تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):انسان بلند مرتبه چون به فهم و دانايى رسد، متواضع مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849959711




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون پژوهشي دانشگاه يزد: آيين نامه‌هاي پژوهشي دانشگاه بازنگري شد حضور جدي دانشگاه‌ها در عرصه پژوهش نيازمند تقويت زير ساخت‌هاست


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون پژوهشي دانشگاه يزد: آيين نامه‌هاي پژوهشي دانشگاه بازنگري شد حضور جدي دانشگاه‌ها در عرصه پژوهش نيازمند تقويت زير ساخت‌هاست
خبرگزاري دانشجويان ايران - يزد
سرويس: پژوهشي

معاون پژوهشي دانشگاه يزد با بيان اين كه حضور جدي دانشگاه‌ها در عرصه پژوهش نيازمند تقويت زير ساخت‌هاست، اعلام كرد: آيين‌نامه‌هاي پژوهشي در راستاي برداشتن موانع و كم كردن بروكراسي اداري در شوراي پژوهشي دانشگاه مورد بازنگري قرار گرفته است.

دكتر بيژن دواز در گفت‌وگو با خبرنگار پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) در يزد، حضور جدي دانشگاه‌ها در عرصه پژوهش را نيازمند تقويت زير ساخت‌ها دانست و تصريح كرد: شرط پيشرفت كشور، حمايت مالي از پژوهش و برنامه‌ريزي دقيق است و سرمايه‌گذاري در پژوهش، سرمايه‌گذاري و پس‌انداز براي آينده است و با توسعه تحقيقات و گسترش عرصه‌هاي دانش است كه مي‌توان راه پيشرفت و تعالي جامعه را ترسيم و تضمين كرد. از طرف ديگر، دستيابي به راه‌كارهاي مناسب براي رفع مشكلات كشور،‌ با انجام پژوهش‌هاي هدفمند امكان پذير خواهد بود.

وي با تاكيد بر نقش فعاليت‌هاي پژوهش در رفع چالش‌هاي متعدد استان، خاطرنشان كرد: هر ريالي كه در امر پژوهش هزينه شود به سرعت به كشور باز مي‌گردد، به بيان ديگر بدون تحقيق، فكر و برنامه به هر كاري بپردازيم و از آن حمايت كنيم، شايد ضرر بيشتري متحمل شويم.

وي اذعان داشت: براي اين كه بتوانيم از طريق پژوهش مشكلات كشور و استان را حل كنيم، لازم است كه سهم پژوهش را آن چنان كه بايد ادا كنيم. وظيفه ما هموار كردن راه پژوهش و بر طرف كردن موانع است. يك پژوهشگر نمي‌تواند به خودي خود نياز كشور را تعيين كند، بلكه مسوولان بايد نياز خود را به او القاء كنند تا پژوهشگر خود را با آن هماهنگ كند.

دكتر دواز در ادامه مواردي همچون باور كردن دانشگاه‌ها و اعضاي آن از سوي جامعه و مسوولان، جهت دادن به اعتبارات، فرهنگ‌سازي پژوهش، اعتماد و اعتقاد به پژوهشگر و همچنين نيازسنجي و توانايي‌سنجي را جهت اصلاح روندها و سياست‌هاي پژوهشي پيشنهاد كرد.

وي اذعان داشت: دانشگاه يزد با ايجاد پنج پژوهشكده و مركز تحقيقاتي با عناوين مركز تحقيقات مناطق خشك و بياباني، مركز تحقيقات علوم انساني، مركز تحقيقات تعاون و پژوهشكده معماري گلين، سعي كرده است كه امكان ارتباط بيشتر را با صنعت و جامعه فراهم كند.

وي اضافه كرد: عمده فعاليت‌هاي اين مراكز تحقيقاتي و پژوهشكده‌ها در جهت انجام پژوهش‌هاي كاربردي مورد نياز استان و كشور مي‌باشد و معمولا طرح‌هاي پژوهشي تقاضا محور را انجام مي‌دهند؛ در واقع اين پژوهشكده‌ها در جهت حل معضلات و مشكلات استان ايجاد شده‌اند.

معاون پژوهشي دانشگاه يزد در خصوص ديگر اقدامات صورت گرفته در اين دانشگاه به عنوان بزرگترين دانشگاه استان به ايسنا گفت: علاوه بر اجراي طرح‌هاي تحقيقاتي تقاضا محور مرتبط با مشكلات استان و سوق دادن پايان نامه‌هاي دانشجويان كارشناسي ارشد به اين سمت، در سال جاري اقداماتي نظير برگزاري همايش ملي مقاوم سازي ايران با همكاري استانداري يزد، برگزاري سمينار آموزش رياضي كشور با همكاري سازمان آموزش و پرورش استان، موافقت با انتشار يك شماره از فصل‌نامه مطالعات اجتماعي با همكاري انجمن جامعه شناسي ايران كه البته مقرر شده است كه در اين شماره فقط مقالات پژوهشي مرتبط با استان يزد به چاپ برسد و همچنين اقدام در جهت تاسيس و راه‌اندازي دو پژوهشكده با عناوين زغال سنگ و نانو فناوري در سال جاري كه به نام سال نوآوري و شكوفايي نيز نامگذاري شده، انجام شده است.

دكتر دواز ادامه داد: در خصوص تاليف و ترجمه كتاب به مولفين، هزينه‌هاي تايپ و آماده سازي كتاب تا سقف معين پرداخت مي‌شود و جهت انتشار كتاب نيز وام و حق التاليف تشويقي در اختيار آنان قرار داده مي‌شود. همچنين در جهت تقويت دوره‌هاي تحصيلات تكميلي و پژوهشي دانشگاه، تسهيلاتي فراهم شده است تا گروه‌ها و دانشكده‌ها بتوانند از اساتيد برجسته و محققين ساير دانشگاه‌ها و مراكز تحقيقاتي داخل و خارج كشور دعوت به عمل آورند.

وي اعلام كرد: در سال گذشته، براي اولين بار آيين‌نامه‌اي در خصوص انتخاب دانشجويان پژوهشگر نمونه دانشگاه تدوين شد، به طوري كه در هفته پژوهش امسال،‌ علاوه بر انتخاب اساتيد پژوهشگر نمونه، دانشجويان پژوهشگر نمونه نيز انتخاب و مورد قدرداني قرار خواهند گرفت. البته مركز كارآفريني و ارتباط با صنعت دانشگاه نيز طرح‌هاي تحقيقاتي دانشجويي را مورد حمايت جدي قرار مي‌دهد.

معاون پژوهشي دانشگاه يزد ارزيابي خود از فعاليت‌هاي پژوهشي دانشگاه يزد در سال‌هاي اخير را بسيار چشمگير دانست و خاطرنشان كرد: هر ساله در خرداد ماه عملكرد پژوهشي و فعاليت‌هاي پژوهشي سال گذشته دانشگاه استخراج مي‌شود.

وي در ادامه به 111 عنوان طرح پژوهشي درون دانشگاهي، 82 عنوان طرح پژوهشي برون دانشگاهي(طرح‌هاي تقاضا محور)، 168 عنوان پايان‌نامه‌ دانشجويي دفاع شده، 185 مورد چاپ مقاله در نشريات ISI ، علمي پژوهشي و معتبر خارجي، 208 عنوان مقاله‌ي ارائه شده در سمينارها و كنفرانس‌هاي داخلي و خارجي، انتشار 13 عنوان كتاب، چهار مورد ثبت اختراع و كسب افتخاراتي نظير مقام اولي تيم بتن گروه عمران در رقابت‌هاي بتن سازه‌اي و سازه‌ محافظ EPD، رتبه سومي گروه تاريخ، جغرافيا و باستان‌شناسي در نخستين جشنواره فارابي توسط عضو هيات علمي دانشگاه، دريافت اعتبار علمي – پژوهشي براي نشريه كاوش‌نامه از طرف وزارت علوم تحقيقات و فن‌آوري و نيز دريافت مجوز انتشار مجلات علمي كاوش‌هاي اقتصادي و مديريت از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، تحت عنوان عمده فعاليت‌هاي پژوهشي دانشگاه در سال 1386 اشاره كرد.

دكتر دواز درباره جايگاه دانشگاه يزد در سطح كشور از لحاظ بنيه علمي، گفت: اين آمار گوياي وضعيت علمي بسيار بالاي دانشگاه يزد است كه از جمله دانشگاه‌هاي تاسيس شده به بركت انقلاب اسلامي مي‌باشد و امروز با عنايت به تلاش‌هاي علمي اعضاي هيات علمي آن مي‌توان از دانشگاه يزد به عنوان يكي از دانشگاه‌هاي بسيار خوب و مطرح در كشور نام برد. به علاوه در حال حاضر دانشگاه يزد در رشته‌هايي همچون مخابرات، مكانيك، مهندس صنايع، زبان و ادبيات فارسي، رياضي محض و رياضي كاربردي، فيزيك، شيمي آلي و شيمي تجزيه، اقدام به پذيرش دانشجوي دوره دكتري مي‌كند كه خود اين موارد بيانگر توان علمي بسيار بالاي اعضاي هيات علمي دانشگاه يزد است.

وي در بخش پاياني صحبت‌هايش در خصوص ميزان رشد اعتبارات پژوهشي دانشگاه، متذكر شد: علي رغم رشد بسيار خوب اعتبارات پژوهشي دانشگاه در سال‌هاي اخير و رفع بسياري از موانع، متاسفانه هنوز مشكلات، تنگناها و كمبودهايي وجود دارد كه از جمله مشكلات جدي امر پژوهش در دانشگاه مي‌توان به كمبود تجهيزات و لوازم آزمايشگاهي اشاره كرد كه اغلب بايد از طريق بودجه‌هاي ارزي تامين شوند.

دواز افزود: البته با همت مسوولان دانشگاه و وزارت علوم، قسمتي از خريد تجهيزات آزمايشگاهي عملياتي شده و اميدواريم به زودي اين تجهيزات وارد دانشگاه ‌شوند؛ اما نيازهاي دانشگاه بسيار فراتر از اين موارد است و اميدواريم كه بودجه ارزي قابل توجهي از طرف وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوري و معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري جهت خريد تجهيزات آزمايشگاهي در اختيار دانشگاه قرار داده شود.

معاون پژوهشي دانشگاه يزد در پايان راجع به خريداري كتاب براي كتابخانه‌هاي دانشگاه، اظهار داشت: در اين زمينه هيچ محدوديتي وجود ندارد و تمام كتب مورد درخواست دانشكده‌ها و گروه‌ها خريداري شده است، ولي با توجه به گران بودن قيمت استفاده از مجلات الكترونيكي،‌ متاسفانه دانشگاه فقط به خريداري مجلات SCIENCE DIRECT اقدام كرده كه البته مبلغي كه هر ساله دانشگاه جهت استفاده اعضاي هيات علمي و دانشجويان براي اين مجلات مي‌پردازد، بسيار قابل ملاحظه است.

انتهاي پيام
 سه شنبه 2 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن