يعني اگر چنين كاري نمي‌‏شد به نفع همه بود.
رئيس مجلس شوراي اسلامي در ادامه با تاكيد بر اينكه در عصر امروز يك همگرايي بين جريان‌‏هاي مختلف سياسي ، چپ و راست و اصلاح طلب و اصولگرا بوجود آمده است، تصريح داشت: اما آقايان مي‌‏توانستند از زمان بهتر استفاده كنند و اين تجربياتي است كه بايد در آينده مورد استفاده قرار گيرد.اما روي هم رفته از نظر نيروي انساني تخصصي و تاثيرگذاري در منطقه و ايجاد تحول درپارادايم مسلط جهاني، انقلاب اسلامي نقش بسيار پشتيازي داشته كه آورده كمي نيست.
وي ادامه داد: الان در موقعيتي هستيم كه مديران با تجربه‌‏اي در كشور در طول اين سي سال بوجود آمدند. اين‌‏ها سرمايه‌‏هايي هستند كه وحدتي از اين نوع نيز نصيب‌‏شان شده است.
لاريجاني افزود: ممكن است از يكديگر انتقاد داشته باشيم كه اين ايرادات در جاهايي وجود دارد و اصولگرايان در بسياري از موارد اتفاق نظر ندارند و ما نيز نمي‌‏خواهيم آن را پنهان كنيم. ولي آنها روي منافع و حقوق ملي حاضرند از بعضي حقوق و ظرفيت‌‏هاي خود گذشته و صرف نظر كنند تا مقابل بيگانگان بايستند و نگذارند آنها از رخنه‌‏ها داخل شده و سوء استفاده كنند و اين بلوغ وجود دارد. ممكن است گاهي مسائلي نيز وجود داشته باشد ولي در كل اين بلوغ را دارند.
وي با بيان اينكه همه گروه‌‏هاي سياسي امروز به يك بلوغ از نظر فهم و درك چالش‌‏هاي دروني و بيرون كشور رسيده‌‏اند، گفت: يعني مثل اوايل انقلاب نيستند كه بعضا با موج‌‏هاي احساسي افكار سياسيون تعطيل شود و يا مباني عقلاني خود را زمين بگذارند كه چنين چيزي نيست ويا خيلي كم است.يعني جريان‌‏هاي سياسي علاقمندند روي مباني عقلاني ملاحظات و چالش‌‏ها را ارزيابي كنند و ببينند چه كسي هستيم و با چه اصولي بايد از اين مرحله گذار كنيم.
رياست مجلس با تاكيد بر اينكه يكي از بخش‌‏هاي درگير كننده ذهن تمام گروه‌‏هاي سياسي، مسايل اقتصادي كشور است، گفت: در اين زمان رهبر معظم انقلاب با مشورتي كه با مجمع تشخيص مصلحت نظام داشتند براساس سياست‌‏هاي زمان يك سند چشم اندازي تعريف كردند. به عقيده من الان وقت آن است كه نفس تازه كنيم و براي جهش به سمت اين چشم انداز يعني يك توقف براي ارزيابي از وضع خود و اينكه چگونه مي‌‏توان به اين سند دست يافت، داشته باشيم .
وي ادامه داد: اگر به اين نتيجه رسيديم كه چنين افراد مديري قابل هستند كه سكانداري كشور را به دست دارند، وظيفه ملي همه ما است كه بگوييم شما بياييد امور را انجام دهيد.
لاريجاني با بيان اينكه اگر در دهه‌‏هاي اول و دوم مجاهدت ما از نسخ اموري بود كه در مقابل بيگانگان بايستيم امروز مجاهدت مورد نيازما درك درست از چشم انداز و برداشتن گام‌‏هاي صحيح براي رسيدن به آن است، گفت: اين كه ما به رشد بالاي 8 درصد برسيم تا بتوانيم اين مسير را طي كنيم يك مجاهدت براي همه است كه كار آساني نيست. اگر ما چنين وظيفه‌‏اي براي خود در نظر بگيريم ملزوماتي را در پي دارد كه يكي از آنها اين است كه همه قبول كنيم كه رسيدن به اين چشم انداز احتياج به يك برنامه دقيق عقلاني دارد يعني با كارهاي لحظه‌‏اي و سرعت‌‏هاي زياد ما را به آن واصل نمي‌‏كند. بايد از همه نيروهاي خبره براي تدوين برنامه جامع استفاده شود.
وي ادامه داد: براي رسيدن به چنين جايگاهي جز با يك برنامه بسيار دقيق و علمي كه مورد اجماع باشد، نمي‌‏توانيم كاري انجام دهيم. اين برنامه نيز بايد از نظر عقلاني و علمي اينقدر استواري داشته باشد كه با تغييرات دمكراتيك كشورتغيير پيدا نكرده و حركت خود را داشته باشد.
وي افزود: اگر كسي يا گروهي فكر كرد كه خودش به تنهايي مي‌‏تواند اين راه را طي كند دچار سوء تفاهم شده است.
رئيس مجلس خاطرنشان كرد: ارزيابي من اين است كه همه مديران و نيروهايي كه در اين راه كاركشتگي دارند اگر سرمايه‌‏هاي خود را روي هم بريزند و وفاق كنند در اين زمان مي‌‏توانند كشور را به آن جايگاه برسانند. ولي اگر كسي در جرياني فكر كند كه بقيه را حذف كند و هر كسي را به طريقي از ميدان خارج و مسايل را به تنهايي جلو ببرد اين سوء تفاهم است.
وي ادامه داد: همراه با اين كار مشكلاتي جديد بوجود مي‌‏آيد كه اولين امر اين است كه تمام نيروهايي كه مي‌‏توانستند كمك كنند يا حاشيه نشين مي‌‏شوند يا منتقد. چرا بايد چنين كاري كرد. عقل مي‌‏گويد كه شما اين‌‏ها را شريك كنيد چرا حاشيه نشين‌‏شان كنيد.
لاريجاني تاكيد كرد: اگر در اصولگراها گروهي فكر كند كه مي‌‏تواند به تنهايي كار را جلو ببرد يك سوء تفاهم مضاعف است. بله مي‌‏شود صدارت‌‏هاي پفكي بوجود بيايد، ولي قابليت اينكه حركت انقلاب را با سرعت به آنجايي كه برازنده كشور است، برساند نمي‌‏تواند و حركت از آن بالندگي خود سقوط مي‌‏كند.
وي گفت: بايد بپذيريم كه از همه نيروهاي خبره نيروهايي كه تجربه دارند و دلسوزند و اين چارچوب را كه كشور را بايد به آن جايگاه برسانيم، قبول دارند استفاده كنيم. آن‌‏هايي كه پاك و آراسته زندگي مي‌‏كنند. دنبال آن نباشيم كه هر كسي را با يك بهانه از سر راه برداريم، دنبال آن باشيم كه تا آنجا كه مي‌‏توانيم ديگران را با خود همراه كنيم.
وي با تاكيد بر اينكه جريان‌‏هاي مختلف سياسي كشور بايد از يك ظرفيت سازمان يافته درست برخوردار باشند، ادامه داد: لازمه كشوري كه دموكراسي درآن جدي است دارا بودن تشكيلات است. بعضي‌‏ها به دلايلي مخالفند؛ مثلا مي‌‏گويند با تئوري ولايت فقيه سازگار نيست كه به نظرم اشتباه مي‌‏كنند. ولايت فقيه چتر هدايت كشور است. ولايت فقيه كوشش مي‌‏كند كه كار سازمان يافته پيش برود هر چه كارها سازمان يافته‌‏تر شود اداره كشور راحت‌‏تر است.
رئيس مجلس با اشاره به اينكه لازمه اعتقاد به دموكراسي در كشور تشكيلات است، يادآور شد: اين تشكيلات هر چه دقيق‌‏تر و از پايه‌‏هاي معقول‌‏تري برخوردار باشد، مي‌‏تواند بهتر كارهاي كشور را جلو ببرد. روي آن بايد به يك نتيجه رسيد و مهم نيست كه در تقسيم بندي، اصلاح طلب يا اصولگرا باشيد يا تقسيم بندي‌‏هاي ديگر. مهم داشتن يك مانيفست است كه قابل محاسبه باشند.
وي ادامه داد: جريان‌‏هاي سياسي بايد در مسايل اصلي يعني جهش به سوي چشم انداز به وحدت برسند، دليلي ندارد اختلاف نظر و سليقه‌‏ها در خود جريان‌‏ها يا بين جريان‌‏ها محترم شمرده نشود. دليلي ندارد كه ما اصرار كنيم گروه‌‏ها صرف نظر كنند. اما لازم است كه براي مقطع فعلي بين جريان‌‏هاي سياسي براي سند چشم انداز و نحوه اجرا و اصل شدن آن به وفاق و يكسري گفت‌‏وگوهاي ميان حزبي روي آوريم.
لاريجاني با اشاره به نقش رسانه‌‏هاي گروهي براي رسيدن به چشم انداز كشور گفت: رسانه‌‏هاي گروهي نيز مي‌‏توانند اختلاف نظرهاي سياسي با هم داشته باشند، ولي روي منافع ملي به يك ميثاق واحد برسند و اين چيزها مقدم بر اين است كه X و Z در انتخابات چگونه عمل مي‌‏كنند.
وي ادامه داد: به افرادي كه در اين جمع هستند، پيشنهاد مي‌‏كنيم كه اين فعل را منظم كنند تا معلوم شود جريان‌‏هاي مختلف اصولگرا روي چه چيزهايي وحدت كرده و براي رسيدن به چشم انداز چه برنامه‌‏اي را براي خود تدوين كرده‌‏اند.
پايان پيام

كد خبر: 448066
 شنبه 6 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 183]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن